- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Canım Allah kolaylik versin. Zaten en buyuk duşmanimiz stres. Keşke başka bir çözüm bulsaniz da sende evde yalniz kalmasan. Insallah en kisa zamanda kavuşursun bebişine.Eşim 5 gun yanimdaysa 5 gün memlekete gidiyor mâlum ordada işleri var çocukları orda.Ben evde yanlız kalıyorum kimi zaman.Belki strestende olmuyor bebişim.
İnşallah bişey yoktur kuzum ya hayırlısıyla, haklısın aslındaCanim bende düşük yaptim. Doktorum ayni seyi soyledi. Sonra 2. kere duşük yaptim. Onda bile halaa olabilir dedi.Kendime o kadar kiziyorum ki doktoru dinledim diye. Meger kan pihtilaşmasi varmiş. Insallah senin boyle bir sorunun yoktur. Bence yinede bi araştirsinlar canim. Tedbiri elden birakmamak lazim.
Insallah canim kimse yaşamasin hiç istemem. 2 defa kürtaj oldum. Herkesin dogum yapmak icin girdigi dogumhaneye sen bebegin alinsin diye giriyorsun. Bu çok acıİnşallah bişey yoktur kuzum ya hayırlısıyla, haklısın aslında
Aynen canım insan ruhsal olarak çöküyor resmen ya Rabbim yaşatmasın bi dahaInsallah canim kimse yaşamasin hiç istemem. 2 defa kürtaj oldum. Herkesin dogum yapmak icin girdigi dogumhaneye sen bebegin alinsin diye giriyorsun. Bu çok acı
AmiiiinnnnnnAynen canım insan ruhsal olarak çöküyor resmen ya Rabbim yaşatmasın bi daha
Sadece kasıklarımda ağrı ve batma var ara ara yarın kan testi yaptırcam bakalım sonucu yazıcamAyy hadi inşallah canım var bence de :) belirti falan var mı?
Benim oldu kasıklarım ağrıdı otururken baskı hissediyodum alt karnımda şiş gibiArkadaşlar yumurtlama günlerinizde ilişki sonrası ağrılarınız oldumu hiç
Ben de yaşadım bunuInsallah canim kimse yaşamasin hiç istemem. 2 defa kürtaj oldum. Herkesin dogum yapmak icin girdigi dogumhaneye sen bebegin alinsin diye giriyorsun. Bu çok acı
Insallah bebeklerimiz unutturacakBen de yaşadım bunu
Bu zamanları inşAllah unuturuz
30/11/2017 canımm
En azındanBen kendim baktım sonuçlara .. O kadar dikkat ediyorum su içiyorum yok bırakmıyor beni bu enfeksiyon . Sinirlerimi alt üst etti
Canim benimde son 3 bolca bel agrim var testte yaptim tabiki negatif umudumda kalmadi gibi olsa cikardi zatenHamile kalanların çoğunluğunda belirti olarak bel ağrısı göğüs hassasiyeti vs oluyormuş bende hiçbiri yokbat’a 5 gün var belirti aramayacam dedim ama duramıyorum
Benim genelde adet günümden bir gün önce ağrım başlar. Ne zaman korunmayı bırakalım o zaman pisikolojik mi bilmiyorum en fazla iki gün içinde kasıklarımda belimde ağrı başlıyorOvulasyondan sonraki zaman geçmek bilmiyor sanki,halbuki korunurken 2 regl arası ne kadar kısaydı.
Kızlar benim kasıkta hep ağrı ve sızlama var ama her zaman oluyor,özelikle üşütunce ve regl zamanlarımda.
Hatta kistin var diye doktora gittim ama doktor kist yok ,gayet temiz dedi.o yüzden ben hamile olsamda kaşık ağrılarından anlamıysam galiba...
Sebepsiz kaşık ağrısı yaşayan varmı kistte yokmuş fıtıkta ama agri hep va.su an bile zonkluyor
Bende ayni durumdayim canim. Sürekli bi agri var. Korunmadan öncede agri oluyor muydu diye dusunmeye basladim.Ovulasyondan sonraki zaman geçmek bilmiyor sanki,halbuki korunurken 2 regl arası ne kadar kısaydı.
Kızlar benim kasıkta hep ağrı ve sızlama var ama her zaman oluyor,özelikle üşütunce ve regl zamanlarımda.
Hatta kistin var diye doktora gittim ama doktor kist yok ,gayet temiz dedi.o yüzden ben hamile olsamda kaşık ağrılarından anlamıysam galiba...
Sebepsiz kaşık ağrısı yaşayan varmı kistte yokmuş fıtıkta ama agri hep va.su an bile zonkluyor
Ben de şu an bile elma sirkesini içiyorum bir bardak suya bir tatlı kaşığı ekleyip içiyorum.bende de var kronik idrar yolu enfeksiyonu baya rahatlatıyor.sadece onun için değil bir nevi antiseptik olduğu için tüm vücuda etkili.ama gebelerde kullanılır mı bilmiyorum
Bende 1.5 yıldır var canım.nerdeyse her gün var bende anlamadim.galiba konoloskopi yaptıracam bağırsaklardan olabilir dedi kadın doğumcu,kasıklarada vururmuşBende ayni durumdayim canim. Sürekli bi agri var. Korunmadan öncede agri oluyor muydu diye dusunmeye basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?