Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey sorcam benim döngüm 31 gün şimdi bu ay erken yumurtlama oldu ovulasyon testine göre şimdi ovulasyon testine göremi beklemeliyim reglimi

Ne guzel fikirler bunlar bende ayakkabiyi dusunmustum ama bakalim nasip olursa ne yaparim bilmem. Boyle fikirleri paylasin lutfen ne guzel ya Rabbim bizede nasip etsin bu ay hemen insallah
Amin inşallah biran önce sizlerde bebişlerinize kavuşursunuz çift çizgiyi görünce haber edin değişik şeylerde düşünürüz Rabbim yeter ki çift çizgiyi göstersin

Amin inşallah biran önce sizlerde bebişlerinize kavuşursunuz çift çizgiyi görünce haber edin değişik şeylerde düşünürüz Rabbim yeter ki çift çizgiyi göstersin
Amin amin bu ay icimde bi ferahlik var niye bilmiyorum daha rahatim 2 yumurta var dedi diyemi ama dmeeden oncede rahattim insallah bu ay paylasirim bende. Benim icin oturup dusunuruz

Kızlar birşey sorcam benim döngüm 31 gün şimdi bu ay erken yumurtlama oldu ovulasyon testine göre şimdi ovulasyon testine göremi beklemeliyim reglimi
Bildigim ayni zamana denk geliyor canim 2, 3 gun oynar yada. Adetin duzenliyse sorun olmaz

Amin amin bu ay icimde bi ferahlik var niye bilmiyorum daha rahatim 2 yumurta var dedi diyemi ama dmeeden oncede rahattim insallah bu ay paylasirim bende. Benim icin oturup dusunuruz
Rahat olmak önemli zaten canım rahatlığa devam inşallah güzel haberlerini alırız

canm ben dha 4 aylık evliyim ama bebek istıyoruz. dha olmadı. devlete gittim 27 ekimde normal muayane için hilal sakallı dr. ultrasondan fılan baktı. tüm tahlilleri yaptı. hiç bir sıkıntı yok rahimde yumurtalıklarda çok iyi dedi. ne yapayım bilmiyorum özel e mi gitseim erken derler mi filan. çok kararsız sim bu konuda. birde ben 12 kasımd adet oldum. yumurta varmı diye bi gtsem sence ne zamn gtmeliyim :)

selam herkese Arel13 benim için ne yazdın bilmiyorum. ama ben bu gruba kötü hiç bişy yazmadım kendi bat haftam için bir grubum var evet ama oraya kimseyi çağrmadım. beni silsen nolur silmesen nolur. herkesi hesaba alıp cevap yazıyorum günlerdir. ama artık girmicem kimseye çemkirmene gerek yok

biraz uzun oldu ama kusura bakma canm. sen kaç aydr düşünüyorsun. özel olmazsa ücret ne kadr ödüyorsn

bende maraştayım canm

Rahat olmak önemli zaten canım rahatlığa devam inşallah güzel haberlerini alırız
Doktorun gercekten cok etkisi varmis digeri beni moral olarak cok dusurmustu ve gicik olmustum. Bu ay degistirdim doktorumu kafam cok rahatladi. Insallah canim amin

slm
arkadaş seninle ilgili birşey yazıp yazmadıgını bilmeden ona “ çemkirme “ demeniz hiç hoş değil.Kendisi zaten buraya o kişiyi alıntı yapmıştı. hepımız burda anne adayıyız birbirimize destek veriyoruz ve bilgilendiriyoruz. Bu heyecanımızı birlikte yaşanmamıza sebep olan arkadaşa teşekkür borcumuz olur sadece.
A ALYAESEN

Herkese merhaba; bat 25.11.2017

6 aydir ugrasiyoruz. Oncesinde dogum kontrol hapi kullandim 1.5 yil. Kullandigim sure icerisinde adet olmadim. Defalarca dr gittim normal dediler. 1 yildir kullanmiyorum. Gecen ay ve bu ay yumurtalarim catlamadi ondan onceki 3 ay boyunca ovulasyon testlerinde iki cizgiyi gordum. Pko hastasiyim. Hormonlarim normal bunun disinda hsg istedi doktorum ama henuz yaptirmadim. Esimin spermleri normal cikti. Gecen ay sogan kuru yaptim 11- 12 gun kadar, bu ay sogan kurunde o kadar koyu kahve akintim ve agrim oldu ki 10 gun boyunca cektim. 17sinde bitecek sonrasinda aslan pencesi cayina baslicam. Bakalim nasil gidecek. Rabbim herkesle beraber bana da saglikli omurlu evlatlar nasip etsin. Sizinde dualariniz kabul olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…