Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynıyız bende 29 tahlillerim çok iyi eşiminde öyle yumurtalarıma kasıktan bakıldı vajinal muayne istemedim vajinismustum çünkü hala korkuyorum.Dr 6 sonra olmazsa gel rahim filmi çekeriz dedi

Aynen öyle canım amin

Ne guzel fikirler bunlar bende ayakkabiyi dusunmustum ama bakalim nasip olursa ne yaparim bilmem. Boyle fikirleri paylasin lutfen ne guzel ya Rabbim bizede nasip etsin bu ay hemen insallah
Bende kızımda kalpli kutuya babam beni çok seviyor yazılı bir zıbın ayakkabı emzik birde gebelik testini koydum sana bir süprizim var diyip vermiştim

bence bu günü değerledirmelisin canım yumurta çatlayacağında bu kadar koyu çıkıyor

Bende kızımda kalpli kutuya babam beni çok seviyor yazılı bir zıbın ayakkabı emzik birde gebelik testini koydum sana bir süprizim var diyip vermiştim
Aa buda cok guzel bi fikir bizede dua edin ya cok istiyorum ama bu ay icim rahat cok sukur. Hele zamani bi gelsin basinizin etini yerim zaten nasil supriz yapayim diye

Ahh cnm ne guzel yazmissin valla moral oldu cok saol insss ama sirf icmis olmak icin ilac iciyorum bu ay umut yok belki onumuzdeki aya olur kismet
bu ay olmazsa öbür ay olur inşallah canım Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin yeter kiii olupta hayırsız olması mı daha iyi yada sağlıksız olup düşük yapmak falan mı.. rabbim beterinden korusun

Canım bebegin kalbinin durmasının nedeni ne acaba seni üzmiycekse merak ettim

10 günüm kaldı sık idrara çıkmaya başladım galiba kistlerim oluştu baskı yapıyor kasıklarımda da batmalar var yine doktor yolları gözüküyor

Aa buda cok guzel bi fikir bizede dua edin ya cok istiyorum ama bu ay icim rahat cok sukur. Hele zamani bi gelsin basinizin etini yerim zaten nasil supriz yapayim diye
Ben sarımsak kullanmıyorım kesinlikle evime sormuyorum ama hamile kalırsam eşime sözüm var sarımsak li cacık yaptığım gün hamile tüm demek dedim ve bus şekilde bir söz verdim

Ben adet oldum yarın tüp bebek tedavim başlıyor

10 günüm kaldı sık idrara çıkmaya başladım galiba kistlerim oluştu baskı yapıyor kasıklarımda da batmalar var yine doktor yolları gözüküyor
Kötü düşünme canım inşallah bebek oluşuyordur ve ondan dolayı oluyordur sen rahat olmaya bak :)

Canım ben hala adet olmadım ama benim genelde gecikir
Zaten ona rağmen test yaptım negatif cıktı ilk ayımızdı denemelre devam

Canim benim bati 20 kasim olarak degistirebilirsin veya 5 gun daha kalsin boyle. Gec yumurtladim haliyle bat ileri gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…