Doktora gitti önden . Kist miyom vs birşey var mı diye . Tüm sonuçlarım iyi çıktı . İdrar yolu enfeksiyonum varmış . Eşimde bende ilaç kullandık . Ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim . Yumurtlama zamanımda da 5 gün incir kürü yaptım . Eşimde 2/3 gün keçiboynuzu pekmezi yedi . Allahın izniyle pozitifi görüverdikYoutube dan bakabilirsin Saraçoğlu ‘ nun incir kürüne . Belki şifa ılur kimbilir ?
Aslında en güzeli rahat bırakmak canım zaten bu kadar kastığımız için olmuyo belki de hamiş haberini yazarız inşallah :)Arel13 canm ben bat bildirimi yapmadım sana. çünkü adetim ilk defa düzensiz geldi bu ay. kendimi o konuda rahat bırakmak istıyorum. yoksa kasıyorum galiba
Ne güzel canım fazla beklememişsin.ya benim de yaştan işte 32 yaşındayım ondan acele ediyorum biraz.Bende temmuzda evlrndim canım 4 ay olmadı daha benim ama ilk 2 ay çok zorlanıyordum ilişkiye girerken korku ağrı vs... biraz atlattıktan sonra 3. den itibaren doğru düzgün çalışmaya başladık
Canım Bende 31 yaşıma girdim yeni, aynıyız nerseyde bende ondan dolayı acele ediyorum eşimde 33 oldu. İkimiz de bir an önce olsun da ikinciye de yetişebilelim istiyoruz :)Ne güzel canım fazla beklememişsin.ya benim de yaştan işte 32 yaşındayım ondan acele ediyorum biraz.
aynen ovu testlerine inat
Ya ben açıkçası forumun güncel kurallarını çok bilmiyorum arkadaşlar. Bir gruba yazanın başka yere yazması yasak mı oluyor ki? Ben ilk burda başladım ve genelde de hep buradayım ama bazen derdime yakın gördüğüm bir mesaj görürsem genel akışta oraya girip cevap yazıyorum ya da bir selam veriyorum
Yasak olduğunu bilmiyordum açıkçası
İyiki de üye olmuşum buraya zaten dört aydır gece gündüz okuyordum burayı.şimdi de yazarım artık.ev işi falan da yapasım gelmiyor.eşime de dedim akşam dışarda yiyelim yemeği diye.o da bana diyorki sen daha hamile kalmadan bi nazlara başladın hamile kalınca ben yandım diyor
Ne güzel canım fazla beklememişsin.ya benim de yaştan işte 32 yaşındayım ondan acele ediyorum biraz.
sıkıntılarımı filan söylüyrum zaten canm. hayırlısı ile o haberi alırsam eşimden sonra belki önce bile olabilir:) ilk buraya yazarım galiba. stresli bi iş yapıyorum ama işe kendimi veremiyorum burayı takip etmekten bağımlılık yaptı galibaAslında en güzeli rahat bırakmak canım zaten bu kadar kastığımız için olmuyo belki de hamiş haberini yazarız inşallah :)
İlişkiden 1 saat önce 1 kaşık kullandı eşim ama yutamadı hiç sevmedi . Ben de üzmek istemedim zorlamadımbunu arkadaşım da söyledi keçiboynuzunu... özü var bizim evde tam olarak ne kadar yemesi lazım bir kaşık mı mesela günde?
canım ben de 3 ay sonra 30 olacağım...
5 yıllık da evliyim daha yeni denemeye başladık. Kendimi de şartlamıyorum hiç. Olacaksa hayırlı ve sağlıklı olsun eğer bu şekilde olmayacaksa zaten olmasın kafasındayız eşimle.
Eğlenmeye bakıyoruz bol bol bu süreçte de... Olursa olur olmazsa dünyayı gezme planımız var
Kafayı sadece buna odaklamamak gerek belki de... Dünyayı çocuk sahibi olmaktan ibaret görmemek başka hayaller de kurabilmek gerek o zaman süreç daha eğlenceli geçiyor
İnşallah canım ya ben inciri denedim olmadı.bal tarçını da denedim.bu ayda soğanı deneyim diyorum.ben de ne yaptığımı bilmiyorumCanım Bende 31 yaşıma girdim yeni, aynıyız nerseyde bende ondan dolayı acele ediyorum eşimde 33 oldu. İkimiz de bir an önce olsun da ikinciye de yetişebilelim istiyoruz :)
Yasak değil ama arkadasta isimleri kaydediyor emek harciyor.Birbirimize cvp veriyoruz.Yeri geliyor merak ediyoruz.
En azindan giderken isim sildirmek bile iyi olur.
O bide doğurunca görsün
Canım Bende 31 yaşıma girdim yeni, aynıyız nerseyde bende ondan dolayı acele ediyorum eşimde 33 oldu. İkimiz de bir an önce olsun da ikinciye de yetişebilelim istiyoruz :)
İlişkiden 1 saat önce 1 kaşık kullandı eşim ama yutamadı hiç sevmedi . Ben de üzmek istemedim zorlamadım
Evet ben de 2,5 yıllık evliyim gezdik tozduk hala geziyoruz.ama işte şimdi dört aydır deniyoruz olmadığından mıdır nedir anlamadım iyice istemeye başladım.önceden çok dikkat ediyorduk aman bebiş olmasın diye.sanki ilk ay olacakmış gibi.gördük şimdi yani olmadığını.canım ben de 3 ay sonra 30 olacağım...
5 yıllık da evliyim daha yeni denemeye başladık. Kendimi de şartlamıyorum hiç. Olacaksa hayırlı ve sağlıklı olsun eğer bu şekilde olmayacaksa zaten olmasın kafasındayız eşimle.
Eğlenmeye bakıyoruz bol bol bu süreçte de... Olursa olur olmazsa dünyayı gezme planımız var
Kafayı sadece buna odaklamamak gerek belki de... Dünyayı çocuk sahibi olmaktan ibaret görmemek başka hayaller de kurabilmek gerek o zaman süreç daha eğlenceli geçiyor
Ben bu ay adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başladım, 6 gün içtim sabah akşam sonra yumurtlamaya yakın bıtaktım geciktirir falan diye korktum, üstüne birde yumurta takibi yaptırmak için dr gittiğimde rahim ağzında yara olduğunu öğrendim iyice strese girdim testler tetkikler falan yapıldı haftaya pazartesi sonuçlarım çıkacak şimdi onu bekliyorum. Yara yakma yada dondurma işlemi varmış ama rahim ağzının darlaşmasına yapışmasına neden olabiliyomuş napacağımı şaşırdımİnşallah canım ya ben inciri denedim olmadı.bal tarçını da denedim.bu ayda soğanı deneyim diyorum.ben de ne yaptığımı bilmiyorum
Bebisle gezersiniz insallahhh :)
Bizzde ayni zamanlarda evlenmisiz galiba? :)
Evet ben de 2,5 yıllık evliyim gezdik tozduk hala geziyoruz.ama işte şimdi dört aydır deniyoruz olmadığından mıdır nedir anlamadım iyice istemeye başladım.önceden çok dikkat ediyorduk aman bebiş olmasın diye.sanki ilk ay olacakmış gibi.gördük şimdi yani olmadığını.
Hadi ya bi belirti falan verdi mi canım yani ne bileyim ağrı falan yapıyormuş birliktelik sırasında.geçmiş olsun canımBen bu ay adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başladım, 6 gün içtim sabah akşam sonra yumurtlamaya yakın bıtaktım geciktirir falan diye korktum, üstüne birde yumurta takibi yaptırmak için dr gittiğimde rahim ağzında yara olduğunu öğrendim iyice strese girdim testler tetkikler falan yapıldı haftaya pazartesi sonuçlarım çıkacak şimdi onu bekliyorum. Yara yakma yada dondurma işlemi varmış ama rahim ağzının darlaşmasına yapılmasına neden olabiliyomuş napacağımı şaşırdım
Ay dur abla deme hemen şekerimAllah büyüktür be ablacım tüp bebek denediniz mi
Aynen ağrım oluyordu birliktelik sırasında ama zaten 3 buçuk aydır evliyim, ilk zamanlardada çok ağrım oluyordu çok zor birlikte olabiliyodum bende hala rahim alışmadı hala açılmadı hala kasılıyorum demekki diye düşünüyordum ama meğer yara oluşmuşHadi ya bi belirti falan verdi mi canım yani ne bileyim ağrı falan yapıyormuş birliktelik sırasında.geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?