Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu akıntıların sebebi kullandığımız tuvalet kağıdı bile olabiliyor . Spermler 36 saate kadar canlı kalabiliyor . Belki de ? Kimbilir . Mucizeler genelde beklenmeyen zamanlarda oluyor . Hayırlar olsun

aynen valla eskilerin zamanında böyle şeyler mi vardı yumurtlamadan bile haberleri yok annem mesala biz bilmezdik diyor anneminde 1 sene 3 ay çocuğu olmamış doktor ona hergün iğne yazmış sonra olmuş
Yine igne falan olmus brnim annem catir catir 4 tane cocuk dogurmus 2 tane dusugu var sinir olurdum diyo adetim gectimi kesin gebeydim dio. Sonra spiral taktirmista rahatlamis. Bende kac aydir ugrasiyorm oyle gun hesapla gun asiri halvet ol ama bebek beklerken regl gelsin

valla ya bide düzenli ilişki yaşıyoruz düzenli ilişkiyle 6 ayda hamile kalınırmış klomende kullandık iğnede vurulduk bakalım .. sen klomen kullandın mı canım

Yarım saat sonrasında cıkan sonuc dogru degil canım banada aynısı olmustu ertesi gün adet oldum malesef..

dün 14:20 de canım
Gece catlar o zamn nasipse. Ağrılari anca hissedersin belki canim. Ben igne vurulduğumn aksaminda hissetmye basladjm ertesi gunde artmıştı hatta. Ama herks de ayni olmayabilir elbette. Ümitsizlige kapilma. Iyi degerlendir bu günlerini

dünün gecesini değerlendirdik bugünde gece değerlendirecez bakalım inşallah tutar ya

valla ya bide düzenli ilişki yaşıyoruz düzenli ilişkiyle 6 ayda hamile kalınırmış klomende kullandık iğnede vurulduk bakalım .. sen klomen kullandın mı canım
Evet cnm bu ay ilk defa kullandim ama bu surecte catlarsa die gun asiri yine iliski oluyor.. yarin kontrolum var bakalim insallah guzel haberler alirim sonrasinda 13 gun daha zorlu surec var. Nasi sabretcez bakalim. Sen bebden once alacaksin guzel haberi insallah banad moral olacak :))

Eger gebelik yoksa neden iknci czgi cıksın ki ? Bu aslnda gruptaki arkdslara sormak istedğm bir soruydu. Geç cıkmasının nedeni nedir kizlar sizce ???
Geçenlerde burda bi arkadaşta 5 saat sonra görmüştü ikinci çizgi hatta eşi görmüştü canım kimdi hatırlayamıyorum ama inşallah vardır

Eger gebelik yoksa neden iknci czgi cıksın ki ? Bu aslnda gruptaki arkdslara sormak istedğm bir soruydu. Geç cıkmasının nedeni nedir kizlar sizce ???
Mesala benim başıma şöyle bir şey oldu erken gebelik belirtileri formdaki arkadaşlarım bilir geçen sene testlerim idrar testlerim pozitifdi kan testi yaptıramıyorum bulunduğum ülkedeki şehirde yoktu Türkiye ye geldiğimde dktra gittim sonrasında regli olmuştum dktr küçük bir kistimin eridiğini söyledi bu da hormon salgılayıp pozitif çıkabilir demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…