Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yalnız benim bat ım 8 kasımdı ve 8 kasımda kan tahlili yaptırdım ve 76 çıktı. Senin bat ında değer kaçtı?

Beni aydinlattigin için çok tşk ederim neden o zaman illede ameliyat diye tuturdu madem böyle bir çözüm var laparoskopik ile hal ediliyorsa ah bu dr anlamak zor neyse bu ayda kalamiyacagima göre bubdedigin uygulamayi araştirayim.

Bende gördüm o grubu.

Ikinci degerin beklenen oranlarda yukselmis,sonuncuda katlamis direkt.
Aslinda dogrusunu yapiyorlar cunku sorun olursa deger ne kadar azsa o kadar iyi canım.Ben yerinde olsam Carşamba gunude veririm kan.

Regl in kısa sürmesi mevsimsel geçişler ya da stresle alakalı olabilir... Yerleşme kanaması olamayacak kadar uzun sürmüş belli de olmaz tabii...
Yumurtlama da illa her ay aynı gün olacak diye bir şey yok anladığım kadarıyla her ay farklı bazen geç bazen erken yumurtlayabiliyoruz belki bu ay daha geç yumurtlayacaksındır.

Yine de gebelikten şüpheleniyorsan kan testi en temizi....

Miyomun çok küçük ben 6 cmlik miyomla hamile kaldm dr biraz zor geçer ama sorun olmaz demişti ki miyomla alakası olmayan sebepten kalbi durdu yani rahimin içindeyse bilmiyorum ama dışındaysa ve o kadar küçükse hamile kalmana engel olacağını düşünmüyorm. Bi kaç tane farklı dra gitmeni öneririm

yumurtlama gerçekleştikten bir veya iki gün sonra yumurtalıklıklarınızda boşluk gibi şeyler hissettiniz mi

Yok gebelik yoktur canim ama duzenim degisti ona anlam veremedim sadece. Regl 3 gun surdu ama yogun oldum gebelik olmadigina eminim

Dr bana rahim dışında Ve gebeliğe engel değil bunu bir çok doktor soyled.Ama bugün ne olduysa son çare Miyomu almak zorunda kalacaz.Oysaki ben hamile Kalirsam sezaryen olurum bi kereden Miyomu aldirirlar diye düşünmüştüm.Bubsaatten Sonra çocuk için değil miyom için ugrasacam.Cunki moral denilen birşey kalmadi.Bir kızım var 6 yaşında Eski eşimin yanında kalıyor.Neyse rabbimden hayırlısı diliyorum artık kader kısmet boyle işlerde

yumurtlama gerçekleştikten bir veya iki gün sonra yumurtalıklıklarınızda boşluk gibi şeyler hissettiniz mi
Vallah ben yumuşaklığımi bile hissetmiyorum ki bu ay 3 tane oluştu çatlatma iğnesi vurdurdum.esim şehir dışına gidiyor.Yumurtlamam günüm yarın çok üzgünüm.Yumurtlama nasıl hissediliyor ben hiç fark etmedim ya bu nasıl bir deneyim Ya rabbim

canım yanlış anlamazsınız zayıf insanlar daha çok belirtileri anlarlarmış. ben hep hissediyorum ama işte hissetmek yetmiyor rabbim ne zaman nasıp ediyorsa o zaman oluyor

Rahimin dışındaki küçük miyomlar hamile kalmayı etkilemez canım benim 16 cm olduğu halde dr hamile kalırsın ama bebek gelişemez dedi ondan ameliyat oldm. Karnımda kocaman bi sezeryan kesisi var. Ameliyatyan snra zorluk çekmedim bundan sonraki süreç nasıl olcak bekliyorm heyecanla.

Canım senin adet sancıların bitti mi hala devam ediyor mu benim bugün aralıkları arttı ama gelen giden yok sürekli wc gidiyorum
Tuvaletten çıkamıyorum desem yeridir . Bat gününden sonraki ilk 2 gün regl sancısıyla sağ kasığımda sızılarım oldu . Ağrılar azdı ama sıklığı çoktu . Dün daha iyiydim sadece sağ kasık batmalarım aralıklı devam ediyor yanısıra uyku .. Hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…