Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aklıma gelen bol su içmek ve elma sirkesini su ile seyreltip pamukla silmekte iyi gelir ama gebelik söz konusu olunca elma sirkesi ne kadar doğru olur bilemem.Doktora danışmakta fayda var.
Bol su içiyorum 10 dk sonra lavobodayım belki 10 bile sürmüyor .. Elna sirkesi için doktora danışacağım yarın .. Umarım hemen geçer ..

Bol su içiyorum 10 dk sonra lavobodayım belki 10 bile sürmüyor .. Elna sirkesi için doktora danışacağım yarın .. Umarım hemen geçer ..

Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce biter.Bende ilk bol su içmeye başladığımda 10 dakika da bir tuvalete giderdim.Sonradan alıştım normal düzene oturdu.Günde 3 litreyi içiyorum şuanda.

amin inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz bu ay inşallah
bi bahane bulup işyerinden kaçmak istiyorum özeller kaç dk da kan sonucu veriyorlar bilen var mı?
En hızlı devlet hastanesinde acilde veriyolar 1 saate özelde 5 den sonra kan verince ertesi gün veriyo canım en azından bizim burda böyle ama en hızlı devlet acil

Ben salatada fln sevmediğim için hiç tüketmiyorum nerdeyse o sebeple ara ara suya damlatırım.
Bu sefer kolayca halolur inşallah.Sabah haberlerinide ayrı merak ediyorum

gamlibaykuss Ben özelde 2 kez verdiğimde yarım saat sonra aldım sonuçları.
Aciline gidebilirsin onlarında.
Devlette kan vermek icin sıkıntı yaparlarsa beta takibi vermem gerekiyor de alırlar.

Kızlar benim de regl bitti çalışmalar başlıyor. Bayağı kararsızım aslında ama yine de bir denemek istiyorum hakkimdan hayırlısı ise rabbim verir inşAllah. ..

Eger gebelik yoksa neden iknci czgi cıksın ki ? Bu aslnda gruptaki arkdslara sormak istedğm bir soruydu. Geç cıkmasının nedeni nedir kizlar sizce ???
Ben o kadar çok test yaptımki testi çekmeceye yada çöpe attığınızda çıkarttığınızda control çizgisinde çıkan kırmızı renk buharlaşıp 2 bi çizgi oluşturuyo yada kendi alttaki yeri buharlaşıyo eğer silik çizgi ilk 5 dk sonra çıkıyosa çok umursamamak lazım elimde baya bi test bar hepsini çekmeceye attığımda çıkıyo hatta benim eski pozitif gebeliğimde cift çizgi vardı anında çok net çıkmıştı sonra onu çekmeceye attım şuan 3 çizgisi var anlıycan durum bundan ibaret yardımcı olmuşumdur inşallah herşey gönlünüzce olur umarım

Anladim canim. Bizleri aydinlattiğn icn tesekkür ederim.

Normalde de çok sık olurum zaten .. Minik mucizeme zarar verecek diye aklım çıkıyor Canım sıkıldıııııı
Ilaclarini kullandigin surece hicbir sikinti olmayacak ama sen hemrn doktor git cnm. Ben 9 aylik hamileligimin 7 ayinda falan hep bunla savastim. Hicbirsey olmicak korkma sakin aklina kotu seyler getirme

seninkinde 20 mm civarı olmuştur vajinal muayene canım
Iyykk hic sevmiorum onu yaaa.. nryse katlanacaz gariii :) yarin 11 bucukta insllh ogrenecem herseyleri ama bende klomenden sonra yogun bi agri oldu kasiklrimda dolu dolu sanki kasiklarim 2 gundurde midem bulanio basim donuyo ayaga kalkimca gozum karariyor basim agridan catliyo
Acaba novalgin icsem bisi olurmu ki?

Ben salatada fln sevmediğim için hiç tüketmiyorum nerdeyse o sebeple ara ara suya damlatırım.
Bu sefer kolayca halolur inşallah.Sabah haberlerinide ayrı merak ediyorum
Ben de şu an bile elma sirkesini içiyorum bir bardak suya bir tatlı kaşığı ekleyip içiyorum.bende de var kronik idrar yolu enfeksiyonu baya rahatlatıyor.sadece onun için değil bir nevi antiseptik olduğu için tüm vücuda etkili.ama gebelerde kullanılır mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…