Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin geçmiş iydi peki ? Allah sağlıkla kucağından almayı nasip etsin inşallah canım

sat 13 ekimdi adetim düzenli değil 28 gün 32 gün arası değişiyor ortalama bat 15-16 ekim diyordum ama hazır olsun diye gebelik testini pazartesi internetten sipariş etmiştim. kargo çok hızlı ulaştı elime test geçince de dayanamadım yaptım

Reactions: D-E
Ayyy con guzel canim tebrik ederim allah kucagina saglikli almayi nasip etsin, bende hamile kalica bu bebek ayakkabi surprizini dusnmustum, Insallah bu ay olur benim icin dua et canim lutfen.
Allah herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah.

Sen bulantilarin kesilirse bunalima girme ama yine de :)
Benim hiç olmadı kizimdayken toplam 9ayda 2-3 kez sadece bulanip gecti anlık o kadar.
Ilk haftalar belirtiler tavan yapar hatta 7-8 haftalarda ozellikle.
Yemek yiyemiyorum tatlim sanki ben dunyanin etrafinda firildak gibi dönüyorum bulantim desen en ust seviyede yandim ben dedim gece kendi kendime su icsem bulaniyor ne yicem bilemedim heran istifra edebilirim insallah hepimizin bebişleri olur

kızlar tekrardan merhaba. doktora gitmiştim adet gecikmemin 9.gününde kan testi ve smear temiz çıktı. gebelik yok. bana tarlusal verdi bugün ilacın 6. günü ve 15 gün geciktim hala hastalanmadım. bittikten 10gün sonrasına kadar hastalanman gerekli dedi. aynı zamanda mantarım oldugu için funit, gyno fitil ve travazol krem verdi. bütün ilaçlarımı düzenli olarak kullanıyorum. mantarım geçti mi bilmiyorum akıntılarım devam ediyor. fitil iki taneydi ve 3 gün arayla kullanmam gerekiyordu ilkini kullandım dün 2.sini kullanmam lazımdı ve aşırı kaşıntım oldu neyse gece fitili kullandım şuan sıkıntım yok. ancak hala hastalanmamış olmama takılıyorum. sonuçta tarlusal progesteron içeriyor ve benim ilaç bitmeden önce bile hastalanmam lazımdı. kafam çok karışık :/

Canım Allah kolaylik versin. Zaten en buyuk duşmanimiz stres. Keşke başka bir çözüm bulsaniz da sende evde yalniz kalmasan. Insallah en kisa zamanda kavuşursun bebişine.
Baska çözüm yok beni kendisi ile görürse bile biz orda yine ilişkiye giremiyoruz ben başkalarının evinde kalıyorum buda bana dokunuyor em iyisi evde oturmak onu beklemek.Işim çok zor burda pek anlatamıyorum çok özel şeylerim var

Yorumun için çok tşk ederim cnm aynen bende bu ay içtim ama adetin 2.ci günü başladım toplamda 10 gün içtim oda doktora söyledim tepki vermesi üzerine bıraktım.Yinede faydası olur herhal yaBenim anlamadığım şey herkeste akıntı olur ben ne zamandır hiç kainatın yok diyebilirim kup kuru normal mi acaba ya

Geçmiş olsun öncelikle Bu kan pıhtılaşma nasıl anlaşılıyor acaba

Hayırlı olsun benim sürpriz gibi olmuş açılın yavru kartal geldi yazılı bjkli zıbın alıp kutuya koyup hazır ol baba yavru kartalın geliyor yazmıştım ama ben dayanamayıp eşimin iş yerine gitmiştim :)
Hayırlı olsun

teşekkürler :)

Gözun aydin canm. Hayrlisi olsun insaallah. Kucağına almayi nasip etsin sağlıkli bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…