- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Gerçekten yıldım kronikleşti artık ne zaman idrar versem mutlaka çıkıyor .. Elma sirkesini danışacağım yarınBende 1 senedir bu enfeksiyonla mücadele ediyorum bende elma sirkesi kullanıyorum sürekli arkadaşlarımda dediği dktra bir sor yinede
Bol su içiyorum 10 dk sonra lavobodayım belki 10 bile sürmüyor .. Elna sirkesi için doktora danışacağım yarın .. Umarım hemen geçer ..Aklıma gelen bol su içmek ve elma sirkesini su ile seyreltip pamukla silmekte iyi gelir ama gebelik söz konusu olunca elma sirkesi ne kadar doğru olur bilemem.Doktora danışmakta fayda var.
Ben ayrılmak istemiyorum ama o grupta yazmam bu gruptan ayrilmami mi gerektirir. Davete icabet etmek sevaptir diye bakiverdimBu nedir ya??? Nasıl sorunlu bi ruh halidir. Gruptan ayrılacak arkadaşlar söylesin çıkaralım listeden
Bol su içiyorum 10 dk sonra lavobodayım belki 10 bile sürmüyor .. Elna sirkesi için doktora danışacağım yarın .. Umarım hemen geçer ..
En hızlı devlet hastanesinde acilde veriyolar 1 saate özelde 5 den sonra kan verince ertesi gün veriyo canım en azından bizim burda böyle ama en hızlı devlet acilamin inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz bu ay inşallah
bi bahane bulup işyerinden kaçmak istiyorum özeller kaç dk da kan sonucu veriyorlar bilen var mı?
Elma sirkesi ile rahmi siliyorlarmış onu okumuştum ama içmeyi hiç denemedim . Yarın doktoruma bi sorarım . Alternatif tıpla çok ilgili . Belki tavsiye eder ve ben de bundan kurtulmuş olurum inşalah .. Teşekkür ederimmmmmmmmmmmm
Ben o kadar çok test yaptımki testi çekmeceye yada çöpe attığınızda çıkarttığınızda control çizgisinde çıkan kırmızı renk buharlaşıp 2 bi çizgi oluşturuyo yada kendi alttaki yeri buharlaşıyo eğer silik çizgi ilk 5 dk sonra çıkıyosa çok umursamamak lazım elimde baya bi test bar hepsini çekmeceye attığımda çıkıyo hatta benim eski pozitif gebeliğimde cift çizgi vardı anında çok net çıkmıştı sonra onu çekmeceye attım şuan 3 çizgisi var anlıycan durum bundan ibaret yardımcı olmuşumdur inşallah herşey gönlünüzce olur umarımEger gebelik yoksa neden iknci czgi cıksın ki ? Bu aslnda gruptaki arkdslara sormak istedğm bir soruydu. Geç cıkmasının nedeni nedir kizlar sizce ???
tadını kaçırma hamilelikte herkesin başına geliyor önlem almak önemli. ilerlemesi kötü olur yoksa.O kadar can sıkıcı ki .. Tüm keyfimi kaçırdı . Yarın gideceğim tekrar . Zaten kullanabileceğim tek bir ilaç var şu an muhtemelen onu verecek
Kızlar şuna bi baksanıza pozitifmi değilmi emin olamadım kıl gibi incecik çıktı
Anladim canim. Bizleri aydinlattiğn icn tesekkür ederim.Ben o kadar çok test yaptımki testi çekmeceye yada çöpe attığınızda çıkarttığınızda control çizgisinde çıkan kırmızı renk buharlaşıp 2 bi çizgi oluşturuyo yada kendi alttaki yeri buharlaşıyo eğer silik çizgi ilk 5 dk sonra çıkıyosa çok umursamamak lazım elimde baya bi test bar hepsini çekmeceye attığımda çıkıyo hatta benim eski pozitif gebeliğimde cift çizgi vardı anında çok net çıkmıştı sonra onu çekmeceye attım şuan 3 çizgisi var anlıycan durum bundan ibaret yardımcı olmuşumdur inşallah herşey gönlünüzce olur umarım
bence hamilesin cnm yarın tekrar yap inşallah koyulaşır ya da kan ver kesin sonuç alırsınKızlar şuna bi baksanıza pozitifmi değilmi emin olamadım kıl gibi incecik çıktı
Incecik ama gozükuyor canım. Adetin gecti mi ? Hayrlsi olsun kan ver ki kesinlestr sonucunuKızlar şuna bi baksanıza pozitifmi değilmi emin olamadım kıl gibi incecik çıktı
Ilaclarini kullandigin surece hicbir sikinti olmayacak ama sen hemrn doktor git cnm. Ben 9 aylik hamileligimin 7 ayinda falan hep bunla savastim. Hicbirsey olmicak korkma sakin aklina kotu seyler getirmeNormalde de çok sık olurum zaten .. Minik mucizeme zarar verecek diye aklım çıkıyorCanım sıkıldıııııı
Bence var canim, yarin sabah birtane daha yap emin olmak icin. Bu arada adetin gecikti miKızlar şuna bi baksanıza pozitifmi değilmi emin olamadım kıl gibi incecik çıktı
Iyykk hic sevmiorum onu yaaa.. nryse katlanacaz gariii :) yarin 11 bucukta insllh ogrenecem herseyleri ama bende klomenden sonra yogun bi agri oldu kasiklrimda dolu dolu sanki kasiklarim 2 gundurde midem bulanio basim donuyo ayaga kalkimca gozum karariyor basim agridan catliyoseninkinde 20 mm civarı olmuştur vajinal muayene canım
Düzene oturacak zamanla umarım benim deÇok geçmiş olsun canım umarım bir an önce biter.Bende ilk bol su içmeye başladığımda 10 dakika da bir tuvalete giderdim.Sonradan alıştım normal düzene oturdu.Günde 3 litreyi içiyorum şuanda.
Ben de şu an bile elma sirkesini içiyorum bir bardak suya bir tatlı kaşığı ekleyip içiyorum.bende de var kronik idrar yolu enfeksiyonu baya rahatlatıyor.sadece onun için değil bir nevi antiseptik olduğu için tüm vücuda etkili.ama gebelerde kullanılır mı bilmiyorumBen salatada fln sevmediğim için hiç tüketmiyorum nerdeyse o sebeple ara ara suya damlatırım.
Bu sefer kolayca halolur inşallah.Sabah haberlerinide ayrı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?