Ya onlarada yazık ne bilsinler analarından babalarından gördükleri gibi hemen olacak saniyorlardi.benim annem beni 42 yaşında doğurmuş hemde istemeden kazara(şimdi en çok sevdigiyim o ayrı tabi)...
Benim kocamda resmen çocuk için aparat gibi kullanıyorsun beni diyor :))) napalim birazcık katlansinlar ❤
Benim bat’a. 5 günüm kaldı kızlar çok umutlu değilim ama yine de var birazcık inşallah hayırlısıyla nasip olur. Yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken yapmış olurum?
Doğrudur ya ama bütün doğurganlar benim etrafımda mı nedir beş yıl doğum kontrol hapı kullanıp bir ay sonra hamile kaldı ablam :) yada ne bileyim bu en uç nokta olduğundan yazdım.diğerleri zaten evlenir evlenmez ilk yada en geç ikinci ayda hamile kaldı.nasip yani biraz daBende doğumluyum şahsen benim annem 7 tane doğurdu tabi ölenleri saymıyorum yani 15 taneyi falan bulur.Bende dün ilk defa doktoruma sordum hocam dedim artık yumurta takibiymis şuymuş buymuş vs inanmak istemiyorum bizim eski kadınlarımız böyle şeyleri hiç bilmezlerdi ama sürekli hamile kalırlardı.Bana dr söylediği şey eskiden diyor bizim kadınlarımız korunma falanda bilmezlerdi? Şimdi bu cağın bayanları bi sürü korunma yollarına baş vuruyorlar baya bi yıl gectikten sonra yok efendim neden hamile kalamıyorum falan da filan diyorlar.Erkegin korunması bayanda büyük çığ açıyor.Halbuki erkeğin spermi bayanin rahmini koruyor sürekli taze kalmasını sağlıyor.Butun pos enfeksiyonlardan arındırıyor bunun gibi şey söyledi buraya sigdiramiyirum
Afettiniz üzerinden 7 gün geçmeden gebelik tahlili yaptırmanız çok erken cunki sonra hayal kırıklığına ugruyorsunuz.Dusunun benim üzerinden 12 gün geçti hiç yapmadım sonra adet oldum dr gittim adet düzensizliği dedi stresten kaynaklanan bi durumBenim bat’a. 5 günüm kaldı kızlar çok umutlu değilim ama yine de var birazcık inşallah hayırlısıyla nasip olur. Yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken yapmış olurum?
Benim bat’a. 5 günüm kaldı kızlar çok umutlu değilim ama yine de var birazcık inşallah hayırlısıyla nasip olur. Yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken yapmış olurum?
Benimde cevremde var öyle arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bir arkadaşım 29 yaşında 3 çocuk annesi guatiri var kadın gec evlendiği için girin çocuklarını usr8uste doğuruyor en küçük çocuğu 9 aylık ve 4 ciye gebe zehirli guatiri olmasına rağmen ama bu kadın kadar da rahat kimse yok dünya yıkılsa umrunda olmaz o derece bir rahatlık yani şahsen ben herşeyi kafama takıyor kendime stres yapıyor ve üzülüyorum buda engel yaniDoğrudur ya ama bütün doğurganlar benim etrafımda mı nedir beş yıl doğum kontrol hapı kullanıp bir ay sonra hamile kaldı ablam :) yada ne bileyim bu en uç nokta olduğundan yazdım.diğerleri zaten evlenir evlenmez ilk yada en geç ikinci ayda hamile kaldı.nasip yani biraz da
Canım ben bata beş gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı.bugün de tam zamanında adet oldum zaten.kanda baktır istersen çünkü kanda ilişkiden 7-8 gün sonra doğru sonuç veriyorBenim bat’a. 5 günüm kaldı kızlar çok umutlu değilim ama yine de var birazcık inşallah hayırlısıyla nasip olur. Yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken yapmış olurum?
Evet canım ben de yaştan acele ediyorum işte.bakalım bol dua edip bide işte alternatif tıptan da yararlanıp iki ay daha olmazsa tekrar gidicem doktora.inşallah senin de en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bi bebeğin olur canım.Benimde cevremde var öyle arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bir arkadaşım 29 yaşında 3 çocuk annesi guatiri var kadın gec evlendiği için girin çocuklarını usr8uste doğuruyor en küçük çocuğu 9 aylık ve 4 ciye gebe zehirli guatiri olmasına rağmen ama bu kadın kadar da rahat kimse yok dünya yıkılsa umrunda olmaz o derece bir rahatlık yani şahsen ben herşeyi kafama takıyor kendime stres yapıyor ve üzülüyorum buda engel yani
Hani bitane etrafımda bebeği olmayan olsa onla dertleşecektim ama yok:) ondan buraya üye olayım da beni anlayan insanlarla fikir alışverişi yapayım dedimEvet canım ben de yaştan acele ediyorum işte.bakalım bol dua edip bide işte alternatif tıptan da yararlanıp iki ay daha olmazsa tekrar gidicem doktora.inşallah senin de en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bi bebeğin olur canım.
Yapma desem ne fayda ben yaptım .. Elimde ovulasyonlarla gelen 5 grbelik testim vardı adetime 5 gün kala hepsi bitmiştiBenim bat’a. 5 günüm kaldı kızlar çok umutlu değilim ama yine de var birazcık inşallah hayırlısıyla nasip olur. Yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken yapmış olurum?
kontrole gittim doktora kürtaj sonrası anlattım işte şu testleri şu gün yaptırcam işte şu ilaçları kullancam şu bu dedim diyo maşallah bana bişey bırakmadın herşeyi öğrenmişsin sen zatenValla bizde öyle dktra gidiyorum artık ben herşeyi anlatıp söylence dktr diyor ne bilginiz var bu konu hakkında artık zaten dedim bu senede olmazsam sınavlara girip tıp okuyup kadın doğumcu olayım :) yumurtlama günü akıntı falan anlatıyorum eşim diyor artık kendimi damızlık gibi hissediyorum
çevrede bebek sahibi olmayan olmadığı gibi düşük yaptığım ay tüm arkadaşlarım kuzenlerim gebe kaldı Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bizlere de nasip etsin inşallahHani bitane etrafımda bebeği olmayan olsa onla dertleşecektim ama yok:) ondan buraya üye olayım da beni anlayan insanlarla fikir alışverişi yapayım dedim
Çok geçmiş olsun .. Nasıl bir yol izlenecek ?kızlar bende sabaha karşı kasıklarımdaki ağrıdan dolayı doktora gittim.öyle böyle bi ağrı değildi ama.2 tane kist çıktı biri 2.5 cm
şimdi bu kistlerin ne tür kistler olduğu araştırılıcakmış
Korkma canım çünkü en sık foliküler kist oluşuyor.yani yumurta tam olgunlaşmamıştır çatlamayınca da kist oluşuyor.ilaç başlar geçer inşallahkızlar bende sabaha karşı kasıklarımdaki ağrıdan dolayı doktora gittim.öyle böyle bi ağrı değildi ama.2 tane kist çıktı biri 2.5 cm
şimdi bu kistlerin ne tür kistler olduğu araştırılıcakmış
Korkma canım çünkü en sık foliküler kist oluşuyor.yani yumurta tam olgunlaşmamıştır çatlamayınca da kist oluşuyor.ilaç başlar geçer inşallah
Çok geçmiş olsun .. Nasıl bir yol izlenecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?