Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin inşallah çok kasık ağrım var regl beklerken silikte olsa çizgiyi gördüm. şuan sadece emin olmak istiyorum işyerinde duramıyrum
Hiç takılma kasık ağrılarına benimde hala devam ediyor Tadını çıkar İş çıkışı yakınında acil varsa ver kanı . Sabah olmaz bugünnnnn Çok sevindim , heyecanını tahmin edebiliyorum

Aynen Eşimin durumu iyi ama durumu iyi diye parayı yerden toplamiyor 5 tl nerde 164 tl nerde ya.Iyiki arkadaş bilgilendirdi vallah.Hic olmazsa sende rapordan faydalanırsın.
Rapor verince uygun oluyormus derim bakalim doktorun bundan haberi varmi ahahahah :))

Kızlar acil yardımm !! Dün akşam yaptığım test tek çizgi çıkmıştı fakat atmadım bu sabah baktığımda belli belirsiz bir çizgi daha vardı sizce pozitif olma ihtimali varmı başka bi yerde okumuştum böyle bişe kadın gerçekten hamileymişş

Buda cok tuhaf ya Teknoloji ne kaa ilerledi yumurtladigimiz gunu catladigini bile biliyoruz ama iste Allah nasip etmeyince istedigini yap olmayinca olmuyor yaa
aynen valla eskilerin zamanında böyle şeyler mi vardı yumurtlamadan bile haberleri yok annem mesala biz bilmezdik diyor anneminde 1 sene 3 ay çocuğu olmamış doktor ona hergün iğne yazmış sonra olmuş

Sen gittin mi canım doktora eşinle yani bi problem çıktı mı

Can'ım eşimle gitmedim ama kendim gittim doktor alttan muayene etti sadece onun dısında tahlil filan yapmadı. Daha yılın bile dolmamış dedi. Bu ay da regl olursam eşimle birlikte farklı bir doktora gideceğiz inşallah

Kızlar ben 9 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım dün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı biraz silik tabiki 2.çizgi ve kan verdim dün 26.46 çıktı normalmi yarın dr gidicem
hayırlı olsun cnm rabbim saf sağlim kucağına almayı nasıp etsin. :)

Sizce Hamile miyim Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun

Eki Görüntüle 2067379
cnm ikinci çizgi gayet net gözüküyor hayırlı olsun cnm yarın kan ver kesinleşsin.

Yarım saatten sonraki çizgi dikkate alınmaz canım . Yeniden test yap ya da kan ver ama o çizgiyle heveslenme . Üzülmeni istemem ..

Kızlar merhaba. Bugün yumurtlamamın üstünden 6 gün falan geçti. Bikaç saat önce tuvalete girdiğimde çamaşırımda beyaz kremsi akıntı fark ettim. Adete yakın yaşıyordum bunu ama busefer baya gelmiş. Şimdi de tuvalette peçeteye sarımsı sümüksü akıntı geldi. Hani yumurtlarken olan yumurta akı gibi olan akıntı varya. Onun biraz daha sarısı yani. Tekrar mı yumurtluyorum acaba bilemedim. Dün ve önceki günde ara ara kasıklarıma kramp girmişti bugün yok gibi ama

seni pek ümitlendiren istemem ama benimde ilk hamileliğimde böyle şeyler yaşadım. ama benim ıslaklıgım adete kadar sürdü normalde kuruluk olurdu. bir haftan kalmış inşallah hamilesindir

İki çizgide gayet kopkuyu çıkmış.Nasıl kanda çıkmıyor anlayamadım.Tekrar etmekte fayda var testleri.

Sizce Hamile miyim Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun

Eki Görüntüle 2067379

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasii etsin inşallah.

seni pek ümitlendiren istemem ama benimde ilk hamileliğimde böyle şeyler yaşadım. ama benim ıslaklıgım adete kadar sürdü normalde kuruluk olurdu. bir haftan kalmış inşallah hamilesindir
Öyle şeyler okuyorum ama konduramıyorum artık 7 ay oldu. İlk zamanlar ovulasyondan adete kadar kendimi resmen pamuklara sarardım bişey olmasın hamileysem diye. Bu ay hiç konduramıyorum çünkü yumurtam çatlamadan önceki gün ilişki oldu çatladığı gün eşim yoktu olamadı bidaha. Bende tutmamıştır diye alkolde aldım sporada gidiyorum ama bugün bunları yaşayınca bi acaba dedim

Belki döllenme akıntısıdır Belki de enfeksiyon .. Ovulasyon testin varsa bir kontrol et bakalım belki dediğin gibi tekrar da yumurtluyor olabilirsin . Sen ne olduğuna ihtimal veriyosun ? Kramplarda döllenmeyle alakalı olabilir inşallah Net bişey söylemek mümkün değil

Valla 7 aydır hep yumurtlamadan sonra kendime dikkat ediyordum adete kadar hamileysem diye. Bu ay yumurtam çatlamadan 1 gün önce ilişki oldu. Çatladığı gün eşim şehirdışına çıktı bidaha olmadı. Tutmamıştır diye hiç dikkat etmiyordum ama bugün böyle yaşayınca acabamı dedim. Akıntım hiç böyle olmamıştı yumurtlamadan sonra. Valla konduramıyorum kasık ağrım her ay oluyorduda bu ay ara ara giriyor tek fark bu. Ay bilemedim valla nezaman umutlansam hüsran oluyor bu ay akışına bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…