Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inş öyledir canım ya. kızıma hamile kalmadan öncede bu kistlerle karşılaşmıştım. o zaman klomen kullanmıştım, bakalım bu sefer ne vericekler
Benim de bu ay biraz fazla kasık ağrım olmuştu ama dayanılır şiddetteydi acaba bendede mi kist varki.en son dört ay önce gebelik planlarken baktırmıştım yoktu.sendeki ağrı çok mu şiddetliydi canım

Günaydın kızlar bana acil yardımcı olurmusunuz çatlatma iğnesi vuruldum dün gecede 2 de ilişki oldu diğer ilişki ne zaman olsun kafam çok karıştı ?
Bundan sonra gun asiri iliski olacak cnm yani ben oyle biliorum doktorun soylemedimi?

2 ekimde canım henüz regl olmadım
bende 7 ekimde oldum kürtaj yakın tarihler de olmuşuz bende 34. gün gittim doktora olman lazımdı dedi adet söktürücü verdi ertesi gün bhcg 9 hala başka bi gebelik olabilirmi dedi yok dedim çnkü ilacı kullanmaya başlayacağım gün adet oldum şimdi 5. günü adetin bitsinde yolumuza bakalım :)

Benim bat’a. 5 günüm kaldı kızlar çok umutlu değilim ama yine de var birazcık inşallah hayırlısıyla nasip olur. Yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken yapmış olurum?
Ben 5 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti ki testte ilişkiden 7 gün sonra sonuç verir yazıyordu bence adetine 2 gün kala falan yap canım

Benim de bu ay biraz fazla kasık ağrım olmuştu ama dayanılır şiddetteydi acaba bendede mi kist varki.en son dört ay önce gebelik planlarken baktırmıştım yoktu.sendeki ağrı çok mu şiddetliydi canım

çok siddetliydi canım havluya ütü ısıttım sıcak su torbası yaptım.yok geçmedi.
böyle doğrulamıyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…