- 24 Ekim 2017
- 384
- 229
- 18
aklıma doktorumla aramda geçen konuşma geldiCanim bende kac yerde okudum hamile kalmayi kolaylastiriyor, ingilizce sitelerde de gordum, hormonlari dengeliyor, gerci benim hormonlarimda sorun yok ama cok kisiye yardimici oldugu icin bende bi yapayim dedim, zararli olmaz:))
Bide korunmayı bıraktıktan sonra bende bel ve kasık ağrısı çok olmaya başladı.hatta bu ay kesin hamileyim diyordum.ama olmadı.ya rahim gebeliğe hazırlanıyor yada bu ağrılar gebeliği düşündüğümüz için psikolojikte olabilir.ben iki buçuk yıldır evliyim dört aydır düşünüyoruz bebeği olmuyor.ilk denemede olacak sanmıştım oysaki .kısmet artık
Ben de hap kullanmadım eşim korundu.ya bilmiyorumki uzun süre düşünmeyince rahimi küstürdüysek gönlünü nasıl alacaz hanfendinin acaba:) ya bide benim etrafımdakiler hatta hap kullananlar bile bıraktığının ertesi ayı hamile kaldılar hep.bana da sürekli soruyorlar.hatta tüp bebek deneyin diyorlar.halbuki dört aydır deniyoruz biz ama 2,5sene evli olunca bayadır olmuyormuş gibi düşünüyolar sanırım.tahlillerimiz normal eşimin de benimde.adetlerim de çok düzenli.anlamadım niye olmuyor
Evet öyle canım ama bu ayda olmayınca bari siteye üye olayım dedim.çünkü bir insanı ancak aynı problemden muzdarip insanlar anlayabiliyor.en azından burda biraz rahatlarım diye üye oldum.eşim çok rahat ona da keçiboynuzu havuç suyu kuruyemiş falan yediriyorum.hiç itiraz etmiyor yiyor herşeyi.ben de incir yedim balı falan denedim.bu ay da soğan kürünü zorla da olsa yapıcam.en azından enfeksiyon falan varsa temizler.çünkü bazen enfeksiyon da hiç belirti vermiyor.hayırlısıyla olur inşallah.ben sağlıkçıyım bide.o yüzden kan testi baktırıyorum gebeliği öğrenmek için hep.idrar testi yapmadım hiç.böylelikle battan önce umudumu kesiyorumZaten hep bu çevremizdeki insanların yüzünden kafaya takıyoruz ya zaten. Hayır kardeşim sanane yaparım yapmam yanı. Sen mi bakacaksın sanki. Ben elimden geldiği kadar çevremdekileri takmamaya çalısıyorum ama ister istemez de takılıyor kafaya. Demek ki senin de benim de vakti zamanı değil henüz. Ama 4 ay çok kısa bir süre canım onun için şende fazla takma bence. Olur daha. Ben nerdeyse 8 aydır bekliyorum :/
Sen gittin mi canım doktora eşinle yani bi problem çıktı mıZaten hep bu çevremizdeki insanların yüzünden kafaya takıyoruz ya zaten. Hayır kardeşim sanane yaparım yapmam yanı. Sen mi bakacaksın sanki. Ben elimden geldiği kadar çevremdekileri takmamaya çalısıyorum ama ister istemez de takılıyor kafaya. Demek ki senin de benim de vakti zamanı değil henüz. Ama 4 ay çok kısa bir süre canım onun için şende fazla takma bence. Olur daha. Ben nerdeyse 8 aydır bekliyorum :/
aklıma doktorumla aramda geçen konuşma geldikürtajdan sonra dedim soğan kürüne başlayayımmı kzıde bana bide kendisi rus janimmm ne yapıyorsünn sen gebe kalmanda piroblem yokki lütfenn dedi bende kırmayayım dedim başlamadım zaten tadı falanda pek ii diilmiş
Evet öyle canım ama bu ayda olmayınca bari siteye üye olayım dedim.çünkü bir insanı ancak aynı problemden muzdarip insanlar anlayabiliyor.en azından burda biraz rahatlarım diye üye oldum.eşim çok rahat ona da keçiboynuzu havuç suyu kuruyemiş falan yediriyorum.hiç itiraz etmiyor yiyor herşeyi.ben de incir yedim balı falan denedim.bu ay da soğan kürünü zorla da olsa yapıcam.en azından enfeksiyon falan varsa temizler.çünkü bazen enfeksiyon da hiç belirti vermiyor.hayırlısıyla olur inşallah.ben sağlıkçıyım bide.o yüzden kan testi baktırıyorum gebeliği öğrenmek için hep.idrar testi yapmadım hiç.böylelikle battan önce umudumu kesiyorum
Evet canım hadi ya inşallah ben de deniycem bu ay siz kaçıncı gün başlamıştınız yapmaya.Hemşire misiniz,, soğan kürü ile hamile kaldım tavsiye ederim
yenimi oldu kürtajın canım regli oldunmu peki ilaçtan sonra
Aynen cnm bende o durumdayım soğan kürüne başla faydasını çok gören olmuştu yorumları baya takip ediyorum Bende bu ay başladım 10 gün sadece içe bildim eşim izin vermedi böyle şeylere pek inanmaz.Sen dene hayırlı haberlerini alırız inşallah.Bu arada adettin üzerinden geçmeden gebelik tahlili yapma hayal kırıklığına uğramak çok kötüMerhaba arkadaşlar ben de 2,5 yıllık evliyim.dört aydır deniyoruz ama çocuk olmuyor.tahlillerimi yaptırdım.bir sorun yok.bayadır takip ediyorum burayı artık üye olayım dedim.endişeye kapıldım çünkü.adet günüm yarın ama ben beş gün kala kan testi yaptırdım çıkmadı.muhtemelen gebe değilim.soğan kürüne başlıycam bu ay.inşallah hepimizin olur bebeği hayırlı ve sağlıklı bir şekilde
Ben kullandım cnm 3 ay boyunca.Kullan derim ben şimdi ART-MED Vitamin takviyesine başladım tabi bunu dr tavsiye etti.Hanımlar hamile kalmadan önce folik asit kullanma hakkında ne düşünüyorsunuz.
Bu ağrıları zamanında çok hissettim normaldir dedim gecistirdim.Yaklasik bende 5 ay falan oldu yumurta takibine başladım eskiden hiç umursamaz nedir neyin nesidir sormaz soruşturmazdın hamile kalamayınca bu tür siteleri takip etmeye başladım öğrendim ilgilenmeye başladım bakalim Hayırlısı.kasıklarda ve rahimde batmalar oluyor yumurtalıkta da bir ağrı oluyor bazen.
İnşallah canım sen kaçıncı gün başladın soğan kürüne ben adet başlangıcından sayıp yedinci gün başlamayı düşünüyorum. Ya işte umut yok mu ondan yapıyoruz hep.ama belli de olmaz deniycem.herhalde içtiğimiz basit bi ağrı kesiciden daha az zararlıdır diye düşünüyorum.kısmet artıkAynen cnm bende o durumdayım soğan kürüne başla faydasını çok gören olmuştu yorumları baya takip ediyorum Bende bu ay başladım 10 gün sadece içe bildim eşim izin vermedi böyle şeylere pek inanmaz.Sen dene hayırlı haberlerini alırız inşallah.Bu arada adettin üzerinden geçmeden gebelik tahlili yapma hayal kırıklığına uğramak çok kötü
Bende doğumluyum şahsen benim annem 7 tane doğurdu tabi ölenleri saymıyorum yani 15 taneyi falan bulur.Bende dün ilk defa doktoruma sordum hocam dedim artık yumurta takibiymis şuymuş buymuş vs inanmak istemiyorum bizim eski kadınlarımız böyle şeyleri hiç bilmezlerdi ama sürekli hamile kalırlardı.Bana dr söylediği şey eskiden diyor bizim kadınlarımız korunma falanda bilmezlerdi? Şimdi bu cağın bayanları bi sürü korunma yollarına baş vuruyorlar baya bi yıl gectikten sonra yok efendim neden hamile kalamıyorum falan da filan diyorlar.Erkegin korunması bayanda büyük çığ açıyor.Halbuki erkeğin spermi bayanin rahmini koruyor sürekli taze kalmasını sağlıyor.Butun pos enfeksiyonlardan arındırıyor bunun gibi şey söyledi buraya sigdiramiyirumValla hepsi bahane bazen bakıyorsun 40 yaşında hamile kalıyorlar.hemde rastgele.yani ben onların yumurtlama günü vs takibi yaptığını da sanmam.doğuda çalışıyorum en az beş çocuk yapıyorlar.çatır çatır doğuruyorlar hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?