Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayrlsi olsun canim. Darisi basımiza ❤

Bugunu ve yarini degerlendir mutlaka canim. Hayirlisi olsun hakkinda insaallah

Canm hayrlsi olsun benm de sat 20 ekim. Sen iğne mi oldun ? Ben 2 kasimda oldum da yarin adet olmam lazm ama insaallah olmam
İnşallah olmazsınız benimde yarın olmam gerekiyor telefondaki programıma göre adet tarihim geçti ama geçen ay 16sında olmuştum merakla bekliyorum hiç adet belirtimde yok

Yok canım günün geçiyor yine cumartesi test yapmıştım erken gebelik testiyi iki gün kala negatifti onun için umudum yok her ay gecikiyor sonra oluyor çünkü

Aynıyız bende 29 tahlillerim çok iyi eşiminde öyle yumurtalarıma kasıktan bakıldı vajinal muayne istemedim vajinismustum çünkü hala korkuyorum.Dr 6 sonra olmazsa gel rahim filmi çekeriz dedi

Ya ben de evliligimin ilk 3 ayında çektim o vaji illetini. Doktora gitmiştim hatta vaji için o halde olmama rağmen hiç acimadan alttan kamera ile bakmışlardı valla
Siz ne kadardir deniyorsunuz canım inşallah gerek kalmaz filme falan

Nasıl hissediyorsun kendini varmı canım ir belirtin inşllah olmazsın güzel haber alırız yarın idrar testi yapıcakmısın ay çok sordum galiba:)
Yarin adet gunum igneye gore. Beklicem bakalim canim. Normal bat 19 kasim aslnda. Hep sabirsz davraniyordum bu sefer sabredicem canim. Bel aģrım var cumrtside bu yana. Ignenjn etkisi gecti ama bel aģrım gecmedi. Bir de bugun boğaz ve bademciģm şisti. Yutkunurken maf oluyorum.

İnşallah olmazsınız benimde yarın olmam gerekiyor telefondaki programıma göre adet tarihim geçti ama geçen ay 16sında olmuştum merakla bekliyorum hiç adet belirtimde yok
Hakkimzda hayrlisi olsun. Benm sadece bel ağrım var o kadar

Merhaba.. Bende aranıza katılmak istiyorum.. 22kasım bat...

Kizlaaar? Bu süt maydonoz buhar kürünü yumurtlama günlerinde yapmak iyi mi olur kötü mü???
Ben süt buharı yaptığım ay hamile kaldım canım ama maydonoz yok benim yaptığımda bide sadece 3 gün yapılıyo yumurtlamada değil bi arkadaşımada önerdim bunu oda şuan hamile benim bebeğim öldü ama bu benimle alakalı bi problem güzel bi kür regli olunca yine yapıcam inşallah

Merhaba.. Bende aranıza katılmak istiyorum.. 22kasım bat...
Bir kürtajım 1 düşüğüm var...kalbi durdu bebeğimin.14,haftalıktı alındı. 6 ay koruduk. Tekrardan basladık calışmaya hamile kaldım. Adet ime dört gun vardı. Beta 186 cıktı. Adet gunu adet oldum. Kaybettim. Kan pıhtılaşması cıktı. Öyle simdi tekrardan basladık... Rabbim büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…