- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
sağol canımmm amin inşallah isteyen herkesin bebişi olurAnladım canım inşallah olur.ama eşin de yaptırsın mutlaka.çünkü bazen onlarda da sorun oluyo en azından aradan çıkar sorun yoksa da.zaman kaybı olmaz ondan dedim canım.hayırlsıyla bebeğin olsun inşallah
Öğrendik valla herşeyi kasık ağrıtı çatlatımı büyütümü yeterince acaba çatlatı ama acaba iyi kaliteli spremle buluştumu falan bilmemek daha iyiymiş aslında böyle düşüne düşüne zaten nasıl olacak oda ayrı konu Allah yardımcınız olsun kafayı yemeden biran evvel bebişlerimiz gelsin :)kontrole gittim doktora kürtaj sonrası anlattım işte şu testleri şu gün yaptırcam işte şu ilaçları kullancam şu bu dedim diyo maşallah bana bişey bırakmadın herşeyi öğrenmişsin sen zaten
Öğrendik valla herşeyi kasık ağrıtı çatlatımı büyütümü yeterince acaba çatlatı ama acaba iyi kaliteli spremle buluştumu falan bilmemek daha iyiymiş aslında böyle düşüne düşüne zaten nasıl olacak oda ayrı konu Allah yardımcınız olsun kafayı yemeden biran evvel bebişlerimiz gelsin :)kontrole gittim doktora kürtaj sonrası anlattım işte şu testleri şu gün yaptırcam işte şu ilaçları kullancam şu bu dedim diyo maşallah bana bişey bırakmadın herşeyi öğrenmişsin sen zaten
Yok canım 2,5 yıldır evliyim.dört aydır deniyoruz bebek için ama olmadı.32 yaşındayım.bebek planlamadan önce eşime de bana da tüm testler yapıldı.normal çıktı hepsi.benim bi tek hsg kaldı.iki ay daha deniycem olmazsa tekrar bi muayeneye gidicem canımKaç yaşındasın çocuğun var mı?
Şiga Allahtan .. Ciddi birşey yoktur endişe etme . Güzel düşün güzel olsunsaol canım.cumaya randevu aldım eğitim araştırmaya bakalım ne diyecekler. ultrason kan idrar sonuçlarımla gidecem inş.
Bi örnek atar mısın testten ?Ovulasyon kullanan kızlar.... Bir sorum olacak
Benim testlerde ikinci çizgi zaten çıkmıyor henüz ama şu ilk çizgi olan C çizgisi bile çok silik çıktı bugün zor gördüm.
Böyle bir şey yaşayan var mı? Acaba ben bu ay hiç mi yumurtlamayacağım ya
Birde beğenmeyip seçiyorlar baksanaEşime diyordum eğit şunları azıcık diye meğer benim yumoşları eğitmem lazımmış amma nazlıymışlar :)))
Bi örnek atar mısın testten ?
Klomen kullandığım 1 ay ağrıdan dolayı acile gittim doktor kistin var 2buçk cm falan dedi panik yaptırdı kendi doktoruna falan git dedi hiçte öyle değilmiş adetle o kistler atılıyormuş vede öyle oldu bidaha ayda kist yoktukızlar bende sabaha karşı kasıklarımdaki ağrıdan dolayı doktora gittim.öyle böyle bi ağrı değildi ama.2 tane kist çıktı biri 2.5 cm
şimdi bu kistlerin ne tür kistler olduğu araştırılıcakmış
Ben de hap kullanmadım eşim korundu.ya bilmiyorumki uzun süre düşünmeyince rahimi küstürdüysek gönlünü nasıl alacaz hanfendinin acaba:) ya bide benim etrafımdakiler hatta hap kullananlar bile bıraktığının ertesi ayı hamile kaldılar hep.bana da sürekli soruyorlar.hatta tüp bebek deneyin diyorlar.halbuki dört aydır deniyoruz biz ama 2,5sene evli olunca bayadır olmuyormuş gibi düşünüyolar sanırım.tahlillerimiz normal eşimin de benimde.adetlerim de çok düzenli.anlamadım niye olmuyor
inş canımŞiga Allahtan .. Ciddi birşey yoktur endişe etme . Güzel düşün güzel olsun
Soğan suyunu kaç gün kullandınız az birşey özetler misiniz bende kullandım dr söyleyince tepki verdi kullanmayı biraktimHemşire misiniz,, soğan kürü ile hamile kaldım tavsiye ederim
Klomen kullandığım 1 ay ağrıdan dolayı acile gittim doktor kistin var 2buçk cm falan dedi panik yaptırdı kendi doktoruna falan git dedi hiçte öyle değilmiş adetle o kistler atılıyormuş vede öyle oldu bidaha ayda kist yoktu
Olabilir canım kaçmaz zaten spermler 36saat yaşıyor şuan hala sperm var yani rahimde stres yapma rahat ol:)korkuyorum kaçırırım diye o zaman gece yine olsun
Yeniden yapdaydın keşke şimdi bilemedim tarihi falan mı geçti ki ? Bozukta olabilir . Bazı markaların testleri farklı oluyor . Olursa çek bakalım ona göre yorumlayalım . Çizginin birinin net koyu olması lazım . Birde idrara çizgisinden daha yukarda batırdıysan uzun süre beklettiysen de sonuç vermeyebiliyor benim de o şekilde başıma gelmişti . Sınır çizgisinin üzerinde bekletmişim bembeyaz kalmıştı testim . Yenisini yapınca doğru sonuç verdiayy çöpe attım canım valla...
Yarınki de öyle çıkarsa onu çekerim... Ama nasıl desem nerdeyse hiç çizgi yoktu testte. Burda görüyorum tek çizgi bile olsa o belirgin ben de o ilk çizgi de belirgin değildi.
Günaydın cnm Bende Dün saat 12:00 ovitrella iğne vurdurdum ertesi gün saat 12 de ilişkiye gir dedi ve ondan sonra 3 gün ara ara ikiliye gir dedi.Bu saat te kadar halen ilişkiye girmiş değiliz geceyi bekliyoruzGünaydın kızlarbana acil yardımcı olurmusunuz çatlatma iğnesi vuruldum dün gecede 2 de ilişki oldu diğer ilişki ne zaman olsun kafam çok karıştı ?
Ne kadar güzel minik bir desteğin var annesiinş canım
bi kızım var 5,5 yaşında kardeşim neden yok herkesin kardeşi var benim yok diye ağlıyo. en çokta kızım için istiyorum. biz çok sükür evlat sevgisini tattık inş kızımda kardeş sevgisini tadar.
Ne kadar güzel minik bir desteğin var annesiKardeşi de çok betletmesin miniş ablasını inşallah
Rabbim gonlune gore versin insallah tez zamanda benim 5.5 yasinda bir kizim var 7 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz olmuyor bakalim kurban olduğum geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur inşallah geç olsun sağlıklı olsunYok canım 2,5 yıldır evliyim.dört aydır deniyoruz bebek için ama olmadı.32 yaşındayım.bebek planlamadan önce eşime de bana da tüm testler yapıldı.normal çıktı hepsi.benim bi tek hsg kaldı.iki ay daha deniycem olmazsa tekrar bi muayeneye gidicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?