Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben 9 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı biraz silik tabiki 2.çizgi ve kan verdim dün 26.46 çıktı normalmi yarın dr gidicem
Doktor benim reglden 1 gün sonra yaptığım ve sonucu 79 çıkan kan testime bekle kimyasal olabilir dedi .. Hayırlı sonuçlar olsun

Benim bat’a. 5 günüm kaldı kızlar çok umutlu değilim ama yine de var birazcık inşallah hayırlısıyla nasip olur. Yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken yapmış olurum?

Erken oldugunu bilerek yaparsan uzulmeyeceksen yap canim :)
Hani mesela bazilarimizin degeri az bazilarimizin yuksek oluyor ya iste onunla alakali gebelik varsada degerin azsa vs cikmayacaktir.Bi ihtimal.

sperm sayısını bilmiyoruz ki bide eşim öğlen 3 te işe gidiyor gece 3 te geliyor

Canım suan olsada tutar.Ama bence sen işe uğurlamadan bi sevv :))))))))))

C cizgisi seninle alakali degil canim.Test sorunlu belli ki.
Ama duzenli olarak haftada 2-3 iliski olduysa sansin var yine de.
Yani teste guvenip beklemedin insallah.

Kızlar ben 9 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı biraz silik tabiki 2.çizgi ve kan verdim dün 26.46 çıktı normalmi yarın dr gidicem

Yarin verecegin kan belirler.
Insallah guzel haberler olurr♡

amin canım inşallah bende de sorun yok yumurtlaman olmuş dedi ama acaba 2. adetide beklesemmi bilmiyorum hemen olacak diye bişey yok çünkü ama yine aynı şeyleri yaşamakta istemiyorum

C cizgisi seninle alakali degil canim.Test sorunlu belli ki.
Ama duzenli olarak haftada 2-3 iliski olduysa sansin var yine de.
Yani teste guvenip beklemedin insallah.

yok canım beklemedik ama çok da olmadı düzensizlikten...
adet bu ay 6 gün sürdü. Döngüde 13.gündeyim 10. ve 11. günler ilişki oldu daha...

Bir de geçen ay adet olmamıştım mevsimsel geçişten ötürü düzenim şaştı tamamen bu ay olursa baya muzice olcak gibi bakalım

İnşallah canım çok umutlanmıyorum zaten üzülmem olmazsa da :)
Gülüm ben bile hala tamam oldu diyeniyorum . Kalp atışını duyana kadar da kendimi gebeden saymıyorum . Olduysa oldu olmadıysa hayırlı bir vakti var mutlaka . Dün bir sayfada okuduğumu yazacağım şimdi . Hamile bir anne adayı bebeği 6 aylık . Bu yeni çıkan 3D li ultrason görüntüsünü alıyor eline .. Doktor tek tek gösteriyor . Ebneşşn sol gözünün olmadığını , dudağının tavşan dudak olduğunu , burnunda ve yanağında çukurluk olduğunu .. Anne yıkılıyor . Genetik sıkıntılı bir sorunu varmış teşhis olarak . Çaresizce yazmış ki bebeğinin böyle olduğunu öğrenip hiçbirşeyi olmadan sapasağlam doğuran var mı ? Benim bile onkadar canım yandı ki .. Bebeğimiz için de kendimiz içinde Rabbim en sağlıklısını en hayırlısını versin diliyorum sadece ..

Canım olumsuzlukları da pek okuma.pozitif düşün hep pozitif olsun herşey.bu sefer de bu güzel duyguyu endişeyle geçirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…