Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende muayeneye 80 tl veriyorum aynen canım çok vermişsin valla doktor değiştir yada doktora söyle rapor yazsın yazık günah ya

Aaaa normalde 164 tlmii yuhh raporla 5 tl oylemi bende soylerim yarin parayi yoldanmi topluyoruz cnmm aaaa surda hasta hasta cocuklarla ugrasiyorum dersim bitmek uzere bitsede bi eve gidip yatsam diyorum valla kolay kazanilmiyor.

Kızlar ben 9 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı biraz silik tabiki 2.çizgi ve kan verdim dün 26.46 çıktı normalmi yarın dr gidicem
Hayrlisi olsun canim ❤

Aaaa normalde 164 tlmii yuhh raporla 5 tl oylemi bende soylerim yarin parayi yoldanmi topluyoruz cnmm aaaa surda hasta hasta cocuklarla ugrasiyorum dersim bitmek uzere bitsede bi eve gidip yatsam diyorum valla kolay kazanilmiyor.
Aynen Eşimin durumu iyi ama durumu iyi diye parayı yerden toplamiyor 5 tl nerde 164 tl nerde ya.Iyiki arkadaş bilgilendirdi vallah.Hic olmazsa sende rapordan faydalanırsın.

Bence de bi idrar daha dene.Kac cikti ki beta hcg?
Tekrar sor doktorlada gorus bence.

Ya ne guzel habeer❤gozunaydiinnnnn :))

Çok silik değil canım bence kesin hamilesin yani hemen kan ver netleştir hayırlu haberlerle gel inşallah

amin inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz bu ay inşallah
bi bahane bulup işyerinden kaçmak istiyorum özeller kaç dk da kan sonucu veriyorlar bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…