Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yavru kartal iyi fikirmiş. Eşim koyu beşiktaşli. Sevdim bu fikri

Pko cok direcliymis yumurtalar yeterince gelismemis yeniden klomene baslicam bugun pazartesi yine gidecem bakalim cok moralim bozuk ni3 boyle oldu ya
bende de pko varmış. adetlerde düzensizlik yok. ama oyle dedi. klomen 3. ayım kullandım bitti. geçena y çok parça şeklinde kanamam oldu rahim temizleniyo dedi. son ay klomen başlamadan tekar bakacam dedi ultrasonla sağa ayrı sola ayrı baktı büyük kist yok başlayalım dedi.
acaba klomen iyimi geliyo bilmiyorum ki heryere gişrdim okudum bişy çıkaramadım

Yavru kartal iyi fikirmiş. Eşim koyu beşiktaşli. Sevdim bu fikri
Bizimkide koyu Beşiktaşlı. hep ne yapsam diye düşünürdüm bi gün böyle zıbın görünce aklıma geldi ve 1 senedir bu zamanın gelmesini ve yapmayı bekliyordum şükür Rabbime yaptım sonunda çokta güzel oldu :)

canm ya gecen sormuştum grmedin yada cevapladın ben görmedim. maraşta hangi dr a gidiyorsun ve hangi hastana. yani önerir misin
Verdim cevap gulum sen gormedin demekki marastayim evet
Sendemi marastasin? Ilk doktorum ramazan ozbakirdi vatanda ama beni moralmen baya dusurdu ve tedavi yontemi iyi degildi. Bu ay semiha cengize gectim hayat hastanesinde hem daha ucuz hemde moralim cok yukseldi olumlu bi bayan. Mesela dun yumurtalara bakti persembeye tekrar gel biraz daha buyusunler canavar bunlar diyor ramazan klomeni dayardi bitince yumurta kucukse bile ertesi gune catlatma ignesi veriyordu ve hemen tedaviye basladi. Bu doktorum cok acele etmissin madem basladi devam edelim dedi ve klomenden sonra bekliyo yumurtalara buyumesi icin zmaan veriyor. Doktor konusunda cok doluyum anlamissindir senin durumun ne hangisine gidiyodun

canım çok sevindim gözün aydın :) hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat eylesin.

güzel sonuçlar alırsın inşallah

olsun cnm tsk ederım bende yarın randevu aldım bi baksın doktor bakalım adetlyken gıdıcem daha iyi anlar sanırım tam bılmıyorum ama

Ne guzel fikirler bunlar bende ayakkabiyi dusunmustum ama bakalim nasip olursa ne yaparim bilmem. Boyle fikirleri paylasin lutfen ne guzel ya Rabbim bizede nasip etsin bu ay hemen insallah

olsun cnm tsk ederım bende yarın randevu aldım bi baksın doktor bakalım adetlyken gıdıcem daha iyi anlar sanırım tam bılmıyorum ama
Evet canim adette rahim asagida oldugu icin daha iyi anliyorlar. Ben hep adetliyken gidiyorum 2. Yada 3.gunu zaten oyle istiyor doktorlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…