Tarih neydi?
Allah gönlunengore versın canımm sonucu paylasırsn bızledeOlabilir canım bugun yine test yapıcam hiç yapmakta istemiyorum strese girdim
Güzel sonuclansın ınsallah tatlıminşallah :) ama ilk kez gecikti
Gözünüz aydın canım sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Sürprizin de çok güzel olmuş mutluluğunuz daim olsun inşallah
Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah. Darısı bizim başımıza. Böyle haberler alınca çok seviniyorum .
Tebrikler canım sonuna kadar sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah.kaçıncı ayında gebe kaldınDarısı hepinizin başına inşallah keseyide görürüz kalp atışınıda duyarız
Yeni bat nezaman canım
K kbrnr1993 Gözünaydıııınnn :)))❤
gamlibaykuss Tekrar gözünaydın :)❤Sürprizi heyecanla unutmamanda harika olmuss :) Hep iyi haberler duymaniz dilegiyle...
Suprizi merak ettim arastirdim sayfalara baktım bi goz ama goremedim nebyaptinki acep bizlerede fikir olsun :)teşekkür ederim canım, Süprizi eve giderken dolmuşta kurdum kafamda eve giderken yol üstünden malzemeleri aldım eşime de geç gelsin diye meyve sipariş ettimo onlarla uğraşırken bende süprizimi hazırladım
Canım ne zman öğrendin hamşle kldugunuteşekkür ederim canım, Süprizi eve giderken dolmuşta kurdum kafamda eve giderken yol üstünden malzemeleri aldım eşime de geç gelsin diye meyve sipariş ettimo onlarla uğraşırken bende süprizimi hazırladım
Allah isteyen herkese nasip etsin. Eminim sizde çok tatlı bir anne olursunuz.Ya çok tatlısınız maşallah size sağlıkla kucağınıza alın inşllah meleğinizi okuyunca umut oluyor insana bizlerede nasip olur inşllah
Canım ne zman öğrendin hamşle kldugunu
Adetin geçmiş iydi peki ? Allah sağlıkla kucağından almayı nasip etsin inşallah canımdün öğrendim 24 saat olmadı daha hala heyecanlıyım
imşallah canım :)Azıcıkda olsa silik olması yeterli hamilesin canım
inşallah :)Güzel sonuclansın ınsallah tatlım
Amin canım hepinize nasip etsin RabbimHayirli olsun. Cok guzel yapmissin valla. Allah bize de nasip eder insallah boyle guzel bir mujdeyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?