Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan pıhtılaşmasını nasıl anlıyosunuz bende bebeiğimin 9 haftasında kürtaj oldum ama araştırma yapılmıyo

Cnm ben patoloji ye
Kan pıhtılaşmasını nasıl anlıyosunuz bende bebeiğimin 9 haftasında kürtaj oldum ama araştırma yapılmıyo
Cnm ben patoloji ye gönderdim.dr hemen gönderdi. Ve sonra kan testi verdim. Orda pıhtılaşma cıktı. Genetiğe gidicem bir de...

2 yıllık evliyim 1 buçuk sene vajinismustum ben çook uzun süreçli yorucu tedavilerden geçtim sonunda kurtldum.7 aydır bebik çalışmasındayız bekliyoruz bakalım:))

Bu doktorlari tek tek bulup şikayet edesim var
Yok 2 kere olursa yok 3 kere olursa araştiririz. Valla sinir oluyorum.
Canim infertilite bölümu olan bi hastaneye git ve gerekirse 2 kere düşük yaptım de. Araştirsinlar.
Benim basima 2 kere geldi boş yere. Kan pihtilasmasi cikti.
2. Hamileligin olmadan bir sıkınti varsa önlemini alirsin.

Tam olarak
Nasil yapiliyor sut buhari

Hakkimzda hayrlisi olsun. Benm sadece bel ağrım var o kadar
Benimde arada kasığıma sancı giriyor birde tuvalete fazla çıkmaya başladım ama havalarda soğudu onunda etkisi olabilir kendimi kandırmak istemiyorum dediğiniz gibi hayırlısı olsun hakkımzda

2 yıllık evliyim 1 buçuk sene vajinismustum ben çook uzun süreçli yorucu tedavilerden geçtim sonunda kurtldum.7 aydır bebik çalışmasındayız bekliyoruz bakalım:))
Bende ugrasmistim onunla Rabbim o durumda olan herkese yardım etsin ben tedavi ile değil kendi cabamla yendim ama buda ilk ayimdi bebekte olmadi diğer aya bakacağız artık yani kızlar bende sizi anliyorum

Hamile.kalan arkadaslari tebrik ederim. Rabbim saglikla evlatlarini kucaklarina almak nasip etsin. En son ay hamile kaldiklarinda ne yiyip ictiler, kur yaptilar mi ilac kullandilar mi ayrintili bir sekilde yazsinlarda bizde yararlanalim. Ceketi koyduk artik o Allahin emri

Geçmiş olsn canım. InşaAllah bi dahakinde bebeğin sonuna kadar seninle hayırla sağlıkla olur. Ben de bu ay olmazsa insaallah diğer ay kesin yapıcam

Ama genelde hep patalojıyebgıder alınan parcalar canım
Potoloji sonucunda bişey çıkmadı temiz ama onda kan pıhtılaşmasına bakmıyolarki gebelik mool gebelikmi falan diye araştırıyolar doktorum böyle söyledi sen nasıl bakıldın kan pıhtılaşması nerde çıktı bu sonuç yani

Cnm ben patoloji ye

Cnm ben patoloji ye gönderdim.dr hemen gönderdi. Ve sonra kan testi verdim. Orda pıhtılaşma cıktı. Genetiğe gidicem bir de...
Kan testinde çıkıyo yani canım bana yapılmadı o genetiğide 2 yada 3 düşük yada ölümden sonra bakılıyo dedi doktorum ilk gebeliklerde olması normal karşılıyoruz dedi

Tam olarak
Nasil yapiliyor sut buhari
Regli bitip yıkandığın gün başlıyosun 3 gün üst üste yapıyosun ve kendini sıcak tutman lazım buhara oturduktan sonra kalkıp hemen yatağa gidip ilişki olması lazım bide yıkanmayıp kalkmamalısın sabah namazından önce kalkıp banyo ediyodum ben bu kadar basit aslında ama o buhara dayanmak çok zor gerçekten bunu bana eşimin çok yaşlı amcası söylemiş çok utanmıştım duyunca adam bebim çocuğum olmuyo sanıyodu ben 9 ay vaji hastasıydım da ama yaptığım ay hamile kaldım cidden

Iliskiden sonra 15-20 dakika bacaklarin havada dur tatlim ben hep oyle yaptim birde kesinlikle stres yapma hadi guzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…