Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ayın hergünü var ama regl günlerimde ve usuttugumde tavan yapıyor.bildiğin ovuluyor sanki

Benden kahverengi gibi ama sarımtırak bi akıntı geldi biraz önce bence testim hatalı yada artık kafayı yedim

Bulantı beni öldürecek anacım bulantım gecsin diye ekmek istedim geldi ama bir iki lokma aldım sonra bir öğürme yiyemedim
Sanki vücudum yangın yeri gibi acaip sıcak vücudum
Ve tabiki uyku uykudan uyanıp 1 saat gezdikten sonra (gezerken de acaip yorgun halsiz)tabi oluyorum benim çok uykum geldi uyumaya gidiyorum diyebilirsiniz
Ayrıca hamilelikten çok aşırı bulantı çekenler sakın neden bu kadar aşirı bulantım var diye telaşlanmasınlar sağlıklı bir hamilelikmiş az bulantisi olanlarda düşük riski daha çokmuş
Internette araştırdım öyle yazıyor internetin yalancısıyım (inşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz sağlıklı nur topu gibi bebişlerimiz olur)

Hamile kalanların çoğunluğunda belirti olarak bel ağrısı göğüs hassasiyeti vs oluyormuş bende hiçbiri yok bat’a 5 gün var belirti aramayacam dedim ama duramıyorum
Belirti arama canım benim hala doğru düzgün belirtim yok sadece göğüs ağrısı vardı ve hala var

Günaydın kızlar, Gebelik kan testim pozitif çıktı dün çift çizgiyi görünce işten erken çıktım. Akşam eşime süpriz yaptım bebek ayakkabısı aldım hediye paketi yaptım üzerine "Bekle beni babacığım 9 ay sonra kucağındayım yazdım" mavi pembe karışık balonlar aldım. Evdeki mumlarla da "BABA" yazdım. ikimizde çok şaşkındık gebelik kan testi için Etimed'e gittik akşam saat 10 da acilden girip verdim kanı 11.15 de çıktı sonucum. Daha çok yeni beta hgc 239 çıktı 2 gün sonra gebelik testini tekrarlayalım dedi.

Gözünüz aydın canım sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Sürprizin de çok güzel olmuş mutluluğunuz daim olsun inşallah

Ewt bulantılarım biraz azaldı dedikten kısa bir süre sonra anladık ki bebeğin kalbi durmuş ...

Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah. Darısı bizim başımıza. Böyle haberler alınca çok seviniyorum .

Günaydın kızlarrr...
Çok geriye gidemedim ama kasık ağrısı konusu geçmiş. Bende de korunmayı bıraktığımızdan beri yeni yeni oluyor. Hatta haftasonu yazmıştım yumurtlama zamanım bile değil ama ilişkiden sonra ağrı çektim diye hatta böyle tık tık atma şeklinde de oldu... Belim de sürekli ağrıyor ama testlere göre hamile kalmış olmam imkansız gibi zaten olsa da hemen ertesi gün belirti hissetmek zor gibi. Bence okuduklarımızdan çok etkileniyoruz.

gamlibaykuss seni de tebrik ederim canım hayırla sağlıkla kucağına almanı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…