Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman soğan ve keçiboynuzu kürü diyorum. Rabbim öyle istemiş öyle olmuş benim eltim bana inadından ben evliyken 2 aylık olmamış bebeği vardı benim bi kaç ay olmadığını görünce yine hamile kaldı onuda doğurdu yanımda yalandan ay hamilelil şöyle böyle demeler karnını tutup yürümeler kayın validem gelincede hiç bişey yokmuş gibi davranmalar daha neler neler bide üstüne semanur ben korunmuyorum yine hanile kaldım sanırım diyo nasıl yani daha bebeğin 40 yeni çıktı diğeri 1 yaşına girdi yeni dediğimde korunmadık diyo test alıyo kaynanamların yanında ne çocuğu diyo bana da yine yapıcam bi drğişik bide benden kaç yaş büyük benden ne istediğini hiç anlamış değilim kendi halimde sessiz sakin evcil bi insanım dır

İncir kürü prolaktin değeri sınıra yakın olanlarda bu değeri yükseltiyo ben yaptığımda yükseltmişti malesef normalin altımdayken normalin üstüne çıktı soğan kürü yanında keçi boynuzu deniyebilrisin oda çok etkili ama süt buharını denemekten bişey kaybetmezsin sanırm

Eltim yok diye sevindim valla şu an. Zaten cadı bir kaynanam var. Bi de eltiyle ugraşamazdım

1 haftadir boyleyim daha da kotü oldum bugun. Aynen gece daha fena oluyor.
Her ay ayni zaman da ayni agrilar. Kurulu saat gibi. O klomeni içecegim kesin.
Adetin duzenliyse eger klomenin etkisini gorursun ama insallah hic gerek kalmadan boyle seylere hamis haberlerini verirsin cnm :)

Eltim yok diye sevindim valla şu an. Zaten cadı bir kaynanam var. Bi de eltiyle ugraşamazdım
Kaynanam melek gibi bende eltimden çekiyorum hamile kaldığımı söylediğimde sinirden ağladı resmen şaşırdı 5 karış surat ben demiştim senin anca 1 yılda olur falan demeler zaten aynı gün de kanamam oldu bebeğim o gün öldü ondan iyice nefret ettim sinirlerimi bozuyo görmeye tahammül edemiyorum artık her biz kaynanamlara gittiğimizde çocuğu eşimin kucağına veriyo al sev diye erkekler ne anlar 2 aylık bebeği sevmekten zaten 1 yaşında olanla oynuyo amaç ne yani kaynanam da çok sinirleniyo allahtan herkez benim yanımda görüyorlar üzüldüğümü bi gün sessizliğimi bozup olay çıkarmamak için sabrediyorum

Ben daha 6.ayim canim. Ben 2 ay bekledim kendiliginden olsun diye cok beklemisim demi aptal kafam iste. Simdiki doktorum diyo cok acele etmissin tedavi icin diye ilk gittigim doktor hemen dayadi klomeni catlatma ignesini her neyse sonra ogrendimki duzenli yumurta olusumu olmuyor bende canim cok sukur bu ay iki tane var guzel yarin bidaha bakip catlatma ignesi vericek ondan sonrasida nasip iste

Bence bosuna sabrediyosun etme oyle insanlara disini gostermezsen daha cok ezmeye calisir. Allahtan benim eltim yok vallaha yolarim ne demek esimin kucagina cocuk vermek hadsiz. Biraz haddini bilsin sende onun bunu yapmasina izin verme canim tavrini koy hatta cek bi kenara adam akilli konus baktin gene olmuyorsa insanlari en cok deli eden seyi yap o yokmus gibi davran sallama o zaman dayanamaz. Ay cok yazdim sinirlendim haksizliga hic gelemiyorum ne luzumsuz insanlar var.

Minnaaaww kedi diyesim geldi. Ay sukur eltim falan yok ilerde olacak ama ben p zamana unumu eler elegjmi duvara asarim.. esimin kuzeniyle aramizda 1 bucuk ay var evlendik iste ben gebe kaldim esi kalamadi kiz cildirdi doktorlar hastaneler oyleki kiz bana slm bile vermio donup bakmiyo bile neyse sukur gebe kaldi bizim eski gelinden eser yok bii tatlis bii minnak bende saf hemen yumusadim neyse 2 ay araylada dogum yaptik sukur oglum yesil gozlu sari beyaz tenli falan bununkide cok datli ama gelin takti nie bizimki esmer nie gozu renkli deil boyu nir kisa die utanmadan doktora sormus bide utanmadan bize anlatiyo.doktor hnmefendi esinizde sizde esmersiniz minyon tipllisiniz lutfen siz ne demek istiyorsunuz die cikismis öyle cocuk yaristirir eren boylede emir nie soyle eren benimki emir onunki kiskancliga bakarmisin edini bile benim oglumun adina benzer koydu.cok hasetli bana araba alindi ortaligi birbirine katmis bileziklerini satmis araba aldi. Daha neler neler. Ama bizimkinin ici disi bir az saff sanirim seninki gibi icten pazarlikli deil valla isin cok zor bosver o gokgormedik gibi dogursun dursun allahim sanada en hayirli zamanlarda versin insalaj

Ah
Ahahha ay gece gece sen cok yasa Rabbim gonlune gore versin emi guldurdun ne insanlar var cidden yaptimi bunlari ya ben şok oldum suan manyak bu millet cidden

Canını sıkıyorsa agzinin payini ver. Haddini bilsin biraz. Bazi insanlar hak ediyor.
Bende gecen sene ilk hamile oldugumu kaynanama söyledigimde hemen kendi 2 defa düşük yapmış onu anlatmaya başladi. Bende gelin kaynanaya çekermiş insallah bu çekmez dedim. Veee 2 defa düşuk yaptim. Kaynanam ne dese begenirsin. Sen bana böyle demistin ama bak seninde 2 defa oldu. Bi de bunu gülerek söylüyor
Hamileligimde kese gorunde ama bebegin kalp atisini duyamadik. Doktor hemen olumsuz olmayalim haftaya yine bakalim belki gec dollenme olmustur dedi. Kaynanam bana insallah haftaya duyariz diyecegine direk üzülme yine olur dedi. Allah' a havale ettim. O daha iyi bilir.

Ah

Ahahha ay gece gece sen cok yasa Rabbim gonlune gore versin emi guldurdun ne insanlar var cidden yaptimi bunlari ya ben şok oldum suan manyak bu millet cidden
Valla billa kiz fazlasi yok eksigi var bide eltim deil yani uzaktan yandan yemis elti ahahahh :)) hayattaki en zor sey insanlarla ugrasmak valla ben artik saldim cayira mevlam kayira gorusmuyorum mutluyum cnmm

Ne kadarlık evlisin? Hiç olmadı mı bebik?
Ben tam 1 buçuk yıl vajinismustum şimdi bu çalışmalar bile mucize gibi geliyor bana sabır nedir iyi bilirim.
Hayırlısı beklemekten başka çarem yok

Valla billa kiz fazlasi yok eksigi var bide eltim deil yani uzaktan yandan yemis elti ahahahh :)) hayattaki en zor sey insanlarla ugrasmak valla ben artik saldim cayira mevlam kayira gorusmuyorum mutluyum cnmm
Benimde kaynim baya bi cekemedi bizi falan. Benim oglum olursa emir ismini cok istiyorum emir efe olmasini. Bu duydu babamin adini koymazsaniz eve almamlar falan. Dedim ki bi dur sen kimi kimin evine almyosun bu bir. Ikincisi cok istiyosan kendin yapar kendin koyarsin babanin adini. Benim cocugum olursa adi hazir. Dedim pat diye kaldi anam bende elti yok kayin var bariz adam kiskaniyo bizim mutlulugumuzu hala dogru duzgun konusmayiz beceremiyo ama bi laf sokmaya calisiyo kendini rezil ediyo

Hadi yaa incir küründe saraçoğlu bundan bahsetmemişti bak öğrendiğim iyi oldu güzel olan değerleri bozmıyım da

Ne kadarlık evlisin? Hiç olmadı mı bebik?
Ben tam 1 buçuk yıl vajinismustum şimdi bu çalışmalar bile mucize gibi geliyor bana sabır nedir iyi bilirim.
Hayırlısı beklemekten başka çarem yok
Sizinkilerin yaninda benimki dert deil cnm ben 4 yillik evliyim 3 yasinda da bi oglum var bi tatlis kardes istiyoruz ama hormonlarim falan hic duzgun calismiyo omceden hicbir sikintim yoktu pko var klomen kullanmama ragmen yumurtam olgunlasmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…