Iliskiyr 32 saat kala vurdurdun yani oylemi onuda tam ayarlamasi sikinti haa... sormasi ayip ne kadara aldiniz igneyiben eczaneden aldım hastanenin acilinde vurdurdum canım
Doktor benim reglden 1 gün sonra yaptığım ve sonucu 79 çıkan kan testime bekle kimyasal olabilir dedi .. Hayırlı sonuçlar olsunKızlar ben 9 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı biraz silik tabiki 2.çizgi ve kan verdim dün 26.46 çıktı normalmi yarın dr gidicem
Ooo çok varmis kendini uzmeyeceksen dene cnm yani yazik dimii amaa :))Bende de 8 normal 3 erken gebelik testi var öylece bana bakıyolar :) hani onları düşündüğümden yani boşa gitmesinler diye yapayım diyorum :))
Doktorlar da haklı bazen hayal kırıklığı yaşamamamız için öyle söylüyorlar bence.Doktor benim reglden 1 gün sonra yaptığım ve sonucu 79 çıkan kan testime bekle kimyasal olabilir dedi .. Hayırlı sonuçlar olsun
Yaaaaa o zaman yarın sabah ilk idrarınla başla bakalım ucundan . İnşallah diğerlerine gerek kalmazBende de 8 normal 3 erken gebelik testi var öylece bana bakıyolar :) hani onları düşündüğümden yani boşa gitmesinler diye yapayım diyorum :))
Aynen öyle .. Bugün yeniden kan verdim inşallah yükselmiştirDoktorlar da haklı bazen hayal kırıklığı yaşamamamız için öyle söylüyorlar bence.
Benim bat’a. 5 günüm kaldı kızlar çok umutlu değilim ama yine de var birazcık inşallah hayırlısıyla nasip olur. Yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken yapmış olurum?
sperm sayısını bilmiyoruz kibide eşim öğlen 3 te işe gidiyor gece 3 te geliyor
laboquick kaset şeklinde olan testten damlalıkla 3-5 damla damlatıyorum genelde şimdiye kadar bi 10 tane yapmışımdır hiçbirinde ilk çizgim çok net çıkmadı görünüyor ama çok kıpkırmızı değil
tarihlerine de baktım sorun yok gibi duruyor belki de benden salgılanan hormon çok düşük diye aklıma geldi benim de
yarınkini çekerim mutlaka teşekkür ederim canım
Kızlar ben 9 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı biraz silik tabiki 2.çizgi ve kan verdim dün 26.46 çıktı normalmi yarın dr gidicem
Aynen öyle .. Bugün yeniden kan verdim inşallah yükselmiştir
Yeni bat nezaman canımKızlar ben adet oldum 11 kasımda
Yarın sabah çıkacak bakalım bakalımmmmİnşallahh
Ne zaman çıkacak?
5 gün var canım daha çok erken sanırım, perşembe ilk idrarla yapayım olmazsaKaç gün var adetine.en garantisi kan testi.şimdi onda çıkmazsa yine içinde şüphe olacak canım
İnşallah canım çok umutlanmıyorum zaten üzülmem olmazsa da :)Yaaaaa o zaman yarın sabah ilk idrarınla başla bakalım ucundan . İnşallah diğerlerine gerek kalmaz
Allah büyüktür be ablacım tüp bebek denediniz miDurumu en vahim olan benim galiba. Yaş 34riskli zamana giriyorum yavaş yavaş. Ve Allah nasip ederse ilk bebegim olacak.
amin canım inşallah bende de sorun yok yumurtlaman olmuş dedi ama acaba 2. adetide beklesemmi bilmiyorum hemen olacak diye bişey yok çünkü ama yine aynı şeyleri yaşamakta istemiyorumCanım sanada geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah.. Bende adet söktürücü verdiğini düşündüm ama geciktirici olarak kullanılan bir ilaçmış verdiği.. Onu bırakınca 1 hafta içinde adet olacakmışım. Birde bu arada gün aşırı ilişkiye deva edin dedi yumurtlamayı engellemiyormuş anladığım kadarıyla.. 1 senedir adet olmayı bu kadar istememiştim...
C cizgisi seninle alakali degil canim.Test sorunlu belli ki.
Ama duzenli olarak haftada 2-3 iliski olduysa sansin var yine de.
Yani teste guvenip beklemedin insallah.
Gülüm ben bile hala tamam oldu diyeniyorum . Kalp atışını duyana kadar da kendimi gebeden saymıyorum . Olduysa oldu olmadıysa hayırlı bir vakti var mutlaka . Dün bir sayfada okuduğumu yazacağım şimdi . Hamile bir anne adayı bebeği 6 aylık . Bu yeni çıkan 3D li ultrason görüntüsünü alıyor eline .. Doktor tek tek gösteriyor . Ebneşşn sol gözünün olmadığını , dudağının tavşan dudak olduğunu , burnunda ve yanağında çukurluk olduğunu .. Anne yıkılıyor . Genetik sıkıntılı bir sorunu varmış teşhis olarak . Çaresizce yazmış ki bebeğinin böyle olduğunu öğrenip hiçbirşeyi olmadan sapasağlam doğuran var mı ? Benim bile onkadar canım yandı ki .. Bebeğimiz için de kendimiz içinde Rabbim en sağlıklısını en hayırlısını versin diliyorum sadece ..İnşallah canım çok umutlanmıyorum zaten üzülmem olmazsa da :)
Ayy ben de merak ettim şimdi inşallah hamilesindir canım.idrar testi için erken beşgün.5 gün var canım daha çok erken sanırım, perşembe ilk idrarla yapayım olmazsa
Canım olumsuzlukları da pek okuma.pozitif düşün hep pozitif olsun herşey.bu sefer de bu güzel duyguyu endişeyle geçirirsin.Gülüm ben bile hala tamam oldu diyeniyorum . Kalp atışını duyana kadar da kendimi gebeden saymıyorum . Olduysa oldu olmadıysa hayırlı bir vakti var mutlaka . Dün bir sayfada okuduğumu yazacağım şimdi . Hamile bir anne adayı bebeği 6 aylık . Bu yeni çıkan 3D li ultrason görüntüsünü alıyor eline .. Doktor tek tek gösteriyor . Ebneşşn sol gözünün olmadığını , dudağının tavşan dudak olduğunu , burnunda ve yanağında çukurluk olduğunu .. Anne yıkılıyor . Genetik sıkıntılı bir sorunu varmış teşhis olarak . Çaresizce yazmış ki bebeğinin böyle olduğunu öğrenip hiçbirşeyi olmadan sapasağlam doğuran var mı ? Benim bile onkadar canım yandı ki .. Bebeğimiz için de kendimiz içinde Rabbim en sağlıklısını en hayırlısını versin diliyorum sadece ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?