Test yaptiktan ne kadr sonra cizgi gozüktü canımama sabaha cıktı bu çizgi :) inşallah vardır hayırlısıyla.
Pko cok direcliymis yumurtalar yeterince gelismemis yeniden klomene baslicam bugun pazartesi yine gidecem bakalim cok moralim bozuk ni3 boyle oldu yanaptın canım
pko ne demek bozulmasın moralın cnm duzelır ınsPko cok direcliymis yumurtalar yeterince gelismemis yeniden klomene baslicam bugun pazartesi yine gidecem bakalim cok moralim bozuk ni3 boyle oldu ya
Pko rahimde cok kucuk yumurta seklinde kistcikler demisti bana doktorum adet duzensizligini o yapar dedi. Bende adet duzensizligi cok sukur yok dedim. O zaman sadece ultrasonda gorulen bi durum olarak degerlendiriyoruz ve yumurta olusumunu saglamaya calisicaz demisti. Kisacasi bendeki pko duzenli yumurta olusumunu engelliyor durum bu canim. Bana sormadin ama anlatmak istedimpko ne demek bozulmasın moralın cnm duzelır ıns
bozma moralini sakın Allahtan ümit kesilmezPko cok direcliymis yumurtalar yeterince gelismemis yeniden klomene baslicam bugun pazartesi yine gidecem bakalim cok moralim bozuk ni3 boyle oldu ya
burada boyle insanlarin hassas doneminde moralini bozacagi yuzde yuz olan bir kiyaslamaya kulaktan dolma sekilde girmek dogru mu sizce?Bulantı beni öldürecek anacım bulantım gecsin diye ekmek istedim geldi ama bir iki lokma aldım sonra bir öğürme yiyemedim
Sanki vücudum yangın yeri gibi acaip sıcak vücudum
Ve tabiki uyku uykudan uyanıp 1 saat gezdikten sonra (gezerken de acaip yorgun halsiz)tabi oluyorum benim çok uykum geldi uyumaya gidiyorum diyebilirsiniz
Ayrıca hamilelikten çok aşırı bulantı çekenler sakın neden bu kadar aşirı bulantım var diye telaşlanmasınlar sağlıklı bir hamilelikmiş az bulantisi olanlarda düşük riski daha çokmuş
Internette araştırdım öyle yazıyor internetin yalancısıyım (inşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz sağlıklı nur topu gibi bebişlerimiz olur)
Polikistikover cnm rahim icinde kistler yumurtanin gelismesini engelliyor benim onceden yoktu yeni olustu. Ama cok direcliymis duzelmiyorpko ne demek bozulmasın moralın cnm duzelır ıns
Iliskiye devam et gun asiri dedi pazartesi gidecem olmazsa eger igneyle yumurtalari buyutup gelistirecekmis bakalim..cok canim sikildi soyledigi gibi kullandim sogan kuru yaptim ama ne illet bisiymis bu pko yaaabozma moralini sakın Allahtan ümit kesilmezkullan bakim klomeni büyürler belki daha var adetine
olur inşallah üzülme sen doktora güven benim çok tanıdığım pko vardı hamile kaldılar adet olmuyorlardı Allah işte sen yeter ki Allah dua et hayırlısını isteIliskiye devam et gun asiri dedi pazartesi gidecem olmazsa eger igneyle yumurtalari buyutup gelistirecekmis bakalim..cok canim sikildi soyledigi gibi kullandim sogan kuru yaptim ama ne illet bisiymis bu pko yaaa
Canım bu kadar stres dert sana zarar ama. İşin zormuş gerçekten az çok anladım. Bebekten sonra herşey iyi olur umarım.Baska çözüm yok beni kendisi ile görürse bile biz orda yine ilişkiye giremiyoruz ben başkalarının evinde kalıyorum buda bana dokunuyor em iyisi evde oturmak onu beklemek.Işim çok zor burda pek anlatamıyorum çok özel şeylerim var
Sayı ve hızı onemlı canımKızlar bu sperm testinden ne anlıyorsunuz
Vardır bir hayr canım. InşaAllah düzelir sen moralini bozma. Allah derdi veriyorsa sifasinı da veriyor. InşaAllah bu ay sürprizle hamile kalirsin:)Iliskiye devam et gun asiri dedi pazartesi gidecem olmazsa eger igneyle yumurtalari buyutup gelistirecekmis bakalim..cok canim sikildi soyledigi gibi kullandim sogan kuru yaptim ama ne illet bisiymis bu pko yaaa
canm dualarına benide ekler misinin lütfenYeni BAT 16 Aralık...
Aralık 20 de umreye gidiyorum nasip olursa hepimiz için dua edeceğim inşallah...
Sayı ve hızı onemlı canım
canm ya gecen sormuştum grmedin yada cevapladın ben görmedim. maraşta hangi dr a gidiyorsun ve hangi hastana. yani önerir misinPko rahimde cok kucuk yumurta seklinde kistcikler demisti bana doktorum adet duzensizligini o yapar dedi. Bende adet duzensizligi cok sukur yok dedim. O zaman sadece ultrasonda gorulen bi durum olarak degerlendiriyoruz ve yumurta olusumunu saglamaya calisicaz demisti. Kisacasi bendeki pko duzenli yumurta olusumunu engelliyor durum bu canim. Bana sormadin ama anlatmak istedim
Cok karısık geldı bu bana ama ıyı duruuor degerler yandakı olması gereken sayılarşa karsılastırıncaSayı ve hızı hangisinde yazıyor ben hiç anlamadım bu tahlillerden
Sayı ve hızı onemlı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?