Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kurtajdan sonra kontrole gittin mi baktılar mı rahime.. hala kanda silinmemiş olması çok ilginç demek ki çok yuksekmis canım HCG kürtaj olduğunda.. benim düşük olduğu halde iki haftada anca sifirlanmisti

Eğer buharlaşma çizgisi değilse vardır ben kürtajdan sonra yaptım anında silik çizgi çıktı bu demek oluyoki eski hcg değerim baya düşmüş ve onu gösteriyo inşallah koyulaşır

Kasık ağrım devam ediyor canım adet günümden beri..baş ağrım oldu bugün ve bir saat gibi bir bulantim oldu geçti sonra.. sende var mı bir şeyler
Azıcık sağda batmam yoğunlaştı ara ara da regl ağrısı 3 saniye falan yokluyor . Uyku uyku uyku Hepsi bu kadar Bulantıları kusmaları bile bekledik .. Sağlıklı olsunlar inşallah .. Rabbim bekleyen herkeslerin yardımcısı olsun

Hiç gitmedim canım doktora kürtajımı istanbulda oldum bursa da gebeliğimi takip eden doktorum çok ilgisizdi lekelerim geliyo dediğimde düşüyosa yapacak bişeyimiz yok bunun için mucizevi bi ilaçta yok dedi moralimi çok bozdu bende sinirlenip istanbula gittim ordada kesin kürtaj diyince bidaha dönemedim bursaya kürtajımı istanbulda oldum ama eğer 40 güne kadar regli olmaZsam doktora gidicem iyi bi doktor araştırıp

İnşallah canım Rabbim kimseye aratmasin.. regl ağrısı normal canım benim 6 gün oldu geçeli hala regl sancım oluyor ara sıra.. yerleşme belirtisi diyorlar .. sağlıkla gelişsinlerde inşaallah çekeriz ağrıları

Hanımlar bir de idrar yolu enfeksiyonu için bir bilgi vereyim . Eğer temizlenmenizi jiletle yapıyorsanız jiletinizi yıkayıp kuruttuktan sonra plastik kapağını ve jiletli kısımları alkolle yada kolonyayla mutlaka silin

Kürtaj sonrası 40-50 gün sonra olanda duydum canım panik yapma.. benim düşük yaptigimdada doktor öyle demişti bırak kullandığın ilaçları düşecek dedi direk yüzüme.. duygu kalmamış bunlarda bir de özele gidiyoruz yani..

Net görünüyordu ama silikti. İki gün sonra tekrar yaptım idrar testini. Bu sefer net çift çizgiyi gördüm. Doktoru arayıp sordum o yükseliyordur normal dedi.

Canim ben de eskiden catlatma denedim 2 kere ama 12. gun yaptigim testlerin hicbirinde silik de olsa cizgi mizgi yoktu. Insallah sende vardir bebis :)

Benim de rahim disinda 3 tame miyom vardi. 11 ay once laparoskopi ile kurtuldum. Hic zor bir islem degil. 1 hafta sonra tamamen iyilesmistim bile. Bir tek feci gaz sancin oluyor ama o kadar olur artik :)

Içime biraz su serptin inan şimdi bit çok arkadaşım da aynı şeyi söyledi üzülme dedi üzerine hamile kalan var benim muyom da çok küçük.O kadar büyütülecek ebatta değil çok şükür.Son çare olarak ameliyat dedi ama yapmam iyice bir araştirayim dr gezeyim bakalim onlar ne diyecek.Cok tşk ederim yazdigin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…