- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
Ya çok tatlısınız maşallah size sağlıkla kucağınıza alın inşllah meleğinizi okuyunca umut oluyor insana bizlerede nasip olur inşllahGünaydın kızlar, Gebelik kan testim pozitif çıktıdün çift çizgiyi görünce işten erken çıktım. Akşam eşime süpriz yaptım bebek ayakkabısı aldım hediye paketi yaptım üzerine "Bekle beni babacığım 9 ay sonra kucağındayım yazdım" mavi pembe karışık balonlar aldım. Evdeki mumlarla da "BABA" yazdım. ikimizde çok şaşkındık gebelik kan testi için Etimed'e gittik akşam saat 10 da acilden girip verdim kanı 11.15 de çıktı sonucum. Daha çok yeni beta hgc 239 çıktı 2 gün sonra gebelik testini tekrarlayalım dedi.
Tam gününde olurdum hatta öglen olurdum bu ay geçikti stres yaptım havalardan olmuş olabilir mi acabaDaha önce gecıkırmıydı
Olabılırde canım bı test yap evde varsa egerTam gününde olurdum hatta öglen olurdum bu ay geçikti stres yaptım havalardan olmuş olabilir mi acaba
Bende olmadım beynim artık uyustu düşünmektenAdet olmadım hala kızlar 5 gün oldu korkuyorumm neden olmamş olabilirm acaba kafamdan birsürü şey geçmeye başladı
Ben korunuyorum ona ragmen panik yaptım doktor daha izin vermedi acaba hamile olabilrmyim yada yumurtalıklarıma mı birşey oldu kist mi oluştu kafam bulandı yaBende olmadım beynim artık uyustu düşünmekten
Adetim 2 gün geçtiginde test yaptım negatifti bugunle beraber 5 oldu yoktur herldeOlabılırde canım bı test yap evde varsa eger
Birazdaha bekle canım eger olmasan bı gozuk ıstersen doktoraBen korunuyorum ona ragmen panik yaptım doktor daha izin vermedi acaba hamile olabilrmyim yada yumurtalıklarıma mı birşey oldu kist mi oluştu kafam bulandı ya
Bellı olmaz canım bazen ıdrarda cıkmayadabılıyorAdetim 2 gün geçtiginde test yaptım negatifti bugunle beraber 5 oldu yoktur herlde
Olabilir canım bugun yine test yapıcam hiç yapmakta istemiyorum strese girdimBellı olmaz canım bazen ıdrarda cıkmayadabılıyor
inşallah :) ama ilk kez geciktiVakıt gecmıs olur daha ıyı sonuc alırsın varsa kanda canım zaten adet gelmese sıkıntı yapma ınsallah gelmez
Soğan suyunu kaç gün kullandınız az birşey özetler misiniz bende kullandım dr söyleyince tepki verdi kullanmayı biraktim
Azıcıkda olsa silik olması yeterli hamilesin canımama cok azdı ilk . görünmüyodu bile. şüpheliyim.
Günaydın kızlar, Gebelik kan testim pozitif çıktıdün çift çizgiyi görünce işten erken çıktım. Akşam eşime süpriz yaptım bebek ayakkabısı aldım hediye paketi yaptım üzerine "Bekle beni babacığım 9 ay sonra kucağındayım yazdım" mavi pembe karışık balonlar aldım. Evdeki mumlarla da "BABA" yazdım. ikimizde çok şaşkındık gebelik kan testi için Etimed'e gittik akşam saat 10 da acilden girip verdim kanı 11.15 de çıktı sonucum. Daha çok yeni beta hgc 239 çıktı 2 gün sonra gebelik testini tekrarlayalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?