Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim 5 gun yanimdaysa 5 gün memlekete gidiyor mâlum ordada işleri var çocukları orda.Ben evde yanlız kalıyorum kimi zaman.Belki strestende olmuyor bebişim.
Canım Allah kolaylik versin. Zaten en buyuk duşmanimiz stres. Keşke başka bir çözüm bulsaniz da sende evde yalniz kalmasan. Insallah en kisa zamanda kavuşursun bebişine.

İnşallah bişey yoktur kuzum ya hayırlısıyla, haklısın aslında

Kizlar ben yumurtlama akintisini reglin ilk günü görüyorum. O zamanlarda yumurtlama olmaz diye biliyorum ama. Bu durum sizde de oluyor mu?

Ovulasyondan sonraki zaman geçmek bilmiyor sanki,halbuki korunurken 2 regl arası ne kadar kısaydı.
Kızlar benim kasıkta hep ağrı ve sızlama var ama her zaman oluyor,özelikle üşütunce ve regl zamanlarımda.
Hatta kistin var diye doktora gittim ama doktor kist yok ,gayet temiz dedi.o yüzden ben hamile olsamda kaşık ağrılarından anlamıysam galiba...
Sebepsiz kaşık ağrısı yaşayan varmı kistte yokmuş fıtıkta ama agri hep va.su an bile zonkluyor

Hamile kalanların çoğunluğunda belirti olarak bel ağrısı göğüs hassasiyeti vs oluyormuş bende hiçbiri yok bat’a 5 gün var belirti aramayacam dedim ama duramıyorum
Canim benimde son 3 bolca bel agrim var testte yaptim tabiki negatif umudumda kalmadi gibi olsa cikardi zaten

Benim genelde adet günümden bir gün önce ağrım başlar. Ne zaman korunmayı bırakalım o zaman pisikolojik mi bilmiyorum en fazla iki gün içinde kasıklarımda belimde ağrı başlıyor Bende senin gibi bu ağrıları bebeğe bağlayamıyorum artık pisikolojik deyip geçiyorum valla

Bende ayni durumdayim canim. Sürekli bi agri var. Korunmadan öncede agri oluyor muydu diye dusunmeye basladim.

Abartılmadığı sürece öneriliyor bildiğim kadarıyla.
Gebelilte bulantılara,antioksidan olarakta ve sodyum ihtiyacinada yardimci olur.

Bende bi ilaç özürlüyüm dün gece içmeyi unutmuşum çok geç geldi aklıma :)
Gerçi korunma için zaten ilaca güvenmediğimden pas geçtim :) Hic kullanmamıştımda zaten gözüme batıyor.
Bitse de hayırlısıyla,son kontrolde iyi geçsede denemeler başlasa♡

Daha bi regl görecem,sonra izin çıkarsa başlayacak bide bat bekleyecem :)
Şimdilik sizin heyecanlarla devam :)

Bende ayni durumdayim canim. Sürekli bi agri var. Korunmadan öncede agri oluyor muydu diye dusunmeye basladim.
Bende 1.5 yıldır var canım.nerdeyse her gün var bende anlamadim.galiba konoloskopi yaptıracam bağırsaklardan olabilir dedi kadın doğumcu,kasıklarada vururmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…