Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum hemen klomen veremem dedi. Bu ay yumurtlama takibi yapildi. Ondan da birsey anlamadim valla. Catladi mi ne oldu. Bu ay bi tuhafim zaten. 19. günümdeyim gögüs agrım olmadi daha. Dunden beri kasıklarım agriyor sadece.

AYNEN AMA COK UZULDUM BU SEFER BURAYA COK YAZDIM BU AY YA SABIRIM ONDAN DA BAYA TAKTIM KAFAMA ASLINDA ILK TAKMIYOM AMA REGLI GUNU YAKLASINCA Bİ STRES BASIYO

Icinde sevincle bekliyorsun gun yaklasinca beklemen tabii normal canım.Bana bile simdiden olacak mi diye basiyor daha regl olacamda sonra deneyecezde sonra bat bekleyecem

kafam çok karıştı kız napsam işe gidecek şimdi yetişmez ki geceye kaldı

Canım tutacaksa aksam ki iliskidende tutar.
Sen geceye hazırlan madem :))))))
İnannnn

aynen valla allah sonumuzu hayır etsın

Hafta sonu annem ev taşıyacak ona yardım edeceğim,annecimin kimsesi yokki yardım edecek mecburen bende koşacağım yardıma.
Ama bir yandanda korkuyorum yumurtlama dönemi geçti,ya tuttuysa hamileysem bisey olurmu diye korkuyorum...
Varmı tavsiyeniz kizlar

Canım sen dikkat et çok ağır şeyleri kaldırma ama rabbim ömür vermişse İnan birşey olmuyor benim oğluma hamileyken neler neler olduda birşey olmadı yavrum sıkıca tutuntu sen yinede dikkat ağır kaldırma

Bende öyle düşünüyorum canım rabbim ol dediyse,hiçbirşey duramaz önünde.ama yinede ağır kaldırmamakta fayda var dediğin gibi

Bende bunun gibi bir-çok sayfaya msj attin cunki ilgimi çeken konular oluyor ve beni anlatacak sorunlar var bende dahil oluyorum ne alaka niye yasak olsun birde ben bu sayfada zaten guncelim

Canım sıkıntı yapma,çok ağırlara dikkat et yine de.
Belki de anneciğinin duasıyla olacaktır :)❤

Benim 3. Aşılamada tuttu daha keseyi falan göremesemde değerim yükseliyor Allahımaşükürler olsun
Aşılamadan önce rahim filmi çektirdiniz mi çünkü tüpler tıkalıysa aşılama da bi işe yaramıyor
canım tek tüp tıkalıysa işe yarıyor tabi açık tüp tarafında yumurta gelişimi olması gerek benim tek tüpüm tıkalı ve şükür tuttu

aynen inşallah tutarda ama bu sefer inanıyorum olacağına

benhamıleyken tasındım sana tavsıyem bırıncısı uzanma ıkıncısı agır kaldırma yeter

Hanımlar hamile kalmadan önce folik asit kullanma hakkında ne düşünüyorsunuz.
Bende ters tepki yaptı troidlerimi yükseltti folik iyot gibi bişeydi ismi hamileyken farklı bi marka verdi doktor hamileyken mecbur içtim gerçi kürtaj olduğum için devam etmedim ama eğer hamilelikten önce kullanılırsa bebekte olumlu yönleri var yani baya gönül isterki o
2 ekimde canım henüz regl olmadım
benimde 12 ekim arada 10 gün var senin baya geçmiş korunuyomusun peki

Bayanlar merhaba ben de dün adetim 12 gün geçince idrar testi yapdm bebk istiyoruz bizde pozitif çıkdı gittik kan tahlili yaptrdık negatif çok uıkıldık bidaha herhengi bir yest yapmaya korkuyorum idrar testini ekledimböyle olupda sonra gebe olduğunu öprenen var mı

yok canım korunmuyoruz

çevrede bebek sahibi olmayan olmadığı gibi düşük yaptığım ay tüm arkadaşlarım kuzenlerim gebe kaldı Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bizlere de nasip etsin inşallah
Benim de çevremde bi kaç arkadaşla aynı ay hamile kaldım bn kürtaj oldum onların devam ediyo ve hepsinin 2 gebeliği 1 çocukları daha 1,2 yaşında ama olsun buda bizim imtihanımız canım allah herkezin evladına sağlık versin bizede nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…