Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nasıl yani idrar da bu kadar koyu çıktı 12 gün geçti ama negatif mi kanda?? Bir yanlışlık olmasın emin misin?

Bende bunun gibi bir-çok sayfaya msj attin cunki ilgimi çeken konular oluyor ve beni anlatacak sorunlar var bende dahil oluyorum ne alaka niye yasak olsun birde ben bu sayfada zaten guncelim
Canım aynı konu ve konseptte bi konu daha açmışlar yaptığım listeden kopyalayıp arkadaşları oraya çekmeye çalışıyorlar. Tabiki bende başka sayfalara bakıyorum başka sayfaları izliyorum ama burda amaç bu gruptaki insanları aynı konseptte açılan başka gruba çekmek. Kimse yasak demedi zaten sadece burda kalabalık olmasından rahatsız olup diğer grupta devam etmek isteyenler ismini listeden sildirsin dedik

Canım bence bi idrar testi daha yap yine böyle koyu çıkarsa başka hastanede tekrar kan ver. Birinden birinde yanlışlık var

kızlarr çook mutluyum dün internetten gebelik testi sipariş etmiştim bugün geldi işyerime yarın sabah uyanınca yapacaktım ama dayanamdım ve şimdi işyerinde yaptım silikte olsa 2. çizgiyi gördüm resminide atıcam size ellerim titriyor inanın ağlamak üzereyim

Bu cok guzel bir haber yaa :) Hayirli olsun simdiden. Allah tamamina erdirsin canim.

Gözun aydın tatlım

Maşallah Hayırlı olsun canım çok sevindim :) Kan sonucunu da alınca yaz mutlaka

Banada istek geldi başka sayfaya ben pek oralı olmadim cunki halen bu sayfada çok yeniyim uzaktan bakıyor takip ediyorum ilgimi çeken birşey olursa direkt yorum yapıyorum.

Ne güzel bir haber gözünüzü aydın sağlıkla kucağınıza alın inşllah

1. Yarın ki değerine göre karar verirsin bence.
    Burdaki yine canını sıkarsa en azından bi fikir olur.
    O da zaten 10 gün içinde yine çağırır
    Şunan sağlık ocağına gidiyorum yakın mesafe olduğu için . Birazda ayak sürtüyorum açıkcası . Yarınki sonuca göre yönleneyim bence de

doktor bana sana rapor yazıcam iğne pahalı dedi sağolsun yazdı 5 tl verdim sadece Allah razı olsun
Bak iyiki söyledin 4 defadır 164 tl ödüyorum zaten muayenedde 70 tl veriyorum tahlildi şuydu buydu derken 500 tl yi buluyor yazık günah ya.Iyiki bilgilendirdin tskler aslında ben dr değiştireyim moralimi çok bozuyor güya çok iyi bir dr memnun kalan çok ama bana faydası olmadi açıkça

Bu cok guzel bir haber yaa :) Hayirli olsun simdiden. Allah tamamina erdirsin canim.

Gözun aydın tatlım

Sizce Hamile miyim Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…