Bayanlar merhaba ben de dün adetim 12 gün geçince idrar testi yapdm bebk istiyoruz bizde pozitif çıkdı gittik kan tahlili yaptrdık negatif çok uıkıldık bidaha herhengi bir yest yapmaya korkuyorum idrar testini ekledimböyle olupda sonra gebe olduğunu öprenen var mı
Allah allah bu kadar net cikipta negatif olani ilk defa görüyorum,şaşırdım doğrusu.
Canım aynı konu ve konseptte bi konu daha açmışlar yaptığım listeden kopyalayıp arkadaşları oraya çekmeye çalışıyorlar. Tabiki bende başka sayfalara bakıyorum başka sayfaları izliyorum ama burda amaç bu gruptaki insanları aynı konseptte açılan başka gruba çekmek. Kimse yasak demedi zaten sadece burda kalabalık olmasından rahatsız olup diğer grupta devam etmek isteyenler ismini listeden sildirsin dedikBende bunun gibi bir-çok sayfaya msj attin cunki ilgimi çeken konular oluyor ve beni anlatacak sorunlar var bende dahil oluyorum ne alaka niye yasak olsun birde ben bu sayfada zaten guncelim
siz kan tahlilinizi tekrarlayın ama başka bir yerde bu kadarıda olması tuhaf yani çok net çizgi yada dktra gidin muhakkak ama kan tahlilinde bir yanlışlık var bence kaç çıktı kan tahliliniz
Canım bence bi idrar testi daha yap yine böyle koyu çıkarsa başka hastanede tekrar kan ver. Birinden birinde yanlışlık varBayanlar merhaba ben de dün adetim 12 gün geçince idrar testi yapdm bebk istiyoruz bizde pozitif çıkdı gittik kan tahlili yaptrdık negatif çok uıkıldık bidaha herhengi bir yest yapmaya korkuyorum idrar testini ekledimböyle olupda sonra gebe olduğunu öprenen var mı
Ben ovitrelle çatlatma iğnesi aldım 164 tl aldım rapor falanda vermedi.Bu kaç aydır alıp yaptiriyorum36 saat sonra çatlar diyorlar ama bazen 12 saattede çatlayan oluyormuş riske atmak istemedik doktor rapor yazdığı için ucuza geldi yoksa pahalı iğne canım
kızlarr çook mutluyum dün internetten gebelik testi sipariş etmiştim bugün geldi işyerime yarın sabah uyanınca yapacaktım ama dayanamdım ve şimdi işyerinde yaptım silikte olsa 2. çizgiyi gördüm resminide atıcam size ellerim titriyor inanın ağlamak üzereyim
Gözun aydın tatlımkızlarr çook mutluyum dün internetten gebelik testi sipariş etmiştim bugün geldi işyerime yarın sabah uyanınca yapacaktım ama dayanamdım ve şimdi işyerinde yaptım silikte olsa 2. çizgiyi gördüm resminide atıcam size ellerim titriyor inanın ağlamak üzereyim
Rapor yazmasindqki amac ne cnm yani bazrn rapor verilmiyorsa neden :)) bananeee bende 5 tl vereceeemmm36 saat sonra çatlar diyorlar ama bazen 12 saattede çatlayan oluyormuş riske atmak istemedik doktor rapor yazdığı için ucuza geldi yoksa pahalı iğne canım
Maşallah Hayırlı olsun canım çok sevindim :) Kan sonucunu da alınca yaz mutlakakızlarr çook mutluyum dün internetten gebelik testi sipariş etmiştim bugün geldi işyerime yarın sabah uyanınca yapacaktım ama dayanamdım ve şimdi işyerinde yaptım silikte olsa 2. çizgiyi gördüm resminide atıcam size ellerim titriyor inanın ağlamak üzereyim
Banada istek geldi başka sayfaya ben pek oralı olmadim cunki halen bu sayfada çok yeniyim uzaktan bakıyor takip ediyorum ilgimi çeken birşey olursa direkt yorum yapıyorum.Canım aynı konu ve konseptte bi konu daha açmışlar yaptığım listeden kopyalayıp arkadaşları oraya çekmeye çalışıyorlar. Tabiki bende başka sayfalara bakıyorum başka sayfaları izliyorum ama burda amaç bu gruptaki insanları aynı konseptte açılan başka gruba çekmek. Kimse yasak demedi zaten sadece burda kalabalık olmasından rahatsız olup diğer grupta devam etmek isteyenler ismini listeden sildirsin dedik
doktor bana sana rapor yazıcam iğne pahalı dedi sağolsun yazdı 5 tl verdim sadece Allah razı olsunBen ovitrelle çatlatma iğnesi aldım 164 tl aldım rapor falanda vermedi.Bu kaç aydır alıp yaptiriyorum
Ne güzel bir haber gözünüzü aydın sağlıkla kucağınıza alın inşllahkızlarr çook mutluyum dün internetten gebelik testi sipariş etmiştim bugün geldi işyerime yarın sabah uyanınca yapacaktım ama dayanamdım ve şimdi işyerinde yaptım silikte olsa 2. çizgiyi gördüm resminide atıcam size ellerim titriyor inanın ağlamak üzereyim
kendi söyledi valla tamam sen 5 tl verrrRapor yazmasindqki amac ne cnm yani bazrn rapor verilmiyorsa neden :)) bananeee bende 5 tl vereceeemmm
Şunan sağlık ocağına gidiyorum yakın mesafe olduğu için . Birazda ayak sürtüyorum açıkcası . Yarınki sonuca göre yönleneyim bence deYarın ki değerine göre karar verirsin bence.
Burdaki yine canını sıkarsa en azından bi fikir olur.
O da zaten 10 gün içinde yine çağırır
Bak iyiki söyledin 4 defadır 164 tl ödüyorum zaten muayenedde 70 tl veriyorum tahlildi şuydu buydu derken 500 tl yi buluyor yazık günah ya.Iyiki bilgilendirdin tskler aslında ben dr değiştireyim moralimi çok bozuyor güya çok iyi bir dr memnun kalan çok ama bana faydası olmadi açıkçadoktor bana sana rapor yazıcam iğne pahalı dedi sağolsun yazdı 5 tl verdim sadece Allah razı olsun
Maşallah Hayırlı olsun canım çok sevindim :) Kan sonucunu da alınca yaz mutlaka
Bu cok guzel bir haber yaa :) Hayirli olsun simdiden. Allah tamamina erdirsin canim.
Gözun aydın tatlım
Maşallah Hayırlı olsun canım çok sevindim :) Kan sonucunu da alınca yaz mutlaka
Bende göstermediPozıtıf gosterır yazıyor canım hep nete falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?