Aynen tabiki canım bunlarda bizim sınavımız Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin darısı bizlere olsunBenim de çevremde bi kaç arkadaşla aynı ay hamile kaldım bn kürtaj oldum onların devam ediyo ve hepsinin 2 gebeliği 1 çocukları daha 1,2 yaşında ama olsun buda bizim imtihanımız canım allah herkezin evladına sağlık versin bizede nasip olsun inşallah
Nasip tabi ki canim. Hepimizn hakkinda hayirlisi olsun inşaallahGeçenlerde burda bi arkadaşta 5 saat sonra görmüştü ikinci çizgi hatta eşi görmüştü canım kimdi hatırlayamıyorum ama inşallah vardır
ben adetin 14.günü gitmiş oldum yumurtam 23 mm olmuş doktor çok iyi dedi çatlatma iğnesini verdi öbür yumurtalar bunun kadar büyük değildi inşallah tutar canım ikimizde güzel haberler alalım inşallahEvet cnm bu ay ilk defa kullandim ama bu surecte catlarsa die gun asiri yine iliski oluyor.. yarin kontrolum var bakalim insallah guzel haberler alirim sonrasinda 13 gun daha zorlu surec var. Nasi sabretcez bakalim. Sen bebden once alacaksin guzel haberi insallah banad moral olacak :))
Anladım canim senin içn uzücu olmuştr. Önce pozitfi görüp sonrasında negatf olarak kesinlesmesi yıpratır insani.Mesala benim başıma şöyle bir şey oldu erken gebelik belirtileri formdaki arkadaşlarım bilir geçen sene testlerim idrar testlerim pozitifdi kan testi yaptıramıyorum bulunduğum ülkedeki şehirde yoktu Türkiye ye geldiğimde dktra gittim sonrasında regli olmuştum dktr küçük bir kistimin eridiğini söyledi bu da hormon salgılayıp pozitif çıkabilir demişti
Gecmis olsun canım. Ilac verdi mi enfeksiyon için. Su ic bol bol iyi gelir diye duymustumİdrar sonuçlarım çıkmış .. Enfeksiyonum var .. Baş edemiyorum bu idrar yolu enfeksiyonumla vallahi darladı beni artık
Bende hep duydum pahalı diye eczacı 10 euro diyince şaşırdım valla.bazı arkadaşlar burda pahalıya alıyorlarmış yazık günah valla ben demeden doktor dedi rapor yazıcam diye
Bende ayni durumdayim canim, 2 yillik evliyim 28 yasindayim, 5 aydir istiyoruz ama olmuyor, olayincada galiba daha cok istiyorum, insallah bu ay olurEvet ben de 2,5 yıllık evliyim gezdik tozduk hala geziyoruz.ama işte şimdi dört aydır deniyoruz olmadığından mıdır nedir anlamadım iyice istemeye başladım.önceden çok dikkat ediyorduk aman bebiş olmasın diye.sanki ilk ay olacakmış gibi.gördük şimdi yani olmadığını.
Ben kendim baktım sonuçlara .. O kadar dikkat ediyorum su içiyorum yok bırakmıyor beni bu enfeksiyon . Sinirlerimi alt üst ettiGecmis olsun canım. Ilac verdi mi enfeksiyon için. Su ic bol bol iyi gelir diye duymustum
Ben 13.gun gitmis oluyorum cnm peki karnindanmi bakti ultrasonla yoksa vajinal muayene mi yapti?ben adetin 14.günü gitmiş oldum yumurtam 23 mm olmuş doktor çok iyi dedi çatlatma iğnesini verdi öbür yumurtalar bunun kadar büyük değildi inşallah tutar canım ikimizde güzel haberler alalım inşallah
Yaa benimde cok cikiyor enfeksiyon hele gebeyken surekli ilac kullanmistim. Ilaclarini kullaninca bisicigin kalmaz cnmİdrar sonuçlarım çıkmış .. Enfeksiyonum var .. Baş edemiyorum bu idrar yolu enfeksiyonumla vallahi darladı beni artık
Normalde de çok sık olurum zaten .. Minik mucizeme zarar verecek diye aklım çıkıyorYaa benimde cok cikiyor enfeksiyon hele gebeyken surekli ilac kullanmistim. Ilaclarini kullaninca bisicigin kalmaz cnm
vajınal enfeksiyon hamilelikte çok riskli hemen doktora başvur cnm . allah korusunNormalde de çok sık olurum zaten .. Minik mucizeme zarar verecek diye aklım çıkıyorCanım sıkıldıııııı
seninkinde 20 mm civarı olmuştur vajinal muayene canımBen 13.gun gitmis oluyorum cnm peki karnindanmi bakti ultrasonla yoksa vajinal muayene mi yapti?
vajınal enfeksiyon hamilelikte çok riskli hemen doktora başvur cnm . allah korusun
Hayirli olsun canim
Kızlar acil yardımm !! Dün akşam yaptığım test tek çizgi çıkmıştı fakat atmadım bu sabah baktığımda belli belirsiz bir çizgi daha vardı sizce pozitif olma ihtimali varmı başka bi yerde okumuştum böyle bişe kadın gerçekten hamileymişş
Öyle şeyler okuyorum ama konduramıyorum artık 7 ay oldu. İlk zamanlar ovulasyondan adete kadar kendimi resmen pamuklara sarardım bişey olmasın hamileysem diye. Bu ay hiç konduramıyorum çünkü yumurtam çatlamadan önceki gün ilişki oldu çatladığı gün eşim yoktu olamadı bidaha. Bende tutmamıştır diye alkolde aldım sporada gidiyorum ama bugün bunları yaşayınca bi acaba dedim
İdrar sonuçlarım çıkmış .. Enfeksiyonum var .. Baş edemiyorum bu idrar yolu enfeksiyonumla vallahi darladı beni artık
Elma sirkesi ile rahmi siliyorlarmış onu okumuştum ama içmeyi hiç denemedim . Yarın doktoruma bi sorarım . Alternatif tıpla çok ilgili . Belki tavsiye eder ve ben de bundan kurtulmuş olurum inşalah .. Teşekkür ederimmmmmmmmmmmmOna bağlı kalmadan yeni yap canım.Ciktiysa degerin yukseliyordur daha bariz cikar.
Yumurta catlar ama hemen bitmez o is.
İlerler ve bunlar uzun saatler surer.
Oncesinde yasadigin iliskidende kalabilirsin.Cunku spermde canliligini belki saatlerde korur ve o yolda devam eder.
Yani sadece yumurtlama gunu denememek lazim zaten.
Yani zaten catladiginda malum savascilar icerdeymis
Aklıma elma sirkesi geliyor denedin mi bilmiyorum ama?
Suyuna damlatabilirsin cok zorlarsa bal ya da limonda katabilirsin.Günde 2 kez yemek kasigi derler ama onu icmekte can ister :)))) En azindan bikac damla damlatmak olabilir.
Gebelikte bulantilarada,antioksidan olarakta,ve sodyum ihtiyacinada yardimci olur.
Elma sirkesi ile rahmi siliyorlarmış onu okumuştum ama içmeyi hiç denemedim . Yarın doktoruma bi sorarım . Alternatif tıpla çok ilgili . Belki tavsiye eder ve ben de bundan kurtulmuş olurum inşalah .. Teşekkür ederimmmmmmmmmmmm
Bende 1 senedir bu enfeksiyonla mücadele ediyorum bende elma sirkesi kullanıyorum sürekli arkadaşlarımda dediği dktra bir sor yinedeO kadar can sıkıcı ki .. Tüm keyfimi kaçırdı . Yarın gideceğim tekrar . Zaten kullanabileceğim tek bir ilaç var şu an muhtemelen onu verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?