- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Cok karısık geldı bu bana ama ıyı duruuor degerler yandakı olması gereken sayılarşa karsılastırınca
Sagol canım. Kan verip trombofili paneli testi yapiliyor canim. Zor birsey degil ama niye doktorlar hemen yapmiyor anlamiyorum.Geçmiş olsun öncelikle Bu kan pıhtılaşma nasıl anlaşılıyor acaba
Benım esımde yaptırdı ama bu krısık geldı cozemedım cok deger varHiç sperm testiyle karşılaşmadım bir halt da anlamadım
Yavru kartal iyi fikirmiş. Eşim koyu beşiktaşli. Sevdim bu fikriHayırlı olsunbenim sürpriz gibi olmuş açılın yavru kartal geldi yazılı bjkli zıbın alıp kutuya koyup hazır ol baba yavru kartalın geliyor yazmıştım ama ben dayanamayıp eşimin iş yerine gitmiştim :)
Hayırlı olsun
Sagol canım. Kan verip trombofili paneli testi yapiliyor canim. Zor birsey degil ama niye doktorlar hemen yapmiyor anlamiyorum.
Benım esımde yaptırdı ama bu krısık geldı cozemedım cok deger var
Icını ferah tut tatlım beklemek cok zor valaYa sorma bir halt anlamadım cuma günü doktora gideceğiz birdeo zamana kdr nasıl bekleyeceğim ben
Bozma hemen moralini canim. Pazartesi iyi sonuc alirsin merak etmePko cok direcliymis yumurtalar yeterince gelismemis yeniden klomene baslicam bugun pazartesi yine gidecem bakalim cok moralim bozuk ni3 boyle oldu ya
bende de pko varmış. adetlerde düzensizlik yok. ama oyle dedi. klomen 3. ayım kullandım bitti. geçena y çok parça şeklinde kanamam oldu rahim temizleniyo dedi. son ay klomen başlamadan tekar bakacam dedi ultrasonla sağa ayrı sola ayrı baktı büyük kist yok başlayalım dedi.Pko cok direcliymis yumurtalar yeterince gelismemis yeniden klomene baslicam bugun pazartesi yine gidecem bakalim cok moralim bozuk ni3 boyle oldu ya
Bizimkide koyu Beşiktaşlı. hep ne yapsam diye düşünürdüm bi gün böyle zıbın görünce aklıma geldi ve 1 senedir bu zamanın gelmesini ve yapmayı bekliyordum şükür Rabbime yaptım sonunda çokta güzel oldu :)Yavru kartal iyi fikirmiş. Eşim koyu beşiktaşli. Sevdim bu fikri
Verdim cevap gulum sen gormedin demekki marastayim evetcanm ya gecen sormuştum grmedin yada cevapladın ben görmedim. maraşta hangi dr a gidiyorsun ve hangi hastana. yani önerir misin
canım çok sevindim gözün aydın :) hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat eylesin.Günaydın kızlar, Gebelik kan testim pozitif çıktıdün çift çizgiyi görünce işten erken çıktım. Akşam eşime süpriz yaptım bebek ayakkabısı aldım hediye paketi yaptım üzerine "Bekle beni babacığım 9 ay sonra kucağındayım yazdım" mavi pembe karışık balonlar aldım. Evdeki mumlarla da "BABA" yazdım. ikimizde çok şaşkındık gebelik kan testi için Etimed'e gittik akşam saat 10 da acilden girip verdim kanı 11.15 de çıktı sonucum. Daha çok yeni beta hgc 239 çıktı 2 gün sonra gebelik testini tekrarlayalım dedi.
güzel sonuçlar alırsın inşallah
belkıde strestn olmustur soğan suyu iyi gelr dıye bılıyorumPolikistikover cnm rahim icinde kistler yumurtanin gelismesini engelliyor benim onceden yoktu yeni olustu. Ama cok direcliymis duzelmiyor
Ben nerdeyse 2 ay bekledim. Insallah senin sonuclar temizdir.Benim de hala çıkmadı sonuçlrım
Efe2014 ect çok zarar ama ne yapim Rabbim hayırlı kapılar açarda azda yüküm hafifler.Umurim bu ay tutarda kendim için ve bebeğim için dimdik dururum.Canım bu kadar stres dert sana zarar ama. İşin zormuş gerçekten az çok anladım. Bebekten sonra herşey iyi olur umarım.
olsun cnm tsk ederım bende yarın randevu aldım bi baksın doktor bakalım adetlyken gıdıcem daha iyi anlar sanırım tam bılmıyorum amaPko rahimde cok kucuk yumurta seklinde kistcikler demisti bana doktorum adet duzensizligini o yapar dedi. Bende adet duzensizligi cok sukur yok dedim. O zaman sadece ultrasonda gorulen bi durum olarak degerlendiriyoruz ve yumurta olusumunu saglamaya calisicaz demisti. Kisacasi bendeki pko duzenli yumurta olusumunu engelliyor durum bu canim. Bana sormadin ama anlatmak istedim
Ne guzel fikirler bunlar bende ayakkabiyi dusunmustum ama bakalim nasip olursa ne yaparim bilmem. Boyle fikirleri paylasin lutfen ne guzel ya Rabbim bizede nasip etsin bu ay hemen insallahBizimkide koyu Beşiktaşlı. hep ne yapsam diye düşünürdüm bi gün böyle zıbın görünce aklıma geldi ve 1 senedir bu zamanın gelmesini ve yapmayı bekliyordum şükür Rabbime yaptım sonunda çokta güzel oldu :)
Evet canim adette rahim asagida oldugu icin daha iyi anliyorlar. Ben hep adetliyken gidiyorum 2. Yada 3.gunu zaten oyle istiyor doktorlardaolsun cnm tsk ederım bende yarın randevu aldım bi baksın doktor bakalım adetlyken gıdıcem daha iyi anlar sanırım tam bılmıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?