klomen bende hiç işe yaramadı. 3. ayım son deneme. bu ay da tutmazsa aşılama dedi ama hiç bir fikrim yokAy dur abla deme hemen şekerim
1 senedir bebek istiyoruz. gecen sene ekim ayinda Ilk denememizde hemen hamile kalmistim. Kurtaj oldum. 2 ay sonra tekrar hamile kaldim düşük oldu.
Sonrasi 2 ay korunmayla gecti. Ondan sonrada genetik testler falan derken Agustostan beri tekrar korunmayi biraktik.
Hamile kalabildigim icin tüp bebek aklimdan gecmiyor şu an. Onumuzdeki ay doktorum klomen tedavisine baslayalim dedi.
Zaten ilk once aşılama yapiliyor o da olmazsa tüp bebek tedavisine geciliyor.
Insallah bunlara gerek kalmaz.
bu arada bende de 34 yaşklomen bende hiç işe yaramadı. 3. ayım son deneme. bu ay da tutmazsa aşılama dedi ama hiç bir fikrim yok
Herkes istedigi grubu takip edebilir ama çagırmakta biraz fazla olmuşBu nedir ya??? Nasıl sorunlu bi ruh halidir. Gruptan ayrılacak arkadaşlar söylesin çıkaralım listeden
Çok geçmiş olsun canım ama gebelik için çok sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum bi an önce tedavisini yaptır ama.sonuçta birliktelik sırasında çok kasmak da iyi değil spermler açısından.Aynen ağrım oluyordu birliktelik sırasında ama zaten 3 buçuk aydır evliyim, ilk zamanlardada çok ağrım oluyordu çok zor birlikte olabiliyodum bende hala rahim alışmadı hala açılmadı hala kasılıyorum demekki diye düşünüyordum ama meğer yara oluşmuş
soğan kürü vücuttaki tüm iltahapı dışarı atıyo bunu bende yaşadım. ondandırBen bu ay adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başladım, 6 gün içtim sabah akşam sonra yumurtlamaya yakın bıtaktım geciktirir falan diye korktum, üstüne birde yumurta takibi yaptırmak için dr gittiğimde rahim ağzında yara olduğunu öğrendim iyice strese girdim testler tetkikler falan yapıldı haftaya pazartesi sonuçlarım çıkacak şimdi onu bekliyorum. Yara yakma yada dondurma işlemi varmış ama rahim ağzının darlaşmasına yapışmasına neden olabiliyomuş napacağımı şaşırdım
Canım bide ordan kültür falan aldılar mı ilaç da veriliyor sanırımAynen ağrım oluyordu birliktelik sırasında ama zaten 3 buçuk aydır evliyim, ilk zamanlardada çok ağrım oluyordu çok zor birlikte olabiliyodum bende hala rahim alışmadı hala açılmadı hala kasılıyorum demekki diye düşünüyordum ama meğer yara oluşmuş
Aşılamadan önce rahim filmi çektirdiniz mi çünkü tüpler tıkalıysa aşılama da bi işe yaramıyorkızlar merhaba aşılama yaptıran veya bılgisi olan var mı? bu ay son ilaçlı tedavi denemesi yaptık. tutmazsa rahim filmi çekip aşılama yapacaz dedi. olmayacağını düşünerek aşılamayı araştırayım dedim. tutma ihtimali daha mı yüksek
Evet aldılar canım iki farklı çubukla ayrı ayrı test yapıldı. 3 hafta sonra sonuçlar gelecek denildi. Yani ilaçla tedavisi var mı yaranın?Canım bide ordan kültür falan aldılar mı ilaç da veriliyor sanırım
Yanlış okumuşum pardon ben aşılama yaptırdınız sandım.canım aşılamada eşinin spermini alıp sana enjekte ediyorlar rahme yani bi aletle koyuyorlarkızlar merhaba aşılama yaptıran veya bılgisi olan var mı? bu ay son ilaçlı tedavi denemesi yaptık. tutmazsa rahim filmi çekip aşılama yapacaz dedi. olmayacağını düşünerek aşılamayı araştırayım dedim. tutma ihtimali daha mı yüksek
yok henüz çekilmedi. ama bu ay gebelik olmazsa çekecez dedi. ona dgöre aşılama yapacaz ama o süreci nasıl geçiririm bilmiyorumAşılamadan önce rahim filmi çektirdiniz mi çünkü tüpler tıkalıysa aşılama da bi işe yaramıyor
inşallah yaa öyle olursa tabii daha güzel olur
Şubat 2013 te evlendik canım biz siz?
ay yemin ederim aynı bizzz
deli gibi korkuyorduk çocuğumuz olcak diyeşimdi elimizdeki fındık fıstıkla birbirimizin peşinden koşuyoruz hayat işte her şeyin bir zamanı var bebişlerin de öyle en güzel zamanda gelsinler
Annemde de yara vardı önce fitil kullandı kremle birlikte sonra geçmeyince yakıldıEvet aldılar canım iki farklı çubukla ayrı ayrı test yapıldı. 3 hafta sonra sonuçlar gelecek denildi. Yani ilaçla tedavisi var mı yaranın?
Insallah bu ay olur canim. Farkli tedavilere gecildikce iyice stres oluyoruz. Bende klomen deniyeyim bakalim. Yan etkileri oldu mu sende?klomen bende hiç işe yaramadı. 3. ayım son deneme. bu ay da tutmazsa aşılama dedi ama hiç bir fikrim yok
Canım forumlarda var aşılamayla ilgili de bilyok henüz çekilmedi. ama bu ay gebelik olmazsa çekecez dedi. ona dgöre aşılama yapacaz ama o süreci nasıl geçiririm bilmiyorum
canım yaranın durumuna da bağlı bazen önce ilaç geçmezse yakma yada dondurma yapılıyor.sonuca göre doktorun zaten bilgilendirir seni ama korkma düzelir.benim ablamda da vardı o da ağrıdan dolayı gitmişti.çocuğu da vardı yani engel olmamış demekki gebeliğe.Evet aldılar canım iki farklı çubukla ayrı ayrı test yapıldı. 3 hafta sonra sonuçlar gelecek denildi. Yani ilaçla tedavisi var mı yaranın?
Bendeki görünen yaş 34 degil 24. Söyleyince insanlar bi şoka giriyor. Bu durumda hoşuma gidiyorbu arada bende de 34 yaş
Canim niye ovulasyon testi yaptin? Kan versen daha iyi sonuc alirsin.Bugun ıgnemın 12gunu ovı testı negatıf verdı Kızlar lutfen cevap verdın
Bearhug canım tipimi gören 24-25 sanıyor çok küçük gösteriyorum ailede baba tarafımda genetik bi durum :) oyüzden hiç çekinmeden yaşımı söylüyorum:) sen görmeden söyleyince yine güldüm kendime :)
Nice yıllarinız olsun daha daha insallah♡
Bizde 2012/Eylül♡
Bende fitil kullandım inşallah işe yarar. Yakma işlemi çok ağrılı oluyomuymuş acaba?Annemde de yara vardı önce fitil kullandı kremle birlikte sonra geçmeyince yakıldı
Evde ovı testı vardı canım denemr amaclı yapım dedım.Gebelık varsa sılık olabılır dıyolardı. Ben klomenle catlama ıgnesı kuladım3kasımda ıgne oldum.Gunum 19kasımda adetım daha gunumde gecmedı.Canim niye ovulasyon testi yaptin? Kan versen daha iyi sonuc alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?