Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde kızım 6.5 yaşında seneleridr istiyo kardeş ama artık ümidi kesti sanırım sölemiyo

dönem arkadaşlarım napıyosunuz aralık başı bat olanlar nasıl gidiyo çalışmalar

İnşallah canım senin de.bakalım kısmet artık

Allah bağışlasın kızını canım inşallah bitane de yakışıklı sağlıklı bi oğlun olsun:)

laboquick kaset şeklinde olan testten damlalıkla 3-5 damla damlatıyorum genelde şimdiye kadar bi 10 tane yapmışımdır hiçbirinde ilk çizgim çok net çıkmadı görünüyor ama çok kıpkırmızı değil

tarihlerine de baktım sorun yok gibi duruyor belki de benden salgılanan hormon çok düşük diye aklıma geldi benim de

yarınkini çekerim mutlaka teşekkür ederim canım

Inşallah ya Düşünmesi bile güzel en çok Ikizim olsun istiyorum.Bakalim rabbim uygun göreceği birşey eşimin annesi ıkiz yapmış ablası öyle inşallah bende Ikizim olur bi tutsunda
İnşallah canım rabbim gönlündekini hayırlı bi şekilde versin en kısa sürede.

Günaydın cnm Bende Dün saat 12:00 ovitrella iğne vurdurdum ertesi gün saat 12 de ilişkiye gir dedi ve ondan sonra 3 gün ara ara ikiliye gir dedi.Bu saat te kadar halen ilişkiye girmiş değiliz geceyi bekliyoruz
bizde dün gece yaptık bugün gece 2 gibi yine yapalım o zaman ama bende ağrı yok sende var mı

Biz dünden beri ilişkiye girmedik bu gece saat 12 de girecez.Benim de herhangi bir agrım falan yok bu ay göbekten yaptırdım çatlatma ignesini bakıp gorecez sonuçlarını
biz iğneden önce girmemiştik ilişkiye o yüzden bellide doktor gece girin dedi bende göbekten yaptırdım ağrı yok sadece gaz var

Yaş kaç cnm burdaki kişilerin çoğuna yaşını soruyorum ilk çocuk mu yoksa var mı başka çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…