Buharin sicakligindan canm. Ben ara sira yandm diyordm. Buhari da etkili ama en az 20dk oturuyordum 3 günde.Peki neden zor ağrı falan mı oluyor?
Ben ilk defa duymuştum inanmamıştım da ama oldu canım sütü kaynattın diğelim kullanmadığın bi banyo kovası falan olur sütü ona döküyosun bü ilk sıcağı çıksın kaynar kaynar oturma yani üstüne eğiliyosun ama afedersin tabi üstünde bişey olmuycak bunu 3 gün yaptığım yaptığım zaman hamile kalmıştım doktor bana erken yumurtlaman olmuş demişti çünkü kan değerim 5,6 hafta arası çıkmıştı 6 günlük gecikmemdeSimdi ben anlamadim beni aydinlatin sutu kaynatip buharina oturdun demi yani sutun icine oturmamissindir kafam karisti kiz sacma soru oldu ama hakket anlamadim ilk defa duydum bunu
1 lt süt ve 1 dmeet maydonuzu buhar cikana kadar ilit canm. Fokur fokur kaynamasin. Sonra bi kovaya falan dok temiz olsun kovan. Onun üstune çömel. Süt vucuduna degmicek. Buharina tuvaltni yapar gbi comelceksin. 20-25 dk sonra zaten buharlar geciyor sut soguyor diye. Sicak olmasi rahatsz ediyor sdce bnde agri falan yapmadi hic. Adet sonunda 3 gun yapiyorsun. Comelirken usutmemk icin beline havlu yada batnnye sar sicak olsun vucudun.Simdi ben anlamadim beni aydinlatin sutu kaynatip buharina oturdun demi yani sutun icine oturmamissindir kafam karisti kiz sacma soru oldu ama hakket anlamadim ilk defa duydum bunu
Ben 2 kutu sütle yaptım 3 gün bide benimkinde maydonoz yoktu canım peki sen hamilelik elde ettinmi yaptığında gerçi ben hamile kaldım 9 haftada son buldu ama bu sütle alakalı bi durum değil ilahi takdir sen hamile kalmışmıydın yaptığında1 lt süt ve 1 dmeet maydonuzu buhar cikana kadar ilit canm. Fokur fokur kaynamasin. Sonra bi kovaya falan dok temiz olsun kovan. Onun üstune çömel. Süt vucuduna degmicek. Buharina tuvaltni yapar gbi comelceksin. 20-25 dk sonra zaten buharlar geciyor sut soguyor diye. Sicak olmasi rahatsz ediyor sdce bnde agri falan yapmadi hic. Adet sonunda 3 gun yapiyorsun. Comelirken usutmemk icin beline havlu yada batnnye sar sicak olsun vucudun.
Ben ekim ayinda adet olduktan snra yaptim. Igne oldum bu ay bekliyorum canm. Bi kac günüm var.Ben 2 kutu sütle yaptım 3 gün bide benimkinde maydonoz yoktu canım peki sen hamilelik elde ettinmi yaptığında gerçi ben hamile kaldım 9 haftada son buldu ama bu sütle alakalı bi durum değil ilahi takdir sen hamile kalmışmıydın yaptığında
Anladim canim cok tesekkur ederim aciklayici olmus simdi yarin bakicak 2 yumurtam gelismis biraz daha buyusun dedi yarin catlatma ignesi vericek sanirim. Insallah gerek kalmazda bu ay olurBen ilk defa duymuştum inanmamıştım da ama oldu canım sütü kaynattın diğelim kullanmadığın bi banyo kovası falan olur sütü ona döküyosun bü ilk sıcağı çıksın kaynar kaynar oturma yani üstüne eğiliyosun ama afedersin tabi üstünde bişey olmuycak bunu 3 gün yaptığım yaptığım zaman hamile kalmıştım doktor bana erken yumurtlaman olmuş demişti çünkü kan değerim 5,6 hafta arası çıkmıştı 6 günlük gecikmemde
Tesekkur ederim canim insallah bu ay gerek kalmaz yapmaya dua edin :)1 lt süt ve 1 dmeet maydonuzu buhar cikana kadar ilit canm. Fokur fokur kaynamasin. Sonra bi kovaya falan dok temiz olsun kovan. Onun üstune çömel. Süt vucuduna degmicek. Buharina tuvaltni yapar gbi comelceksin. 20-25 dk sonra zaten buharlar geciyor sut soguyor diye. Sicak olmasi rahatsz ediyor sdce bnde agri falan yapmadi hic. Adet sonunda 3 gun yapiyorsun. Comelirken usutmemk icin beline havlu yada batnnye sar sicak olsun vucudun.
Ay hadi hayırlısı sendede inşallah işe yaramıştır sonu ve sonucu güzel ve hayırlı olsun senin için en önemlisi buBen ekim ayinda adet olduktan snra yaptim. Igne oldum bu ay bekliyorum canm. Bi kac günüm var.
Tüpleri açıyomuş iltihabada iyi geliyo çünkü benim kronik iltihap sorunum var hiç geçmiyo nerdeyse ama hamilelikte hiç iltihap falan çıkmamıştı onada iyi geliyo yanibende deneyeceğim bu süt buharını. iltihap için herhalde olması lazım.
Cnm sebebini bilmiyoruz otopsiye göndersek ogrencektik ama göndermedik pıhtılaşma olabilir dediler oda çıkmadı bana göre tansiyon olabilir 12 8 di sürekliCanım bebegin kalbinin durmasının nedeni ne acaba seni üzmiycekse merak ettim
İnşallah gerek kalmaz herşeyin hayırlısı olsun hamile kalmaklada bitmiyomuş rabbim sağ salim kucağımıza alıp büyüteceğimiz evlatlar nasip etsin herkezeAnladim canim cok tesekkur ederim aciklayici olmus simdi yarin bakicak 2 yumurtam gelismis biraz daha buyusun dedi yarin catlatma ignesi vericek sanirim. Insallah gerek kalmazda bu ay olur
Inşaallah canim. Hepimzin hakkinda hayrlsi olsunAy hadi hayırlısı sendede inşallah işe yaramıştır sonu ve sonucu güzel ve hayırlı olsun senin için en önemlisi bu
Canm hayrlsi olsun benm de sat 20 ekim. Sen iğne mi oldun ? Ben 2 kasimda oldum da yarin adet olmam lazm ama insaallah olmam
Nas ı yapılıyor anlatrmisin ve ne zamanBen süt buharı yaptığım ay hamile kaldım canım ama maydonoz yok benim yaptığımda bide sadece 3 gün yapılıyo yumurtlamada değil bi arkadaşımada önerdim bunu oda şuan hamile benim bebeğim öldü ama bu benimle alakalı bi problem güzel bi kür regli olunca yine yapıcam inşallah
Merhaba canim hos geldin aramizaKızlar herkese merhaba bende varım inşAllah 2018 hepimize hayırlı olur
Amin canim amin. Evet hamile kalmakla bitmiyormus bizde hergun yeni bisey ogreniyoruz Rabbim hayirlisini versin cok zor bi surecİnşallah gerek kalmaz herşeyin hayırlısı olsun hamile kalmaklada bitmiyomuş rabbim sağ salim kucağımıza alıp büyüteceğimiz evlatlar nasip etsin herkeze
Saglikla doğum yaparsın inşaallah canım ❤Yok kuzum normL hamile kaldim. 30 ekimdi gumurtlamam
Canim onceki sayfaya bak bana anlatti arkadas orda yaziyor nasil yapildigi gulum sen adetsin bitince yap iste hemen 3 gunmus zatenNas ı yapılıyor anlatrmisin ve ne zaman
Anlatmıştım aşağıda ama tabiki tekrar anlatayım canım toplam 6 kutu süt aldım ben regli bitip yıkandığım gün 2 kutu sütü kaynattım tencerede kullanmadığım bi banyo kovası aldım temiz onu daha sonra atarsın 2 kutu sütü kaynatıp bu kovaya döküyorsun alt kısmında bişey olmuycak kovadan sütün ilk kaynarı çıktığında dayanabileceğin sıcaklığa çömeliyosun üstüne battaniye alıyosun ben uzun kalın bi hırkayla sarmıştım kendimi ayaklarınıda çok sıcak tutman lazım daha sonra o buhar bitene kadar kalkmıyosun yaklaşık yarım saat sürüyo daha sonra hiç kendini soğutmadan yatağa girip ilişkiye giriyosun ve kalkmaman lazım ben sabah karşı kalkıp yıkanıyodum bunu regli bittiği gün başlıyıp toplam 3 gün yapıyosun 3 ilişki olucak daha sonrasıda takdiri ilahi bunu bi vesile olarak görüyodum bunu ve rabbime bırakıp hiç kafaya takmadan diğer zamanlardada gün aşırı hatta 3 gün arayla ilişkide bulundum hamilede kaldım ama bebeğimi 9 haftasında kaybettim inşallah regli olup bittiğinde tekrar yapıcam ayrıyeten ben soğan kürü yaptım 10 gün falanNas ı yapılıyor anlatrmisin ve ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?