- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
O zaman soğan ve keçiboynuzu kürü diyorum. Rabbim öyle istemiş öyle olmuş benim eltim bana inadından ben evliyken 2 aylık olmamış bebeği vardı benim bi kaç ay olmadığını görünce yine hamile kaldı onuda doğurdu yanımda yalandan ay hamilelil şöyle böyle demeler karnını tutup yürümeler kayın validem gelincede hiç bişey yokmuş gibi davranmalar daha neler neler bide üstüne semanur ben korunmuyorum yine hanile kaldım sanırım diyo nasıl yani daha bebeğin 40 yeni çıktı diğeri 1 yaşına girdi yeni dediğimde korunmadık diyo test alıyo kaynanamların yanında ne çocuğu diyo bana da yine yapıcam bi drğişik bide benden kaç yaş büyük benden ne istediğini hiç anlamış değilim kendi halimde sessiz sakin evcil bi insanım dırElti basbelasi olurmus dusman gemisi yurur elti gemisi yurumez derler. Ya mesela 16 haftalik hamileyim ya 4 aylik die dusunuyorlar ama 3 kusur aylik ee ben evlenei 4 ay olmamiski yoksaaa aaa yok cnmm yapmaz demeler falan ben cok uzulup agladim esim senin namusunun bekcisimi onlar kimi ilgilendirir biz dogruyu biliyoruz once yaptiysakta yaptik kimene yani falan die sakinlestirmisti hatta annesine bidaha boyle imada bulunan olursa evime adimini atmasin benim esim bidaha sacma seyler yuzunden aglamayacak derdi olan bana soylesin demisti. Kayinvalidemde kapattirdi agizlarini. Sut formulunu okudum ama ben yapamam galiba ahahah sakarim ben yakarim kendimi yarim saatte oturamam kurtlu peybirim ben ahaha
İncir kürü prolaktin değeri sınıra yakın olanlarda bu değeri yükseltiyo ben yaptığımda yükseltmişti malesef normalin altımdayken normalin üstüne çıktı soğan kürü yanında keçi boynuzu deniyebilrisin oda çok etkili ama süt buharını denemekten bişey kaybetmezsin sanırmAyy okudum kürü yapsam mı diye düşündüm
10 gün Soğan kürü yapmıştm idrar yolları iltihabım için 15 e tamamlayamadığım için belkide işe yaramadı.
Asıl olay incir kürüymüş.Kafamda deli sorular bi tarafım dene hepsini diyor bi tarafımda amaaan bırak nasibinde varsa olucak zaten kasma diyor
Eltim yok diye sevindim valla şu an. Zaten cadı bir kaynanam var. Bi de eltiyle ugraşamazdımO zaman soğan ve keçiboynuzu kürü diyorum. Rabbim öyle istemiş öyle olmuş benim eltim bana inadından ben evliyken 2 aylık olmamış bebeği vardı benim bi kaç ay olmadığını görünce yine hamile kaldı onuda doğurdu yanımda yalandan ay hamilelil şöyle böyle demeler karnını tutup yürümeler kayın validem gelincede hiç bişey yokmuş gibi davranmalar daha neler neler bide üstüne semanur ben korunmuyorum yine hanile kaldım sanırım diyo nasıl yani daha bebeğin 40 yeni çıktı diğeri 1 yaşına girdi yeni dediğimde korunmadık diyo test alıyo kaynanamların yanında ne çocuğu diyo bana da yine yapıcam bi drğişik bide benden kaç yaş büyük benden ne istediğini hiç anlamış değilim kendi halimde sessiz sakin evcil bi insanım dır
Adetin duzenliyse eger klomenin etkisini gorursun ama insallah hic gerek kalmadan boyle seylere hamis haberlerini verirsin cnm :)1 haftadir boyleyim daha da kotü oldum bugun. Aynen gece daha fena oluyor.
Her ay ayni zaman da ayni agrilar. Kurulu saat gibi. O klomeni içecegim kesin.
Kaynanam melek gibi bende eltimden çekiyorum hamile kaldığımı söylediğimde sinirden ağladı resmen şaşırdı 5 karış surat ben demiştim senin anca 1 yılda olur falan demeler zaten aynı gün de kanamam oldu bebeğim o gün öldü ondan iyice nefret ettim sinirlerimi bozuyo görmeye tahammül edemiyorum artıkEltim yok diye sevindim valla şu an. Zaten cadı bir kaynanam var. Bi de eltiyle ugraşamazdım
Düzenli canım çok şükür.Adetin duzenliyse eger klomenin etkisini gorursun ama insallah hic gerek kalmadan boyle seylere hamis haberlerini verirsin cnm :)
Ben daha 6.ayim canim. Ben 2 ay bekledim kendiliginden olsun diye cok beklemisim demiEvet canım bide pinpirikli bi insanımdır çok takıntılıyımdır ben çok zor şeyler atlattım tam 9 ay ilişkiye giremedim herşey bitti dedim 3 ayımda gebe kaldım ve ilişkiye giremediğim halde bütün testlerimi yaptırdım şükür eşimdede bende bi sorun yoktu ama o 3 ay bana uzun yıllar gibi geldi halbuki ilişkiye girmediğim 9 ay su gibi geçti ben diyorum ki bizi bizim gibi olayları yaşayanlar anlıyo sadece. Etrafımdaki bana bakışlar çok ilginç sanki herkez hamilede bi ben böyleyim psikojiside çok zor allahım hiç bı kadını bu duygudan mahrum bırakmasın sen kaç yıldır istiyosun bebek
Bence bosuna sabrediyosun etme oyle insanlara disini gostermezsen daha cok ezmeye calisir. Allahtan benim eltim yok vallaha yolarim ne demek esimin kucagina cocuk vermek hadsiz. Biraz haddini bilsin sende onun bunu yapmasina izin verme canim tavrini koy hatta cek bi kenara adam akilli konus baktin gene olmuyorsa insanlari en cok deli eden seyi yap o yokmus gibi davran sallamaKaynanam melek gibi bende eltimden çekiyorum hamile kaldığımı söylediğimde sinirden ağladı resmen şaşırdı 5 karış surat ben demiştim senin anca 1 yılda olur falan demeler zaten aynı gün de kanamam oldu bebeğim o gün öldü ondan iyice nefret ettim sinirlerimi bozuyo görmeye tahammül edemiyorum artıkher biz kaynanamlara gittiğimizde çocuğu eşimin kucağına veriyo al sev diye erkekler ne anlar 2 aylık bebeği sevmekten zaten 1 yaşında olanla oynuyo amaç ne yani kaynanam da çok sinirleniyo allahtan herkez benim yanımda görüyorlar üzüldüğümü bi gün sessizliğimi bozup olay çıkarmamak için sabrediyorum
Minnaaaww kedi diyesim geldi. Ay sukur eltim falan yok ilerde olacak ama ben p zamana unumu eler elegjmi duvara asarim.. esimin kuzeniyle aramizda 1 bucuk ay var evlendik iste ben gebe kaldim esi kalamadi kiz cildirdi doktorlar hastaneler oyleki kiz bana slm bile vermio donup bakmiyo bile neyse sukur gebe kaldi bizim eski gelinden eser yok bii tatlis bii minnak bende saf hemen yumusadim neyse 2 ay araylada dogum yaptik sukur oglum yesil gozlu sari beyaz tenli falan bununkide cok datli ama gelin takti nie bizimki esmer nie gozu renkli deil boyu nir kisa die utanmadan doktora sormus bide utanmadan bize anlatiyo.doktor hnmefendi esinizde sizde esmersiniz minyon tipllisiniz lutfen siz ne demek istiyorsunuz die cikismis öyle cocuk yaristirir eren boylede emir nie soyle eren benimki emir onunki kiskancliga bakarmisin edini bile benim oglumun adina benzer koydu.cok hasetli bana araba alindi ortaligi birbirine katmis bileziklerini satmis araba aldi. Daha neler neler. Ama bizimkinin ici disi bir az saff sanirim seninki gibi icten pazarlikli deil valla isin cok zor bosver o gokgormedik gibi dogursun dursun allahim sanada en hayirli zamanlarda versin insalajO zaman soğan ve keçiboynuzu kürü diyorum. Rabbim öyle istemiş öyle olmuş benim eltim bana inadından ben evliyken 2 aylık olmamış bebeği vardı benim bi kaç ay olmadığını görünce yine hamile kaldı onuda doğurdu yanımda yalandan ay hamilelil şöyle böyle demeler karnını tutup yürümeler kayın validem gelincede hiç bişey yokmuş gibi davranmalar daha neler neler bide üstüne semanur ben korunmuyorum yine hanile kaldım sanırım diyo nasıl yani daha bebeğin 40 yeni çıktı diğeri 1 yaşına girdi yeni dediğimde korunmadık diyo test alıyo kaynanamların yanında ne çocuğu diyo bana da yine yapıcam bi drğişik bide benden kaç yaş büyük benden ne istediğini hiç anlamış değilim kendi halimde sessiz sakin evcil bi insanım dır
Klomende ilk ayinmi ise yariyor bende kullaniyorumDüzenli canım çok şükür.
Klomenle mi olur, onsuz mu olur bilmem ama olsun artık
Bana bi minnak lazimmmmm oda buu gecee lazimmmmmDüzenli canım çok şükür.
Klomenle mi olur, onsuz mu olur bilmem ama olsun artık
Ahahha ay gece gece sen cok yasa Rabbim gonlune gore versin emi guldurdun ne insanlar var cidden yaptimi bunlari ya ben şok oldum suan manyak bu millet ciddenMinnaaaww kedi diyesim geldi. Ay sukur eltim falan yok ilerde olacak ama ben p zamana unumu eler elegjmi duvara asarim.. esimin kuzeniyle aramizda 1 bucuk ay var evlendik iste ben gebe kaldim esi kalamadi kiz cildirdi doktorlar hastaneler oyleki kiz bana slm bile vermio donup bakmiyo bile neyse sukur gebe kaldi bizim eski gelinden eser yok bii tatlis bii minnak bende saf hemen yumusadim neyse 2 ay araylada dogum yaptik sukur oglum yesil gozlu sari beyaz tenli falan bununkide cok datli ama gelin takti nie bizimki esmer nie gozu renkli deil boyu nir kisa die utanmadan doktora sormus bide utanmadan bize anlatiyo.doktor hnmefendi esinizde sizde esmersiniz minyon tipllisiniz lutfen siz ne demek istiyorsunuz die cikismis öyle cocuk yaristirir eren boylede emir nie soyle eren benimki emir onunki kiskancliga bakarmisin edini bile benim oglumun adina benzer koydu.cok hasetli bana araba alindi ortaligi birbirine katmis bileziklerini satmis araba aldi. Daha neler neler. Ama bizimkinin ici disi bir az saff sanirim seninki gibi icten pazarlikli deil valla isin cok zor bosver o gokgormedik gibi dogursun dursun allahim sanada en hayirli zamanlarda versin insalaj
Canını sıkıyorsa agzinin payini ver. Haddini bilsin biraz. Bazi insanlar hak ediyor.Kaynanam melek gibi bende eltimden çekiyorum hamile kaldığımı söylediğimde sinirden ağladı resmen şaşırdı 5 karış surat ben demiştim senin anca 1 yılda olur falan demeler zaten aynı gün de kanamam oldu bebeğim o gün öldü ondan iyice nefret ettim sinirlerimi bozuyo görmeye tahammül edemiyorum artıkher biz kaynanamlara gittiğimizde çocuğu eşimin kucağına veriyo al sev diye erkekler ne anlar 2 aylık bebeği sevmekten zaten 1 yaşında olanla oynuyo amaç ne yani kaynanam da çok sinirleniyo allahtan herkez benim yanımda görüyorlar üzüldüğümü bi gün sessizliğimi bozup olay çıkarmamak için sabrediyorum
Valla billa kiz fazlasi yok eksigi var bide eltim deil yani uzaktan yandan yemis elti ahahahh :)) hayattaki en zor sey insanlarla ugrasmak valla ben artik saldim cayira mevlam kayira gorusmuyorum mutluyum cnmmAh
Ahahha ay gece gece sen cok yasa Rabbim gonlune gore versin emi guldurdun ne insanlar var cidden yaptimi bunlari ya ben şok oldum suan manyak bu millet cidden
Ne kadarlık evlisin? Hiç olmadı mı bebik?Sen o kasma oluruna birak diyen tarafini dinle cnm kesin kazanirsin.. stres sikinti en buyuk dusmanimiz cunku. Ee kur uyguladin nolcak beklenti icerisine gireceksin. Cnm valla ben birsuru sey deniyorum ama bu stres yuzun 1 kiliksiz yumurta buyuyemiyor. Bide o pislik polikistikover yokmu nerden bukduysa beni
Benimde kaynim baya bi cekemedi bizi falan. Benim oglum olursa emir ismini cok istiyorum emir efe olmasini. Bu duydu babamin adini koymazsaniz eve almamlar falan. Dedim ki bi dur sen kimi kimin evine almyosun bu bir. Ikincisi cok istiyosan kendin yapar kendin koyarsin babanin adini. Benim cocugum olursa adi hazir. Dedim pat diye kaldiValla billa kiz fazlasi yok eksigi var bide eltim deil yani uzaktan yandan yemis elti ahahahh :)) hayattaki en zor sey insanlarla ugrasmak valla ben artik saldim cayira mevlam kayira gorusmuyorum mutluyum cnmm
Ben bu ay hamile kalmazsam kullanacagim canim. Insallah işe yarar. Ona umit bagladim artik.Klomende ilk ayinmi ise yariyor bende kullaniyorum
Hadi yaa incir küründe saraçoğlu bundan bahsetmemişti bak öğrendiğim iyi oldu güzel olan değerleri bozmıyım daİncir kürü prolaktin değeri sınıra yakın olanlarda bu değeri yükseltiyo ben yaptığımda yükseltmişti malesef normalin altımdayken normalin üstüne çıktı soğan kürü yanında keçi boynuzu deniyebilrisin oda çok etkili ama süt buharını denemekten bişey kaybetmezsin sanırm
Bana bi minnak lazimmmmm oda buu gecee lazimmmmmmodundayiz zaten cnmm
Sizinkilerin yaninda benimki dert deil cnm ben 4 yillik evliyim 3 yasinda da bi oglum var bi tatlis kardes istiyoruz ama hormonlarim falan hic duzgun calismiyo omceden hicbir sikintim yoktu pko var klomen kullanmama ragmen yumurtam olgunlasmiyoNe kadarlık evlisin? Hiç olmadı mı bebik?
Ben tam 1 buçuk yıl vajinismustum şimdi bu çalışmalar bile mucize gibi geliyor bana sabır nedir iyi bilirim.
Hayırlısı beklemekten başka çarem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?