- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Kaç dk sonra çıktı pozitif buna göreKızlar şuna bi baksanıza pozitifmi değilmi emin olamadım kıl gibi incecik çıktı
İnşallah herşey güzel ilerlerBen salatada fln sevmediğim için hiç tüketmiyorum nerdeyse o sebeple ara ara suya damlatırım.
Bu sefer kolayca halolur inşallah.Sabah haberlerinide ayrı merak ediyorum
Biraz önce yaptım hemen çıktı 2 sideKaç dk sonra çıktı pozitif buna göre
Hayırlı olsun canım kan testi yaptır yarınBiraz önce yaptım hemen çıktı 2 side
Yok geçmedi 3 gün varIncecik ama gozükuyor canım. Adetin gecti mi ? Hayrlsi olsun kan ver ki kesinlestr sonucunu
Evet yaptırcam kafam karıştıHayırlı olsun canım kan testi yaptır yarın
O zaman hayırlı olsunBiraz önce yaptım hemen çıktı 2 side
Kan testi yaptırıcam yarın bakalımO zaman hayırlı olsun
Canim cizgi hemen ciktiysa gözün aydin diyebiliriz.Kızlar şuna bi baksanıza pozitifmi değilmi emin olamadım kıl gibi incecik çıktı
Canim sen bi doktora git bence. Kese icin erken olabilir ama bi sonuclarina baksin. Ayyy ben olsam catlardim gitmedenİdrar sonuçlarım çıkmış .. Enfeksiyonum var .. Baş edemiyorum bu idrar yolu enfeksiyonumla vallahi darladı beni artık
Tekrar gel diyecek gitsem deCanim sen bi doktora git bence. Kese icin erken olabilir ama bi sonuclarina baksin. Ayyy ben olsam catlardim gitmeden. Iyi sabrediyordun
belkide yumurtaların çoğaldığı için ağrı yaşıyorsun canım yada klomenin yan etkisidir bilmiyorum ki bence içme sen ağrı kesici hiçte masum bir ilaç değilIyykk hic sevmiorum onu yaaa.. nryse katlanacaz gariii :) yarin 11 bucukta insllh ogrenecem herseyleri ama bende klomenden sonra yogun bi agri oldu kasiklrimda dolu dolu sanki kasiklarim 2 gundurde midem bulanio basim donuyo ayaga kalkimca gozum karariyor basim agridan catliyo
Acaba novalgin icsem bisi olurmu ki?
Bende Dün saat 12 vuruldum iğneyi ilişkiye halen girmedik acaba benim yumurtam ne zaman çatlar bugün birde benim yumurtlama günüm herhangi bir ağrı yok konuya deginirseniz sevinirimGece catlar o zamn nasipse. Ağrılari anca hissedersin belki canim. Ben igne vurulduğumn aksaminda hissetmye basladjm ertesi gunde artmıştı hatta. Ama herks de ayni olmayabilir elbette. Ümitsizlige kapilma. Iyi degerlendir bu günlerini
Ayy hadi inşallah canım var bence de :) belirti falan var mı?Kızlar şuna bi baksanıza pozitifmi değilmi emin olamadım kıl gibi incecik çıktı
Canim doktorlarin soyledikelrini anlataym ben sana. Öncelikle bu igneler hormon icerir ve etkisi 10-12 gun devam. Bu sure icinde yapilan testler poztf sonuc verir. Catlamasi ise çoğu doktr 36 saat sonra ilk iliski olmasini ve o vakitlrde catlamasi gerektigini dusunur ve söyler hastalarina. Ama kimi insanlarin 36 saatten once ctalr kimisinjn daha gec catlar. Benm fikrim ve uyguladigm metot şöyle igne olduģum günden itibaren 12. Ve 36 .saatte iliski yapiyorum. 3.gun musait vaktimz de tekrar birlikte oluyoruz. (Eşinizin sperm sayisi düşik ise gün aşırı denenmelidir) Uzun oldu ama insaallah yetrlidr. Birsey olursa bildgm ve duyduklrmi anlatrm elbetteBende Dün saat 12 vuruldum iğneyi ilişkiye halen girmedik acaba benim yumurtam ne zaman çatlar bugün birde benim yumurtlama günüm herhangi bir ağrı yok konuya deginirseniz sevinirim
Cok tşk ederim uzun olmuş ama iyi rahatlattiniz beni eşimin spermi çok iyi cunki eski eşinden 3 tane çocuğu var 4 cuye eşi hamile malesefCanim doktorlarin soyledikelrini anlataym ben sana. Öncelikle bu igneler hormon icerir ve etkisi 10-12 gun devam. Bu sure icinde yapilan testler poztf sonuc verir. Catlamasi ise çoğu doktr 36 saat sonra ilk iliski olmasini ve o vakitlrde catlamasi gerektigini dusunur ve söyler hastalarina. Ama kimi insanlarin 36 saatten once ctalr kimisinjn daha gec catlar. Benm fikrim ve uyguladigm metot şöyle igne olduģum günden itibaren 12. Ve 36 .saatte iliski yapiyorum. 3.gun musait vaktimz de tekrar birlikte oluyoruz. (Eşinizin sperm sayisi düşik ise gün aşırı denenmelidir) Uzun oldu ama insaallah yetrlidr. Birsey olursa bildgm ve duyduklrmi anlatrm elbette
Hakkinda hayirlisi olsun bugunu kacirma derim. Dun vuruldum demistin cnku.Cok tşk ederim uzun olmuş ama iyi rahatlattiniz beni eşimin spermi çok iyi cunki eski eşinden 3 tane çocuğu var 4 cuye eşi hamile malesefEşimde şuan yanında değil diye ilişkiye giremedik kendisini aradım bugün muhakak ilişkiye girmeniz lazim cunki yumurrmtlama günüm bugün belki tutar ilk defa yumurtlama gününe denk getiriyorum şansdır belki olur kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?