Düşük cıkmıs canım ama gec döllenme olabilir tekrar verKızlar ben 9 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı biraz silik tabiki 2.çizgi ve kan verdim dün 26.46 çıktı normalmi yarın dr gidicem
Doktorum hemen klomen veremem dedi. Bu ay yumurtlama takibi yapildi. Ondan da birsey anlamadim valla. Catladi mi ne oldu. Bu ay bi tuhafim zaten. 19. günümdeyim gögüs agrım olmadi daha. Dunden beri kasıklarım agriyor sadece.İlk ay klomenle çatlatma iğnesi yapıldı. olmadı. ama çok ağrım oldu sanırım yumurtlama zamanıydı sonra geçti 2. ay dr değiştiridm iğneyi önermiyorum dedi. klomen tekken ağrı sızı yok hiç bişy hissetmedim. bu 3 ayım kullandım bitti yumurtlama günleri geldi
Sabretmek zor ama elimizden başla birsey gelmez canim. Insallah hamilesindirİnşallah oledır canımAdet zamanımı beklıyım ben ennıyısı
AYNEN AMA COK UZULDUM BU SEFER BURAYA COK YAZDIM BU AY YA SABIRIM ONDAN DA BAYA TAKTIM KAFAMA ASLINDA ILK TAKMIYOM AMA REGLI GUNU YAKLASINCA Bİ STRES BASIYO
kafam çok karıştı kız napsam işe gidecek şimdi yetişmez ki geceye kaldı
İnsallah Allahım hepımızr nasıp etsın canımSabretmek zor ama elimizden başla birsey gelmez canim. Insallah hamilesindir
Icinde sevincle bekliyorsun gun yaklasinca beklemen tabii normal canım.Bana bile simdiden olacak mi diye basiyor daha regl olacamda sonra deneyecezde sonra bat bekleyecem
Canım tutacaksa aksam ki iliskidende tutar.
Sen geceye hazırlan madem :))))))
İnannnn
Canım sen dikkat et çok ağır şeyleri kaldırma ama rabbim ömür vermişse İnan birşey olmuyor benim oğluma hamileyken neler neler olduda birşey olmadı yavrum sıkıca tutuntu sen yinede dikkat ağır kaldırmaHafta sonu annem ev taşıyacak ona yardım edeceğim,annecimin kimsesi yokki yardım edecek mecburen bende koşacağım yardıma.
Ama bir yandanda korkuyorum yumurtlama dönemi geçti,ya tuttuysa hamileysem bisey olurmu diye korkuyorum...
Varmı tavsiyeniz kizlar
Bende öyle düşünüyorum canım rabbim ol dediyse,hiçbirşey duramaz önünde.ama yinede ağır kaldırmamakta fayda var dediğin gibiCanım sen dikkat et çok ağır şeyleri kaldırma ama rabbim ömür vermişse İnan birşey olmuyor benim oğluma hamileyken neler neler olduda birşey olmadı yavrum sıkıca tutuntu sen yinede dikkat ağır kaldırma
Bende bunun gibi bir-çok sayfaya msj attin cunki ilgimi çeken konular oluyor ve beni anlatacak sorunlar var bende dahil oluyorum ne alaka niye yasak olsun birde ben bu sayfada zaten guncelimaynen ovu testlerine inat
Ya ben açıkçası forumun güncel kurallarını çok bilmiyorum arkadaşlar. Bir gruba yazanın başka yere yazması yasak mı oluyor ki? Ben ilk burda başladım ve genelde de hep buradayım ama bazen derdime yakın gördüğüm bir mesaj görürsem genel akışta oraya girip cevap yazıyorum ya da bir selam veriyorum
Yasak olduğunu bilmiyordum açıkçası
Hafta sonu annem ev taşıyacak ona yardım edeceğim,annecimin kimsesi yokki yardım edecek mecburen bende koşacağım yardıma.
Ama bir yandanda korkuyorum yumurtlama dönemi geçti,ya tuttuysa hamileysem bisey olurmu diye korkuyorum...
Varmı tavsiyeniz kizlar
Benim 3. Aşılamada tuttu daha keseyi falan göremesemde değerim yükseliyor Allahımaşükürler olsunkızlar merhaba aşılama yaptıran veya bılgisi olan var mı? bu ay son ilaçlı tedavi denemesi yaptık. tutmazsa rahim filmi çekip aşılama yapacaz dedi. olmayacağını düşünerek aşılamayı araştırayım dedim. tutma ihtimali daha mı yüksek
canım tek tüp tıkalıysa işe yarıyor tabi açık tüp tarafında yumurta gelişimi olması gerek benim tek tüpüm tıkalı ve şükür tuttuAşılamadan önce rahim filmi çektirdiniz mi çünkü tüpler tıkalıysa aşılama da bi işe yaramıyor
36 saat sonra çatlar diyorlar ama bazen 12 saattede çatlayan oluyormuş riske atmak istemedik doktor rapor yazdığı için ucuza geldi yoksa pahalı iğne canım36 saat diye yazilari okudumda bakalim bende yarin vurulcam. Daha pahali dir tahmim ediyordum birsey degilmis yaa cok saol cnm :))
aynen inşallah tutarda ama bu sefer inanıyorum olacağınaIcinde sevincle bekliyorsun gun yaklasinca beklemen tabii normal canım.Bana bile simdiden olacak mi diye basiyor daha regl olacamda sonra deneyecezde sonra bat bekleyecem
Canım tutacaksa aksam ki iliskidende tutar.
Sen geceye hazırlan madem :))))))
İnannnn
benhamıleyken tasındım sana tavsıyem bırıncısı uzanma ıkıncısı agır kaldırma yeterHafta sonu annem ev taşıyacak ona yardım edeceğim,annecimin kimsesi yokki yardım edecek mecburen bende koşacağım yardıma.
Varmı tavsiyeniz kizlar
Bende ters tepki yaptı troidlerimi yükseltti folik iyot gibi bişeydi ismi hamileyken farklı bi marka verdi doktor hamileyken mecbur içtim gerçi kürtaj olduğum için devam etmedim ama eğer hamilelikten önce kullanılırsa bebekte olumlu yönleri var yani baya gönül isterki oHanımlar hamile kalmadan önce folik asit kullanma hakkında ne düşünüyorsunuz.
benimde 12 ekim arada 10 gün var senin baya geçmiş korunuyomusun peki2 ekimde canım henüz regl olmadım
Bende ters tepki yaptı troidlerimi yükseltti folik iyot gibi bişeydi ismi hamileyken farklı bi marka verdi doktor hamileyken mecbur içtim gerçi kürtaj olduğum için devam etmedim ama eğer hamilelikten önce kullanılırsa bebekte olumlu yönleri var yani baya gönül isterki o
benimde 12 ekim arada 10 gün var senin baya geçmiş korunuyomusun peki
Benim de çevremde bi kaç arkadaşla aynı ay hamile kaldım bn kürtaj oldum onların devam ediyo ve hepsinin 2 gebeliği 1 çocukları daha 1,2 yaşında ama olsun buda bizim imtihanımız canım allah herkezin evladına sağlık versin bizede nasip olsun inşallahçevrede bebek sahibi olmayan olmadığı gibi düşük yaptığım ay tüm arkadaşlarım kuzenlerim gebe kaldı Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bizlere de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?