Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdi ben anlamadim beni aydinlatin sutu kaynatip buharina oturdun demi yani sutun icine oturmamissindir kafam karisti kiz sacma soru oldu ama hakket anlamadim ilk defa duydum bunu
Ben ilk defa duymuştum inanmamıştım da ama oldu canım sütü kaynattın diğelim kullanmadığın bi banyo kovası falan olur sütü ona döküyosun bü ilk sıcağı çıksın kaynar kaynar oturma yani üstüne eğiliyosun ama afedersin tabi üstünde bişey olmuycak bunu 3 gün yaptığım yaptığım zaman hamile kalmıştım doktor bana erken yumurtlaman olmuş demişti çünkü kan değerim 5,6 hafta arası çıkmıştı 6 günlük gecikmemde

Simdi ben anlamadim beni aydinlatin sutu kaynatip buharina oturdun demi yani sutun icine oturmamissindir kafam karisti kiz sacma soru oldu ama hakket anlamadim ilk defa duydum bunu
1 lt süt ve 1 dmeet maydonuzu buhar cikana kadar ilit canm. Fokur fokur kaynamasin. Sonra bi kovaya falan dok temiz olsun kovan. Onun üstune çömel. Süt vucuduna degmicek. Buharina tuvaltni yapar gbi comelceksin. 20-25 dk sonra zaten buharlar geciyor sut soguyor diye. Sicak olmasi rahatsz ediyor sdce bnde agri falan yapmadi hic. Adet sonunda 3 gun yapiyorsun. Comelirken usutmemk icin beline havlu yada batnnye sar sicak olsun vucudun.

Ben 2 kutu sütle yaptım 3 gün bide benimkinde maydonoz yoktu canım peki sen hamilelik elde ettinmi yaptığında gerçi ben hamile kaldım 9 haftada son buldu ama bu sütle alakalı bi durum değil ilahi takdir sen hamile kalmışmıydın yaptığında

Ben ekim ayinda adet olduktan snra yaptim. Igne oldum bu ay bekliyorum canm. Bi kac günüm var.

Anladim canim cok tesekkur ederim aciklayici olmus simdi yarin bakicak 2 yumurtam gelismis biraz daha buyusun dedi yarin catlatma ignesi vericek sanirim. Insallah gerek kalmazda bu ay olur

Tesekkur ederim canim insallah bu ay gerek kalmaz yapmaya dua edin :)

bende deneyeceğim bu süt buharını. iltihap için herhalde olması lazım.
Tüpleri açıyomuş iltihabada iyi geliyo çünkü benim kronik iltihap sorunum var hiç geçmiyo nerdeyse ama hamilelikte hiç iltihap falan çıkmamıştı onada iyi geliyo yani

Canım bebegin kalbinin durmasının nedeni ne acaba seni üzmiycekse merak ettim
Cnm sebebini bilmiyoruz otopsiye göndersek ogrencektik ama göndermedik pıhtılaşma olabilir dediler oda çıkmadı bana göre tansiyon olabilir 12 8 di sürekli

Anladim canim cok tesekkur ederim aciklayici olmus simdi yarin bakicak 2 yumurtam gelismis biraz daha buyusun dedi yarin catlatma ignesi vericek sanirim. Insallah gerek kalmazda bu ay olur
İnşallah gerek kalmaz herşeyin hayırlısı olsun hamile kalmaklada bitmiyomuş rabbim sağ salim kucağımıza alıp büyüteceğimiz evlatlar nasip etsin herkeze

Nas ı yapılıyor anlatrmisin ve ne zaman

İnşallah gerek kalmaz herşeyin hayırlısı olsun hamile kalmaklada bitmiyomuş rabbim sağ salim kucağımıza alıp büyüteceğimiz evlatlar nasip etsin herkeze
Amin canim amin. Evet hamile kalmakla bitmiyormus bizde hergun yeni bisey ogreniyoruz Rabbim hayirlisini versin cok zor bi surec

Nas ı yapılıyor anlatrmisin ve ne zaman
Anlatmıştım aşağıda ama tabiki tekrar anlatayım canım toplam 6 kutu süt aldım ben regli bitip yıkandığım gün 2 kutu sütü kaynattım tencerede kullanmadığım bi banyo kovası aldım temiz onu daha sonra atarsın 2 kutu sütü kaynatıp bu kovaya döküyorsun alt kısmında bişey olmuycak kovadan sütün ilk kaynarı çıktığında dayanabileceğin sıcaklığa çömeliyosun üstüne battaniye alıyosun ben uzun kalın bi hırkayla sarmıştım kendimi ayaklarınıda çok sıcak tutman lazım daha sonra o buhar bitene kadar kalkmıyosun yaklaşık yarım saat sürüyo daha sonra hiç kendini soğutmadan yatağa girip ilişkiye giriyosun ve kalkmaman lazım ben sabah karşı kalkıp yıkanıyodum bunu regli bittiği gün başlıyıp toplam 3 gün yapıyosun 3 ilişki olucak daha sonrasıda takdiri ilahi bunu bi vesile olarak görüyodum bunu ve rabbime bırakıp hiç kafaya takmadan diğer zamanlardada gün aşırı hatta 3 gün arayla ilişkide bulundum hamilede kaldım ama bebeğimi 9 haftasında kaybettim inşallah regli olup bittiğinde tekrar yapıcam ayrıyeten ben soğan kürü yaptım 10 gün falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…