Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım sanada geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah.. Bende adet söktürücü verdiğini düşündüm ama geciktirici olarak kullanılan bir ilaçmış verdiği.. Onu bırakınca 1 hafta içinde adet olacakmışım. Birde bu arada gün aşırı ilişkiye deva edin dedi yumurtlamayı engellemiyormuş anladığım kadarıyla.. 1 senedir adet olmayı bu kadar istememiştim...

csnm netten bende ondan sipariş ettim 30+5 de gebelik hiç çift grmedim. geçenlerde aradım hata mı var filan diye tekrardan test gönderdiler. bence o testler sıkıntılı

aynen ya 1.5 senedir istiyoruz ama olmadı kısmet.geçen sene düşük yaptım kimyasal gebelik yaşadım. 6 ay düşünmedim. 6 aydır yine çalışıyoruz olmadı yaaaa

hayırılısıyla tez zamanda olur inş canım,
işte bak böyleyiz biz insanlar önce ilk çocuk için gözyaşı dökeriz uğraşırız sonra yıllar geçer ikinci için uğraşırız. rabbim isteyenlerin kucaklarını doldursun inş.

Çok gencmişsin yolun başındasın Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bende 28 yaşındayım bir kızım var 5.5 yasinda
Durumu en vahim olan benim galiba. Yaş 34 riskli zamana giriyorum yavaş yavaş. Ve Allah nasip ederse ilk bebegim olacak.

Kızlar ben 9 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı biraz silik tabiki 2.çizgi ve kan verdim dün 26.46 çıktı normalmi yarın dr gidicem
Canım iki kat artması önemli olan artarsa sorun yok .bazılarında bata üç gün kala böyle çıkıyor bazılarında da geçince.tekrar et testi yükselirse korkma

csnm netten bende ondan sipariş ettim 30+5 de gebelik hiç çift grmedim. geçenlerde aradım hata mı var filan diye tekrardan test gönderdiler. bence o testler sıkıntılı

ay gerçekten miii

belki de öyle öyle geçti benim yumurtlama ve çoktan kaçırdım bu test yüzünden
önümüzdeki ay da eşim yok zaten kalır ocağa bizim umutlar

gerçi haftasonu olan ilişkiden sonra bende sabah feci bir kasık ağrısı oldu 5 senelik evliyim hiç böyle bir şey yaşamamıştım. 1 gün sürdü sonra geçti. Belki de haftasonu yumurtlama günümdü ve test göstermedi.

Ay ne zor şeyler

Umarım bu ayım testlere kurban gitmez yoğun çalıştığımız için düzenli ilişki şansımızda malesef yok bizim o yüzden yumurtlama dönemini bekliyoruz resmen izne ayrılacağız bunun için çünkü
Sağ ol uyardığın için canım.

rica ederim canm. aynısı bende de oldu. acaba yumurtlamadım mı diye bile düşündüm. ama kesin sonuç hangisi hala bilmiyorum

Kızlar ben 9 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı biraz silik tabiki 2.çizgi ve kan verdim dün 26.46 çıktı normalmi yarın dr gidicem
Canim hayirli olsun kat kat artsin degerin insallah. Saglikla kucagina al. Hic korkma herkesin yüksek çıkmıyor zaten. Artmasi önemli.

Bu arada ben bu ay bal çörek otu tarçın kullanmıştım.yumurtlamayı iki gün sonraya attı.ve beklediğim gün bugündü adet de oldum.bide o kürü yapınca aşırı kasık ağrısı oldu bende.bilgi amaçlı yazdım.hamile de kalmadım.

Yapma desem ne fayda ben yaptım .. Elimde ovulasyonlarla gelen 5 grbelik testim vardı adetime 5 gün kala hepsi bitmişti Aslında yapmasan daha iyi ama sabredebilecek misin ?
Bende de 8 normal 3 erken gebelik testi var öylece bana bakıyolar :) hani onları düşündüğümden yani boşa gitmesinler diye yapayım diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…