Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kist denilen şey yumurta çatlamadığında oluşuyor ve kaybolma ihtimali de var
çoğu kişide oluşup kaybolabiliyor
pko lu çok hamile kalan var canım
takma onu kafana ama yine de iyi bir dr bul ve onunla devam et

Vücudunun hangi antibiyotiklere karşı direnç oluşturduğunu ogrenmen lazım öncelikle. Yoksa tedavide başarılı olamaz hiç bir ilaç yada Dr. İyi bir enfeksiyon uzmanına gitmeni tavsiye ederim canım geçmiş olsun

Benimde kürtaj sonrası sadece lekelenme oldu adet olmayınca 42. Gün Dr a gittim primolut-n diye bir ilaç verdi 5 gün günde 3 defa iç bıraktığında adet olacaksın dedi. İnşallah daha fazla gecikmez bu durum çok sıkıcı

Ne demek canım ben engel falan diyen doktorlarıda pek önemsemiyorum olacağı varsa oluyo sebepsiz çocuğu olmayan bir sürü insan var düşününce bana doktorum troidin var hamile kalma şansın çok düşük dedi korunmasız ilişkimin 3 ayında hamile kaldım herşey allahtan peki bişey dicem bu miyom için alternatif tıpta yani bitkisel bi çözüm varmıdır acababide onu araştır bide miyomun için en az 3 doktor önerisi al canım allah bi an önce şifanı versin

yenimi oldu kürtajın canım regli oldunmu peki ilaçtan sonra

Güzel bir doktor yazısı , okumanız tavsiyedir
Aslında ne zor gibi görünüyor hamile kalmak ama doğanın kanunu bir şekilde ürüyor çoğalıyoruz.
Nasipten öteye köy yok Allah ol deyince oluyor.
Yumurtayı çatlatmakmış,bacakları dikmekmiş vs.vs. hepsi teferruat aslında eğer o spermin yumurtayla buluşacağı varsa istemezsende oluyor işte..
Onun için bende çok da kasmamak lazım.
( tabi başarabilirsek)

Herşeyin muazzam bir düzeni var şükürler olsun Tevekkülde önemli tabii Üzerimiz düşeni yapıp hayırlısını beklemek

Merhaba kızlar ben yeni evliyim ve şuan çocuk düşünmüyoruz adetim düzensiz ve esimle birlikte olduk adetim 5 gün gecikti 2 defa test yaptım negatif göğüslerim şiş

Merhaba kızlar ben yeni evliyim ve şuan çocuk düşünmüyoruz adetim düzensiz ve esimle birlikte olduk adetim 5 gün gecikti 2 defa test yaptım negatif göğüslerim şiş sizce normal mi? Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim?

Göğüs hassasiyeti regl döneminde de gebelik döneminde de olabilir . Kan vermelisiniz böyle tahmin yürütülebilecek bir durum değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…