- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ay valla anlattım bidaha üşenmeden inşallah birilerine vesile olurum çok seviniyorum ben hamilelik haberi alınca hele bide uzun uğraşlar sonunda hamile kalan arkadaşları okuyunca kendimden çok seviniyorumCanim onceki sayfaya bak bana anlatti arkadas orda yaziyor nasil yapildigi gulum sen adetsin bitince yap iste hemen 3 gunmus zaten
Evet canım bide pinpirikli bi insanımdır çok takıntılıyımdır ben çok zor şeyler atlattım tam 9 ay ilişkiye giremedim herşey bitti dedim 3 ayımda gebe kaldım ve ilişkiye giremediğim halde bütün testlerimi yaptırdım şükür eşimdede bende bi sorun yoktu ama o 3 ay bana uzun yıllar gibi geldi halbuki ilişkiye girmediğim 9 ay su gibi geçti ben diyorum ki bizi bizim gibi olayları yaşayanlar anlıyo sadece. Etrafımdaki bana bakışlar çok ilginç sanki herkez hamilede bi ben böyleyim psikojiside çok zor allahım hiç bı kadını bu duygudan mahrum bırakmasın sen kaç yıldır istiyosun bebekAmin canim amin. Evet hamile kalmakla bitmiyormus bizde hergun yeni bisey ogreniyoruz Rabbim hayirlisini versin cok zor bi surec
Anladım cnm tekrar yordum seni kusura bakma tşk ederimAnlatmıştım aşağıda ama tabiki tekrar anlatayım canım toplam 6 kutu süt aldım ben regli bitip yıkandığım gün 2 kutu sütü kaynattım tencerede kullanmadığım bi banyo kovası aldım temiz onu daha sonra atarsın 2 kutu sütü kaynatıp bu kovaya döküyorsun alt kısmında bişey olmuycak kovadan sütün ilk kaynarı çıktığında dayanabileceğin sıcaklığa çömeliyosun üstüne battaniye alıyosun ben uzun kalın bi hırkayla sarmıştım kendimi ayaklarınıda çok sıcak tutman lazım daha sonra o buhar bitene kadar kalkmıyosun yaklaşık yarım saat sürüyo daha sonra hiç kendini soğutmadan yatağa girip ilişkiye giriyosun ve kalkmaman lazım ben sabah karşı kalkıp yıkanıyodum bunu regli bittiği gün başlıyıp toplam 3 gün yapıyosun 3 ilişki olucak daha sonrasıda takdiri ilahi bunu bi vesile olarak görüyodum bunu ve rabbime bırakıp hiç kafaya takmadan diğer zamanlardada gün aşırı hatta 3 gün arayla ilişkide bulundum hamilede kaldım ama bebeğimi 9 haftasında kaybettim inşallah regli olup bittiğinde tekrar yapıcam ayrıyeten ben soğan kürü yaptım 10 gün falan
Önemli değil canım inşallah yaparsan işe yarar hakkında hayırlısıAnladım cnm tekrar yordum seni kusura bakma tşk ederim
Inş yapmaya calısıcam ama eşim gece vardiyasına doncek yapsam da ilişki olmicak ilişki olsa sabaha kadar yatamiycam 8 gibi yapmam lazım ondan sonra yataktan kalkarım olmazÖnemli değil canım inşallah yaparsan işe yarar hakkında hayırlısı
Benim eşimde vardiyalı çalışıyo şahsen o 8 de geldiğinde bende onunla yatıyorum akşama kadar ama şöyle yapabilirsin gece vardiyası benim eşiminki gibiyse saat akşam 12 de gitmiyomu 11 de yap ilişki olsun eşin işe gitsin sende yatInş yapmaya calısıcam ama eşim gece vardiyasına doncek yapsam da ilişki olmicak ilişki olsa sabaha kadar yatamiycam 8 gibi yapmam lazım ondan sonra yataktan kalkarım olmaz
Bn 3 kez kullandım ama olmaďı umarım sende yararBen bu ay ilk kez klomen kullandım varmı aranızda klomen kullananlar kızlar
senin hiç çocuk var mı canım ?Tabii cnm rabbim beterinden korusun ama pko cok direncli dedi ya benim aklim ona takildi ugrastiracak gibi duruyo dedi bide off puuifff yani
Evet 1 tane 3 yasinda oglum var onu istedik hemen ilk ayda oluvermisti bu nie boyle oldu anlamadisenin hiç çocuk var mı canım ?
Allah bağışlasın ne güzel bir tane oğlun varmışEvet 1 tane 3 yasinda oglum var onu istedik hemen ilk ayda oluvermisti bu nie boyle oldu anlamadi
Ben canımBen bu ay ilk kez klomen kullandım varmı aranızda klomen kullananlar kızlar
Bide datli kizim olsaa daha ne isterimkiiiiAllah bağışlasın ne güzel bir tane oğlun varmış
Çünkü annemin meşhur bi lafı var sitres herşeyin başı canım kafaya takınca cidden olmuyo hamile kaldığım ay o kadar umutsuzdum ki yumurtlamada ilişki olmadı diye 6 gün gecikmenin sonunda eşim bi test yap çıkmazsada sağlık olsun üzülme demişti çift çizgiyi görünce şok olmuştum allah oğlunu sana bağışlasın yaşı küçükmüş annesi hiç takma kafana allah evladına sağlık sıhhat versin hiç düşünmediğin ay hamiş kalırsın benim bi çocuğum olsa düşünmem herhalde bi 5 yıl psikolojik olarak yıprandığım için o da ama inşallah kardeşleri olur yavrunun herşeyin hayırlısıEvet 1 tane 3 yasinda oglum var onu istedik hemen ilk ayda oluvermisti bu nie boyle oldu anlamadi
Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah bugunmu ogrendin sanki carsamba demissin gibi hatirladimdaYok kuzum normL hamile kaldim. 30 ekimdi gumurtlamam
olur inşallah biz napalım bizim hiç yokBide datli kizim olsaa daha ne isterimkiiii
Bende arkadaş gibi buyusunler istiyorum ama mayistan beridir denemelerimiz hep husran bugun umutluydum ama yumurtalarim gelismiyormus. Ilke hemencik olurken 3 yilda neler olmus boylede olmuyir. Ama Allahin hikmeti iste o isterse oluyor hayirlisi ne zamansa o zaman olsun insallâhÇünkü annemin meşhur bi lafı var sitres herşeyin başı canım kafaya takınca cidden olmuyo hamile kaldığım ay o kadar umutsuzdum ki yumurtlamada ilişki olmadı diye 6 gün gecikmenin sonunda eşim bi test yap çıkmazsada sağlık olsun üzülme demişti çift çizgiyi görünce şok olmuştum allah oğlunu sana bağışlasın yaşı küçükmüş annesi hiç takma kafana allah evladına sağlık sıhhat versin hiç düşünmediğin ay hamiş kalırsın benim bi çocuğum olsa düşünmem herhalde bi 5 yıl psikolojik olarak yıprandığım için o da ama inşallah kardeşleri olur yavrunun herşeyin hayırlısı
Allaaahimm sizede en acelesinden nasip etsin insallaah evledin yeri cok ayri mesela beni az once oyle tatli tatli kandirdiki uykumda acildi kucak kucak yatiyoruz suan. Allaahim kimseyr aratmasin kadir kıymet bilenlerr hayirli evlatlar nasip etsin insallaaajjolur inşallah biz napalım bizim hiç yok
aminnnnnAllaaahimm sizede en acelesinden nasip etsin insallaah evledin yeri cok ayri mesela beni az once oyle tatli tatli kandirdiki uykumda acildi kucak kucak yatiyoruz suan. Allaahim kimseyr aratmasin kadir kıymet bilenlerr hayirli evlatlar nasip etsin insallaaajj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?