- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Genel sorunun ne gulum. Klomeni doktor kontrolunde kullaniyosun zaten. Benim yumurta olusumu duzensizdi. Pco dedi. Ilk 2 ay bendede cok etki etmedi ama cok sukur bu ay 2 yumurtam var yarin kontrole gidecem bakip catlatma ignesi verecek. Sorun ne ve ne kadardir istiyosun ozel degilse anlatmak istersen dinlerim elimden bisey gelirse yazarim canimBen bu ay hamile kalmazsam kullanacagim canim. Insallah işe yarar. Ona umit bagladim artik.
Allah oğluşuna uzun ömür versin o zaman ne pco lular hamile kaldı imkansız diye birşey yok olur inşallah bir kardeşSizinkilerin yaninda benimki dert deil cnm ben 4 yillik evliyim 3 yasinda da bi oglum var bi tatlis kardes istiyoruz ama hormonlarim falan hic duzgun calismiyo omceden hicbir sikintim yoktu pko var klomen kullanmama ragmen yumurtam olgunlasmiyo
Yok artik ya illa biri çıkıntılık yapacakBenimde kaynim baya bi cekemedi bizi falan. Benim oglum olursa emir ismini cok istiyorum emir efe olmasini. Bu duydu babamin adini koymazsaniz eve almamlar falan. Dedim ki bi dur sen kimi kimin evine almyosun bu bir. Ikincisi cok istiyosan kendin yapar kendin koyarsin babanin adini. Benim cocugum olursa adi hazir. Dedim pat diye kaldianam bende elti yok kayin var bariz adam kiskaniyo bizim mutlulugumuzu hala dogru duzgun konusmayiz beceremiyo ama bi laf sokmaya calisiyo kendini rezil ediyo
Ya bide herkez farkında ben eşimi uyardım bebeğimi kaybettikten sonra da bana böyle bi girişimde bulunursa ya bursa ona dar gelicek yada bana oy o çok değişik ben ondan korkuyorum kocası ailesinin yanına yolluyo gitmiyo 10 yıldır kocamı doldururlar diye çok değişik bi tip ben onunla uğraşamam sinir krizi geçirtirir o banaMinnaaaww kedi diyesim geldi. Ay sukur eltim falan yok ilerde olacak ama ben p zamana unumu eler elegjmi duvara asarim.. esimin kuzeniyle aramizda 1 bucuk ay var evlendik iste ben gebe kaldim esi kalamadi kiz cildirdi doktorlar hastaneler oyleki kiz bana slm bile vermio donup bakmiyo bile neyse sukur gebe kaldi bizim eski gelinden eser yok bii tatlis bii minnak bende saf hemen yumusadim neyse 2 ay araylada dogum yaptik sukur oglum yesil gozlu sari beyaz tenli falan bununkide cok datli ama gelin takti nie bizimki esmer nie gozu renkli deil boyu nir kisa die utanmadan doktora sormus bide utanmadan bize anlatiyo.doktor hnmefendi esinizde sizde esmersiniz minyon tipllisiniz lutfen siz ne demek istiyorsunuz die cikismis öyle cocuk yaristirir eren boylede emir nie soyle eren benimki emir onunki kiskancliga bakarmisin edini bile benim oglumun adina benzer koydu.cok hasetli bana araba alindi ortaligi birbirine katmis bileziklerini satmis araba aldi. Daha neler neler. Ama bizimkinin ici disi bir az saff sanirim seninki gibi icten pazarlikli deil valla isin cok zor bosver o gokgormedik gibi dogursun dursun allahim sanada en hayirli zamanlarda versin insalaj
Ayy en sevmedigim hokeeelaaa tiplerBenimde kaynim baya bi cekemedi bizi falan. Benim oglum olursa emir ismini cok istiyorum emir efe olmasini. Bu duydu babamin adini koymazsaniz eve almamlar falan. Dedim ki bi dur sen kimi kimin evine almyosun bu bir. Ikincisi cok istiyosan kendin yapar kendin koyarsin babanin adini. Benim cocugum olursa adi hazir. Dedim pat diye kaldianam bende elti yok kayin var bariz adam kiskaniyo bizim mutlulugumuzu hala dogru duzgun konusmayiz beceremiyo ama bi laf sokmaya calisiyo kendini rezil ediyo
Aynen ama sallayana yapar sallamiyorum ki oda onu sindiremiyor zaten. Pis sinsirellaYok artik ya illa biri çıkıntılık yapacak
Az önce bende salladik o merdaneyiii cok kizdirdilar bunlar anneleri vallaa hiiiMinnak bi gelsin totosunu ısıracagım. Anne bu kadar bekletilir mi
36 yasinda ama adam olamamis henuz balta gormemis odunAyy en sevmedigim hokeeelaaa tipler
Benim kaynim pambiiikk gibi etliye sitliye karismaz guzel yemegi olsun muzigi arakadaslari olsun yeter bide yengesi aksama arabayi veririrse yengeeee kingğgsin adamin dibisiiiiiinnn die yikama yaglamaya gecer kaynin kac yasinda cnm
Insallaj cnm inofolic die bi ilac verdi arastirdim gercekten faydasini goren cok olmus ama bakalim beb cok umut baglamamayi düşünüyorumAllah oğluşuna uzun ömür versin o zaman ne pco lular hamile kaldı imkansız diye birşey yok olur inşallah bir kardeş
Ayy cnmmm olabildigince az gorus sende bosver oyle tiplerden zarar gelir insanin psikolojisini bozarlar. Bide bence cocuk istedigini paylasma kimseyle olursa aaaa ne guzel gebe kaldim dersin sorana yok ya dusukten sonra toparlanmam lazim en az 1 yil dusunmuyoruz falan de. Bide kendini bi hocaya goster eltinden ben urktum valla dua falan olabuluuu.. yada nazar kem goz bunlar olan seyler cnmYa bide herkez farkında ben eşimi uyardım bebeğimi kaybettikten sonra da bana böyle bi girişimde bulunursa ya bursa ona dar gelicek yada bana oy o çok değişik ben ondan korkuyorum kocası ailesinin yanına yolluyo gitmiyo 10 yıldır kocamı doldururlar diye çok değişik bi tip ben onunla uğraşamam sinir krizi geçirtirir o bana
Canım onunla nasıl başedebileceğimi inan bilmiyorum geçen beni gördü markete gidiyodum onun la ayrı mahalledeyiz allahtan gelsene benimle şurdan tabak alıcam dedi tamam dedim saf gibi gittim oğluna ayakkabı beğeniyodu 3 tane oğlu var kız ayakkabası gördü ay benim kızım olamdı hiç 4 yü yapcam ama kız olurmuki dedi ben ne biliyim dedim zaten mesafeli konuşurum sonra sen alsana bunları dedi çocuğun olursa giydir dedim yenge amaç ne ya ben bebeğimi yeni kaybettim istemiyorum dedim ya sana geçen doktor yasak dedim olsun olur herhalde bi kaç yıla yine diyo çıldırdım çıldırdımda hiç bişey diyemedim ben böyle bi insanlar nasıl uğraşayım canım bazen boğazıma kadar doluyorum da beynimde kalbimde fırtınalar kopuyo. Eşimin ahdı var bana bulaşırsa yine büyük kavga çıkartıcak abisiyle tartıştı karıma bişey derse onu sana bırakmam ben biletini alır yollarım falan dedi eşim çok sinirli sabrediyorum o yüzdenBence bosuna sabrediyosun etme oyle insanlara disini gostermezsen daha cok ezmeye calisir. Allahtan benim eltim yok vallaha yolarim ne demek esimin kucagina cocuk vermek hadsiz. Biraz haddini bilsin sende onun bunu yapmasina izin verme canim tavrini koy hatta cek bi kenara adam akilli konus baktin gene olmuyorsa insanlari en cok deli eden seyi yap o yokmus gibi davran sallamao zaman dayanamaz. Ay cok yazdim sinirlendim haksizliga hic gelemiyorum ne luzumsuz insanlar var.
Tesekkur ederim canim. Doktorum onerdi klomeni arkasindan catlatma ignesi.Genel sorunun ne gulum. Klomeni doktor kontrolunde kullaniyosun zaten. Benim yumurta olusumu duzensizdi. Pco dedi. Ilk 2 ay bendede cok etki etmedi ama cok sukur bu ay 2 yumurtam var yarin kontrole gidecem bakip catlatma ignesi verecek. Sorun ne ve ne kadardir istiyosun ozel degilse anlatmak istersen dinlerim elimden bisey gelirse yazarim canim
Ukelaaanin benim tabirimdeki karsiti ahahahah ben severim boyle kelimeleri kendime gore değiştirmeyi ama tabiki ogretmen hnm çizgimden ciktigim vakit okulda gayet guzel turkce sonra kouver gitsin:) esimde mesaj yazmama kizar cok yanlis yazarim hizli yazacam die burda da cok oluyir gozume deyeni duzeltiyorum ama duzelmeyenler icin affollaa :)Bu arada hookeelaa ne gıo neydi
Kayın ne alaka ya daha neler duyucağız ne değişik tiplemeler var bu hayatta ya erkek kısmı herşeye karışmazBenimde kaynim baya bi cekemedi bizi falan. Benim oglum olursa emir ismini cok istiyorum emir efe olmasini. Bu duydu babamin adini koymazsaniz eve almamlar falan. Dedim ki bi dur sen kimi kimin evine almyosun bu bir. Ikincisi cok istiyosan kendin yapar kendin koyarsin babanin adini. Benim cocugum olursa adi hazir. Dedim pat diye kaldianam bende elti yok kayin var bariz adam kiskaniyo bizim mutlulugumuzu hala dogru duzgun konusmayiz beceremiyo ama bi laf sokmaya calisiyo kendini rezil ediyo
Hic esleri karistirmayin senin noktani bulmus damarina basiyor besbelli ve nasilsa bu bana dis geciremiyo diye dusunup daha cok ustune geliyor. Valla kusura bakmasin kimse ben olsam yolarim bi guzelde ugrasirim. Ben aglicama o aaglasin. Oyle insanlara firsat vermemek gerek acikca soylesene gorusmek istemiyorum diye yuzuneCanım onunla nasıl başedebileceğimi inan bilmiyorum geçen beni gördü markete gidiyodum onun la ayrı mahalledeyiz allahtan gelsene benimle şurdan tabak alıcam dedi tamam dedim saf gibi gittim oğluna ayakkabı beğeniyodu 3 tane oğlu var kız ayakkabası gördü ay benim kızım olamdı hiç 4 yü yapcam ama kız olurmuki dedi ben ne biliyim dedim zaten mesafeli konuşurum sonra sen alsana bunları dedi çocuğun olursa giydir dedim yenge amaç ne ya ben bebeğimi yeni kaybettim istemiyorum dedim ya sana geçen doktor yasak dedim olsun olur herhalde bi kaç yıla yine diyo çıldırdım çıldırdımda hiç bişey diyemedim ben böyle bi insanlar nasıl uğraşayım canım bazen boğazıma kadar doluyorum da beynimde kalbimde fırtınalar kopuyo. Eşimin ahdı var bana bulaşırsa yine büyük kavga çıkartıcak abisiyle tartıştı karıma bişey derse onu sana bırakmam ben biletini alır yollarım falan dedi eşim çok sinirli sabrediyorum o yüzden
Yok canim ya ben gicigina sordum zaten anladim. Ahahahaa bende severim oyle gelisi guzel konusurum bende. Ogretmenmisin senUkelaaanin benim tabirimdeki karsiti ahahahah ben severim boyle kelimeleri kendime gore değiştirmeyi ama tabiki ogretmen hnm çizgimden ciktigim vakit okulda gayet guzel turkce sonra kouver gitsin:) esimde mesaj yazmama kizar cok yanlis yazarim hizli yazacam die burda da cok oluyir gozume deyeni duzeltiyorum ama duzelmeyenler icin affollaa :)
Amaam bul bi dengini basgoz ediver valla ben 15 17 falan dicen die bekliyordum ahahah o kendi evlenememis ya hasetinden size sariyi belliki :))36 yasinda ama adam olamamis henuz balta gormemis odundiger 2 kaynim abla abla diye her dedigimi yaparlar. Bu cinsin onde gideni evdede pek kimseyle anlasamiyo disardada canim genel ozelligi yani
hadi elti adı üstünde EL ti ama kaynanan nasıl bi yaratık oğlunun evladı yani bu düşen bebekler allahım ya psikolojik sorunları yok dimiCanını sıkıyorsa agzinin payini ver. Haddini bilsin biraz. Bazi insanlar hak ediyor.
Bende gecen sene ilk hamile oldugumu kaynanama söyledigimde hemen kendi 2 defa düşük yapmış onu anlatmaya başladi. Bende gelin kaynanaya çekermiş insallah bu çekmez dedim. Veee 2 defa düşuk yaptim. Kaynanam ne dese begenirsin. Sen bana böyle demistin ama bak seninde 2 defa oldu. Bi de bunu gülerek söylüyor
Hamileligimde kese gorunde ama bebegin kalp atisini duyamadik. Doktor hemen olumsuz olmayalim haftaya yine bakalim belki gec dollenme olmustur dedi. Kaynanam bana insallah haftaya duyariz diyecegine direk üzülme yine olur dedi. Allah' a havale ettim. O daha iyi bilir.
Evet cnm okula gidince unutuyorum tum dertlerimi valla yaa sabah 8.20de dersim var ama ben ne kaa datli uyumuyorum yaaa kendimi cok sevdimYok canim ya ben gicigina sordum zaten anladim. Ahahahaa bende severim oyle gelisi guzel konusurum bende. Ogretmenmisin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?