Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözünüz aydın canım sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Sürprizin de çok güzel olmuş mutluluğunuz daim olsun inşallah
Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah. Darısı bizim başımıza. Böyle haberler alınca çok seviniyorum .

Darısı hepinizin başına inşallah keseyide görürüz kalp atışınıda duyarız

Merhaba kizlar suan doktordayim ama doktorum doguma gitmis bekliorum bakalim ins yumurtalarim gelismistir ya cok streslenmeye basladim artik zorlu donem basliyor

K kbrnr1993 Gözünaydıııınnn :)))❤

gamlibaykuss Tekrar gözünaydın :)❤Sürprizi heyecanla unutmamanda harika olmuss :) Hep iyi haberler duymaniz dilegiyle...

teşekkür ederim canım, Süprizi eve giderken dolmuşta kurdum kafamda eve giderken yol üstünden malzemeleri aldım eşime de geç gelsin diye meyve sipariş ettim o onlarla uğraşırken bende süprizimi hazırladım

Suprizi merak ettim arastirdim sayfalara baktım bi goz ama goremedim nebyaptinki acep bizlerede fikir olsun :)

Canım ne zman öğrendin hamşle kldugunu

4 gün gecikmeyle bu sabah adet olduğumu gördüm kahverengi lekeler başlamış.. neden geçikiyor diye kendimi yiyordum ve test negatif desede içimde yinede bir umut vardı acaba diyodum.
Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım ilk denememizdi, ve Mayıs ayındada korunduktan sonra yine ilk denememizde hamile kalmıştım...
Bu ay da korunma sonrası ilk denememizdi, diğerleri gibi ilk ay tutar sandım nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…