- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
bende muayeneye 80 tl veriyorum aynen canım çok vermişsin valla doktor değiştir yada doktora söyle rapor yazsın yazık günah yaBak iyiki söyledin 4 defadır 164 tl ödüyorum zaten muayenedde 70 tl veriyorum tahlildi şuydu buydu derken 500 tl yi buluyor yazık günah ya.Iyiki bilgilendirdin tskler aslında ben dr değiştireyim moralimi çok bozuyor güya çok iyi bir dr memnun kalan çok ama bana faydası olmadi açıkça
Bugun gecmek bilmedi ya yatin doktor randevum var ya gecmek bilmiyorkendi söyledi valla tamam sen 5 tl verrr
Günün geçmiş miydi canım ? :)
Çok silik değil canım gayet net hemen kan testi yaptır günün geçmişmiydi
Bizimde günlerimiz geliyor ya hemen aynı soruyu soruyoruz :))))Günün geçmiş miydi canım ? :)
Aaaa normalde 164 tlmii yuhh raporla 5 tl oylemi bende soylerim yarin parayi yoldanmi topluyoruz cnmm aaaa surda hasta hasta cocuklarla ugrasiyorum dersim bitmek uzere bitsede bi eve gidip yatsam diyorum valla kolay kazanilmiyor.Bak iyiki söyledin 4 defadır 164 tl ödüyorum zaten muayenedde 70 tl veriyorum tahlildi şuydu buydu derken 500 tl yi buluyor yazık günah ya.Iyiki bilgilendirdin tskler aslında ben dr değiştireyim moralimi çok bozuyor güya çok iyi bir dr memnun kalan çok ama bana faydası olmadi açıkça
Çok silik değil canım bence kesin hamilesin yani hemen kan ver netleştir hayırlu haberlerle gel inşallah
Günün geçmiş miydi canım ? :)
geçer geçer bende heyecanlanıyorum doktora giderkenBugun gecmek bilmedi ya yatin doktor randevum var ya gecmek bilmiyor
Gayette gorunuyor cnm hayirli ugurli olsun sagligiyla kucagina alirsin insallaah
Hayrlisi olsun canim ❤Kızlar ben 9 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı biraz silik tabiki 2.çizgi ve kan verdim dün 26.46 çıktı normalmi yarın dr gidicem
Buda cok tuhaf ya Teknoloji ne kaa ilerledi yumurtladigimiz gunu catladigini bile biliyoruz ama iste Allah nasip etmeyince istedigini yap olmayinca olmuyor yaageçer geçer bende heyecanlanıyorum doktora giderkenAman inşallah tutarda
Aynen Eşimin durumu iyi ama durumu iyi diye parayı yerden toplamiyor 5 tl nerde 164 tl nerde ya.Iyiki arkadaş bilgilendirdi vallah.Hic olmazsa sende rapordan faydalanırsın.Aaaa normalde 164 tlmii yuhh raporla 5 tl oylemi bende soylerim yarin parayi yoldanmi topluyoruz cnmm aaaa surda hasta hasta cocuklarla ugrasiyorum dersim bitmek uzere bitsede bi eve gidip yatsam diyorum valla kolay kazanilmiyor.
Bayanlar merhaba ben de dün adetim 12 gün geçince idrar testi yapdm bebk istiyoruz bizde pozitif çıkdı gittik kan tahlili yaptrdık negatif çok uıkıldık bidaha herhengi bir yest yapmaya korkuyorum idrar testini ekledimböyle olupda sonra gebe olduğunu öprenen var mı
kızlarr çook mutluyum dün internetten gebelik testi sipariş etmiştim bugün geldi işyerime yarın sabah uyanınca yapacaktım ama dayanamdım ve şimdi işyerinde yaptım silikte olsa 2. çizgiyi gördüm resminide atıcam size ellerim titriyor inanın ağlamak üzereyim
Çok silik değil canım bence kesin hamilesin yani hemen kan ver netleştir hayırlu haberlerle gel inşallah
Test bozuk gibi görünüyor T çizgisinin rengi çok ilginç . Betahcg kaç çıktı canım ? İdrarda pozitif çıkıp kanda çıkmaması çok olağan dışı gerçekten çok şaşırdım . Birde alternatif biryerde kan ver doktoruna söyledin mi idrarda pozitif olduğunu ?
Bir iki saatde çıkıyor canım özelde testler eve giderken yaptır testini evde telefonla maille öğrenirsinben duramıyorum kızlar elim ayağım buz kesti titriyorum heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?