Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen tabiki canım bunlarda bizim sınavımız Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun

İdrar sonuçlarım çıkmış .. Enfeksiyonum var .. Baş edemiyorum bu idrar yolu enfeksiyonumla vallahi darladı beni artık

ben adetin 14.günü gitmiş oldum yumurtam 23 mm olmuş doktor çok iyi dedi çatlatma iğnesini verdi öbür yumurtalar bunun kadar büyük değildi inşallah tutar canım ikimizde güzel haberler alalım inşallah

Anladım canim senin içn uzücu olmuştr. Önce pozitfi görüp sonrasında negatf olarak kesinlesmesi yıpratır insani.

Bende ayni durumdayim canim, 2 yillik evliyim 28 yasindayim, 5 aydir istiyoruz ama olmuyor, olayincada galiba daha cok istiyorum, insallah bu ay olur

Ben 13.gun gitmis oluyorum cnm peki karnindanmi bakti ultrasonla yoksa vajinal muayene mi yapti?

Ona bağlı kalmadan yeni yap canım.Ciktiysa degerin yukseliyordur daha bariz cikar.

Yumurta catlar ama hemen bitmez o is.
İlerler ve bunlar uzun saatler surer.
Oncesinde yasadigin iliskidende kalabilirsin.Cunku spermde canliligini belki saatlerde korur ve o yolda devam eder.
Yani sadece yumurtlama gunu denememek lazim zaten.
Yani zaten catladiginda malum savascilar icerdeymis
İdrar sonuçlarım çıkmış .. Enfeksiyonum var .. Baş edemiyorum bu idrar yolu enfeksiyonumla vallahi darladı beni artık

Aklıma elma sirkesi geliyor denedin mi bilmiyorum ama?
Suyuna damlatabilirsin cok zorlarsa bal ya da limonda katabilirsin.Günde 2 kez yemek kasigi derler ama onu icmekte can ister :)))) En azindan bikac damla damlatmak olabilir.
Gebelikte bulantilarada,antioksidan olarakta,ve sodyum ihtiyacinada yardimci olur.

Elma sirkesi ile rahmi siliyorlarmış onu okumuştum ama içmeyi hiç denemedim . Yarın doktoruma bi sorarım . Alternatif tıpla çok ilgili . Belki tavsiye eder ve ben de bundan kurtulmuş olurum inşalah .. Teşekkür ederimmmmmmmmmmmm

Aklıma gelen bol su içmek ve elma sirkesini su ile seyreltip pamukla silmekte iyi gelir ama gebelik söz konusu olunca elma sirkesi ne kadar doğru olur bilemem.Doktora danışmakta fayda var.

O kadar can sıkıcı ki .. Tüm keyfimi kaçırdı . Yarın gideceğim tekrar . Zaten kullanabileceğim tek bir ilaç var şu an muhtemelen onu verecek
Bende 1 senedir bu enfeksiyonla mücadele ediyorum bende elma sirkesi kullanıyorum sürekli arkadaşlarımda dediği dktra bir sor yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…