2 defa test yaptım negatif çıktı 5 gün ara ile yaptım normalde de adetim düzensizGöğüs hassasiyeti regl döneminde de gebelik döneminde de olabilir . Kan vermelisiniz böyle tahmin yürütülebilecek bir durum değil .
Geç döllenmede olabilir . İdrar testi kesin sonuç değildir hiçbir zaman .. Biraz bekle bakalım kan vermeyi tercih etmezsen .2 defa test yaptım negatif çıktı 5 gün ara ile yaptım normalde de adetim düzensiz
Doğum kontrol hapı kullanan kişilere doktor bile 6 ay / 1 yıl deneyin diye zaman veriyor . Detoks suları kullanabilirsiniz biran önce ilaçtan vücudunuzu arındırmak için .. Bolca da su tüketin .. Moralinizi de yüksek tutunBen geçen ay bıraktım hapı bu ay denedik kasık ağrılarım falan var ama test yaptım - çıktı malesef bat 17 kasım. Acaba diyorumki erkenmi yaptım yoksa ben geçmi yumurtladım onumu kaçırdım ? Kafam çok karıştı hakkaten zor işlermişkeşke hiç doğum kont kullanmasaydım. Adet günümde olmassam tekrar test yapıcam ama olsaydı çıkardı gibime geliyo adete 3 gün kala rabbim isteyen herkese tez vakitte yavrusunu sağlıkla versin inşallah. Bu arada meryem suresini araştırdım biraz isterseniz sizde bir bakın..
Korunmadık sorun orda zaten kaç gün sonra kan vermeliyim bilmiyorum eğer hamileysem ne yapıcam onuda bilmiyorum. Durumlarım çok karışık. Şuan evliliği çok sorunluGeç döllenmede olabilir . İdrar testi kesin sonuç değildir hiçbir zaman .. Biraz bekle bakalım kan vermeyi tercih etmezsen .Bebek düşünmüyorsanız korunuyorsunuzdur muhtemelen ?
İnşallah aminDoğum kontrol hapı kullanan kişilere doktor bile 6 ay / 1 yıl deneyin diye zaman veriyor . Detoks suları kullanabilirsiniz biran önce ilaçtan vücudunuzu arındırmak için .. Bolca da su tüketin .. Moralinizi de yüksek tutunHayırlı sağlıklı vakitte olsun inşallah
Sorunlu bir evlilik .. Gebelik düşünmüyorsunuz korunma yok .. Tavsiyem hemen bir kadın doğumdan randevu alın . Streste gecikmeyi tetikler .. Allah yardımcın olsun . Normalde ortalama belli bir süresi var mı geciktiği zamanların ? Az çok bilirsin kendiniKorunmadık sorun orda zaten kaç gün sonra kan vermeliyim bilmiyorum eğer hamileysem ne yapıcam onuda bilmiyorum. Durumlarım çok karışık. Şuan evliliği çok sorunlu
Mayısta 17 sinde oldum haziranda 20 sinde oldum temmuzda 3 ünde oldum ağustosta 6 sonda oldum eylülde 4 ünde oldum ekimde 6 sonda oldum şimdi Kasım 6 sına göre 5 gün geciktiSorunlu bir evlilik .. Gebelik düşünmüyorsunuz korunma yok .. Tavsiyem hemen bir kadın doğumdan randevu alın . Streste gecikmeyi tetikler .. Allah yardımcın olsun . Normalde ortalama belli bir süresi var mı geciktiği zamanların ? Az çok bilirsin kendini
Evlilik haziranda mı oldu peki ? Temmuz tegli çok erken olmuş . Belki ilk zamanlardaki beraberlik etkilemiş olabilir diye düşündüm . Bu tarihlere göre durum tespiti çok zor canım benim . En azından aile hekimine gidip bir kan ver kuşkularından kurtulmuş olursun ..Mayısta 17 sinde oldum haziranda 20 sinde oldum temmuzda 3 ünde oldum ağustosta 6 sonda oldum eylülde 4 ünde oldum ekimde 6 sonda oldum şimdi Kasım 6 sına göre 5 gün gecikti
Kan testinin sonucundan da koruyorum. Ben eşimle çok büyük bi aşk ile evlendim sonradan o ilgili adam gitti bi anda bambaşka biri oldu sürekli kavga ediyoruz ve bu kavgalar bitmeden bir çocuk istemiyorumEvlilik haziranda mı oldu peki ? Temmuz tegli çok erken olmuş . Belki ilk zamanlardaki beraberlik etkilemiş olabilir diye düşündüm . Bu tarihlere göre durum tespiti çok zor canım benim . En azından aile hekimine gidip bir kan ver kuşkularından kurtulmuş olursun ..
Gerçekle ne kadar erken yüzleşirsen o kadar iyi .. Umarım aranızdaki sorunlar çözülür en kısa zamanda .. Rabbim yardımcın olsun ..Kan testinin sonucundan da koruyorum. Ben eşimle çok büyük bi aşk ile evlendim sonradan o ilgili adam gitti bi anda bambaşka biri oldu sürekli kavga ediyoruz ve bu kavgalar bitmeden bir çocuk istemiyorum
Çok teşekkür ediyorum gerçekten. Şimdi ben bu kan testini yaptırınca ne zaman çıkar sonucu kendimi hiç adet olucakmış gibi hissetmiyorum sanki biraz ağrım var ama psikolojikte olabilirGerçekle ne kadar erken yüzleşirsen o kadar iyi .. Umarım aranızdaki sorunlar çözülür en kısa zamanda .. Rabbim yardımcın olsun ..
Gerçekten yoruma çok kapalı .. Ne desek boşa çıkar . Özel hastanelerde 2 saat / devlet hastanelerinde sabah verirsen öğleden sonra / sağlık ocağında da ertesi gün çıkar genellikle sonuçlar ..Çok teşekkür ediyorum gerçekten. Şimdi ben bu kan testini yaptırınca ne zaman çıkar sonucu kendimi hiç adet olucakmış gibi hissetmiyorum sanki biraz ağrım var ama psikolojikte olabilir
Çok teşekkür ederim. İçim birazda olsa rahatladı iyi gecelerGerçekten yoruma çok kapalı .. Ne desek boşa çıkar . Özel hastanelerde 2 saat / devlet hastanelerinde sabah verirsen öğleden sonra / sağlık ocağında da ertesi gün çıkar genellikle sonuçlar ..
Rica ederim ne demek .. Durumdan haberdar olmak isterim . İyi gecelerÇok teşekkür ederim. İçim birazda olsa rahatladı iyi geceler
Tabiki yarın ilk işim hastaneye gitmek olucakRica ederim ne demek .. Durumdan haberdar olmak isterim . İyi geceler
hangi doktor a gidiyorsun canm. biz eveneli 4 ay olacak ama daha ortada bişey yok. önlemimizi erken alalım istiyoruzEvet canim marastayim. 2.5 senelik evliyim ama daha 6.ayim korunmayi birakali.
Arkadaşlar günaydın.ben ovulasyon testi kullanıyorum dört aydır ve iki koyu çizgi bende iki gün boyunca çıkıyor ve üçüncü gün kayboluyor.adet tarihime bakınca da bence ikinci günki koyu çizgi çıkınca yumurta çatlıyor.çünkü o günden tam 14 gün sonra adetim başlıyor.nitekim bugün de öyle oldu.aslında o günleri hiç kaçırmadan deniyoruz.hatta ilk ay günaşırı denedik olmadı.ikinci ay hergün yaptık yine olmadı.üç ve dördüncü ayda yumurtlama günlerini değerlendirdik yine olmadı.bu ay bal çörek otu tarçında kullanmıştım.çocuk olmadı yine
Bugündü canım ve sabahtan başladı yine lekelenme şeklinde.ben zaten beş gün kala kan testi yaptırmıştım negatifti.sen bana bakma canım sonuçta ovulasyon testiyle gebe kalan birsürü kişi var. Zamanı var sanırım dua da ediyorum.yalnız bu ay ben bal çörek otu tarçın kullandım ve bata kadar çok bel ağrım kasık ağrım oldu.hatta hamile tribi yapmaya başlamıştım eşime:) bu aydan ümitliydim ama olmadı yine.kısmet artık inşallah sen gebesindir canım.Günaydın,
Bende bu ay ilk defa ov testi kullandım ve pazar günü ilk defa çift çizgiyi gördüm. Bu aydan çok umutluydum ama şimdi sende öyle deyince biraz ümidim kırıldı gibi :/ Nasipten öte köy yok derler ya hani, belki de daha Zaman'ı değil Canım. Onun için bol bol dua edelim. Adetime 9 gün var ve iki gündür bel Ağrım var. Bunlar belirti mi psikolojik mi bilemedim. Senin bat tarihin nedir peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?