Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar ben de 2,5 yıllık evliyim.dört aydır deniyoruz ama çocuk olmuyor.tahlillerimi yaptırdım.bir sorun yok.bayadır takip ediyorum burayı artık üye olayım dedim.endişeye kapıldım çünkü.adet günüm yarın ama ben beş gün kala kan testi yaptırdım çıkmadı.muhtemelen gebe değilim.soğan kürüne başlıycam bu ay.inşallah hepimizin olur bebeği hayırlı ve sağlıklı bir şekilde

CanEs canım ne durumdasın adetin geldi mi tam olarak? Benim bugün bitti yarından itibaren ovulasyon testi ile yumurta takibi yapıcam ne kadar başarılı olur bilemem ama denemekte fayda var diye düşündüm.
Öğlen başladı canım az az leke gibi başladı ama şimdi kan pıhtısı gibi devam ediyor ben bu ay ovu testi yapmıştım zaten dahada uğraşmak istemiyorum iğce paranoyak olcam yoksa

Hamileler için ayrı antibiyotik var arkadaşıma versi dr.
İlişkiyi yasakladı ona doğuma kadar.
Kaşıntıya travazol krem birebir ama hamilesiniz sanırım mutlaka doktorunuza danışın tabi
Nerdeeeee canım ya hamile değilim yani ınsallah bu Ay olurum.belkide allah söyletti ❤

Meğer ne çok şey engelmis ya,aslında gerçekten mucizeymis bebek sahibi olmak.Allahin en güzel mucizesi ❤
Bende korunmayı bıraktığım an hemen hamile kalacam saniyordum...
ögrendigin herşeyi ben eşimede anlatıyorum,oda işten gelince eeeee bugün ne öğrendin anlat bakalım diyor :))) oda benimle deneyim kazaniyor ve birlikte yasayip öğreniyoruz ❤

Kızlar benımde bat 12 kasım. Ama hala bısey yok . Adet sancısı gıbı agrı var sadece ama cok az .adet gunu test yaptım negatif cıktı.

Valla hepsi bahane bazen bakıyorsun 40 yaşında hamile kalıyorlar.hemde rastgele.yani ben onların yumurtlama günü vs takibi yaptığını da sanmam.doğuda çalışıyorum en az beş çocuk yapıyorlar.çatır çatır doğuruyorlar hem de

Canım ben ayın 7 de adet oldum beklenen günden de erken . Daha önce de hemen burdan yazdım ama baya kalabalığız arada kaynadî sanırım bir sonraki aya inş.

Valla bizde öyle dktra gidiyorum artık ben herşeyi anlatıp söylence dktr diyor ne bilginiz var bu konu hakkında artık zaten dedim bu senede olmazsam sınavlara girip tıp okuyup kadın doğumcu olayım :) yumurtlama günü akıntı falan anlatıyorum eşim diyor artık kendimi damızlık gibi hissediyorum

Dün yaptım.olsa cıkardı diye düşündüm ben.kan vercem iyice moralim bozulur dıye korkmuyorda değilim
Anladım canım.bekle o zaman olmazsa gidersin kan testine.çünkü idrar testleri yanıltabiliyor ya bazen.hakkında hayırlısı olsun inşallah kısa zamanda olur bebeğin

Ya onlarada yazık ne bilsinler analarından babalarından gördükleri gibi hemen olacak saniyorlardi.benim annem beni 42 yaşında doğurmuş hemde istemeden kazara(şimdi en çok sevdigiyim o ayrı tabi)...
Benim kocamda resmen çocuk için aparat gibi kullanıyorsun beni diyor :))) napalim birazcık katlansinlar ❤

Ay inşallah ben de bu sene evlenebilirsem 2019a hamile olarak girmek isteyenler sayfasında olurum :) hepinizin çocuklarına ve sizlere Allah sağlık sıhat versin. analı babalı büyütsün inşallah <3
Allah razı olsun canım darısı başına olsun inşallah :)

benim tam günümde başladı adetim klomene bile başladım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…