Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım insan elinde olmadan üzülüyor atlattım ama benimki uçukmuş kendini hep tekrar ediyormuş nette okuyup onada üzüldüm hiç bebeğim olmayacak diye ama kısmet diyorum benim gibi olup hamile kalan çok varmış boşuna kendimi üzmekle kaldım. İnşallah canım 18 kadat beklicem bakalım ben ilk defa yapıcam

Ayy canim nete bakarsakk varyaa ya kanseriz ya cocugumuz olmaz okuma kiz onlarii bosver neler var yaaa ohooo moralimizi yuksek turuyoruz insallah hamis hamiss geziceksin sonra buraya yazarsn ay kizlar cok kotuyummm midem bulaniyoo mafolfum diye gorurum senii hatrlatirim

Herseyin hayirlisi olsun Allah nasip ederse ceket bahane tabiki :)
Haklisin cnm Allah ne derse o olur. Ben ilk hamileligimde istedim hemen 1 aya hamileydim bunda mayistan beri ugrasiyorum ama iste olmayinca olmuyor vakti zamani gelmedi demekki (agzimdan cikanlarla yuregimden gecenletlr inan uyusmuyor)

Kizlaaar? Bu süt maydonoz buhar kürünü yumurtlama günlerinde yapmak iyi mi olur kötü mü???

Ben hala regli olmadım olduğum zaman heber vericem canım ve bu durum çok sıkıcı bi hal oldu benim için beklemediyim hala olmazsam doktora gidicem

Canım yeni bat 25 aralik

Haklisin cnm Allah ne derse o olur. Ben ilk hamileligimde istedim hemen 1 aya hamileydim bunda mayistan beri ugrasiyorum ama iste olmayinca olmuyor vakti zamani gelmedi demekki (agzimdan cikanlarla yuregimden gecenletlr inan uyusmuyor)
Aaa bende mayista karar vermistim canim ayni zamanmis. Ama senin gene 1 tane varmis Rabbim hayirli omur nasip etsin. Olur insallah 2.de biraz bekleniyor genelde ablalarimdada oyle olmustu.

Aynen öyle canım ya birde ne için baksam nasıl oluyorsa hepte kötü şeyler geliyo ilk önüme. Ay inşallah canım en yakın zamanda görürüz inşallah o günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…