- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Supersin valla ne güzel olmuş. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim.
Ben nerdeyse 2 ay bekledim. Insallah senin sonuclar temizdir.
Eşinin testini gördüm ama bana da karışık geldi. Ama iyi gibi.
Ben psikopat gibi hergün ariyordum. Zor beklemek.1ay oldu kan vereli bugün aradım daha çıkmamış dediler sinir oldum
Amin inşallah biran önce sizlerde bebişlerinize kavuşursunuz çift çizgiyi görünce haber edin değişik şeylerde düşünürüz Rabbim yeter ki çift çizgiyi göstersinNe guzel fikirler bunlar bende ayakkabiyi dusunmustum ama bakalim nasip olursa ne yaparim bilmem. Boyle fikirleri paylasin lutfen ne guzel ya Rabbim bizede nasip etsin bu ay hemen insallah
Amin amin bu ay icimde bi ferahlik var niye bilmiyorum daha rahatim 2 yumurta var dedi diyemi ama dmeeden oncede rahattim insallah bu ay paylasirim bende. Benim icin oturup dusunuruzAmin inşallah biran önce sizlerde bebişlerinize kavuşursunuz çift çizgiyi görünce haber edin değişik şeylerde düşünürüz Rabbim yeter ki çift çizgiyi göstersin
Bildigim ayni zamana denk geliyor canim 2, 3 gun oynar yada. Adetin duzenliyse sorun olmazKızlar birşey sorcam benim döngüm 31 gün şimdi bu ay erken yumurtlama oldu ovulasyon testine göre şimdi ovulasyon testine göremi beklemeliyim reglimi
Rahat olmak önemli zaten canım rahatlığa devam inşallah güzel haberlerini alırızAmin amin bu ay icimde bi ferahlik var niye bilmiyorum daha rahatim 2 yumurta var dedi diyemi ama dmeeden oncede rahattim insallah bu ay paylasirim bende. Benim icin oturup dusunuruz
Teşekkür ederim cevapın için çok düzenli saatti bile aynı nerdeyse :)Bildigim ayni zamana denk geliyor canim 2, 3 gun oynar yada. Adetin duzenliyse sorun olmaz
canm ben dha 4 aylık evliyim ama bebek istıyoruz. dha olmadı. devlete gittim 27 ekimde normal muayane için hilal sakallı dr. ultrasondan fılan baktı. tüm tahlilleri yaptı. hiç bir sıkıntı yok rahimde yumurtalıklarda çok iyi dedi. ne yapayım bilmiyorum özel e mi gitseim erken derler mi filan. çok kararsız sim bu konuda. birde ben 12 kasımd adet oldum. yumurta varmı diye bi gtsem sence ne zamn gtmeliyim :)Verdim cevap gulum sen gormedin demekki marastayim evet
Sendemi marastasin? Ilk doktorum ramazan ozbakirdi vatanda ama beni moralmen baya dusurdu ve tedavi yontemi iyi degildi. Bu ay semiha cengize gectim hayat hastanesinde hem daha ucuz hemde moralim cok yukseldi olumlu bi bayan. Mesela dun yumurtalara bakti persembeye tekrar gel biraz daha buyusunler canavar bunlar diyorramazan klomeni dayardi bitince yumurta kucukse bile ertesi gune catlatma ignesi veriyordu ve hemen tedaviye basladi. Bu doktorum cok acele etmissin madem basladi devam edelim dedi ve klomenden sonra bekliyo yumurtalara buyumesi icin zmaan veriyor. Doktor konusunda cok doluyum anlamissindir senin durumun ne hangisine gidiyodun
biraz uzun oldu ama kusura bakma canm. sen kaç aydr düşünüyorsun. özel olmazsa ücret ne kadr ödüyorsnVerdim cevap gulum sen gormedin demekki marastayim evet
Sendemi marastasin? Ilk doktorum ramazan ozbakirdi vatanda ama beni moralmen baya dusurdu ve tedavi yontemi iyi degildi. Bu ay semiha cengize gectim hayat hastanesinde hem daha ucuz hemde moralim cok yukseldi olumlu bi bayan. Mesela dun yumurtalara bakti persembeye tekrar gel biraz daha buyusunler canavar bunlar diyorramazan klomeni dayardi bitince yumurta kucukse bile ertesi gune catlatma ignesi veriyordu ve hemen tedaviye basladi. Bu doktorum cok acele etmissin madem basladi devam edelim dedi ve klomenden sonra bekliyo yumurtalara buyumesi icin zmaan veriyor. Doktor konusunda cok doluyum anlamissindir senin durumun ne hangisine gidiyodun
bende maraştayım canmVerdim cevap gulum sen gormedin demekki marastayim evet
Doktorun gercekten cok etkisi varmis digeri beni moral olarak cok dusurmustu ve gicik olmustum. Bu ay degistirdim doktorumu kafam cok rahatladi. Insallah canim aminRahat olmak önemli zaten canım rahatlığa devam inşallah güzel haberlerini alırız
Rica ederim canim tabi ovu testi kullananlar daha iyi bilir ama tecrubelerime gore cok degisiklik olmuyor.Teşekkür ederim cevapın için çok düzenli saatti bile aynı nerdeyse :)
Yok canim ne kusuru. Ben 35 tl oduyorum suan. Ramazan 50ydi. Sen hangisine gidiyosun ve sorun neydi seninbende maraştayım canm
BENIM YARIN 4. GUN OLUYO AMA ARTIK YAPICAK BİŞİ YOK ALTTAN MI BAKICAK SIMDI ADETLIYKEN PÜFFEvet canim adette rahim asagida oldugu icin daha iyi anliyorlar. Ben hep adetliyken gidiyorum 2. Yada 3.gunu zaten oyle istiyor doktorlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?