Bende ayın hergünü var ama regl günlerimde ve usuttugumde tavan yapıyor.bildiğin ovuluyor sankiBenim genelde adet günümden bir gün önce ağrım başlar. Ne zaman korunmayı bırakalım o zaman pisikolojik mi bilmiyorum en fazla iki gün içinde kasıklarımda belimde ağrı başlıyorBende senin gibi bu ağrıları bebeğe bağlayamıyorum artık pisikolojik deyip geçiyorum valla
Yoktur bisey canim. Bi hamile kalsak turp gibi olacagizBende 1.5 yıldır var canım.nerdeyse her gün var bende anlamadim.galiba konoloskopi yaptıracam bağırsaklardan olabilir dedi kadın doğumcu,kasıklarada vururmuş
Hayirli aksamlar cicis bayanlar.Bende ayın hergünü var ama regl günlerimde ve usuttugumde tavan yapıyor.bildiğin ovuluyor sanki
Aynen benimde ya hayırlısıyla bakalımBenim oldu kasıklarım ağrıdı otururken baskı hissediyodum alt karnımda şiş gibi
Belirti arama canım benim hala doğru düzgün belirtim yok sadece göğüs ağrısı vardı ve hala varHamile kalanların çoğunluğunda belirti olarak bel ağrısı göğüs hassasiyeti vs oluyormuş bende hiçbiri yokbat’a 5 gün var belirti aramayacam dedim ama duramıyorum
Günaydın kızlar, Gebelik kan testim pozitif çıktıdün çift çizgiyi görünce işten erken çıktım. Akşam eşime süpriz yaptım bebek ayakkabısı aldım hediye paketi yaptım üzerine "Bekle beni babacığım 9 ay sonra kucağındayım yazdım" mavi pembe karışık balonlar aldım. Evdeki mumlarla da "BABA" yazdım. ikimizde çok şaşkındık gebelik kan testi için Etimed'e gittik akşam saat 10 da acilden girip verdim kanı 11.15 de çıktı sonucum. Daha çok yeni beta hgc 239 çıktı 2 gün sonra gebelik testini tekrarlayalım dedi.
Gözünüz aydın canım sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Sürprizin de çok güzel olmuş mutluluğunuz daim olsun inşallah
Bulantı beni öldürecek anacım bulantım gecsin diye ekmek istedim geldi ama bir iki lokma aldım sonra bir öğürme yiyemedim
Sanki vücudum yangın yeri gibi acaip sıcak vücudum
Ve tabiki uyku uykudan uyanıp 1 saat gezdikten sonra (gezerken de acaip yorgun halsiz)tabi oluyorum benim çok uykum geldi uyumaya gidiyorum diyebilirsiniz
Ayrıca hamilelikten çok aşırı bulantı çekenler sakın neden bu kadar aşirı bulantım var diye telaşlanmasınlar sağlıklı bir hamilelikmiş az bulantisi olanlarda düşük riski daha çokmuş
Internette araştırdım öyle yazıyor internetin yalancısıyım (inşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz sağlıklı nur topu gibi bebişlerimiz olur)
Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah. Darısı bizim başımıza. Böyle haberler alınca çok seviniyorum .Günaydın kızlar, Gebelik kan testim pozitif çıktıdün çift çizgiyi görünce işten erken çıktım. Akşam eşime süpriz yaptım bebek ayakkabısı aldım hediye paketi yaptım üzerine "Bekle beni babacığım 9 ay sonra kucağındayım yazdım" mavi pembe karışık balonlar aldım. Evdeki mumlarla da "BABA" yazdım. ikimizde çok şaşkındık gebelik kan testi için Etimed'e gittik akşam saat 10 da acilden girip verdim kanı 11.15 de çıktı sonucum. Daha çok yeni beta hgc 239 çıktı 2 gün sonra gebelik testini tekrarlayalım dedi.
Boyunu kırp canım bırazKızlar test atcam ama atamadım :)
Olmmadı yine :)1510727020280-209364859.jpg
Alla AllaYın
Olmmadı yine :)
ben beceriksizim sanırım :)Alla Alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?