- 28 Ekim 2017
- 565
- 572
- 103
- 35
Benimde bugün sancim şık ama az senin dediğin gibi canım ama beklicemTuvaletten çıkamıyorum desem yeridir . Bat gününden sonraki ilk 2 gün regl sancısıyla sağ kasığımda sızılarım oldu . Ağrılar azdı ama sıklığı çoktu . Dün daha iyiydim sadece sağ kasık batmalarım aralıklı devam ediyor yanısıra uyku .. Hepsi bu
Çalıştığım için fırsatım olmuyor canım hatta bugün işbaşı yapmadan acilde verdim uğraşarak fırsat bulabilirsem veririm inşIkinci degerin beklenen oranlarda yukselmis,sonuncuda katlamis direkt.
Aslinda dogrusunu yapiyorlar cunku sorun olursa deger ne kadar azsa o kadar iyi canım.Ben yerinde olsam Carşamba gunude veririm kan.
Bebik kıllı olurmuş ayva yiyinceeeeBenimde bugün sancim şık ama az senin dediğin gibi canım ama beklicemsende ayva ye bol bol bebiş güzel olsun
Yine aynı şeyleri vericek.Ayaklarını üşütme sakın ve boool bol su iç tek çözümü yoksa temizlenmiyor idrar yolları.Hayatımda bir kere hafif enfeksiyon var demişti doktor fitil verdi 2 tane bu ay yanma hafif kaşıntı var gştsem mi doktora
Yine aynı şeyleri vericek.Ayaklarını üşütme sakın ve boool bol su iç tek çözümü yoksa temizlenmiyor idrar yolları.
Ah bi bilsek zaten.Eşim ilişki öncesi yıkanıyor bile o derece dikkat diyorum kendi wc me bile kağıt havlu sermeden oturmadım hayatımda 1 kere bileSağolun şimdi konu açtım ayaklarımı hep sıcak tutarım su bu ara icmiyordum neden oldu bilmiyorum
Ah bi bilsek zaten.Eşim ilişki öncesi yıkanıyor bile o derece dikkat diyorum kendi wc me bile kağıt havlu sermeden oturmadım hayatımda 1 kere bileAma yine de var var..
Belkide üstüne çok düştüğüm içindie kim bilir..
Konunun adı ne ?
Ah bu enfeksiyon bende neler çekiyorum bu enfeksiyon dan geçiyor tekrarlıyor sakınan göze çöp batar misali daha önce yoktu ne zaman korunmayı bıraktık bebek istemeye başladık ozaman başladı önerileriniz varsa alırım bendeAh bi bilsek zaten.Eşim ilişki öncesi yıkanıyor bile o derece dikkat diyorum kendi wc me bile kağıt havlu sermeden oturmadım hayatımda 1 kere bileAma yine de var var..
Belkide üstüne çok düştüğüm içindie kim bilir..
Konunun adı ne ?
Enfeksiyon bebise engelmi acaba.bende hiç kaşınma yanma olmazdi 2 gundur kasinma var. Bu ara çok sık ilişkiye girdik ondanmı oldu acaba,bugün inanılmaz kaşındı bir araAntibiyotik mantar ilacı veriyorlar ya da suda eriyen tabletlerden.
Günde 3 lt su iç derim.
Adet olduğumdan beri iltihap enfeksiyonluyum ben artık kitabını yazarım çok pis bişey bu enfeksiyon kolay kolay gitmiyor maalesef.
Çok geçmişler olsun cnm.Benim de son çarem dr değiştirmek olacak.Bakalim hayırlısı inşallahRahimin dışındaki küçük miyomlar hamile kalmayı etkilemez canım benim 16 cm olduğu halde dr hamile kalırsın ama bebek gelişemez dedi ondan ameliyat oldm. Karnımda kocaman bi sezeryan kesisi var. Ameliyatyan snra zorluk çekmedim bundan sonraki süreç nasıl olcak bekliyorm heyecanla.
Oyu bilgiymis aklımda bulunsun bende çoğu zaman öyle oluyorum.Enfeksiyon bebise engelmi acaba.bende hiç kaşınma yanma olmazdi 2 gundur kasinma var. Bu ara çok sık ilişkiye girdik ondanmı oldu acaba,bugün inanılmaz kaşındı bir ara
Çok geçmişler olsun cnm.Benim de son çarem dr değiştirmek olacak.Bakalim hayırlısı inşallah
Enfeksiyon bebişe büyük engel . Ben kontrole gittiğimde idrar tahlilimdeki sonuçlarla idrar yolu enfeksiyonunun var olduğunu söyledi doktor . Birliktelikten sonra yanma kaşıntı kokulu akıntı oluyor mu diye sordu . Hiçbiri olmuyordu . Eşimde bende antibiotik kullandık , beraberlik öncesi saf suyla temizlenip o şekilde birliktelik oldu . Tabii bunlar doktor tavsiyesi . Birde ben iççamaşır ütüleme konusunda biraz tembeldim ona da özen gösterince o şekildr aştık problemimizi.Enfeksiyon bebise engelmi acaba.bende hiç kaşınma yanma olmazdi 2 gundur kasinma var. Bu ara çok sık ilişkiye girdik ondanmı oldu acaba,bugün inanılmaz kaşındı bir ara
Ben 52 kiloyum ben hiç hissetmedim 8 yıldır evliyim ama hiç hissetmedimcanım yanlış anlamazsınız zayıf insanlar daha çok belirtileri anlarlarmış. ben hep hissediyorum ama işte hissetmek yetmiyor rabbim ne zaman nasıp ediyorsa o zaman oluyor
Kaşıntı için elma sirkesi ıyi diye duydum pamuğa biraz döküp temizleyince geçiyormuş hiç denemedim ama bi ara çok kaşıntı bende de oluyordu şimdilik yok olursa denerim .Enfeksiyon bebise engelmi acaba.bende hiç kaşınma yanma olmazdi 2 gundur kasinma var. Bu ara çok sık ilişkiye girdik ondanmı oldu acaba,bugün inanılmaz kaşındı bir ara
Amin Inşallah cnmAllah şifa versin en kısa zamanda da hayırlısıyla sağlıklı bir evlat
Himmm peki antibiotik kullanirken korundunuzmu canım.bende bu ay olmassa doktora gitcem ne var ne yok baksin iyice bir.Enfeksiyon bebişe büyük engel . Ben kontrole gittiğimde idrar tahlilimdeki sonuçlarla idrar yolu enfeksiyonunun var olduğunu söyledi doktor . Birliktelikten sonra yanma kaşıntı kokulu akıntı oluyor mu diye sordu . Hiçbiri olmuyordu . Eşimde bende antibiotik kullandık , beraberlik öncesi saf suyla temizlenip o şekilde birliktelik oldu . Tabii bunlar doktor tavsiyesi . Birde ben iççamaşır ütüleme konusunda biraz tembeldim ona da özen gösterince o şekildr aştık problemimizi.
Reglime 5 gün kala kontrole gitmiştim ben geçen ay . Reglime kadar antibiotikleri kullandık korunma olmadı sonrasında da regl oldum zaten . Dikkat et canım benim .Himmm peki antibiotik kullanirken korundunuzmu canım.bende bu ay olmassa doktora gitcem ne var ne yok baksin iyice bir.
Eşimde gidecek bir sorun varsa vakit kaybetmemek lazım
Canım engel galiba çünkü bende de eşimde başka bir problem Yok yani ikimizinde ilk evliliklerimizden çoçuğumuz var ama 1 senedir bu illetle uğraşıyorum birsürü dktra değiştiritim zaten normalde çamaşırı hep ütü giyeriz ama iş için sürekli seyahat ettiğimiz için sanırım yollarda girilen lavabodan falan geçebiliyor git dktra ilerlemesin birde sürekli su iç en iyi tedavisi su içmekHimmm peki antibiotik kullanirken korundunuzmu canım.bende bu ay olmassa doktora gitcem ne var ne yok baksin iyice bir.
Eşimde gidecek bir sorun varsa vakit kaybetmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?