Adetin geçmiş iydi peki ? Allah sağlıkla kucağından almayı nasip etsin inşallah canım
Allah kabul etsın sımdıden canımYeni BAT 16 Aralık...
Aralık 20 de umreye gidiyorum nasip olursa hepimiz için dua edeceğim inşallah...
Ayyy con guzel canim tebrik ederim allah kucagina saglikli almayi nasip etsin, bende hamile kalica bu bebek ayakkabi surprizini dusnmustum, Insallah bu ay olur benim icin dua et canim lutfen.teşekkür ederim canım, Süprizi eve giderken dolmuşta kurdum kafamda eve giderken yol üstünden malzemeleri aldım eşime de geç gelsin diye meyve sipariş ettimo onlarla uğraşırken bende süprizimi hazırladım
Ah be tatlım üzüldüm inşallah sağlıklı bebişlerimiz olurEwt bulantılarım biraz azaldı dedikten kısa bir süre sonra anladık ki bebeğin kalbi durmuş ...
Yemek yiyemiyorum tatlim sanki ben dunyanin etrafinda firildak gibi dönüyorum bulantim desen en ust seviyede yandim ben dedim gece kendi kendime su icsem bulaniyor ne yicem bilemedim heran istifra edebilirim insallah hepimizin bebişleri olurSen bulantilarin kesilirse bunalima girme ama yine de :)
Benim hiç olmadı kizimdayken toplam 9ayda 2-3 kez sadece bulanip gecti anlık o kadar.
Ilk haftalar belirtiler tavan yapar hatta 7-8 haftalarda ozellikle.
resim atarımSuprizi merak ettim arastirdim sayfalara baktım bi goz ama goremedim nebyaptinki acep bizlerede fikir olsun :)
Baska çözüm yok beni kendisi ile görürse bile biz orda yine ilişkiye giremiyoruz ben başkalarının evinde kalıyorum buda bana dokunuyor em iyisi evde oturmak onu beklemek.Işim çok zor burda pek anlatamıyorum çok özel şeylerim varCanım Allah kolaylik versin. Zaten en buyuk duşmanimiz stres. Keşke başka bir çözüm bulsaniz da sende evde yalniz kalmasan. Insallah en kisa zamanda kavuşursun bebişine.
Wallah benim dün yumurtlama günümdü hiç birşey hissetmedim bu aralarda baya kuuruyum herhangi bir akıntı yok normal mi sizce arkadaşlarBenim oldu kasıklarım ağrıdı otururken baskı hissediyodum alt karnımda şiş gibi
Yorumun için çok tşk ederim cnm aynen bende bu ay içtim ama adetin 2.ci günü başladım toplamda 10 gün içtim oda doktora söyledim tepki vermesi üzerine bıraktım.Yinede faydası olur herhal yaBen doktora söylemedim bile :) aşılama yapilacak ay hamile kaldim, adetin 7. Günü başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gün uygulanır, sabah aksam ac ve ılık içilir, dışı kahverengi içi beyaz soğan kullanılacak, bir bardak su kaynatılır soğanın dış kabukları soyulur dörde bölünür suya atılır kapağı kapalı bes dk kaynat süz ılık iç canım :)
Geçmiş olsun öncelikle Bu kan pıhtılaşma nasıl anlaşılıyor acabaCanim bende düşük yaptim. Doktorum ayni seyi soyledi. Sonra 2. kere duşük yaptim. Onda bile halaa olabilir dedi.Kendime o kadar kiziyorum ki doktoru dinledim diye. Meger kan pihtilaşmasi varmiş. Insallah senin boyle bir sorunun yoktur. Bence yinede bi araştirsinlar canim. Tedbiri elden birakmamak lazim.
Çok güzel supriz yapmışsin eşine. Ne mutlu sana Rabbim sağ selim kucağına almayida nasip eder inşallah.Darisi Benim gibi bebeğini bekleyen herkese.Hayirli olsun. Cok guzel yapmissin valla. Allah bize de nasip eder insallah boyle guzel bir mujdeyi :)
naptın canımMerhaba kizlar suan doktordayim ama doktorum doguma gitmis bekliorum bakalim ins yumurtalarim gelismistir ya cok streslenmeye basladim artik zorlu donem basliyor
Hayırlı olsunGünaydın kızlar, Gebelik kan testim pozitif çıktıdün çift çizgiyi görünce işten erken çıktım. Akşam eşime süpriz yaptım bebek ayakkabısı aldım hediye paketi yaptım üzerine "Bekle beni babacığım 9 ay sonra kucağındayım yazdım" mavi pembe karışık balonlar aldım. Evdeki mumlarla da "BABA" yazdım. ikimizde çok şaşkındık gebelik kan testi için Etimed'e gittik akşam saat 10 da acilden girip verdim kanı 11.15 de çıktı sonucum. Daha çok yeni beta hgc 239 çıktı 2 gün sonra gebelik testini tekrarlayalım dedi.
Hayırlı olsun
teşekkürler :)Hayırlı olsunbenim sürpriz gibi olmuş açılın yavru kartal geldi yazılı bjkli zıbın alıp kutuya koyup hazır ol baba yavru kartalın geliyor yazmıştım ama ben dayanamayıp eşimin iş yerine gitmiştim :)
Hayırlı olsun
Gözun aydin canm. Hayrlisi olsun insaallah. Kucağına almayi nasip etsin sağlıkli bi şekildeGünaydın kızlar, Gebelik kan testim pozitif çıktıdün çift çizgiyi görünce işten erken çıktım. Akşam eşime süpriz yaptım bebek ayakkabısı aldım hediye paketi yaptım üzerine "Bekle beni babacığım 9 ay sonra kucağındayım yazdım" mavi pembe karışık balonlar aldım. Evdeki mumlarla da "BABA" yazdım. ikimizde çok şaşkındık gebelik kan testi için Etimed'e gittik akşam saat 10 da acilden girip verdim kanı 11.15 de çıktı sonucum. Daha çok yeni beta hgc 239 çıktı 2 gün sonra gebelik testini tekrarlayalım dedi.
Hakkinda hayrlisi olsun canim evet ikmci czgi gözükuyor ❤
ama sabaha cıktı bu çizgi :) inşallah vardır hayırlısıyla.Hakkinda hayrlisi olsun canim evet ikmci czgi gözükuyor ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?