Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim bat’a. 5 günüm kaldı kızlar çok umutlu değilim ama yine de var birazcık inşallah hayırlısıyla nasip olur. Yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken yapmış olurum?

yapabilirsin bence canım...

hassas testler ilişkiden birkaç gün sonra bile çıkarıyor eğer varsa inşallah vardır

Doğrudur ya ama bütün doğurganlar benim etrafımda mı nedir beş yıl doğum kontrol hapı kullanıp bir ay sonra hamile kaldı ablam :) yada ne bileyim bu en uç nokta olduğundan yazdım.diğerleri zaten evlenir evlenmez ilk yada en geç ikinci ayda hamile kaldı.nasip yani biraz da

Benim bat’a. 5 günüm kaldı kızlar çok umutlu değilim ama yine de var birazcık inşallah hayırlısıyla nasip olur. Yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken yapmış olurum?
Afettiniz üzerinden 7 gün geçmeden gebelik tahlili yaptırmanız çok erken cunki sonra hayal kırıklığına ugruyorsunuz.Dusunun benim üzerinden 12 gün geçti hiç yapmadım sonra adet oldum dr gittim adet düzensizliği dedi stresten kaynaklanan bi durum

Valla canım 8gün önceden öğrenen bile var. Yine de bekle derim hamileysen bile çıkmayabilir ve sonuç seni üzebilir.

Benimde cevremde var öyle arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bir arkadaşım 29 yaşında 3 çocuk annesi guatiri var kadın gec evlendiği için girin çocuklarını usr8uste doğuruyor en küçük çocuğu 9 aylık ve 4 ciye gebe zehirli guatiri olmasına rağmen ama bu kadın kadar da rahat kimse yok dünya yıkılsa umrunda olmaz o derece bir rahatlık yani şahsen ben herşeyi kafama takıyor kendime stres yapıyor ve üzülüyorum buda engel yani

Canım ben bata beş gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı.bugün de tam zamanında adet oldum zaten.kanda baktır istersen çünkü kanda ilişkiden 7-8 gün sonra doğru sonuç veriyor

Evet canım ben de yaştan acele ediyorum işte.bakalım bol dua edip bide işte alternatif tıptan da yararlanıp iki ay daha olmazsa tekrar gidicem doktora.inşallah senin de en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bi bebeğin olur canım.

kızlar bende sabaha karşı kasıklarımdaki ağrıdan dolayı doktora gittim.öyle böyle bi ağrı değildi ama.2 tane kist çıktı biri 2.5 cm
şimdi bu kistlerin ne tür kistler olduğu araştırılıcakmış

Hani bitane etrafımda bebeği olmayan olsa onla dertleşecektim ama yok:) ondan buraya üye olayım da beni anlayan insanlarla fikir alışverişi yapayım dedim

Yapma desem ne fayda ben yaptım .. Elimde ovulasyonlarla gelen 5 grbelik testim vardı adetime 5 gün kala hepsi bitmişti Aslında yapmasan daha iyi ama sabredebilecek misin ?

kontrole gittim doktora kürtaj sonrası anlattım işte şu testleri şu gün yaptırcam işte şu ilaçları kullancam şu bu dedim diyo maşallah bana bişey bırakmadın herşeyi öğrenmişsin sen zaten

Hani bitane etrafımda bebeği olmayan olsa onla dertleşecektim ama yok:) ondan buraya üye olayım da beni anlayan insanlarla fikir alışverişi yapayım dedim
çevrede bebek sahibi olmayan olmadığı gibi düşük yaptığım ay tüm arkadaşlarım kuzenlerim gebe kaldı Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bizlere de nasip etsin inşallah

Korkma canım çünkü en sık foliküler kist oluşuyor.yani yumurta tam olgunlaşmamıştır çatlamayınca da kist oluşuyor.ilaç başlar geçer inşallah

Korkma canım çünkü en sık foliküler kist oluşuyor.yani yumurta tam olgunlaşmamıştır çatlamayınca da kist oluşuyor.ilaç başlar geçer inşallah

inş öyledir canım ya. kızıma hamile kalmadan öncede bu kistlerle karşılaşmıştım. o zaman klomen kullanmıştım, bakalım bu sefer ne vericekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…