Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bearhug aynen bende çok zayıfım malesef canım beni de öyle sanıyolar ileriki yaşar için çok iyi aslında :) ama inşallah dediğin gibi doğumdan sonra çökmeyiz :)

Canim sen durduk yere kendini üzmüşsün. O testlerle gebelik ögrenilmez. Bildigim kadariyla igneden sonra kan testiyle ogreniliyor.

Bearhug aynen bende çok zayıfım malesef canım beni de öyle sanıyolar ileriki yaşar için çok iyi aslında :) ama inşallah dediğin gibi doğumdan sonra çökmeyiz :)

Hiç çökülmüyor :)
İnsan görüyor ki kendini salmıyorsa daha iyi bile olabiliyor :)
Memisler biraz deforme oluyor ama sporun etkisini cok gordum ben mesela.

Kardesin mi diye sorduklari oluyor ama cocugu :))))))))))

Bende cok kucuk gosteriyorumda,31 yasindayim.Bazen sacma davrandiklarinda bi kızıyorum sadece :))))

KIZLAR BENDE REGLI OLMUSTUM YA BIRAZ DAHA İYİYİM BUGUN PERŞEMBEYE DOKRORA RANDEVU ALDIM GENEL MUAYENE ICIN GIDEYIM HEM TEDAVİ UYGULUYOLAR MI ONA SORAYIM BI DE SUT HORMONUNA BAKTIRCAM DOGUMDAN SONRA EMZIREMEDIM BELKI HALA YUKSEKSE GEBE KALMAYA O ENGEL OLABILIR

NAPTIN CANIM YENIDEN ÖLCTURDUNMU DEGERINI GIDECEKTIN YA
Gittim kuzum sabah kan verdim yarın çıkacak sonucu . Kadın doğuma ayın 20sinden sonra git şimdi gitsen de kese görünmez yeni daha dedi .. Perşembe gitmek için randevu almıştım ne yapsam bilemedim

Iyi dusunmussun canim.
Prolaktin yuksekse engelmis.
Insallah hicbisy cikmazda kafan rahatlayinca bu au gelir bebis :)

Gittim kuzum sabah kan verdim yarın çıkacak sonucu . Kadın doğuma ayın 20sinden sonra git şimdi gitsen de kese görünmez yeni daha dedi .. Perşembe gitmek için randevu almıştım ne yapsam bilemedim

AYNEN CANIM DEGERI 1500 Ü GECMEYINCE ULTRASONDAN BAKMIYOLAR INS YARIN GUZEL HABERLER ALIRIZ

Yarın ki değerine göre karar verirsin bence.
Burdaki yine canını sıkarsa en azından bi fikir olur.
O da zaten 10 gün içinde yine çağırır

Iyi dusunmussun canim.
Prolaktin yuksekse engelmis.
Insallah hicbisy cikmazda kafan rahatlayinca bu au gelir bebis :)
AYNEN AMA COK UZULDUM BU SEFER BURAYA COK YAZDIM BU AY YA SABIRIM ONDAN DA BAYA TAKTIM KAFAMA ASLINDA ILK TAKMIYOM AMA REGLI GUNU YAKLASINCA Bİ STRES BASIYO

kafam çok karıştı kız napsam işe gidecek şimdi yetişmez ki geceye kaldı

Insallah bu ay olur canim. Farkli tedavilere gecildikce iyice stres oluyoruz. Bende klomen deniyeyim bakalim. Yan etkileri oldu mu sende?
İlk ay klomenle çatlatma iğnesi yapıldı. olmadı. ama çok ağrım oldu sanırım yumurtlama zamanıydı sonra geçti 2. ay dr değiştiridm iğneyi önermiyorum dedi. klomen tekken ağrı sızı yok hiç bişy hissetmedim. bu 3 ayım kullandım bitti yumurtlama günleri geldi

Hayırlısı bakalımm.. Çokta güzel rüyalar görmedim bugün sabah canım sıkkın biraz .. Sen nasılsın ? Keyfin yerinde mi ?
HAYIRLISI OLSUN BENDE RUYAMDA HAMILEYIM DIYE GÖRDUM AMA CIKMADI BELKI TERSI OLUR BENDE DÜZELDIM İŞTE İNSAN HERSEYE ALIŞIYO ÖNUMUZDEKI MAÇLARA BAKICAZ ARTIK :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…