Canım adet döngün çok uzun galiba 40 gün sürüyor mu öyle?Canım yeni bat 25 aralik
İyi değil diye biliyorum canım ben çünkü yumurtlama zamanı Zara verebilir yumurtalaraKizlaaar? Bu süt maydonoz buhar kürünü yumurtlama günlerinde yapmak iyi mi olur kötü mü???
Canm hayrlsi olsun benm de sat 20 ekim. Sen iğne mi oldun ? Ben 2 kasimda oldum da yarin adet olmam lazm ama insaallah olmamBugun adet günüm 246 cikti. Cumartesi 20 cikmisti artisim hizli olmuş degil mi ? Son adet 20 ekimdi
Hayrlsi olsun canim. Darisi basımiza ❤Arkadaşlar, hamileyim. Doktorumuz keseyi gördü :) Tam iki sene bugünün hayalini kurmuştum. İnşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allahım. Benim gibi sebepsiz infertelite yaşayanlar ümidinizi kaybetmeyin. Tam bir sonraki ay aşılama olacağız diye kendimi bebeğe odaklamadığım bir zamanda bana geldi bebeğim.
Nasıl hissediyorsun kendini varmı canım ir belirtin inşllah olmazsın güzel haber alırız yarın idrar testi yapıcakmısın ay çok sordum galiba:)Hayrlsi olsun canim. Darisi basımiza ❤
bende 20 ekimde oldumCanm hayrlsi olsun benm de sat 20 ekim. Sen iğne mi oldun ? Ben 2 kasimda oldum da yarin adet olmam lazm ama insaallah olmam
Teşükür ederim cevabıniz için. O zaman bu ay olmazsa diğer ay adet bitiminde yaparım inşaallah.İyi değil diye biliyorum canım ben çünkü yumurtlama zamanı Zara verebilir yumurtalara
Bugunu ve yarini degerlendir mutlaka canim. Hayirlisi olsun hakkinda insaallahEki Görüntüle 2067816 Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istedim. Bugün adetimin 14. Günü ve ilk defa ovulasyon testi yaptım, bu şekilde çıktı. Sanırım bu yumurtlama günümde olduğum anlamına geliyor, ancak normalde bende yumurtlama tembelliği var her ay yumurtam çatlamıyor ve çatladığı zamanlar belli başlı belirtilerim olur, şiddetli kasık ağrım ve fazla akıntım olur, genelde de 16.-17. Günlerdir ovulasyonum. Bu ay hiçbir belirti yaşamadım yumurtlama olmaz diye düşünürken test böyle çıktı, hata payı olabilir mi yoksa kesin ovülasyon günüm müdür
İnşallah olmazsınız benimde yarın olmam gerekiyor telefondaki programıma göre adet tarihim geçti ama geçen ay 16sında olmuştum merakla bekliyorum hiç adet belirtimde yokCanm hayrlsi olsun benm de sat 20 ekim. Sen iğne mi oldun ? Ben 2 kasimda oldum da yarin adet olmam lazm ama insaallah olmam
Yumurtlmadan once yapilmasi gerekiyormus canim. Ben adet bittikten hemen sonra baslamistim.Kizlaaar? Bu süt maydonoz buhar kürünü yumurtlama günlerinde yapmak iyi mi olur kötü mü???
Yok canım günün geçiyor yine cumartesi test yapmıştım erken gebelik testiyi iki gün kala negatifti onun için umudum yok her ay gecikiyor sonra oluyor çünküDurumunda değişiklik olanınız var mı kızlar? Yazan olduysa gözümden kaçabiliyor.
- @Efsununcivcivi 11 kasım
trueliving_ 11 kasım - @Prmm 11-12 kasım
- @kbrnr1993 12 kasım
- @bebeqimyoldamrc 13 kasım
- @ellmyyra 13 kasım
gizemlii123 13 kasım - @gulsahali88 13-14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @GaSeLLe 14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @Bir mucize 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
- @Selinokay 15 kasım
- @ela basak 15 kasım
Aynıyız bende 29 tahlillerim çok iyi eşiminde öyle yumurtalarıma kasıktan bakıldı vajinal muayne istemedim vajinismustum çünkü hala korkuyorum.Dr 6 sonra olmazsa gel rahim filmi çekeriz dedi
Yarin adet gunum igneye gore. Beklicem bakalim canim. Normal bat 19 kasim aslnda. Hep sabirsz davraniyordum bu sefer sabredicem canim. Bel aģrım var cumrtside bu yana. Ignenjn etkisi gecti ama bel aģrım gecmedi. Bir de bugun boğaz ve bademciģm şisti. Yutkunurken maf oluyorum.Nasıl hissediyorsun kendini varmı canım ir belirtin inşllah olmazsın güzel haber alırız yarın idrar testi yapıcakmısın ay çok sordum galiba:)
Ayniyiz demekki seninle. Ben bat 19 kasim. Gerci igne oldum ama bekliyorum bakalimbende 20 ekimde oldum
Yok kız olur mu öyle hiç sen aç bizi etiketle gelirizAhahahah gaza getiriyorsunuz beni :)) konuyu acipta orda ortalik bebesi gibi birakirsaniz dagitirim uleeen buralariii
Hakkimzda hayrlisi olsun. Benm sadece bel ağrım var o kadarİnşallah olmazsınız benimde yarın olmam gerekiyor telefondaki programıma göre adet tarihim geçti ama geçen ay 16sında olmuştum merakla bekliyorum hiç adet belirtimde yok
Merhaba.. Bende aranıza katılmak istiyorum.. 22kasım bat...Merhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.
HAMİŞLER
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Glylmz
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
HAMİŞ ADAYLARI
- @Efsununcivcivi 11 kasım
- @Semaa166 11 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
- @kbrnr1993 12 kasım
- @bebeqimyoldamrc 13 kasım
- @ellmyyra 13 kasım
- @gizemlii123 13 kasım
- @gulsahali88 13-14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @GaSeLLe 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
- @Selinokay 15 kasım
- @ela basak 15 kasım
- @Dilara0909 15 kasım
- @CerenTurna5834 15-16 kasım
- @RanaZ33 16 kasım
- @Cagrii04 16 kasım
- @supurgelicadi 16 kasım
- @Dilara0909 16 kasım
- @Smartanne 17 kasım
- @Emine0558 17 kasım
- @Juventass 17 kasım
- @madamsurgun27 17 kasım
- @Ataabetull 17 kasım
- @Ankey 17 kasım
- @Mutocum34 17 kasım
- @Hsbgrhn 18 kasım
- @pelinimben 19 kasım
- @Missss 19 kasım
- @Gkcebrk 19 kasım
Arel13 19-20 kasım - @sinemm30 20 kasım
- @visne_receli 20 kasım
- @sahra41 20 kasım
- @Sanderling 20 kasım
- @maya_gallo 20 kasım
- @bodrum90 20 kasım
- @Birumuttur yasamak 21 kasım
- @Temtemmm 21 kasım
- @MiyavKedi 21 kasım
- @juliet55 21 kasım
- @kelebek1587 21 kasım
- @ylzkartal 21 kasım
- @Pudra16 21 kasım
- @DlnOrhn 22 kasım
- @Sibelak85 23 kasım
- @KumraL_KrakeR 23 kasım
- @bodrum90 23 kasım
- @Zehra ungrms 23 kasım
- @Bellinda 23 kasım
- @Sekermatik 23 kasım
- @Se25lm25a 24 kasım
- @oznuratas 24 kasım
- @sdrdvn1006 24-25 kasım
- @Efe2014 25 kasım
- @Efsunluk 25 kasım
- @tubamms 25 kasım
- @Arapzaza 25 kasım
- @hiranur3419 25 kasım
- @sevgi5781 25 kasım
- @sozkan56 25 kasım
- @gazelim_24 25 kasım
- @hayaletcasper 26 kasım
- @begonyas 26 kasım
- @anne-oluyorum 26 kasım
- @plojovic 26 kasım
- @Sosyaljo 26 kasım
- @Jenep06 26-27 kasım
- @Omur3510 27 kasım
- @Zeycan123 27 kasım
- @Coolpeople 27 kasım
- @Zeyzeyerva25 28 kasım
- @Incitanesi35 29 kasım
- @Delfin_ 29 kasım
- @Rosenurba 29-30 kasım
- @ankarali_94 30 kasım
- @Yukakita 30 kasım
- @fato38 30 kasım
- @Rosenurba 30 kasım
- @sSultans 30 kasım
- @benderyayimki 30 kasım
- @Feyzaaaaaaaa 1 aralık
- @Hilal coban 1 aralık
- @VosVos35 1 aralık
- @Hebehubele 1 aralık
- @Pinar4444 1 aralık
- @Arya08 1 aralık
- @kahverayihasii 2 aralık
- @Moon1224 2 aralık
- @patisserieyumyum 2 aralık
- @canparcamugurum 3 aralık
- @inatci bebis annesi 4 aralık
Bearhug 5 aralık - @R4bi4 5 aralık
- @Selay ay 5 aralık
- @Birmelek35 6 aralık
- @Bebis27 6 aralık
- @tugken 6 aralık
- @cibi35 7 aralık
- @D-E 8 aralık
- @kubra5505 9 aralık
- @yassimin 9 aralık
- @elifsenelif03 12-13 aralık
- @Lina dmrkrn 15 aralık
- @RuveydaCihad 16 aralık
Ben süt buharı yaptığım ay hamile kaldım canım ama maydonoz yok benim yaptığımda bide sadece 3 gün yapılıyo yumurtlamada değil bi arkadaşımada önerdim bunu oda şuan hamile benim bebeğim öldü ama bu benimle alakalı bi problem güzel bi kür regli olunca yine yapıcam inşallahKizlaaar? Bu süt maydonoz buhar kürünü yumurtlama günlerinde yapmak iyi mi olur kötü mü???
O arkadaş bizzat benHadi yaaaa Allah sonumuzu hayir eylesin cok guldum bi arkadasta damatligin ceketini kullanicakmis anisi olsun diye ahaahahhaaa
Bir kürtajım 1 düşüğüm var...kalbi durdu bebeğimin.14,haftalıktı alındı. 6 ay koruduk. Tekrardan basladık calışmaya hamile kaldım. Adet ime dört gun vardı. Beta 186 cıktı. Adet gunu adet oldum. Kaybettim. Kan pıhtılaşması cıktı. Öyle simdi tekrardan basladık... Rabbim büyükMerhaba.. Bende aranıza katılmak istiyorum.. 22kasım bat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?