- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Kan pıhtılaşmasını nasıl anlıyosunuz bende bebeiğimin 9 haftasında kürtaj oldum ama araştırma yapılmıyoBir kürtajım 1 düşüğüm var...kalbi durdu bebeğimin.14,haftalıktı alındı. 6 ay koruduk. Tekrardan basladık calışmaya hamile kaldım. Adet ime dört gun vardı. Beta 186 cıktı. Adet gunu adet oldum. Kaybettim. Kan pıhtılaşması cıktı. Öyle simdi tekrardan basladık... Rabbim büyük
Ama genelde hep patalojıyebgıder alınan parcalar canımKan pıhtılaşmasını nasıl anlıyosunuz bende bebeiğimin 9 haftasında kürtaj oldum ama araştırma yapılmıyo
Evet canım sürüyor bir iki gün önce veya sonra olabiliyor ben ortalama alıyorum genellikleCanım adet döngün çok uzun galiba 40 gün sürüyor mu öyle?
Cnm ben patoloji ye gönderdim.dr hemen gönderdi. Ve sonra kan testi verdim. Orda pıhtılaşma cıktı. Genetiğe gidicem bir de...Kan pıhtılaşmasını nasıl anlıyosunuz bende bebeiğimin 9 haftasında kürtaj oldum ama araştırma yapılmıyo
2 yıllık evliyim 1 buçuk sene vajinismustum ben çook uzun süreçli yorucu tedavilerden geçtim sonunda kurtldum.7 aydır bebik çalışmasındayız bekliyoruz bakalım:))Ya ben de evliligimin ilk 3 ayında çektim o vaji illetini. Doktora gitmiştim hatta vaji için o halde olmama rağmen hiç acimadan alttan kamera ile bakmışlardı valla
Siz ne kadardir deniyorsunuz canım inşallah gerek kalmaz filme falan
Bu doktorlari tek tek bulup şikayet edesim varKan pıhtılaşmasını nasıl anlıyosunuz bende bebeiğimin 9 haftasında kürtaj oldum ama araştırma yapılmıyo
Benim bat 16 kasim cikiyor takvimdeAyniyiz demekki seninle. Ben bat 19 kasim. Gerci igne oldum ama bekliyorum bakalim
Ahaahhahaha anisida olsun tabiki demiO arkadaş bizzat ben
Tam olarakBen süt buharı yaptığım ay hamile kaldım canım ama maydonoz yok benim yaptığımda bide sadece 3 gün yapılıyo yumurtlamada değil bi arkadaşımada önerdim bunu oda şuan hamile benim bebeğim öldü ama bu benimle alakalı bi problem güzel bi kür regli olunca yine yapıcam inşallah
Benimde arada kasığıma sancı giriyor birde tuvalete fazla çıkmaya başladım ama havalarda soğudu onunda etkisi olabilir kendimi kandırmak istemiyorum dediğiniz gibi hayırlısı olsun hakkımzdaHakkimzda hayrlisi olsun. Benm sadece bel ağrım var o kadar
Bende ugrasmistim onunla Rabbim o durumda olan herkese yardım etsin ben tedavi ile değil kendi cabamla yendim ama buda ilk ayimdi bebekte olmadi diğer aya bakacağız artık yani kızlar bende sizi anliyorum2 yıllık evliyim 1 buçuk sene vajinismustum ben çook uzun süreçli yorucu tedavilerden geçtim sonunda kurtldum.7 aydır bebik çalışmasındayız bekliyoruz bakalım:))
Ben yine de bi 10 dk kadarlık yaptım. Yumurtlama gunlerim galiba emin deilim. InşaAllah zarardan ziyade faydası olur:)Yumurtlmadan once yapilmasi gerekiyormus canim. Ben adet bittikten hemen sonra baslamistim.
Geçmiş olsn canım. InşaAllah bi dahakinde bebeğin sonuna kadar seninle hayırla sağlıkla olur. Ben de bu ay olmazsa insaallah diğer ay kesin yapıcamBen süt buharı yaptığım ay hamile kaldım canım ama maydonoz yok benim yaptığımda bide sadece 3 gün yapılıyo yumurtlamada değil bi arkadaşımada önerdim bunu oda şuan hamile benim bebeğim öldü ama bu benimle alakalı bi problem güzel bi kür regli olunca yine yapıcam inşallah
Potoloji sonucunda bişey çıkmadı temiz ama onda kan pıhtılaşmasına bakmıyolarki gebelik mool gebelikmi falan diye araştırıyolar doktorum böyle söyledi sen nasıl bakıldın kan pıhtılaşması nerde çıktı bu sonuç yaniAma genelde hep patalojıyebgıder alınan parcalar canım
Kan testinde çıkıyo yani canım bana yapılmadı o genetiğide 2 yada 3 düşük yada ölümden sonra bakılıyo dedi doktorum ilk gebeliklerde olması normal karşılıyoruz dediCnm ben patoloji ye
Cnm ben patoloji ye gönderdim.dr hemen gönderdi. Ve sonra kan testi verdim. Orda pıhtılaşma cıktı. Genetiğe gidicem bir de...
Geçmiş olsn canım. InşaAllah bi dahakinde bebeğin sonuna kadar seninle hayırla sağlıkla olur. Ben de bu ay olmazsa insaallah diğer ay kesin yapıcam[/QUOTE canım eğer buhar yapıcaksan adet biter bitmez 3 yapıcaksın kendini sıcak tutucaksın ve 3 gün üst üste ilişki olcak sonra aralıklarla ilişki olur bende regli olursam tekrar yapıcam inan bende inanmadım 1,2 yapmadım inanmadığım için ve yaptığım ay hamile kaldım demekki iltihabım falan vardı açtı herşeyin hayırlısı güzel dileklerin için teşekkürler inşallah her kadın yaşar annelik duygusunu
Regli bitip yıkandığın gün başlıyosun 3 gün üst üste yapıyosun ve kendini sıcak tutman lazım buhara oturduktan sonra kalkıp hemen yatağa gidip ilişki olması lazım bide yıkanmayıp kalkmamalısın sabah namazından önce kalkıp banyo ediyodum ben bu kadar basit aslında ama o buhara dayanmak çok zor gerçekten bunu bana eşimin çok yaşlı amcası söylemiş çok utanmıştım duyunca adam bebim çocuğum olmuyo sanıyodu ben 9 ay vaji hastasıydım da ama yaptığım ay hamile kaldım ciddenTam olarak
Nasil yapiliyor sut buhari
Iliskiden sonra 15-20 dakika bacaklarin havada dur tatlim ben hep oyle yaptim birde kesinlikle stres yapma hadi guzel haberlerini bekliyorumHamile.kalan arkadaslari tebrik ederim. Rabbim saglikla evlatlarini kucaklarina almak nasip etsin. En son ay hamile kaldiklarinda ne yiyip ictiler, kur yaptilar mi ilac kullandilar mi ayrintili bir sekilde yazsinlarda bizde yararlanalim. Ceketi koyduk artik o Allahin emri
Amin insaallah bütün isteyen herkes hepimiz yaşarız bu duyguyu. Tavsiye için çok teşekkür ederim. Öyle uygulayacagim insaallah.Tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?