- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Kısmet cnm öteki aya Ümidini kesme Hayırlısı olsun benim bat 28 bakalim.Bu siteye azda olsa stres atmama vesile oluyor.
bende 7 ekimde oldum kürtaj yakın tarihler de olmuşuz bende 34. gün gittim doktora olman lazımdı dedi adet söktürücü verdi ertesi gün bhcg 9 hala başka bi gebelik olabilirmi dedi yok dedim çnkü ilacı kullanmaya başlayacağım gün adet oldum şimdi 5. günü adetin bitsinde yolumuza bakalım :)
csnm netten bende ondan sipariş ettim 30+5 de gebelik hiç çift grmedim. geçenlerde aradım hata mı var filan diye tekrardan test gönderdiler. bence o testler sıkıntılılaboquick kaset şeklinde olan testten damlalıkla 3-5 damla damlatıyorum genelde şimdiye kadar bi 10 tane yapmışımdır hiçbirinde ilk çizgim çok net çıkmadı görünüyor ama çok kıpkırmızı değil
tarihlerine de baktım sorun yok gibi duruyor belki de benden salgılanan hormon çok düşük diye aklıma geldi benim de
yarınkini çekerim mutlaka teşekkür ederim canım
aynen ya 1.5 senedir istiyoruz ama olmadı kısmet.geçen sene düşük yaptım kimyasal gebelik yaşadım. 6 ay düşünmedim. 6 aydır yine çalışıyoruz olmadı yaaaa
Çok gencmişsin yolun başındasın Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bende 28 yaşındayım bir kızım var 5.5 yasinda22 yaşındayım 28 aylık bir oğlum var oda tüp bebek
Çok gencmişsin yolun başındasın Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bende 28 yaşındayım bir kızım var 5.5 yasinda
Durumu en vahim olan benim galiba. Yaş 34Çok gencmişsin yolun başındasın Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bende 28 yaşındayım bir kızım var 5.5 yasinda
geç döllenme olmuş canımKızlar ben 9 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı biraz silik tabiki 2.çizgi ve kan verdim dün 26.46 çıktı normalmi yarın dr gidicem
Canım iki kat artması önemli olan artarsa sorun yok .bazılarında bata üç gün kala böyle çıkıyor bazılarında da geçince.tekrar et testi yükselirse korkmaKızlar ben 9 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı biraz silik tabiki 2.çizgi ve kan verdim dün 26.46 çıktı normalmi yarın dr gidicem
csnm netten bende ondan sipariş ettim 30+5 de gebelik hiç çift grmedim. geçenlerde aradım hata mı var filan diye tekrardan test gönderdiler. bence o testler sıkıntılı
Canim hayirli olsun kat kat artsin degerin insallah. Saglikla kucagina al. Hic korkma herkesin yüksek çıkmıyor zaten. Artmasi önemli.Kızlar ben 9 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı biraz silik tabiki 2.çizgi ve kan verdim dün 26.46 çıktı normalmi yarın dr gidicem
Bende okudum canım Allah kabul etsin inşallahKızlar ben dün Dilek namazı kıldım tesbihe Fatiha okumaya başladım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
aminnn rabbim seninkinide kabul etsin inşallahBende okudum canım Allah kabul etsin inşallah
Bende de 8 normal 3 erken gebelik testi var öylece bana bakıyolar :) hani onları düşündüğümden yani boşa gitmesinler diye yapayım diyorum :))Yapma desem ne fayda ben yaptım .. Elimde ovulasyonlarla gelen 5 grbelik testim vardı adetime 5 gün kala hepsi bitmiştiAslında yapmasan daha iyi ama sabredebilecek misin ?
Kaç gün var adetine.en garantisi kan testi.şimdi onda çıkmazsa yine içinde şüphe olacak canımBende de 8 normal 3 erken gebelik testi var öylece bana bakıyolar :) hani onları düşündüğümden yani boşa gitmesinler diye yapayım diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?