Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile kalanların çoğunluğunda belirti olarak bel ağrısı göğüs hassasiyeti vs oluyormuş bende hiçbiri yok bat’a 5 gün var belirti aramayacam dedim ama duramıyorum
Bence de arama canım. Benm ignemden sonraki bat a gorr 2 günum var ama sadcee bel aģrısı bar o kdar. Cumaya kadr beklicem bakalim adet olmazsam cuma test yapicam nasipse. Sende oluruma birak. Kimileri hamile oldugnu ögrenmesine ragmen belirtileri olmuyormus

Hamile kalanların çoğunluğunda belirti olarak bel ağrısı göğüs hassasiyeti vs oluyormuş bende hiçbiri yok bat’a 5 gün var belirti aramayacam dedim ama duramıyorum
Evet canim ya adet olunca bu ay hic belirti aramayacam diyor insan ama oyle olmuyor cok takiyoruz insallah bu ay hepimiz guzel haberi aliriz. Benim bu yil icin son sansim bu ay.

adetin 21. günü progesteron testi için çağırdı doktorum yumurtlamana bakalım dedi, yumurtlama günlerinde bakması daha mantıklı olmaz mıydı alttan muayene mi yapacak acaba
doktorlar genelde alttan muayeneyi mutlaka yapıyorlar büyük ihtimal yumurtalıklarına bakıcaktır

Canim ayıp olmazsa bir sey soracagim eşin nerde? Gün aşırı ilişki olsa yumurtlamayı takibe bile gerek kalmiyor aslında. Streste olmazsin geçti mi diye.

Olsun desin. Bundan sonra her ay kontrole bebisi gormeye gideceksin alıştırma olur
Benim için çok kolay olmuyor açıkcası . Eşim Mardinde . Ben Ankaradayım . Malum şehir büyük , aracım yok ve dolmuş tutuyor beni Herzaman şartlar istediğimizi sağlamıyor bize . Hoş aksi olsaydı da yine beklemeyi tercih ederdim . 1 haftaya kadar beklenmesi söyleniyor her ihtimale karşı .. Yarından sonra duruma göre bakacağız artık neler olacak

adetin 21. günü progesteron testi için çağırdı doktorum yumurtlamana bakalım dedi, yumurtlama günlerinde bakması daha mantıklı olmaz mıydı alttan muayene mi yapacak acaba
Kan tahlili ile bakiliyor canim. Progesteron bi hormon cnkü canm tahlil ile bakar.

Arkadaşlar yumurtlama günlerinizde ilişki sonrası ağrılarınız oldumu hiç

2 kasim da ćatlatma ignesi oldum canım. Bugun 13.günüm igneden sonraki. Bekliyorum bakalim persmbe adet olmazsam cuma test yapicam. Sende durum nasıl ?
Canım bakalım benim varmı yokmu bi 2 hafta sonra belli olur Allah nasip ederse yumurtlama günlerimi değerlendirdik inşallah bakalım ya

Canım bakalım benim varmı yokmu bi 2 hafta sonra belli olur Allah nasip ederse yumurtlama günlerimi değerlendirdik inşallah bakalım ya
Benim 3 ay önce düşük oldu bi kere 6 haftalık kendi bakalım nasip inşallah tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…