Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 kasim da ćatlatma ignesi oldum canım. Bugun 13.günüm igneden sonraki. Bekliyorum bakalim persmbe adet olmazsam cuma test yapicam. Sende durum nasıl ?
Benim 3 ay önce düşük oldu bi kere 6 haftalık kendi bakalım nasip inşallah tekrar

Güzel şeyler olacak insallah canim

İnşallah Düşük sebebi ne idi aceba a a a a ? Seni ğzmezse bahseder misin ?
Çok sıkıntı stres yaptım galiba ben çok küçük şeyleri kafaya taktım cok üzdüm kendimi hormonlardan galiba, Dr ilk düşük herkeste olabilir dedi Allah korusun bi daha olursa oyle araştırmaya gönderirim sizi dedi kontrollerde de sıkıntı çıkmadı

Sağlıklı ve hayırlısı bizimle olsun

Canim ayıp olmazsa bir sey soracagim eşin nerde? Gün aşırı ilişki olsa yumurtlamayı takibe bile gerek kalmiyor aslında. Streste olmazsin geçti mi diye.
Eşim 5 gun yanimdaysa 5 gün memlekete gidiyor mâlum ordada işleri var çocukları orda.Ben evde yanlız kalıyorum kimi zaman.Belki strestende olmuyor bebişim.

Kızlar yumurtlama döneminde ilişkiden sonra ağrılar oldumu sizede hiç

Kızlar yumurtlama döneminde ilişkiden sonra ağrılar oldumu sizede hiç
Benim yumurtlamadan belli ağrım var tek taraflı kaşık ağrım var bir göğüs uçlarım acıyor biraz bata 11 gün var ama idrar yolları enfeksiyonu olduğu için kaşık ağrısı yapabiliyor ondan dır diye umut edemiyorum

Canim bende düşük yaptim. Doktorum ayni seyi soyledi. Sonra 2. kere duşük yaptim. Onda bile halaa olabilir dedi.Kendime o kadar kiziyorum ki doktoru dinledim diye. Meger kan pihtilaşmasi varmiş. Insallah senin boyle bir sorunun yoktur. Bence yinede bi araştirsinlar canim. Tedbiri elden birakmamak lazim.

Hayırlısıyla inşallah canım umut et Allah Kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…