kist denilen şey yumurta çatlamadığında oluşuyor ve kaybolma ihtimali de varMerhaba Canım, bendede pko var ama doktor çocuk için engel değil kimi kadınlarda zorlaştırır kimi kadınlarda sorun yaratmaz, hamile kalmaya engel bir durum değil dedi.
Kızlar hiç başınıza geldimi bilmiyorum ama yeni evlendiğimde 2 yıl önce aşırı adet ağrısı ile Ankara Ünv doktora gittiğimde polikistik over olduğunu söylediler. 1 yıl sonra yine aşırı adet sancısı ile Yenimahalle Dev. Hastanesine acile gittiğimde polikistik over olmadığımı 2 cm kist olduğunu söylediler. 1 ay sonra kontrole gittim kist yada poliskistik yok temiz dediler.
Poliskistik over varsa hep vardır değil mi bir görünüp bri kaybolmaz bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
ben 9 kasımda regl oldum malesefKızlar var mı değişiklik olanlar? Hamiş olan yada regl olanlar?
- @canparcamugurum 8 kasım
- @Hakay3201 8 kasım
- @arkeolog01 8 kasım
- @arkeolog0635 9 kasım
- @fatmakhr 9 kasım
yassimin 9 kasım trueliving_ 9-10 kasım - @cheesecake17 10 kasım
- @Bebis27 10 kasım
- @RuveydaCihad 10 kasım
- E Efsununcivcivi 11 kasım
- @CanEs 11 kasım
trueliving_ 11 kasım - @dmlslnkrmk 11 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
- @kbrnr1993 12 kasım
Bende intertenette öyle okudum spermleri öldürüyor diye. Ama bir çok arkadaşım enfeksiyona rağmen hamile kaldılar ki hamilelikte de devam etti akıntılar.
Rabbim günah yazmasın beterinden korusun tabi ama kendimi bildim bileli iltihaplıyım gitmiyor o akıntılar.
Gitmediğim dr kalmadı ancak antibiyotik fitil veriyolar vücut bağışıklık kazanıyor..
Geçen ay bebiş için gittik eşimle doktora bir problemimiz yok çok şükür dr a enfeksiyonumu söyledim çok ciddiye almadı direk çocuk için tahlil istedi.
Ayy ne uzun yazmışımSöz konusu iltihap olunca tutamıyorum kendimi:))
Benimde bat 11 kasım hala bekliyorum gelen giden yokben 9 kasımda regl oldum malesef
Hiç gitmedim canım doktora kürtajımı istanbulda oldum bursa da gebeliğimi takip eden doktorum çok ilgisizdi lekelerim geliyo dediğimde düşüyosa yapacak bişeyimiz yok bunun için mucizevi bi ilaçta yok dedi moralimi çok bozdu bende sinirlenip istanbula gittim ordada kesin kürtaj diyince bidaha dönemedim bursaya kürtajımı istanbulda oldum ama eğer 40 güne kadar regli olmaZsam doktora gidicem iyi bi doktor araştırıp
Ne demek canım ben engel falan diyen doktorlarıda pek önemsemiyorum olacağı varsa oluyo sebepsiz çocuğu olmayan bir sürü insan var düşününce bana doktorum troidin var hamile kalma şansın çok düşük dedi korunmasız ilişkimin 3 ayında hamile kaldım herşey allahtan peki bişey dicem bu miyom için alternatif tıpta yani bitkisel bi çözüm varmıdır acababide onu araştır bide miyomun için en az 3 doktor önerisi al canım allah bi an önce şifanı versinIçime biraz su serptin inan şimdi bit çok arkadaşım da aynı şeyi söyledi üzülme dedi üzerine hamile kalan var benim muyom da çok küçük.O kadar büyütülecek ebatta değil çok şükür.Son çare olarak ameliyat dedi ama yapmam iyice bir araştirayim dr gezeyim bakalim onlar ne diyecek.Cok tşk ederim yazdigin için.
yenimi oldu kürtajın canım regli oldunmu peki ilaçtan sonraBenimde kürtaj sonrası sadece lekelenme oldu adet olmayınca 42. Gün Dr a gittim primolut-n diye bir ilaç verdi 5 gün günde 3 defa iç bıraktığında adet olacaksın dedi. İnşallah daha fazla gecikmez bu durum çok sıkıcı
Yeni tarih ne canım?benim tam günümde başladı adetim klomene bile başladım bugün
9 aralık canımYeni tarih ne canım?
gelmez olasıcaBenimde bat 11 kasım hala bekliyorum gelen giden yok
canım inşallah bir daha ki ay olur ümitleri kaybetmek yok :) gelecek adet tarıhını de yaz arkadaş ekleyecek .benim tam günümde başladı adetim klomene bile başladım bugün
yarın test yap cnmBenimde bat 11 kasım hala bekliyorum gelen giden yok
yazmışsın görmedim9 aralık canım
Aslında ne zor gibi görünüyor hamile kalmak ama doğanın kanunu bir şekilde ürüyor çoğalıyoruz.Güzel bir doktor yazısı , okumanız tavsiyedir
Herşeyin muazzam bir düzeni var şükürler olsunAslında ne zor gibi görünüyor hamile kalmak ama doğanın kanunu bir şekilde ürüyor çoğalıyoruz.
Nasipten öteye köy yok Allah ol deyince oluyor.
Yumurtayı çatlatmakmış,bacakları dikmekmiş vs.vs. hepsi teferruat aslında eğer o spermin yumurtayla buluşacağı varsa istemezsende oluyor işte..
Onun için bende çok da kasmamak lazım.
( tabi başarabilirsek)
Göğüs hassasiyeti regl döneminde de gebelik döneminde de olabilir . Kan vermelisiniz böyle tahmin yürütülebilecek bir durum değil .Merhaba kızlar ben yeni evliyim ve şuan çocuk düşünmüyoruz adetim düzensiz ve esimle birlikte olduk adetim 5 gün gecikti 2 defa test yaptım negatif göğüslerim şiş sizce normal mi? Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?