- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Evet canim marastayim. 2.5 senelik evliyim ama daha 6.ayim korunmayi birakali.kızlar adetli iken
canm merhaba kaç aylık evlisin. ve kahramanmaraş ta mısın
Yasim 30 canim yalniz ben denedim sogan kuru bende hic bi ise yaramadi. Maalesef acele ettim esimde benim uzulmemi istemiyor destekledi doktora gitmemi. Yumurta olusumu duzensiz bende gulum olusmuyor hatta bazenaynen sen baya acele etmişsin canım benim 5. ayımdı sadece yumurtalıklarıma baktırdım iyi dediler sol tarafımda ufak bi kist varmış onu biliyorum hiç tedaviye gitmedim şu iş meselesi olmasaydı bu ayda soğan suyu deneyecektim sonuç alan çok olmuş ilaç yerine böyle doğal yöntemleri deneseydin önce keşke yaşın kaçki?
Hamileler için ayrı antibiyotik var arkadaşıma versi dr.Enfeksiyon bebise engelmi acaba.bende hiç kaşınma yanma olmazdi 2 gundur kasinma var. Bu ara çok sık ilişkiye girdik ondanmı oldu acaba,bugün inanılmaz kaşındı bir ara
Canım kan verdin mi bugünEnfeksiyon bebişe büyük engel . Ben kontrole gittiğimde idrar tahlilimdeki sonuçlarla idrar yolu enfeksiyonunun var olduğunu söyledi doktor . Birliktelikten sonra yanma kaşıntı kokulu akıntı oluyor mu diye sordu . Hiçbiri olmuyordu . Eşimde bende antibiotik kullandık , beraberlik öncesi saf suyla temizlenip o şekilde birliktelik oldu . Tabii bunlar doktor tavsiyesi . Birde ben iççamaşır ütüleme konusunda biraz tembeldim ona da özen gösterince o şekildr aştık problemimizi.
Evet son zamanlarda ben de çok duyar oldum probiyotik şu an propolis kullanıyorum o da çok faydalı ama mutlaka propolis almam gerek sanırım.Enfeksiyondan şikayetçi arkadaşlar düzenli probiyotik kullanımı da enfeksiyon oluşumunu engelleyebiliyor olursa da cabuk geçiyor. Arkadaşımda sürekli olurdu doktoru probiyotik önermiş kullandı şimdi memnun hayatından gayet ben de zaten bağışıklık desteklemesi için sürekli kullanıyorum. Belki sizin de işinize yarar.
Bugün uyananadımCanım kan verdin mi bugün
Evet canım günler yazılmamış ona göre düzenleyeyim, görünce yazarlar zaten arkadaşlar.
Anladım canım benim.. bu arada sondaki emoji yanlışlıkla olmuşBugün uyananadımSabah sağlık ocağına çıkacağım tekrar
Bende intertenette öyle okudum spermleri öldürüyor diye. Ama bir çok arkadaşım enfeksiyona rağmen hamile kaldılar ki hamilelikte de devam etti akıntılar.Enfeksiyon bebişe büyük engel . Ben kontrole gittiğimde idrar tahlilimdeki sonuçlarla idrar yolu enfeksiyonunun var olduğunu söyledi doktor . Birliktelikten sonra yanma kaşıntı kokulu akıntı oluyor mu diye sordu . Hiçbiri olmuyordu . Eşimde bende antibiotik kullandık , beraberlik öncesi saf suyla temizlenip o şekilde birliktelik oldu . Tabii bunlar doktor tavsiyesi . Birde ben iççamaşır ütüleme konusunda biraz tembeldim ona da özen gösterince o şekildr aştık problemimizi.
Önemi yoook olur o kadarcık yanlışlıklarAnladım canım benim.. bu arada sondaki emoji yanlışlıkla olmuşbide için rahat etsin diye söyliim benimde sanırım adet günümde 75-90 arası bir şeymiş bugün tekrar kan verdim 900 olmuş.. önemli olan iki kat artması yani gercekten
Bazıları kronikleşiyor artık tabii vücudun direniş gücü de önemli .. Olur olur bebik yolunu bulur inşallahBende intertenette öyle okudum spermleri öldürüyor diye. Ama bir çok arkadaşım enfeksiyona rağmen hamile kaldılar ki hamilelikte de devam etti akıntılar.
Rabbim günah yazmasın beterinden korusun tabi ama kendimi bildim bileli iltihaplıyım gitmiyor o akıntılar.
Gitmediğim dr kalmadı ancak antibiyotik fitil veriyolar vücut bağışıklık kazanıyor..
Geçen ay bebiş için gittik eşimle doktora bir problemimiz yok çok şükür dr a enfeksiyonumu söyledim çok ciddiye almadı direk çocuk için tahlil istedi.
Ayy ne uzun yazmışımSöz konusu iltihap olunca tutamıyorum kendimi:))
Amin inşallah canim.. artmıştır canım bol bol dinlenelim ki büyüsün miniklerimizÖnemi yoook olur o kadarcık yanlışlıklarGözümü açamıyorum uyanınca çok kızdım kendime Ohhh maşallah sağlıklı olsun minik mucize Artmıştır benimki de süpriz yapacak anneciğine
İnşallaaaahhBazıları kronikleşiyor artık tabii vücudun direniş gücü de önemli .. Olur olur bebik yolunu bulur inşallah
Benim yengeminde bi sürü miyomu var var ama peş peşe 1 sene arayla 3 çocuk yaptı yinede herşeyi doktorlar daha iyi bilir sadece aklıma yengem geldi direk 2 tane büyük çocuğu vardı 3 cü için zor dediler peş peşe oldu en son kordonlarını bağladılarMerhaba kızlar ben bugün dr gittim 5 aydır tedavi oluyorum ama olumlu sonuç alamıyorum 2 yıldır çocuğum olmuyor baya uğraşıyoruz.Miyomum var 3.40 ml boyunda gebeliğe engel olabilir dedi eğer bu ayda hamile kalamazsam ameliyat gerekiyor dedi.Dusuncelerinizi almak istiyorum Miyomu olupta hamile kalan var mı? Lütfen yardımcı olun yoksa dr degiştireyim mi
Annemdeyim çok şükür yatıp yuvarlanıyorum sadeceAmin inşallah canim.. artmıştır canım bol bol dinlenelim ki büyüsün miniklerimiz
Yok canım ne koyulaştı nede çizgi kayboldu sinirlerim bozuldu reglide olmadım hala anlamadığım şey 3 de farklı marka 3 de silik eski gebelikse bile şimdiye kadar negatif olması lazım değilmiydi bıraktım artık regli olmak istiyorum birazda dinlenmek istiyorum zaten kürtajdan sonrada kanamam olmadı sanırım regli olmam daha iyi olcak ilk ay herşeyin hayırlısı çok gecikmeden gelse bari regliKoyulaşma var mı canım bugünkü yaptığında
Kasık ağrım devam ediyor canım adet günümden beri..baş ağrım oldu bugün ve bir saat gibi bir bulantim oldu geçti sonra.. sende var mı bir şeylerAnnemdeyim çok şükür yatıp yuvarlanıyorum sadeceSenin var mı belirtilen ? Bulantı baş dönmesi gibi ? Nasıl hissediyorsun kendini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?