Bugun adet günüm 246 cikti. Cumartesi 20 cikmisti artisim hizli olmuş degil mi ? Son adet 20 ekimdi
Maşallah Hayırlı olsun kızlar. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah evladınızı:) bize de dua edinArkadaşlar, hamileyim. Doktorumuz keseyi gördü :) Tam iki sene bugünün hayalini kurmuştum. İnşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allahım. Benim gibi sebepsiz infertelite yaşayanlar ümidinizi kaybetmeyin. Tam bir sonraki ay aşılama olacağız diye kendimi bebeğe odaklamadığım bir zamanda bana geldi bebeğim.
Ayy insallah canmm insallah bebislerimizi ogreniriz 2018deee kizlarrrr hamis hamisss konusuruz artikİnşallah yuvalanıyodurr embriyommm
Oo bendede var zor duruyorumBen hiç duramıyorum ya kan testi yaptırasım geliyor hemen cok cok erken ama hcg nin azıcık bile artışını görmek bi umut işte
Ayy cnmmm ya sukurler olsunn rabbim kucagina almayi nasip etsinn cok mutlu oldum bzede dua ettMaşallah Hayırlı olsun kızlar. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah evladınızı:) bize de dua edin
Inslalah cnmm az daha sabrett hayrli haberlerini alirizz..
üzülme be nice dertler var yine halimize şükürSanki surem dolmak uzere cnm ahahahah :)) bugun uzuntu bende kafa yapti icmeden sarhos olanlardanim
Dimi ya ahhh ahhhOo bendede var zor duruyorum
Uyuyup adet gectıkten sonra uyanmak ıstıyorumDimi ya ahhh ahhh
Ayy inşallah ya canmm inşallah ne güzel şey düşüncesi bileAyy insallah canmm insallah bebislerimizi ogreniriz 2018deee kizlarrrr hamis hamisss konusuruz artik
Hahha süpersin ya gerçekten öyle bişey gerekli bizeUyuyup adet gectıkten sonra uyanmak ıstıyorumStres topu oldum
Napiyoruzzz moralimizi yuksek tutuyoruzzzAyy inşallah ya canmm inşallah ne güzel şey düşüncesi bile
Aynen canım Allahımm izin verirse olur diyelim, herşey Onun elinde olmazsa da bi hayır vardır dicezNapiyoruzzz moralimizi yuksek tutuyoruzzz
Hadi yaaaa Allah sonumuzu hayir eylesin cok guldum bi arkadasta damatligin ceketini kullanicakmis anisi olsun diye ahaahahhaaaBende onun derdindeyim ya bacimmmm ahahahah o ceketttt burayaaaa geleceeeeekkk butun kadinlarin dermani o cekettee
Tabikideee rabbim hayrlisini nsip etsin kizlarrAynen canım Allahımm izin verirse olur diyelim, herşey Onun elinde olmazsa da bi hayır vardır dicez
Aynen vala keşke olsaHahha süpersin ya gerçekten öyle bişey gerekli bize
Canim listeye benide eklermisin bat 1 aralik.Canım yaptım ama çıkmadı birşey 2 gün kala yine yapcam ozaman da çıkmazsa yok demektir artık :)
Ahh cnm ne guzel yazmissin valla moral oldu cok saol insss ama sirf icmis olmak icin ilac iciyorum bu ay umut yok belki onumuzdeki aya olur kismetüzülme be nice dertler var yine halimize şükürSen ALLAH' a güven.. Hiç beklemediğin anda çiçek açar umutlar..
Ahahaa anisinin onemi yok onemli olan hikmetiHadi yaaaa Allah sonumuzu hayir eylesin cok guldum bi arkadasta damatligin ceketini kullanicakmis anisi olsun diye ahaahahhaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?