Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İdrar sonuçlarım çıkmış .. Enfeksiyonum var .. Baş edemiyorum bu idrar yolu enfeksiyonumla vallahi darladı beni artık
Canim sen bi doktora git bence. Kese icin erken olabilir ama bi sonuclarina baksin. Ayyy ben olsam catlardim gitmeden. Iyi sabrediyordun

belkide yumurtaların çoğaldığı için ağrı yaşıyorsun canım yada klomenin yan etkisidir bilmiyorum ki bence içme sen ağrı kesici hiçte masum bir ilaç değil

Bende Dün saat 12 vuruldum iğneyi ilişkiye halen girmedik acaba benim yumurtam ne zaman çatlar bugün birde benim yumurtlama günüm herhangi bir ağrı yok konuya deginirseniz sevinirim

Bende Dün saat 12 vuruldum iğneyi ilişkiye halen girmedik acaba benim yumurtam ne zaman çatlar bugün birde benim yumurtlama günüm herhangi bir ağrı yok konuya deginirseniz sevinirim
Canim doktorlarin soyledikelrini anlataym ben sana. Öncelikle bu igneler hormon icerir ve etkisi 10-12 gun devam. Bu sure icinde yapilan testler poztf sonuc verir. Catlamasi ise çoğu doktr 36 saat sonra ilk iliski olmasini ve o vakitlrde catlamasi gerektigini dusunur ve söyler hastalarina. Ama kimi insanlarin 36 saatten once ctalr kimisinjn daha gec catlar. Benm fikrim ve uyguladigm metot şöyle igne olduģum günden itibaren 12. Ve 36 .saatte iliski yapiyorum. 3.gun musait vaktimz de tekrar birlikte oluyoruz. (Eşinizin sperm sayisi düşik ise gün aşırı denenmelidir) Uzun oldu ama insaallah yetrlidr. Birsey olursa bildgm ve duyduklrmi anlatrm elbette

Cok tşk ederim uzun olmuş ama iyi rahatlattiniz beni eşimin spermi çok iyi cunki eski eşinden 3 tane çocuğu var 4 cuye eşi hamile malesef Eşimde şuan yanında değil diye ilişkiye giremedik kendisini aradım bugün muhakak ilişkiye girmeniz lazim cunki yumurrmtlama günüm bugün belki tutar ilk defa yumurtlama gününe denk getiriyorum şansdır belki olur kim bilir

Hakkinda hayirlisi olsun bugunu kacirma derim. Dun vuruldum demistin cnku.

Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum bi konu paylaşmak istiyorum ama buraya yazsam yada konu nasıl açıyoruz bulamadımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…