Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım olumsuzlukları da pek okuma.pozitif düşün hep pozitif olsun herşey.bu sefer de bu güzel duyguyu endişeyle geçirirsin.
Keyfime bakıyorum tadını çıkarmaya çalışıyorum kendi açımdan Kasıtlı olarak kötüyü açıp okumuyorum rastgeldi sadece .. Ana herşey ihtimal . Herşey 4/4 lük olamıyor maalesef .. Herzaman pozitiflikte olmuyor ihtimalleri değerlendirmek gerekiyor bence . Kendimizi hep güzele hazırlarsak kötüyle karşılaştığımızdaki yıkım ağır olur diye düşünüyorum ..

Bu nedir ya??? Nasıl sorunlu bi ruh halidir. Gruptan ayrılacak arkadaşlar söylesin çıkaralım listeden

Yabi bugun tam :) Devammmm :))))

Bu nedir ya??? Nasıl sorunlu bi ruh halidir. Gruptan ayrılacak arkadaşlar söylesin çıkaralım listeden

Canım bat bildirimi yapmayani silersin ama baska gruba dahil olabilirler.Burdan aktif olarak devam edende var listede bildigim kadariyla.

Haklısın canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.ben de işte kendimce pozitif destek vermek istemiştim.

Canım bat bildirimi yapmayani silersin ama baska gruba dahil olabilirler.Burdan aktif olarak devam edende var listede bildigim kadariyla. plojovic

Canım Aynı konuda formatta bir grup listeye yaz çıkar uğraşıyorum okadar bazen isimler çıkmıyor defalarca kez uğraşıyorum. Aynı konuda bi grup açılmış olduğu için öyle devam edebilirler tabiki

Yabi bugun tam :) Devammmm :))))

aynen ovu testlerine inat

Ya ben açıkçası forumun güncel kurallarını çok bilmiyorum arkadaşlar. Bir gruba yazanın başka yere yazması yasak mı oluyor ki? Ben ilk burda başladım ve genelde de hep buradayım ama bazen derdime yakın gördüğüm bir mesaj görürsem genel akışta oraya girip cevap yazıyorum ya da bir selam veriyorum

Yasak olduğunu bilmiyordum açıkçası

İnşallah canım ya sen herhangi birşey denedin mi hamilelik için
Doktora gitti önden . Kist miyom vs birşey var mı diye . Tüm sonuçlarım iyi çıktı . İdrar yolu enfeksiyonum varmış . Eşimde bende ilaç kullandık . Ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim . Yumurtlama zamanımda da 5 gün incir kürü yaptım . Eşimde 2/3 gün keçiboynuzu pekmezi yedi . Allahın izniyle pozitifi görüverdik Youtube dan bakabilirsin Saraçoğlu ‘ nun incir kürüne . Belki şifa ılur kimbilir ?

Arel13 canm ben bat bildirimi yapmadım sana. çünkü adetim ilk defa düzensiz geldi bu ay. kendimi o konuda rahat bırakmak istıyorum. yoksa kasıyorum galiba

Ona olmuyor denmeeeeezzzzzzzzzzzzz oluuurrrr 4 ay ne ki . Ben de temmuzda evlendim daha bu ay tuttu . Sağlıklı olacağı zaman gelsin inşallah
Bende temmuzda evlrndim canım 4 ay olmadı daha benim ama ilk 2 ay çok zorlanıyordum ilişkiye girerken korku ağrı vs... biraz atlattıktan sonra 3. den itibaren doğru düzgün çalışmaya başladık

Arel13 Haklısın kesinlikle ona bisy demiyorum tabii emeğin var.
Zaten o zamanki yoğunluk yok biara yetisilmiyordu cidden ama zaman zaman olacak seyler bunlar.İlla çıkmak gerekmez.

İyiki de üye olmuşum buraya zaten dört aydır gece gündüz okuyordum burayı.şimdi de yazarım artık.ev işi falan da yapasım gelmiyor.eşime de dedim akşam dışarda yiyelim yemeği diye.o da bana diyorki sen daha hamile kalmadan bi nazlara başladın hamile kalınca ben yandım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…