Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol canımmm amin inşallah isteyen herkesin bebişi olur

kontrole gittim doktora kürtaj sonrası anlattım işte şu testleri şu gün yaptırcam işte şu ilaçları kullancam şu bu dedim diyo maşallah bana bişey bırakmadın herşeyi öğrenmişsin sen zaten
Öğrendik valla herşeyi kasık ağrıtı çatlatımı büyütümü yeterince acaba çatlatı ama acaba iyi kaliteli spremle buluştumu falan bilmemek daha iyiymiş aslında böyle düşüne düşüne zaten nasıl olacak oda ayrı konu Allah yardımcınız olsun kafayı yemeden biran evvel bebişlerimiz gelsin :)

kontrole gittim doktora kürtaj sonrası anlattım işte şu testleri şu gün yaptırcam işte şu ilaçları kullancam şu bu dedim diyo maşallah bana bişey bırakmadın herşeyi öğrenmişsin sen zaten
Öğrendik valla herşeyi kasık ağrıtı çatlatımı büyütümü yeterince acaba çatlatı ama acaba iyi kaliteli spremle buluştumu falan bilmemek daha iyiymiş aslında böyle düşüne düşüne zaten nasıl olacak oda ayrı konu Allah yardımcınız olsun kafayı yemeden biran evvel bebişlerimiz gelsin :)

Kaç yaşındasın çocuğun var mı?
Yok canım 2,5 yıldır evliyim.dört aydır deniyoruz bebek için ama olmadı.32 yaşındayım.bebek planlamadan önce eşime de bana da tüm testler yapıldı.normal çıktı hepsi.benim bi tek hsg kaldı.iki ay daha deniycem olmazsa tekrar bi muayeneye gidicem canım

Ovulasyon kullanan kızlar.... Bir sorum olacak

Benim testlerde ikinci çizgi zaten çıkmıyor henüz ama şu ilk çizgi olan C çizgisi bile çok silik çıktı bugün zor gördüm.

Böyle bir şey yaşayan var mı? Acaba ben bu ay hiç mi yumurtlamayacağım ya

Bi örnek atar mısın testten ?

Bi örnek atar mısın testten ?

ayy çöpe attım canım valla...

Yarınki de öyle çıkarsa onu çekerim... Ama nasıl desem nerdeyse hiç çizgi yoktu testte. Burda görüyorum tek çizgi bile olsa o belirgin ben de o ilk çizgi de belirgin değildi.

Klomen kullandığım 1 ay ağrıdan dolayı acile gittim doktor kistin var 2buçk cm falan dedi panik yaptırdı kendi doktoruna falan git dedi hiçte öyle değilmiş adetle o kistler atılıyormuş vede öyle oldu bidaha ayda kist yoktu

Aynen ne kdr süredir düşünüyorsun diyen yok ne kadarlık evlisin deniyor sanki düğünde halayda karar veriliyor çocuğa :)

Şiga Allahtan .. Ciddi birşey yoktur endişe etme . Güzel düşün güzel olsun
inş canım
bi kızım var 5,5 yaşında kardeşim neden yok herkesin kardeşi var benim yok diye ağlıyo. en çokta kızım için istiyorum. biz çok sükür evlat sevgisini tattık inş kızımda kardeş sevgisini tadar.

yaaaaa
inş öyledir canım.cuma günü öğleden sonra gidecem inş bakalım ne diyecekler

Yeniden yapdaydın keşke şimdi bilemedim tarihi falan mı geçti ki ? Bozukta olabilir . Bazı markaların testleri farklı oluyor . Olursa çek bakalım ona göre yorumlayalım . Çizginin birinin net koyu olması lazım . Birde idrara çizgisinden daha yukarda batırdıysan uzun süre beklettiysen de sonuç vermeyebiliyor benim de o şekilde başıma gelmişti . Sınır çizgisinin üzerinde bekletmişim bembeyaz kalmıştı testim . Yenisini yapınca doğru sonuç verdi

Günaydın kızlar bana acil yardımcı olurmusunuz çatlatma iğnesi vuruldum dün gecede 2 de ilişki oldu diğer ilişki ne zaman olsun kafam çok karıştı ?
Günaydın cnm Bende Dün saat 12:00 ovitrella iğne vurdurdum ertesi gün saat 12 de ilişkiye gir dedi ve ondan sonra 3 gün ara ara ikiliye gir dedi.Bu saat te kadar halen ilişkiye girmiş değiliz geceyi bekliyoruz

Ne kadar güzel minik bir desteğin var annesi Kardeşi de çok betletmesin miniş ablasını inşallah

Rabbim gonlune gore versin insallah tez zamanda benim 5.5 yasinda bir kizim var 7 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz olmuyor bakalim kurban olduğum geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur inşallah geç olsun sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…