Boyu buyuk olunca atılıyor ama kırpnca yuklenmesı lazım normalde canımben beceriksizim sanırım :)
Canım kac gun gectı adet var sılık cızgı kesınlıkle daja once yaptınmıydı test
Kac dakkada cıktı bıde sonuc tatlım
canım ilk çok çok ince çizgi vardi.fazla belli de3ğildi. ve 4. gün bugun gecikmenin. sabah böyleydi.Kac dakkada cıktı bıde sonuc tatlım
Var gıbı canım ılk 5 ıcınde belırmıssr ıkıncı cızgı canımcanım ilk çok çok ince çizgi vardi.fazla belli de3ğildi. ve 4. gün bugun gecikmenin. sabah böyleydi.
GöZunaydıncanım ilk çok çok ince çizgi vardi.fazla belli de3ğildi. ve 4. gün bugun gecikmenin. sabah böyleydi.
ama cok azdı ilk . görünmüyodu bile. şüpheliyim.Var gıbı canım ılk 5 ıcınde belırmıssr ıkıncı cızgı canım
Çizgi var canım benimde böyle çıkmıştı adet günümdeBoyu buyuk olunca atılıyor ama kırpnca yuklenmesı lazım normalde canım
Bulantı beni öldürecek anacım bulantım gecsin diye ekmek istedim geldi ama bir iki lokma aldım sonra bir öğürme yiyemedim
Sanki vücudum yangın yeri gibi acaip sıcak vücudum
Ve tabiki uyku uykudan uyanıp 1 saat gezdikten sonra (gezerken de acaip yorgun halsiz)tabi oluyorum benim çok uykum geldi uyumaya gidiyorum diyebilirsiniz
Ayrıca hamilelikten çok aşırı bulantı çekenler sakın neden bu kadar aşirı bulantım var diye telaşlanmasınlar sağlıklı bir hamilelikmiş az bulantisi olanlarda düşük riski daha çokmuş
Internette araştırdım öyle yazıyor internetin yalancısıyım (inşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz sağlıklı nur topu gibi bebişlerimiz olur)
Muhtemelen yenidir hamileliğin çünkü dört gün geçmiş bana daha yeni gbi geldi benim adet günümde böyleydi dört beşinci gün benim daha koyuyduama cok azdı ilk . görünmüyodu bile. şüpheliyim.
Eger kesın sonuc almak ıcın kan ver canım saglık ocagına veya ozel devlet hastanesıne ıcın rahat ederama cok azdı ilk . görünmüyodu bile. şüpheliyim.
tuttum canım. ama 4 gün geçmesine ragmen çizgi yok gibiydi. testte bozuk olabılır. cumartesi gidebilcem hastaneye. inş regl olmam.Muhtemelen yenidir hamileliğin çünkü dört gün geçmiş bana daha yeni gbi geldi benim adet günümde böyleydi dört beşinci gün benim daha koyuydu
İlk idrarlamı yaptın idrarıjı tuttun mu 4 saat falan
İnşallah canım Allahbgönlune gore versıntuttum canım. ama 4 gün geçmesine ragmen çizgi yok gibiydi. testte bozuk olabılır. cumartesi gidebilcem hastaneye. inş regl olmam.
amin :)İnşallah canım Allahbgönlune gore versın
inşallah cumartesi.şuan çalışıyorum . izin alamadım :)Eger kesın sonuc almak ıcın kan ver canım saglık ocagına veya ozel devlet hastanesıne ıcın rahat eder
Vakıt gecmıs olur daha ıyı sonuc alırsın varsa kanda canım zaten adet gelmese sıkıntı yapma ınsallah gelmezinşallah cumartesi.şuan çalışıyorum . izin alamadım :)
Daha önce gecıkırmıydıAdet olmadım hala kızlar 5 gün oldu korkuyorumm neden olmamş olabilirm acaba kafamdan birsürü şey geçmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?