Neden dayanmak zor canım bende merak ettim. Birde yumurtlama zamanı mı olması gerekiyo, bazı kişiler yumurtlama zamanı zararlı diyo anlamadım ben.Regli bitip yıkandığın gün başlıyosun 3 gün üst üste yapıyosun ve kendini sıcak tutman lazım buhara oturduktan sonra kalkıp hemen yatağa gidip ilişki olması lazım bide yıkanmayıp kalkmamalısın sabah namazından önce kalkıp banyo ediyodum ben bu kadar basit aslında ama o buhara dayanmak çok zor gerçekten bunu bana eşimin çok yaşlı amcası söylemiş çok utanmıştım duyunca adam bebim çocuğum olmuyo sanıyodu ben 9 ay vaji hastasıydım da ama yaptığım ay hamile kaldım cidden
Bende umitlenmiyorum ama ağrılarim hic kesilmiyor nedense. Insaalalh guzel haberler alirizBenimde arada kasığıma sancı giriyor birde tuvalete fazla çıkmaya başladım ama havalarda soğudu onunda etkisi olabilir kendimi kandırmak istemiyorum dediğiniz gibi hayırlısı olsun hakkımzda
Insaalalh faydasi olur. Bende ekim ayinda adet olup temizlendikten hemen sonra yaptim. Beklemedeym nasispeBen yine de bi 10 dk kadarlık yaptım. Yumurtlama gunlerim galiba emin deilim. InşaAllah zarardan ziyade faydası olur:)
Nedense inandirici gelmedi ama neyseeeeYok kız olur mu öyle hiç sen aç bizi etiketle geliriz
Adetin bittikten sonra yapilmasi oneriliyor canim. Yumurtlama zamanlarina denk gelmesin diyorlar. Bende adet bitimnde yaptm.Neden dayanmak zor canım bende merak ettim. Birde yumurtlama zamanı mı olması gerekiyo, bazı kişiler yumurtlama zamanı zararlı diyo anlamadım ben.
Hangiii agrı nasıl ağrı bendede kesilmiyor kac gündür Bende umitlenmiyorum ama ağrılarim hic kesilmiyor nedense. Insaalalh guzel haberler aliriz
3 gecededemi girilecek ilişkiye canim,bide reglden hemen sonra yumurtlama olmuyorki nasil olcak.Regli bitip yıkandığın gün başlıyosun 3 gün üst üste yapıyosun ve kendini sıcak tutman lazım buhara oturduktan sonra kalkıp hemen yatağa gidip ilişki olması lazım bide yıkanmayıp kalkmamalısın sabah namazından önce kalkıp banyo ediyodum ben bu kadar basit aslında ama o buhara dayanmak çok zor gerçekten bunu bana eşimin çok yaşlı amcası söylemiş çok utanmıştım duyunca adam bebim çocuğum olmuyo sanıyodu ben 9 ay vaji hastasıydım da ama yaptığım ay hamile kaldım cidden
Insaallah güzel haberler alirsin. Sonra da darisi isteyen herkese ve bana da olur. AminnnInsaalalh faydasi olur. Bende ekim ayinda adet olup temizlendikten hemen sonra yaptim. Beklemedeym nasispe
Yanlış yere yazmışımAmin insaallah bütün isteyen herkes hepimiz yaşarız bu duyguyu. Tavsiye için çok teşekkür ederim. Öyle uygulayacagim insaallah.
Bel ağrısi canım. Bide dün geceden beri boğazım şişti galiba felakt agri yapiyor kulagima vuruyor agrisiHangiii agrı nasıl ağrı bendede kesilmiyor kac gündür geldim yettimmm
Amin canim insaallahInsaallah güzel haberler alirsin. Sonra da darisi isteyen herkese ve bana da olur. Aminnn
Tabii cnm rabbim beterinden korusun ama pko cok direncli dedi ya benim aklim ona takildi ugrastiracak gibi duruyo dedi bide off puuifff yanibu ay olmazsa öbür ay olur inşallah canım Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin yeter kiii olupta hayırsız olması mı daha iyi yada sağlıksız olup düşük yapmak falan mı.. rabbim beterinden korusun
Yok canım yumurtlamada yapılmıyo regli bittiği gün 3 gün üst üste yapıyosun canım o buhar öıkmasın diye battaniye yada uzun hırkaya sarılman lazım e bide buhar valla pişyosun yani terliyosun insanın ruhu bayılıyo bide yarım saat falan oturuyosun o yüzden yani yoksa kür çok kolay valla bn yaptığım ay hamile kaldım bi arkadaşımada söyledim oda 1 yıldır istiyodu oda yaptığı ay kaldı işe yarıyo demek regli bitince bende yapıcam tekrar yani bunlar vesili oluyo aslında ben ayrıyaten o ay soğan suyudu içtimNeden dayanmak zor canım bende merak ettim. Birde yumurtlama zamanı mı olması gerekiyo, bazı kişiler yumurtlama zamanı zararlı diyo anlamadım ben.
Canım ben sütü kaynatıyodum bekledim biraz o sıcaklığı çıkınca üstüne oturuyosun 3 gece üst üste sonra gün aşırı yapmıştım ben hatta 3 gün yapmadığım olmuştu ve ben hamilelik testimi reglim 6 gün geçince yapmıştım ve değerim düşük değil di 3, bin küsürdü yani sütü yapar yapmaz hamile kalmışım nırmalde bende 17 gğn yumurtlarım bunu diğer yapan arkadaşım da o ay sadece sütü yaptı 3 gün ilişkisi olmuştu daha da olmamıştı bunu eşimin amcası söylediği için soramadım nedenini açıkcası3 gecededemi girilecek ilişkiye canim,bide reglden hemen sonra yumurtlama olmuyorki nasil olcak.
Yaklaşık kaç dakka oturmak lazım buhara peki
Peki neden zor ağrı falan mı oluyor?Adetin bittikten sonra yapilmasi oneriliyor canim. Yumurtlama zamanlarina denk gelmesin diyorlar. Bende adet bitimnde yaptm.
Benimde ablam bu şekilde kalmıştı ama o sadece suyun buharına oturmuş onlarda tüp bebek tedavisi görmeye başlamıştı onada büyüklerden biri demiş sonra uygulamışlar hamile kaldıCanım ben sütü kaynatıyodum bekledim biraz o sıcaklığı çıkınca üstüne oturuyosun 3 gece üst üste sonra gün aşırı yapmıştım ben hatta 3 gün yapmadığım olmuştu ve ben hamilelik testimi reglim 6 gün geçince yapmıştım ve değerim düşük değil di 3, bin küsürdü yani sütü yapar yapmaz hamile kalmışım nırmalde bende 17 gğn yumurtlarım bunu diğer yapan arkadaşım da o ay sadece sütü yaptı 3 gün ilişkisi olmuştu daha da olmamıştı bunu eşimin amcası söylediği için soramadım nedenini açıkcası
Simdi ben anlamadim beni aydinlatin sutu kaynatip buharina oturdun demi yani sutun icine oturmamissindir kafam karisti kiz sacma soru oldu ama hakket anlamadim ilk defa duydum bunuCanım ben sütü kaynatıyodum bekledim biraz o sıcaklığı çıkınca üstüne oturuyosun 3 gece üst üste sonra gün aşırı yapmıştım ben hatta 3 gün yapmadığım olmuştu ve ben hamilelik testimi reglim 6 gün geçince yapmıştım ve değerim düşük değil di 3, bin küsürdü yani sütü yapar yapmaz hamile kalmışım nırmalde bende 17 gğn yumurtlarım bunu diğer yapan arkadaşım da o ay sadece sütü yaptı 3 gün ilişkisi olmuştu daha da olmamıştı bunu eşimin amcası söylediği için soramadım nedenini açıkcası
Yok ağrı olmuyo cevap verdim ama görmedin sanırım canım sadece üzerine kalın bişey örtüyosun e bide buhar sıcak oluyo terliyosun bunalıyosun yani sıkılıyosun o kadar beklemekten zor olan bu ağrı olmuyo sadece çok sıcak oluyo ama öyle böyle değil ben yaptığım ay ağustos ayıydı bide çok sıcak yani bu sadece hepsi bide üstüne oturmak sıkıntıPeki neden zor ağrı falan mı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?