- 13 Kasım 2017
- 860
- 948
- 53
Benim de bu ay biraz fazla kasık ağrım olmuştu ama dayanılır şiddetteydi acaba bendede mi kist varki.en son dört ay önce gebelik planlarken baktırmıştım yoktu.sendeki ağrı çok mu şiddetliydi canıminş öyledir canım ya. kızıma hamile kalmadan öncede bu kistlerle karşılaşmıştım. o zaman klomen kullanmıştım, bakalım bu sefer ne vericekler
Eşime diyordum eğit şunları azıcık diye meğer benim yumoşları eğitmem lazımmış amma nazlıymışlar :)))Güzel bir doktor yazısı , okumanız tavsiyedir
Valla doktorlara zaten bi akıl erdirsek ah ah olur diip geçiştiriyorlarben soğan kürü ile hamile kaldım bendede sorun yoktu denemeden zarar gelmezz kii tadında kötü değil dii :)
Canım sperm sayınız iyiyse bugün akşam da olsun bence ama düşükse günaşırı daha iyi gibi sankiGünaydın kızlarbana acil yardımcı olurmusunuz çatlatma iğnesi vuruldum dün gecede 2 de ilişki oldu diğer ilişki ne zaman olsun kafam çok karıştı ?
1 gün arayla yani yarın olsun benceGünaydın kızlarbana acil yardımcı olurmusunuz çatlatma iğnesi vuruldum dün gecede 2 de ilişki oldu diğer ilişki ne zaman olsun kafam çok karıştı ?
Bundan sonra gun asiri iliski olacak cnm yani ben oyle biliorum doktorun soylemedimi?Günaydın kızlarbana acil yardımcı olurmusunuz çatlatma iğnesi vuruldum dün gecede 2 de ilişki oldu diğer ilişki ne zaman olsun kafam çok karıştı ?
sperm sayısını bilmiyoruz kiCanım sperm sayınız iyiyse bugün akşam da olsun bence ama düşükse günaşırı daha iyi gibi sanki
bende 7 ekimde oldum kürtaj yakın tarihler de olmuşuz bende 34. gün gittim doktora olman lazımdı dedi adet söktürücü verdi ertesi gün bhcg 9 hala başka bi gebelik olabilirmi dedi yok dedim çnkü ilacı kullanmaya başlayacağım gün adet oldum şimdi 5. günü adetin bitsinde yolumuza bakalım :)2 ekimde canım henüz regl olmadım
doktor bide ertesi gün dedi ama saat kaçta olduğunu söylemedi canımBundan sonra gun asiri iliski olacak cnm yani ben oyle biliorum doktorun soylemedimi?
Eşin hiç test yaptırmadı mı canım.yani ne bileyim ben gebelik planlamadan hemen baktırmıştım da eşime.yani en azından baştan çözüm olsun diyesperm sayısını bilmiyoruz kibide eşim öğlen 3 te işe gidiyor gece 3 te geliyor
Bende yeni üye olduğumda öyleydim. Mesajları dertleri okumaktan işe vaktim kalmıyoduYa ben şimdi buraya üye oldum.ev işi yapasım da gelmiyor.acaba depresyona mı giricem
korkuyorum kaçırırım diye o zaman gece yine olsun1 gün arayla yani yarın olsun bence
O zaman gece gelince yapın tekrardan canım.zaten diğer spermler duruyordur içerde.hem aradan 24 saat de geçmiş olursperm sayısını bilmiyoruz kibide eşim öğlen 3 te işe gidiyor gece 3 te geliyor
Hiiii madem oyle gece 2 de oldu diyorsun yine 2 de yapin o zaman bende yarin olacam catlatma ignesini. Hastanede vuruyolarmi yoksa kendin alip kendinmi vurduruyorsun cnm ?doktor bide ertesi gün dedi ama saat kaçta olduğunu söylemedi canım
bir kere hamile kaldım ama bu ayda olmazsa yaptıracaktık canımEşin hiç test yaptırmadı mı canım.yani ne bileyim ben gebelik planlamadan hemen baktırmıştım da eşime.yani en azından baştan çözüm olsun diye
Kaç yaşındasın çocuğun var mı?Evet canım ben de yaştan acele ediyorum işte.bakalım bol dua edip bide işte alternatif tıptan da yararlanıp iki ay daha olmazsa tekrar gidicem doktora.inşallah senin de en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bi bebeğin olur canım.
Anladım canım inşallah olur.ama eşin de yaptırsın mutlaka.çünkü bazen onlarda da sorun oluyo en azından aradan çıkar sorun yoksa da.zaman kaybı olmaz ondan dedim canım.hayırlsıyla bebeğin olsun inşallahbir kere hamile kaldım ama bu ayda olmazsa yaptıracaktık canım
Ben 5 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti ki testte ilişkiden 7 gün sonra sonuç verir yazıyordu bence adetine 2 gün kala falan yap canımBenim bat’a. 5 günüm kaldı kızlar çok umutlu değilim ama yine de var birazcık inşallah hayırlısıyla nasip olur. Yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken yapmış olurum?
ben eczaneden aldım hastanenin acilinde vurdurdum canımHiiii madem oyle gece 2 de oldu diyorsun yine 2 de yapin o zaman bende yarin olacam catlatma ignesini. Hastanede vuruyolarmi yoksa kendin alip kendinmi vurduruyorsun cnm ?
Benim de bu ay biraz fazla kasık ağrım olmuştu ama dayanılır şiddetteydi acaba bendede mi kist varki.en son dört ay önce gebelik planlarken baktırmıştım yoktu.sendeki ağrı çok mu şiddetliydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?