Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pko ne demek bozulmasın moralın cnm duzelır ıns
Pko rahimde cok kucuk yumurta seklinde kistcikler demisti bana doktorum adet duzensizligini o yapar dedi. Bende adet duzensizligi cok sukur yok dedim. O zaman sadece ultrasonda gorulen bi durum olarak degerlendiriyoruz ve yumurta olusumunu saglamaya calisicaz demisti. Kisacasi bendeki pko duzenli yumurta olusumunu engelliyor durum bu canim. Bana sormadin ama anlatmak istedim

burada boyle insanlarin hassas doneminde moralini bozacagi yuzde yuz olan bir kiyaslamaya kulaktan dolma sekilde girmek dogru mu sizce?

bozma moralini sakın Allahtan ümit kesilmez kullan bakim klomeni büyürler belki daha var adetine
Iliskiye devam et gun asiri dedi pazartesi gidecem olmazsa eger igneyle yumurtalari buyutup gelistirecekmis bakalim..cok canim sikildi soyledigi gibi kullandim sogan kuru yaptim ama ne illet bisiymis bu pko yaaa

Iliskiye devam et gun asiri dedi pazartesi gidecem olmazsa eger igneyle yumurtalari buyutup gelistirecekmis bakalim..cok canim sikildi soyledigi gibi kullandim sogan kuru yaptim ama ne illet bisiymis bu pko yaaa
olur inşallah üzülme sen doktora güven benim çok tanıdığım pko vardı hamile kaldılar adet olmuyorlardı Allah işte sen yeter ki Allah dua et hayırlısını iste

Canım bu kadar stres dert sana zarar ama. İşin zormuş gerçekten az çok anladım. Bebekten sonra herşey iyi olur umarım.

Kızlar bu sperm testinden ne anlıyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-15-13-26-04-410~2.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2017-11-15-13-25-41-720~2.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 51
Vardır bir hayr canım. InşaAllah düzelir sen moralini bozma. Allah derdi veriyorsa sifasinı da veriyor. InşaAllah bu ay sürprizle hamile kalirsin:)

Bu pkoyu karından ultrasonla bakınca mı gördü.yoksa vajinal ultrasonla mı görünür.bana gebelik planlamadan önce karından ultrason bakıldı normal herşey dedi.

canm ya gecen sormuştum grmedin yada cevapladın ben görmedim. maraşta hangi dr a gidiyorsun ve hangi hastana. yani önerir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…