Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya çok tatlısınız maşallah size sağlıkla kucağınıza alın inşllah meleğinizi okuyunca umut oluyor insana bizlerede nasip olur inşllah

Hamile olan arkadaşlar bişi sorcam adet gününüzde neler hissettiniz? Bugün adet günüm gece ateşimi ölçtüm düşmüştü birazda kasık ağrım vardı sabah adet olurum kesin dedim gece 5 gibi ölçtüm 36.8 çıktı sabah ölçtüm 37.0 ama karnm hala ağrıo. Siz neler yaşadınız?

Maşallah güzel haberler var uzun zamandır girmemiştim rabbim herkese hayırlı evlatlar versin inşallah bana da

Soğan suyunu kaç gün kullandınız az birşey özetler misiniz bende kullandım dr söyleyince tepki verdi kullanmayı biraktim

Ben doktora söylemedim bile :) aşılama yapilacak ay hamile kaldim, adetin 7. Günü başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gün uygulanır, sabah aksam ac ve ılık içilir, dışı kahverengi içi beyaz soğan kullanılacak, bir bardak su kaynatılır soğanın dış kabukları soyulur dörde bölünür suya atılır kapağı kapalı bes dk kaynat süz ılık iç canım :)

Hayirli olsun. Cok guzel yapmissin valla. Allah bize de nasip eder insallah boyle guzel bir mujdeyi :)

Gunaydinlarrr .Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. @Sosyaljo canım ben de hemoroidden olabilir diyecektim.Bende hemoroid var kasiklarda ağrı var özellikle tuvalete çıkmadan önce artan bir sancı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…