- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Bu akıntıların sebebi kullandığımız tuvalet kağıdı bile olabiliyor .Valla 7 aydır hep yumurtlamadan sonra kendime dikkat ediyordum adete kadar hamileysem diye. Bu ay yumurtam çatlamadan 1 gün önce ilişki oldu. Çatladığı gün eşim şehirdışına çıktı bidaha olmadı. Tutmamıştır diye hiç dikkat etmiyordum ama bugün böyle yaşayınca acabamı dedim. Akıntım hiç böyle olmamıştı yumurtlamadan sonra. Valla konduramıyorum kasık ağrım her ay oluyorduda bu ay ara ara giriyor tek fark bu. Ay bilemedim valla nezaman umutlansam hüsran oluyor bu ay akışına bıraktım
Yine igne falan olmus brnim annem catir catir 4 tane cocuk dogurmus 2 tane dusugu var sinir olurdum diyo adetim gectimi kesin gebeydim dio. Sonra spiral taktirmista rahatlamis. Bende kac aydir ugrasiyorm oyle gun hesapla gun asiri halvet ol ama bebek beklerken regl gelsinaynen valla eskilerin zamanında böyle şeyler mi vardı yumurtlamadan bile haberleri yok annem mesala biz bilmezdik diyor anneminde 1 sene 3 ay çocuğu olmamış doktor ona hergün iğne yazmış sonra olmuş
valla ya bide düzenli ilişki yaşıyoruz düzenli ilişkiyle 6 ayda hamile kalınırmış klomende kullandık iğnede vurulduk bakalım .. sen klomen kullandın mı canımYine igne falan olmus brnim annem catir catir 4 tane cocuk dogurmus 2 tane dusugu var sinir olurdum diyo adetim gectimi kesin gebeydim dio. Sonra spiral taktirmista rahatlamis. Bende kac aydir ugrasiyorm oyle gun hesapla gun asiri halvet ol ama bebek beklerken regl gelsin
Yarım saat sonrasında cıkan sonuc dogru degil canım banada aynısı olmustu ertesi gün adet oldum malesef..Kızlar acil yardımm !! Dün akşam yaptığım test tek çizgi çıkmıştı fakat atmadım bu sabah baktığımda belli belirsiz bir çizgi daha vardı sizce pozitif olma ihtimali varmı başka bi yerde okumuştum böyle bişe kadın gerçekten hamileymişş
Ne zamn ve saat kacta vuruldn canim ?bir kasık ağrısı yok nedense
Canim tebrik ederim. Saglikla kucagina alirsin insallah
dün 14:20 de canımNe zamn ve saat kacta vuruldn canim ?
Adet olmassam tekrar yapıyım en iyisi bat 17 kasımYarım saat sonrasında cıkan sonuc dogru degil canım banada aynısı olmustu ertesi gün adet oldum malesef..
Gece catlar o zamn nasipse. Ağrılari anca hissedersin belki canim. Ben igne vurulduğumn aksaminda hissetmye basladjm ertesi gunde artmıştı hatta. Ama herks de ayni olmayabilir elbette. Ümitsizlige kapilma. Iyi degerlendir bu günlerinidün 14:20 de canım
Eger gebelik yoksa neden iknci czgi cıksın ki ? Bu aslnda gruptaki arkdslara sormak istedğm bir soruydu. Geç cıkmasının nedeni nedir kizlar sizce ???Adet olmassam tekrar yapıyım en iyisi bat 17 kasım
dünün gecesini değerlendirdik bugünde gece değerlendirecez bakalım inşallah tutar yaGece catlar o zamn nasipse. Ağrılari anca hissedersin belki canim. Ben igne vurulduğumn aksaminda hissetmye basladjm ertesi gunde artmıştı hatta. Ama herks de ayni olmayabilir elbette. Ümitsizlige kapilma. Iyi degerlendir bu günlerini
Inşaallah canom. Hakkinda hayrlisi olsun. Kasım bitmeden haberlerini bekliyoruz o zamn.dünün gecesini değerlendirdik bugünde gece değerlendirecez bakalım inşallah tutar ya
Of inşallah öyledir bakalım kısmetBu akıntıların sebebi kullandığımız tuvalet kağıdı bile olabiliyor .Spermler 36 saate kadar canlı kalabiliyor . Belki de ? Kimbilir . Mucizeler genelde beklenmeyen zamanlarda oluyor . Hayırlar olsun
amin ay inşallah hayırlı haberlerle gelirim canımInşaallah canom. Hakkinda hayrlisi olsun. Kasım bitmeden haberlerini bekliyoruz o zamn.
Bende bu ay aldım ıgneyi bide başka ilaçta vardı yanında ikisine 10 euro verdim. Ben yurtdisindayim. Bende çok pahalı bekliyordum .kendi söyledi valla tamam sen 5 tl verrr
Evet cnm bu ay ilk defa kullandim ama bu surecte catlarsa die gun asiri yine iliski oluyor.. yarin kontrolum var bakalim insallah guzel haberler alirim sonrasinda 13 gun daha zorlu surec var. Nasi sabretcez bakalim. Sen bebden once alacaksin guzel haberi insallah banad moral olacak :))valla ya bide düzenli ilişki yaşıyoruz düzenli ilişkiyle 6 ayda hamile kalınırmış klomende kullandık iğnede vurulduk bakalım .. sen klomen kullandın mı canım
Geçenlerde burda bi arkadaşta 5 saat sonra görmüştü ikinci çizgi hatta eşi görmüştü canım kimdi hatırlayamıyorum ama inşallah vardırEger gebelik yoksa neden iknci czgi cıksın ki ? Bu aslnda gruptaki arkdslara sormak istedğm bir soruydu. Geç cıkmasının nedeni nedir kizlar sizce ???
Mesala benim başıma şöyle bir şey oldu erken gebelik belirtileri formdaki arkadaşlarım bilir geçen sene testlerim idrar testlerim pozitifdi kan testi yaptıramıyorum bulunduğum ülkedeki şehirde yoktu Türkiye ye geldiğimde dktra gittim sonrasında regli olmuştum dktr küçük bir kistimin eridiğini söyledi bu da hormon salgılayıp pozitif çıkabilir demiştiEger gebelik yoksa neden iknci czgi cıksın ki ? Bu aslnda gruptaki arkdslara sormak istedğm bir soruydu. Geç cıkmasının nedeni nedir kizlar sizce ???
bazı arkadaşlar burda pahalıya alıyorlarmış yazık günah valla ben demeden doktor dedi rapor yazıcam diyeBende bu ay aldım ıgneyi bide başka ilaçta vardı yanında ikisine 10 euro verdim. Ben yurtdisindayim. Bende çok pahalı bekliyordum .
O arkadaşım oldu regli canım sabah test yapacaktı sabah hastalandıGeçenlerde burda bi arkadaşta 5 saat sonra görmüştü ikinci çizgi hatta eşi görmüştü canım kimdi hatırlayamıyorum ama inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?