Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden dayanmak zor canım bende merak ettim. Birde yumurtlama zamanı mı olması gerekiyo, bazı kişiler yumurtlama zamanı zararlı diyo anlamadım ben.

Benimde arada kasığıma sancı giriyor birde tuvalete fazla çıkmaya başladım ama havalarda soğudu onunda etkisi olabilir kendimi kandırmak istemiyorum dediğiniz gibi hayırlısı olsun hakkımzda
Bende umitlenmiyorum ama ağrılarim hic kesilmiyor nedense. Insaalalh guzel haberler aliriz

Ben yine de bi 10 dk kadarlık yaptım. Yumurtlama gunlerim galiba emin deilim. InşaAllah zarardan ziyade faydası olur:)
Insaalalh faydasi olur. Bende ekim ayinda adet olup temizlendikten hemen sonra yaptim. Beklemedeym nasispe

Neden dayanmak zor canım bende merak ettim. Birde yumurtlama zamanı mı olması gerekiyo, bazı kişiler yumurtlama zamanı zararlı diyo anlamadım ben.
Adetin bittikten sonra yapilmasi oneriliyor canim. Yumurtlama zamanlarina denk gelmesin diyorlar. Bende adet bitimnde yaptm.

3 gecededemi girilecek ilişkiye canim,bide reglden hemen sonra yumurtlama olmuyorki nasil olcak.
Yaklaşık kaç dakka oturmak lazım buhara peki

Tabii cnm rabbim beterinden korusun ama pko cok direncli dedi ya benim aklim ona takildi ugrastiracak gibi duruyo dedi bide off puuifff yani

Yok canım yumurtlamada yapılmıyo regli bittiği gün 3 gün üst üste yapıyosun canım o buhar öıkmasın diye battaniye yada uzun hırkaya sarılman lazım e bide buhar valla pişyosun yani terliyosun insanın ruhu bayılıyo bide yarım saat falan oturuyosun o yüzden yani yoksa kür çok kolay valla bn yaptığım ay hamile kaldım bi arkadaşımada söyledim oda 1 yıldır istiyodu oda yaptığı ay kaldı işe yarıyo demek regli bitince bende yapıcam tekrar yani bunlar vesili oluyo aslında ben ayrıyaten o ay soğan suyudu içtim

Reactions: D-E
3 gecededemi girilecek ilişkiye canim,bide reglden hemen sonra yumurtlama olmuyorki nasil olcak.
Yaklaşık kaç dakka oturmak lazım buhara peki
Canım ben sütü kaynatıyodum bekledim biraz o sıcaklığı çıkınca üstüne oturuyosun 3 gece üst üste sonra gün aşırı yapmıştım ben hatta 3 gün yapmadığım olmuştu ve ben hamilelik testimi reglim 6 gün geçince yapmıştım ve değerim düşük değil di 3, bin küsürdü yani sütü yapar yapmaz hamile kalmışım nırmalde bende 17 gğn yumurtlarım bunu diğer yapan arkadaşım da o ay sadece sütü yaptı 3 gün ilişkisi olmuştu daha da olmamıştı bunu eşimin amcası söylediği için soramadım nedenini açıkcası

Reactions: D-E
Benimde ablam bu şekilde kalmıştı ama o sadece suyun buharına oturmuş onlarda tüp bebek tedavisi görmeye başlamıştı onada büyüklerden biri demiş sonra uygulamışlar hamile kaldı

Simdi ben anlamadim beni aydinlatin sutu kaynatip buharina oturdun demi yani sutun icine oturmamissindir kafam karisti kiz sacma soru oldu ama hakket anlamadim ilk defa duydum bunu

Peki neden zor ağrı falan mı oluyor?
Yok ağrı olmuyo cevap verdim ama görmedin sanırım canım sadece üzerine kalın bişey örtüyosun e bide buhar sıcak oluyo terliyosun bunalıyosun yani sıkılıyosun o kadar beklemekten zor olan bu ağrı olmuyo sadece çok sıcak oluyo ama öyle böyle değil ben yaptığım ay ağustos ayıydı bide çok sıcak yani bu sadece hepsi bide üstüne oturmak sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…