- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Herseyin hayirlisi olsun Allah nasip ederse ceket bahane tabiki :)Ahahaa anisinin onemi yok onemli olan hikmeti
Aynıyız bende 29 tahlillerim çok iyi eşiminde öyle yumurtalarıma kasıktan bakıldı vajinal muayne istemedim vajinismustum çünkü hala korkuyorum.Dr 6 sonra olmazsa gel rahim filmi çekeriz dedibazı doktorlar marjinal konuşmayı seviyor sanırım.biyolojik saat kavramı var ama bununla alakalı mıdır bilemiyorum tam. Benim ekim ayları hariç 21-35 arası genelde 35 i aşmıyor 21 den aşağı da düşmüyor ama her ay farklı oluyor işte
malesef bir de regl olamayınca yaşanan belirtilerle hamilelik belirtileri aynı insan hamileyim sanıyor
yaşım 29, 30'uma az kaldı ama öyle bir durum yok olsa doktorlardan biri illa söylerdi benim bütün tahlillerim yapıldı yumurta rezervleri falan çok iyi çıktı hatta sürekli olamama gibi bir durumum da yok zaten düzensiz ve yılda bir kere mevsim geçişlerinde sapıtıyor o kadar
Aynen öyle canım aminAllah yükünü hafifletsin canımm inşallah... ne zor kadın olmak işte, anne olmak ne zor boşuna cennet ayakları altında değil annelerin.
Bundan sonra gelecek bebişinle uzun sağlıklı yıllarınız olsuncennet bekçin de her daim sizi korusun. Hiç bozma moralini istemeye çalışmaya devammm büyük sınavların ödülü de büyük oluyor. Rabbim öyle yüce ki
Bende kızımda kalpli kutuya babam beni çok seviyor yazılı bir zıbın ayakkabı emzik birde gebelik testini koydum sana bir süprizim var diyip vermiştimNe guzel fikirler bunlar bende ayakkabiyi dusunmustum ama bakalim nasip olursa ne yaparim bilmem. Boyle fikirleri paylasin lutfen ne guzel ya Rabbim bizede nasip etsin bu ay hemen insallah
bence bu günü değerledirmelisin canım yumurta çatlayacağında bu kadar koyu çıkıyorEki Görüntüle 2067816 Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istedim. Bugün adetimin 14. Günü ve ilk defa ovulasyon testi yaptım, bu şekilde çıktı. Sanırım bu yumurtlama günümde olduğum anlamına geliyor, ancak normalde bende yumurtlama tembelliği var her ay yumurtam çatlamıyor ve çatladığı zamanlar belli başlı belirtilerim olur, şiddetli kasık ağrım ve fazla akıntım olur, genelde de 16.-17. Günlerdir ovulasyonum. Bu ay hiçbir belirti yaşamadım yumurtlama olmaz diye düşünürken test böyle çıktı, hata payı olabilir mi yoksa kesin ovülasyon günüm müdür
Aa buda cok guzel bi fikir bizede dua edin ya cok istiyorum ama bu ay icim rahat cok sukur. Hele zamani bi gelsin basinizin etini yerim zaten nasil supriz yapayim diyeBende kızımda kalpli kutuya babam beni çok seviyor yazılı bir zıbın ayakkabı emzik birde gebelik testini koydum sana bir süprizim var diyip vermiştim
bu ay olmazsa öbür ay olur inşallah canım Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin yeter kiii olupta hayırsız olması mı daha iyi yada sağlıksız olup düşük yapmak falan mı.. rabbim beterinden korusunAhh cnm ne guzel yazmissin valla moral oldu cok saol insss ama sirf icmis olmak icin ilac iciyorum bu ay umut yok belki onumuzdeki aya olur kismet
Canım bebegin kalbinin durmasının nedeni ne acaba seni üzmiycekse merak ettim2 senelık evlıyım canım 1 kurtaj oldu bi boş gebelik oldu bitane de tam doğacagı bı kac gun önceden karnımda kalbı durdu kaybettım oğlumu subatta doğum yapmıştım korunuyoduk korunmayı bırakalı 2 ay oldu daha olmadı bakalım kısmet ne zamana
Ben sarımsak kullanmıyorım kesinlikle evime sormuyorum ama hamile kalırsam eşime sözüm var sarımsak li cacık yaptığım gün hamile tüm demek dedim ve bus şekilde bir söz verdimAa buda cok guzel bi fikir bizede dua edin ya cok istiyorum ama bu ay icim rahat cok sukur. Hele zamani bi gelsin basinizin etini yerim zaten nasil supriz yapayim diye
Bende 15 kasim eklermısınızDurumunda değişiklik olanınız var mı kızlar? Yazan olduysa gözümden kaçabiliyor.
- E Efsununcivcivi 11 kasım
- @Semaa166 11 kasım
Prmm 11-12 kasım - K kbrnr1993 12 kasım
- B bebeqimyoldamrc 13 kasım
ellmyyra 13 kasım gizemlii123 13 kasım - G gulsahali88 13-14 kasım
- H hby88 14 kasım
- @GaSeLLe 14 kasım
- H hby88 14 kasım
- B Bir mucize 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
Smile Forever 15 kasım - E ela basak 15 kasım
Ben adet oldum yarın tüp bebek tedavim başlıyorDurumunda değişiklik olanınız var mı kızlar? Yazan olduysa gözümden kaçabiliyor.
- @Semaa166 11 kasım
- H hby88 14 kasım
- @GaSeLLe 14 kasım
- H hby88 14 kasım
- B Bir mucize 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
Kötü düşünme canım inşallah bebek oluşuyordur ve ondan dolayı oluyordur sen rahat olmaya bak :)10 günüm kaldı sık idrara çıkmaya başladım galiba kistlerim oluştu baskı yapıyor kasıklarımda da batmalar var yine doktor yolları gözüküyor
Hayırlısı olsun canım yeni tarih belli oluyor mu bu durumda?Ben adet oldum yarın tüp bebek tedavim başlıyor
Canım ben hala adet olmadım ama benim genelde gecikirDurumunda değişiklik olanınız var mı kızlar? Yazan olduysa gözümden kaçabiliyor.
- @Semaa166 11 kasım
- H hby88 14 kasım
- @GaSeLLe 14 kasım
- H hby88 14 kasım
- B Bir mucize 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
Evet oluyor Aralık 13Hayırlısı olsun canım yeni tarih belli oluyor mu bu durumda?
Durumunda değişiklik olanınız var mı kızlar? Yazan olduysa gözümden kaçabiliyor.
- @Semaa166 11 kasım
- H hby88 14 kasım
- @GaSeLLe 14 kasım
- H hby88 14 kasım
- B Bir mucize 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
Canım 19kasım benımdeDurumunda değişiklik olanınız var mı kızlar? Yazan olduysa gözümden kaçabiliyor.
- @Semaa166 11 kasım
- H hby88 14 kasım
- @GaSeLLe 14 kasım
- H hby88 14 kasım
- B Bir mucize 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
Hayırlısı olsun canım inşallah, ozaman belli olunca söylersinCanım ben hala adet olmadım ama benim genelde gecikir
Zaten ona rağmen test yaptım negatif cıktı ilk ayımızdı denemelre devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?