Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
klomen bende hiç işe yaramadı. 3. ayım son deneme. bu ay da tutmazsa aşılama dedi ama hiç bir fikrim yok

Çok geçmiş olsun canım ama gebelik için çok sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum bi an önce tedavisini yaptır ama.sonuçta birliktelik sırasında çok kasmak da iyi değil spermler açısından.

soğan kürü vücuttaki tüm iltahapı dışarı atıyo bunu bende yaşadım. ondandır

Canım bide ordan kültür falan aldılar mı ilaç da veriliyor sanırım

Aşılamadan önce rahim filmi çektirdiniz mi çünkü tüpler tıkalıysa aşılama da bi işe yaramıyor

Canım bide ordan kültür falan aldılar mı ilaç da veriliyor sanırım
Evet aldılar canım iki farklı çubukla ayrı ayrı test yapıldı. 3 hafta sonra sonuçlar gelecek denildi. Yani ilaçla tedavisi var mı yaranın?

Yanlış okumuşum pardon ben aşılama yaptırdınız sandım.canım aşılamada eşinin spermini alıp sana enjekte ediyorlar rahme yani bi aletle koyuyorlar

Aşılamadan önce rahim filmi çektirdiniz mi çünkü tüpler tıkalıysa aşılama da bi işe yaramıyor
yok henüz çekilmedi. ama bu ay gebelik olmazsa çekecez dedi. ona dgöre aşılama yapacaz ama o süreci nasıl geçiririm bilmiyorum

Nice yıllarinız olsun daha daha insallah♡
Bizde 2012/Eylül♡

klomen bende hiç işe yaramadı. 3. ayım son deneme. bu ay da tutmazsa aşılama dedi ama hiç bir fikrim yok
Insallah bu ay olur canim. Farkli tedavilere gecildikce iyice stres oluyoruz. Bende klomen deniyeyim bakalim. Yan etkileri oldu mu sende?

yok henüz çekilmedi. ama bu ay gebelik olmazsa çekecez dedi. ona dgöre aşılama yapacaz ama o süreci nasıl geçiririm bilmiyorum
Canım forumlarda var aşılamayla ilgili de bil
Evet aldılar canım iki farklı çubukla ayrı ayrı test yapıldı. 3 hafta sonra sonuçlar gelecek denildi. Yani ilaçla tedavisi var mı yaranın?
canım yaranın durumuna da bağlı bazen önce ilaç geçmezse yakma yada dondurma yapılıyor.sonuca göre doktorun zaten bilgilendirir seni ama korkma düzelir.benim ablamda da vardı o da ağrıdan dolayı gitmişti.çocuğu da vardı yani engel olmamış demekki gebeliğe.

yaa bizim neslin sanırım hepsi öyle ben de yaşımı göstermiyorum bir de zayıfım baya ondan belki de liseli üniversiteli falan sanıyorlar hep ve duyunca şok oluyorlar doğum falan yaptıktan sonra da inşallah böyle kalırız

Nice yıllarinız olsun daha daha insallah♡
Bizde 2012/Eylül♡

amin canımmm sizin de inşallah
mutlu huzurlu ve bebişli

Canim niye ovulasyon testi yaptin? Kan versen daha iyi sonuc alirsin.
Evde ovı testı vardı canım denemr amaclı yapım dedım.Gebelık varsa sılık olabılır dıyolardı. Ben klomenle catlama ıgnesı kuladım3kasımda ıgne oldum.Gunum 19kasımda adetım daha gunumde gecmedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…