Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bugün sancim şık ama az senin dediğin gibi canım ama beklicem sende ayva ye bol bol bebiş güzel olsun

Ikinci degerin beklenen oranlarda yukselmis,sonuncuda katlamis direkt.
Aslinda dogrusunu yapiyorlar cunku sorun olursa deger ne kadar azsa o kadar iyi canım.Ben yerinde olsam Carşamba gunude veririm kan.
Çalıştığım için fırsatım olmuyor canım hatta bugün işbaşı yapmadan acilde verdim uğraşarak fırsat bulabilirsem veririm inş

Benimde bugün sancim şık ama az senin dediğin gibi canım ama beklicem sende ayva ye bol bol bebiş güzel olsun
Bebik kıllı olurmuş ayva yiyinceeee Şaşkınımmmm Bi idrar testi yapıver amaaaaannnnn devlet meselesi mi varsa var yoksa sağlık oluversin En azından temkinli ilerlersin

Kızlar adetim 3 gün geçti ama korunuyoruz hamile degilim yani hiç şaşmaz adetim gününde hatta öglen olurum bu ay öyle olunca korktm bişeymi oldu diye yumurtalıklara kist falan birsürü şey geçti kafamdan acaba havadan mıdır birzda sancım var olmadım hala

Hayatımda bir kere hafif enfeksiyon var demişti doktor fitil verdi 2 tane bu ay yanma hafif kaşıntı var gştsem mi doktora
Yine aynı şeyleri vericek.Ayaklarını üşütme sakın ve boool bol su iç tek çözümü yoksa temizlenmiyor idrar yolları.

Sağolun şimdi konu açtım ayaklarımı hep sıcak tutarım su bu ara icmiyordum neden oldu bilmiyorum
Ah bi bilsek zaten.Eşim ilişki öncesi yıkanıyor bile o derece dikkat diyorum kendi wc me bile kağıt havlu sermeden oturmadım hayatımda 1 kere bileAma yine de var var..
Belkide üstüne çok düştüğüm içindie kim bilir..
Konunun adı ne ?

Sanırım acıdan öleceğim konu adım aynen canım bizde öyle iş yerinde bende o sekilim tam kurulanirim ama anlamadım

Ah bu enfeksiyon bende neler çekiyorum bu enfeksiyon dan geçiyor tekrarlıyor sakınan göze çöp batar misali daha önce yoktu ne zaman korunmayı bıraktık bebek istemeye başladık ozaman başladı önerileriniz varsa alırım bende

Enfeksiyon bebise engelmi acaba.bende hiç kaşınma yanma olmazdi 2 gundur kasinma var. Bu ara çok sık ilişkiye girdik ondanmı oldu acaba,bugün inanılmaz kaşındı bir ara

Çok geçmişler olsun cnm.Benim de son çarem dr değiştirmek olacak.Bakalim hayırlısı inşallah

Enfeksiyon bebise engelmi acaba.bende hiç kaşınma yanma olmazdi 2 gundur kasinma var. Bu ara çok sık ilişkiye girdik ondanmı oldu acaba,bugün inanılmaz kaşındı bir ara
Enfeksiyon bebişe büyük engel . Ben kontrole gittiğimde idrar tahlilimdeki sonuçlarla idrar yolu enfeksiyonunun var olduğunu söyledi doktor . Birliktelikten sonra yanma kaşıntı kokulu akıntı oluyor mu diye sordu . Hiçbiri olmuyordu . Eşimde bende antibiotik kullandık , beraberlik öncesi saf suyla temizlenip o şekilde birliktelik oldu . Tabii bunlar doktor tavsiyesi . Birde ben iççamaşır ütüleme konusunda biraz tembeldim ona da özen gösterince o şekildr aştık problemimizi.

Kaşıntı için elma sirkesi ıyi diye duydum pamuğa biraz döküp temizleyince geçiyormuş hiç denemedim ama bi ara çok kaşıntı bende de oluyordu şimdilik yok olursa denerim .

Himmm peki antibiotik kullanirken korundunuzmu canım.bende bu ay olmassa doktora gitcem ne var ne yok baksin iyice bir.
Eşimde gidecek bir sorun varsa vakit kaybetmemek lazım

Himmm peki antibiotik kullanirken korundunuzmu canım.bende bu ay olmassa doktora gitcem ne var ne yok baksin iyice bir.
Reglime 5 gün kala kontrole gitmiştim ben geçen ay . Reglime kadar antibiotikleri kullandık korunma olmadı sonrasında da regl oldum zaten . Dikkat et canım benim .

Canım engel galiba çünkü bende de eşimde başka bir problem Yok yani ikimizinde ilk evliliklerimizden çoçuğumuz var ama 1 senedir bu illetle uğraşıyorum birsürü dktra değiştiritim zaten normalde çamaşırı hep ütü giyeriz ama iş için sürekli seyahat ettiğimiz için sanırım yollarda girilen lavabodan falan geçebiliyor git dktra ilerlemesin birde sürekli su iç en iyi tedavisi su içmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…