- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Aynen canım şahsen ben de tadaviyle olmuşum abim için annem 1 yıl uğraşmış çoğu doktor asla çocuğun olmaz olsada tutmaz erkek gibisin falan demiş ve annem 1 yıl sonra meryem ana eli otunu kullanıp hamile kalmış sonra araları çok uzun olmasın diye bana baya bi uğraşmış tedavi ilaç yumurtaları gelişmiyomuş hiç sonra 2 yıl sonunda bende olmuşum sonra nasılsa olmuyo diye korunmamış ve benim peşime 3 ay sonra hamile kalmış ama düşmüş sonra spiral mi ondan takılmış istediği halde spiralli kız kardeşime hamile kaldı sonra diğer küçükdede korunarak hamile kaldı yani annem hiç takma olacağı varsa önüne geçenezsin olmayacağı varsada zorlasanda olmaz ama işte biz bayanlar malesef çok takıntılıyız yaşın kaç peki kaç yıldır evlisin inşalalh hayırlısıyla kardeşleri olur yavrununBende arkadaş gibi buyusunler istiyorum ama mayistan beridir denemelerimiz hep husran bugun umutluydum ama yumurtalarim gelismiyormus. Ilke hemencik olurken 3 yilda neler olmus boylede olmuyir. Ama Allahin hikmeti iste o isterse oluyor hayirlisi ne zamansa o zaman olsun insallâh
Enn kisa surede sende tadarsin bu duyguyu insallaah tatlim:))aminnnnnay canım ya evlat sahibi olmak anne olmak bambaşkadır
inşallahhh canım benimEnn kisa surede sende tadarsin bu duyguyu insallaah tatlim:))
4 yili gecti cnm evliligimin 30 yasindayim cokta riskli yaslara gelmeden olsun istedim bana kalsa mayista gebeydim 6 aylikti su anda da ahaha dusuncesi bile cok guzel :) benimde esimin kuzeni 11 sene hamile kalamamis kaynanasi falan varmis sikintili onunla yasiyomus sonra ayri eve cikmislar doktor buna rahmin yapisik oran soyle buran boylr asla normal sartlarda gebe kalamazsin demis hemde bir deil kac doktor birden. Neyse bu ev tasima telasi esya alacam aman yatak odam soyle olsun derken adet olamadigini farketmis annesi Test almis yapalimmi kizim die buda annesini kirmamak icin yapmis bi bakmis gebeeee hemen doktorunu aramis acil gel imkansiz bu demis ama sonuc olarak hamile dogum yapmis cok sagliklii veeé asil bombaâ aralarinda 11 ay var yani 2 aylikken bidaha hamile kalmis. Stres sikinti hormonlarimizi mahvediyor yaaa ooofffAynen canım şahsen ben de tadaviyle olmuşum abim için annem 1 yıl uğraşmış çoğu doktor asla çocuğun olmaz olsada tutmaz erkek gibisin falan demiş ve annem 1 yıl sonra meryem ana eli otunu kullanıp hamile kalmış sonra araları çok uzun olmasın diye bana baya bi uğraşmış tedavi ilaç yumurtaları gelişmiyomuş hiç sonra 2 yıl sonunda bende olmuşum sonra nasılsa olmuyo diye korunmamış ve benim peşime 3 ay sonra hamile kalmış ama düşmüş sonra spiral mi ondan takılmış istediği halde spiralli kız kardeşime hamile kaldı sonra diğer küçükdede korunarak hamile kaldı yani annem hiç takma olacağı varsa önüne geçenezsin olmayacağı varsada zorlasanda olmaz ama işte biz bayanlar malesef çok takıntılıyız yaşın kaç peki kaç yıldır evlisin inşalalh hayırlısıyla kardeşleri olur yavrunun
Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah bugunmu ogrendin sanki carsamba demissin gibi hatirladimda
Saglikla doğum yaparsın inşaallah canım ❤
Sevindim cnm senin adina saglikla ki agina alirsin insallaahCumartesi 20 cikmisti beta hcg. Cuma ogrendim canim
Aynen canım genelde hamile kalanlardan duyduğum cümle hiç beklemdiğim ay hamile kaldım herşey nasip ilk çocuğun evlendiğin ilk aymı oldu rabbim inşallah nasip eder 30 geç değil yeterki rabbim ol desin o zaman inşallah hemen hamile kalırsın sıkıntı tam olarak ne neden olmuyomuş doktor ne diyo soğan kürü keçiboynuzu kürü falan uygula canım doğal yöntemlere yönel ilaçlardan daha iyi4 yili gecti cnm evliligimin 30 yasindayim cokta riskli yaslara gelmeden olsun istedim bana kalsa mayista gebeydim 6 aylikti su anda da ahaha dusuncesi bile cok guzel :) benimde esimin kuzeni 11 sene hamile kalamamis kaynanasi falan varmis sikintili onunla yasiyomus sonra ayri eve cikmislar doktor buna rahmin yapisik oran soyle buran boylr asla normal sartlarda gebe kalamazsin demis hemde bir deil kac doktor birden. Neyse bu ev tasima telasi esya alacam aman yatak odam soyle olsun derken adet olamadigini farketmis annesi Test almis yapalimmi kizim die buda annesini kirmamak icin yapmis bi bakmis gebeeee hemen doktorunu aramis acil gel imkansiz bu demis ama sonuc olarak hamile dogum yapmis cok sagliklii veeé asil bombaâ aralarinda 11 ay var yani 2 aylikken bidaha hamile kalmis. Stres sikinti hormonlarimizi mahvediyor yaaa ooofff
Sevindim cnm senin adina saglikla ki agina alirsin insallaah
Evet hemen ilk ay oldu istedik oluverdi valla aahhah :) hatta akrabalardan laf sokan bile olmustu hokeélaaaalar :)) sogan kuru yaptim cnm incir yiyorum crviz badem havuc bugunde ari sutune basladim ama ben cok dirayetli biri deilim sıkılırim zaten sikildim bu olanlardan 6 ayda omrumden 6 yil gitti ama gelsin o zilli cekceem kulaklariiniiAynen canım genelde hamile kalanlardan duyduğum cümle hiç beklemdiğim ay hamile kaldım herşey nasip ilk çocuğun evlendiğin ilk aymı oldu rabbim inşallah nasip eder 30 geç değil yeterki rabbim ol desin o zaman inşallah hemen hamile kalırsın sıkıntı tam olarak ne neden olmuyomuş doktor ne diyo soğan kürü keçiboynuzu kürü falan uygula canım doğal yöntemlere yönel ilaçlardan daha iyi
Bu arada sorunun birinide atlamisim cnm pko varmis bende direncliymis yumurtalarim gelismeden yok oluyormuş inofolic verdi bakalim icek gorek :)Aynen canım genelde hamile kalanlardan duyduğum cümle hiç beklemdiğim ay hamile kaldım herşey nasip ilk çocuğun evlendiğin ilk aymı oldu rabbim inşallah nasip eder 30 geç değil yeterki rabbim ol desin o zaman inşallah hemen hamile kalırsın sıkıntı tam olarak ne neden olmuyomuş doktor ne diyo soğan kürü keçiboynuzu kürü falan uygula canım doğal yöntemlere yönel ilaçlardan daha iyi
Aşağı sayfada süt küründen bahsettim kullandığım ay hamile kaldım deneyebilirsin bi çoğu kişidede işe yaramış ben bebeğimi kaybettim 1 ayı geçti hala regli olmadım olur olmaz yapıcam bende tekrar yine yaptığım ay hamile kalırım inşallah evet beklemek çook sıkıcıEvet hemen ilk ay oldu istedik oluverdi valla aahhah :) hatta akrabalardan laf sokan bile olmustu hokeélaaaalar :)) sogan kuru yaptim cnm incir yiyorum crviz badem havuc bugunde ari sutune basladim ama ben cok dirayetli biri deilim sıkılırim zaten sikildim bu olanlardan 6 ayda omrumden 6 yil gitti ama gelsin o zilli cekceem kulaklariinii
Neden kesin konuştun daha 9 gün varmış belkide gelmez sen yine de ilaç falan kullanma en azından antibiyotik falanBata 9 gun kaldı ve kasık agrıları başladı. Geliyor kırmızılar yine1 haftadir da griple ugraşıyorum ayy bittim ben valla
Elti basbelasi olurmus dusman gemisi yurur elti gemisi yurumez derler. Ya mesela 16 haftalik hamileyim ya 4 aylik die dusunuyorlar ama 3 kusur aylik ee ben evlenei 4 ay olmamiski yoksaaa aaa yok cnmm yapmaz demeler falan ben cok uzulup agladim esim senin namusunun bekcisimi onlar kimi ilgilendirir biz dogruyu biliyoruz once yaptiysakta yaptik kimene yani falan die sakinlestirmisti hatta annesine bidaha boyle imada bulunan olursa evime adimini atmasin benim esim bidaha sacma seyler yuzunden aglamayacak derdi olan bana soylesin demisti. Kayinvalidemde kapattirdi agizlarini. Sut formulunu okudum ama ben yapamam galiba ahahah sakarim ben yakarim kendimi yarim saatte oturamam kurtlu peybirim ben ahahaAşağı sayfada süt küründen bahsettim kullandığım ay hamile kaldım deneyebilirsin bi çoğu kişidede işe yaramış ben bebeğimi kaybettim 1 ayı geçti hala regli olmadım olur olmaz yapıcam bende tekrar yine yaptığım ay hamile kalırım inşallah evet beklemek çook sıkıcıakrabalar ne lafı soktuki bu insanlarda olsa laf sokuyo olmasa laf sokuyo benim eltim de benim arkamdan çocuğu olmuyo tedavi görüyo galan diyo halbuki bn zaten o bunu dediğinde daha ilişkiye bile giremiyodum
Grip ne ilet bisi yaa atamiyorum bende bi turlu gunduz iyiyim gecee olcem sanki.. ama kasik agrisi sadece adet deil gebelik belirtisode cnm unutmaBata 9 gun kaldı ve kasık agrıları başladı. Geliyor kırmızılar yine1 haftadir da griple ugraşıyorum ayy bittim ben valla
Ayy okudum kürü yapsam mı diye düşündümAşağı sayfada süt küründen bahsettim kullandığım ay hamile kaldım deneyebilirsin bi çoğu kişidede işe yaramış ben bebeğimi kaybettim 1 ayı geçti hala regli olmadım olur olmaz yapıcam bende tekrar yine yaptığım ay hamile kalırım inşallah evet beklemek çook sıkıcıakrabalar ne lafı soktuki bu insanlarda olsa laf sokuyo olmasa laf sokuyo benim eltim de benim arkamdan çocuğu olmuyo tedavi görüyo galan diyo halbuki bn zaten o bunu dediğinde daha ilişkiye bile giremiyodum
Hıc ilac icmedim canim ondan gecmiyor zaten. Daha da kötü oluyorum.Neden kesin konuştun daha 9 gün varmış belkide gelmez sen yine de ilaç falan kullanma en azından antibiyotik falan
Sen o kasma oluruna birak diyen tarafini dinle cnm kesin kazanirsin.. stres sikinti en buyuk dusmanimiz cunku. Ee kur uyguladin nolcak beklenti icerisine gireceksin. Cnm valla ben birsuru sey deniyorum ama bu stres yuzun 1 kiliksiz yumurta buyuyemiyor. Bide o pislik polikistikover yokmu nerden bukduysa beniAyy okudum kürü yapsam mı diye düşündüm
10 gün Soğan kürü yapmıştm idrar yolları iltihabım için 15 e tamamlayamadığım için belkide işe yaramadı.
Asıl olay incir kürüymüş.Kafamda deli sorular bi tarafım dene hepsini diyor bi tarafımda amaaan bırak nasibinde varsa olucak zaten kasma diyor
1 haftadir boyleyim daha da kotü oldum bugun. Aynen gece daha fena oluyor.Grip ne ilet bisi yaa atamiyorum bende bi turlu gunduz iyiyim gecee olcem sanki.. ama kasik agrisi sadece adet deil gebelik belirtisode cnm unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?