- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
Bende 1.5 senede anca hamile kalabildim o yüzden anlıyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin çok aratmadan. Dualarımdasınızhaklısın inşallah tutar ya sen hamilesin dua ett
Keyfime bakıyorum tadını çıkarmaya çalışıyorum kendi açımdanCanım olumsuzlukları da pek okuma.pozitif düşün hep pozitif olsun herşey.bu sefer de bu güzel duyguyu endişeyle geçirirsin.
Sizleride bekleriz kızlar
- @Feyzaaaaaaaa 1 aralık
- @VosVos35 1 aralık
- @Hebehubele 1 aralık
- @kahverayihasii 2 aralık
- @Moon1224 2 aralık
- @patisserieyumyum 2 aralık
- @canparcamugurum 3 aralık
- @Sevvvv 3 aralık
- @inatci bebis annesi 4 aralık
Bearhug 5 aralık - @Selay ay 5 aralık
- @gkymc 5 aralık
- @Birmelek35 6 aralık
- @merveeeeeeeee717 6 aralık
- @Bebis27 6 aralık
- @tugken 6 aralık
- @Ece Sultan 7 aralık
- @cibi35 7 aralık
- @D-E 8 aralık
- @Aysimam85 9 aralık
- @Rad-8 9 aralık
- @kubra5505 9 aralık
YuuuuuuhhhBu nedir ya??? Nasıl sorunlu bi ruh halidir. Gruptan ayrılacak arkadaşlar söylesin çıkaralım listeden
yok canım beklemedik ama çok da olmadı düzensizlikten...
adet bu ay 6 gün sürdü. Döngüde 13.gündeyim 10. ve 11. günler ilişki oldu daha...
Bir de geçen ay adet olmamıştım mevsimsel geçişten ötürü düzenim şaştı tamamen bu ay olursa baya muzice olcak gibi bakalım
Bu nedir ya??? Nasıl sorunlu bi ruh halidir. Gruptan ayrılacak arkadaşlar söylesin çıkaralım listeden
Haklısın canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.ben de işte kendimce pozitif destek vermek istemiştim.Keyfime bakıyorum tadını çıkarmaya çalışıyorum kendi açımdanKasıtlı olarak kötüyü açıp okumuyorum rastgeldi sadece .. Ana herşey ihtimal . Herşey 4/4 lük olamıyor maalesef .. Herzaman pozitiflikte olmuyor ihtimalleri değerlendirmek gerekiyor bence . Kendimizi hep güzele hazırlarsak kötüyle karşılaştığımızdaki yıkım ağır olur diye düşünüyorum ..
Ne olmuş ben anlamadımBu nedir ya??? Nasıl sorunlu bi ruh halidir. Gruptan ayrılacak arkadaşlar söylesin çıkaralım listeden
Allah razı olsunHaklısın canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.ben de işte kendimce pozitif destek vermek istemiştim.
Bizim grup çok kalabalıkmış , kendileri grup açmışlar . Listedeki kişileri kendi sayfalarına çekmek için bildirim atıyolarNe olmuş ben anlamadım
İnşallah canım benim dört aydır olmuyor.bakalım artık kısmetAllah razı olsunBurda hepimiz birbirimize desteğiz Güzel haberlerimiz olacak bu grupta Rabbim hepimizi nasiplendirecek inşallah
Kalabalık daha iyi işte herşeye cevap bulunuyor o zaman.ben burdayım canım yazarım sürekli :)Bizim grup çok kalabalıkmış , kendileri grup açmışlar . Listedeki kişileri kendi sayfalarına çekmek için bildirim atıyolar
Ona olmuyor denmeeeeezzzzzzzzzzzzz oluuurrrrİnşallah canım benim dört aydır olmuyor.bakalım artık kısmet
İnşallah canım ya sen herhangi birşey denedin mi hamilelik içinOna olmuyor denmeeeeezzzzzzzzzzzzz oluuurrrr4 ay ne ki . Ben de temmuzda evlendim daha bu ay tuttu . Sağlıklı olacağı zaman gelsin inşallah
Yabi bugun tam :) Devammmm :))))
Doktora gitti önden . Kist miyom vs birşey var mı diye . Tüm sonuçlarım iyi çıktı . İdrar yolu enfeksiyonum varmış . Eşimde bende ilaç kullandık . Ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim . Yumurtlama zamanımda da 5 gün incir kürü yaptım . Eşimde 2/3 gün keçiboynuzu pekmezi yedi . Allahın izniyle pozitifi görüverdikİnşallah canım ya sen herhangi birşey denedin mi hamilelik için
Bende temmuzda evlrndim canım 4 ay olmadı daha benim ama ilk 2 ay çok zorlanıyordum ilişkiye girerken korku ağrı vs... biraz atlattıktan sonra 3. den itibaren doğru düzgün çalışmaya başladıkOna olmuyor denmeeeeezzzzzzzzzzzzz oluuurrrr4 ay ne ki . Ben de temmuzda evlendim daha bu ay tuttu . Sağlıklı olacağı zaman gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?