Ne olması gerekiyordu ? Bilemediğim için yorum yapamıyorum maalesefBugun ıgnemın 12gunu ovı testı negatıf verdı Kızlar lutfen cevap verdın
Canim sen durduk yere kendini üzmüşsün. O testlerle gebelik ögrenilmez. Bildigim kadariyla igneden sonra kan testiyle ogreniliyor.Evde ovı testı vardı canım denemr amaclı yapım dedım.Gebelık varsa sılık olabılır dıyolardı. Ben klomenle catlama ıgnesı kuladım3kasımda ıgne oldum.Gunum 19kasımda adetım daha gunumde gecmedı.
Bearhug aynen bende çok zayıfım malesef canım beni de öyle sanıyolar ileriki yaşar için çok iyi aslında :) ama inşallah dediğin gibi doğumdan sonra çökmeyiz :)
NAPTIN CANIM YENIDEN ÖLCTURDUNMU DEGERINI GIDECEKTIN YANe olması gerekiyordu ? Bilemediğim için yorum yapamıyorum maalesef
Gittim kuzum sabah kan verdim yarın çıkacak sonucu . Kadın doğuma ayın 20sinden sonra git şimdi gitsen de kese görünmez yeni daha dedi .. Perşembe gitmek için randevu almıştım ne yapsam bilemedimNAPTIN CANIM YENIDEN ÖLCTURDUNMU DEGERINI GIDECEKTIN YA
KIZLAR BENDE REGLI OLMUSTUM YA BIRAZ DAHA İYİYİM BUGUN PERŞEMBEYE DOKRORA RANDEVU ALDIM GENEL MUAYENE ICIN GIDEYIM HEM TEDAVİ UYGULUYOLAR MI ONA SORAYIM BI DE SUT HORMONUNA BAKTIRCAM DOGUMDAN SONRA EMZIREMEDIM BELKI HALA YUKSEKSE GEBE KALMAYA O ENGEL OLABILIR
Gittim kuzum sabah kan verdim yarın çıkacak sonucu . Kadın doğuma ayın 20sinden sonra git şimdi gitsen de kese görünmez yeni daha dedi .. Perşembe gitmek için randevu almıştım ne yapsam bilemedim
Gittim kuzum sabah kan verdim yarın çıkacak sonucu . Kadın doğuma ayın 20sinden sonra git şimdi gitsen de kese görünmez yeni daha dedi .. Perşembe gitmek için randevu almıştım ne yapsam bilemedim
AYNEN AMA COK UZULDUM BU SEFER BURAYA COK YAZDIM BU AY YA SABIRIM ONDAN DA BAYA TAKTIM KAFAMA ASLINDA ILK TAKMIYOM AMA REGLI GUNU YAKLASINCA Bİ STRES BASIYOIyi dusunmussun canim.
Prolaktin yuksekse engelmis.
Insallah hicbisy cikmazda kafan rahatlayinca bu au gelir bebis :)
yok 12 saat kala vurdurdum iğneyi doktor rapor yazdı 5 tl verdim sadece canımIliskiyr 32 saat kala vurdurdun yani oylemi onuda tam ayarlamasi sikinti haa... sormasi ayip ne kadara aldiniz igneyi
kafam çok karıştı kız napsam işe gidecek şimdi yetişmez ki geceye kaldıErken oldugunu bilerek yaparsan uzulmeyeceksen yap canim :)
Hani mesela bazilarimizin degeri az bazilarimizin yuksek oluyor ya iste onunla alakali gebelik varsada degerin azsa vs cikmayacaktir.Bi ihtimal.
Canım suan olsada tutar.Ama bence sen işe uğurlamadan bi sevv :))))))))))
C cizgisi seninle alakali degil canim.Test sorunlu belli ki.
Ama duzenli olarak haftada 2-3 iliski olduysa sansin var yine de.
Yani teste guvenip beklemedin insallah.
Yarin verecegin kan belirler.
Insallah guzel haberler olurr♡
aminnn inşallah canımmBende 1.5 senede anca hamile kalabildim o yüzden anlıyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin çok aratmadan. Dualarımdasınız
İlk ay klomenle çatlatma iğnesi yapıldı. olmadı. ama çok ağrım oldu sanırım yumurtlama zamanıydı sonra geçti 2. ay dr değiştiridm iğneyi önermiyorum dedi. klomen tekken ağrı sızı yok hiç bişy hissetmedim. bu 3 ayım kullandım bitti yumurtlama günleri geldiInsallah bu ay olur canim. Farkli tedavilere gecildikce iyice stres oluyoruz. Bende klomen deniyeyim bakalim. Yan etkileri oldu mu sende?
Hayırlısı bakalımm.. Çokta güzel rüyalar görmedim bugün sabah canım sıkkın biraz ..AYNEN CANIM DEGERI 1500 Ü GECMEYINCE ULTRASONDAN BAKMIYOLAR INS YARIN GUZEL HABERLER ALIRIZ
HAYIRLISI OLSUN BENDE RUYAMDA HAMILEYIM DIYE GÖRDUM AMA CIKMADI BELKI TERSI OLUR BENDE DÜZELDIM İŞTE İNSAN HERSEYE ALIŞIYO ÖNUMUZDEKI MAÇLARA BAKICAZ ARTIK :)Hayırlısı bakalımm.. Çokta güzel rüyalar görmedim bugün sabah canım sıkkın biraz ..Sen nasılsın ? Keyfin yerinde mi ?
Pozıtıf gosterır yazıyor canım hep nete falanNe olması gerekiyordu ? Bilemediğim için yorum yapamıyorum maalesef
İnşallah oledır canımCanim sen durduk yere kendini üzmüşsün. O testlerle gebelik ögrenilmez. Bildigim kadariyla igneden sonra kan testiyle ogreniliyor.
36 saat diye yazilari okudumda bakalim bende yarin vurulcam. Daha pahali dir tahmim ediyordum birsey degilmis yaa cok saol cnm :))yok 12 saat kala vurdurdum iğneyi doktor rapor yazdı 5 tl verdim sadece canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?