benimde kızım 6.5 yaşında seneleridr istiyo kardeş ama artık ümidi kesti sanırım sölemiyoinş canım
bi kızım var 5,5 yaşında kardeşim neden yok herkesin kardeşi var benim yok diye ağlıyo. en çokta kızım için istiyorum. biz çok sükür evlat sevgisini tattık inş kızımda kardeş sevgisini tadar.
Hımm anladım canım geçmiş olsun geçer inşallahçok siddetliydi canım havluya ütü ısıttım sıcak su torbası yaptım.yok geçmedi.
böyle doğrulamıyodum.
İnşallah canım senin de.bakalım kısmet artıkRabbim gonlune gore versin insallah tez zamanda benim 5.5 yasinda bir kizim var 7 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz olmuyor bakalim kurban olduğum geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur inşallah geç olsun sağlıklı olsun
Allah bağışlasın kızını canım inşallah bitane de yakışıklı sağlıklı bi oğlun olsun:)Rabbim gonlune gore versin insallah tez zamanda benim 5.5 yasinda bir kizim var 7 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz olmuyor bakalim kurban olduğum geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur inşallah geç olsun sağlıklı olsun
Yeniden yapdaydın keşke şimdi bilemedim tarihi falan mı geçti ki ? Bozukta olabilir . Bazı markaların testleri farklı oluyor . Olursa çek bakalım ona göre yorumlayalım . Çizginin birinin net koyu olması lazım . Birde idrara çizgisinden daha yukarda batırdıysan uzun süre beklettiysen de sonuç vermeyebiliyor benim de o şekilde başıma gelmişti . Sınır çizgisinin üzerinde bekletmişim bembeyaz kalmıştı testim . Yenisini yapınca doğru sonuç verdi
Inşallah ya Düşünmesi bile güzel en çok Ikizim olsun istiyorum.Bakalim rabbim uygun göreceği birşey eşimin annesi ıkiz yapmış ablası öyle inşallah bende Ikizim olur bi tutsundaAllah bağışlasın kızını canım inşallah bitane de yakışıklı sağlıklı bi oğlun olsun:)
İnşallah canım rabbim gönlündekini hayırlı bi şekilde versin en kısa sürede.Inşallah ya Düşünmesi bile güzel en çok Ikizim olsun istiyorum.Bakalim rabbim uygun göreceği birşey eşimin annesi ıkiz yapmış ablası öyle inşallah bende Ikizim olur bi tutsunda
haklısın inşallah tutar ya sen hamilesin dua ettOlabilir canım kaçmaz zaten spermler 36saat yaşıyor şuan hala sperm var yani rahimde stres yapma rahat ol:)
bizde dün gece yaptık bugün gece 2 gibi yine yapalım o zaman ama bende ağrı yok sende var mıGünaydın cnm Bende Dün saat 12:00 ovitrella iğne vurdurdum ertesi gün saat 12 de ilişkiye gir dedi ve ondan sonra 3 gün ara ara ikiliye gir dedi.Bu saat te kadar halen ilişkiye girmiş değiliz geceyi bekliyoruz
Biz dünden beri ilişkiye girmedik bu gece saat 12 de girecez.Benim de herhangi bir agrım falan yok bu ay göbekten yaptırdım çatlatma ignesini bakıp gorecez sonuçlarınıbizde dün gece yaptık bugün gece 2 gibi yine yapalım o zaman ama bende ağrı yok sende var mı
benimde kızım 6.5 yaşında seneleridr istiyo kardeş ama artık ümidi kesti sanırım sölemiyo
biz iğneden önce girmemiştik ilişkiye o yüzden bellide doktor gece girin dedi bende göbekten yaptırdım ağrı yok sadece gaz varBiz dünden beri ilişkiye girmedik bu gece saat 12 de girecez.Benim de herhangi bir agrım falan yok bu ay göbekten yaptırdım çatlatma ignesini bakıp gorecez sonuçlarını
aynen ya 1.5 senedir istiyoruz ama olmadı kısmet.geçen sene düşük yaptım kimyasal gebelik yaşadım. 6 ay düşünmedim. 6 aydır yine çalışıyoruz olmadı yaaaaolmuyormu sizinde
Kısmet cnm öteki aya Ümidini kesme Hayırlısı olsun benim bat 28 bakalim.Bu siteye azda olsa stres atmama vesile oluyor.Kızlar ben adet oldum 11 kasımda
benim yaşım 34 kızım var 6.5 yaşındaYaş kaç cnm burdaki kişilerin çoğuna yaşını soruyorum ilk çocuk mu yoksa var mı başka çocuk
Bebeqimyoldamrc sana dedim yaş kaç çocuk var miKime dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?