- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Insallah canim. Hepimizin olumlu haberlerini aliriz insallah. Sende uzulme vardir Rabbimin bi bildigi stres yapma valla cok kotu etkiliyor. Ben sizin durumlari okuyunca halime bin kere sukrediyorum bende hicbise yok cok sukurTesekkur ederim canim. Doktorum onerdi klomeni arkasindan catlatma ignesi.
Bir sene once bebek istedigimiz ilk ay hamile kaldim ama kurtaj oldum. 2 ay sonra tekrar. O da kurtaj( kan pihtilasmasi varmis onlemini aldik cok sukur) veee simdi olmuyor. Bende hamile kalirsam yine mi kotu sonuclanir korkusu da var acikçasi. Tamamen stres. Yoksa hersey normal.
Insallah olumlu haberlerini aliriz canim.
Bende fotografciydim. Fotografcida calisiyodum ayrildim isten 7 sene calistim artik cocuk dogurucam yeter dedim 3 ay olucak evdeyim yapacak baska sey yok takiliyorum napiyimEvet cnm okula gidince unutuyorum tum dertlerimi valla yaa sabah 8.20de dersim var ama ben ne kaa datli uyumuyorum yaaa kendimi cok sevdim
Kiz anam var onunda gizli sakli ceviriyo isi. Bizde akil erdiremedik hatta bana birinde 1 kizim 1 oglum var dedi resimlerine kadar gosterdi ama resmiyette evli faln degil baba evinde kaliyo. Geceleri gidiyor kadinin yanina diyolar muallakta. Iclerinde bi o var yoksa esimin ailesi cok iyidir kaynanam falan tek bi laf etmez bana.Amaam bul bi dengini basgoz ediver valla ben 15 17 falan dicen die bekliyordum ahahah o kendi evlenememis ya hasetinden size sariyi belliki :))
Kaynanam da çok korkuyo ondan oku kızım diyo kendini sürekli bende korkuyorum ondan ona hamileliğimi söylediğim an kahverengi kanamam oldu bebeğim o an ölmüşAyy cnmmm olabildigince az gorus sende bosver oyle tiplerden zarar gelir insanin psikolojisini bozarlar. Bide bence cocuk istedigini paylasma kimseyle olursa aaaa ne guzel gebe kaldim dersin sorana yok ya dusukten sonra toparlanmam lazim en az 1 yil dusunmuyoruz falan de. Bide kendini bi hocaya goster eltinden ben urktum valla dua falan olabuluuu.. yada nazar kem goz bunlar olan seyler cnm
Dikkat et ugrasir hocaya flaan okutur evine alma mumkunse canim oyle insandan hersey beklenir yaniKaynanam da çok korkuyo ondan oku kızım diyo kendini sürekli bende korkuyorum ondan ona hamileliğimi söylediğim an kahverengi kanamam oldu bebeğim o an ölmüş
Ayy vallahi yaratik iyi bildinH
hadi elti adı üstünde EL ti ama kaynanan nasıl bi yaratık oğlunun evladı yani bu düşen bebekler allahım ya psikolojik sorunları yok dimi
Aman olmasin canim dua et. Saglikli sihhatli evlatlarimiza kavusalim insallah.Insallah canim. Hepimizin olumlu haberlerini aliriz insallah. Sende uzulme vardir Rabbimin bi bildigi stres yapma valla cok kotu etkiliyor. Ben sizin durumlari okuyunca halime bin kere sukrediyorum bende hicbise yok cok sukur
Insallah canim. Allah senide teź zamanda o kaynanadan kurtarsinAman olmasin canim dua et. Saglikli sihhatli evlatlarimiza kavusalim insallah.
Yüzsüz benimle konuşma diyorum yine konuşuyo bişey diyincede ben sakin sakin uyarıncada aplamaya başlıyoHic esleri karistirmayin senin noktani bulmus damarina basiyor besbelli ve nasilsa bu bana dis geciremiyo diye dusunup daha cok ustune geliyor. Valla kusura bakmasin kimse ben olsam yolarim bi guzelde ugrasirim. Ben aglicama o aaglasin. Oyle insanlara firsat vermemek gerek acikca soylesene gorusmek istemiyorum diye yuzune
Amiiinnnnnn. Neyseki bizimle kalmiyor simdi. Ama surekli hastayim deyip gelmeye calisiyor. Cocuk istiyoruz diyorum gelmesin diye yok anlamiyor.Insallah canim. Allah senide teź zamanda o kaynanadan kurtarsin
Ay canim valla eltin senden cok cok uzaklara gittin. Yuzunu gorme insallah. Allah sana hayirli evlatlar nasip etsin.Yüzsüz benimle konuşma diyorum yine konuşuyo bişey diyincede ben sakin sakin uyarıncada aplamaya başlıyobebeğim bi doğsun poposunu ısırcam beni böyle beklettiği için o benim en özelim olucak insan hiç insanı annelik duygusuyla. Çocukla vururmu onlar dünyaya melek olarak geliyo böyle konulara karıştırılırmı benim yavrum benim meleğim olucak ona önce insanlığı öğreticem benim kız veya erkek isimleri hazır eltim oğlan için düşündüğüm ismi yeni doğan oğluna koyucktı allahtan kayınvalidem karşı çıktı biraz sinirlendi sert çıkıştı duyduğumda boğazım düğüm düğüm olmuştu
Afedersin ama yuh böyle tipler dizide olur diye biliyodum şuan sizinlemi yaşıyor kızlar ben anladımki stresten olmuyo bizim bebişler önce bu tür insanları takmayıp gamsız olmak lazım bayılırım vurdum duymaz insanlaraAyy vallahi yaratik iyi bildinoglunu paylaşamiyor canim. Evlendik ertesi gun hasta oldu hastaneye goturduk. Doktor psikolojik dedi. Balayim burnumdan geldi. Eşinden ayni baska cocugu da yok. Ben yalniz kalamiyorum diye 1 ay sonra bize yerlesti. Ya daha saysam bitmez. Esimle ayriliyorduk nerdeyse onun yuzunden. Ilk 1 senem cok zor gecti. Allah dusmanima vermesin boyle kaynana.
Oda ne kiskanmis seni hey yavrum ya masallah. Yuh artik yani. Allah islah etsin canim ne diyim insanlarin zayif yerlerinden vurmak kelime bulamiyorum ya cok adice. Nasil bi kadinmis o oyle.Yüzsüz benimle konuşma diyorum yine konuşuyo bişey diyincede ben sakin sakin uyarıncada aplamaya başlıyobebeğim bi doğsun poposunu ısırcam beni böyle beklettiği için o benim en özelim olucak insan hiç insanı annelik duygusuyla. Çocukla vururmu onlar dünyaya melek olarak geliyo böyle konulara karıştırılırmı benim yavrum benim meleğim olucak ona önce insanlığı öğreticem benim kız veya erkek isimleri hazır eltim oğlan için düşündüğüm ismi yeni doğan oğluna koyucktı allahtan kayınvalidem karşı çıktı biraz sinirlendi sert çıkıştı duyduğumda boğazım düğüm düğüm olmuştu
Yok canim kendi evinde kaliyor. Ama evliligimin en guzel zamanlarini mahvetti. Allah buyük canim. Ne ben ona, ne de o bana muhtac olmasin.Afedersin ama yuh böyle tipler dizide olur diye biliyodum şuan sizinlemi yaşıyor kızlar ben anladımki stresten olmuyo bizim bebişler önce bu tür insanları takmayıp gamsız olmak lazım bayılırım vurdum duymaz insanlara
Malesef çok uzak değiliz ben aşağı tarafta oturuyorum o 5 dk mesafede kayınvalidemle aynı binada oturuyo allahtan ben kiracıyım ve ev aldığımız zaman eşimin iş yerinin oralarda alıcaz 2,3 otobüsle geliniyo o günüm hayaliyle yaşıyorum az kaldı az allahtan aynı binada değiliz kaynanam benim üst katı sana alalım dedi eşim kabul etmedi demek biliyo yengesiniAy canim valla eltin senden cok cok uzaklara gittin. Yuzunu gorme insallah. Allah sana hayirli evlatlar nasip etsin.
Insallah en kisa zamanda alirsiniz canim. Kurtul o kadindan.Malesef çok uzak değiliz ben aşağı tarafta oturuyorum o 5 dk mesafede kayınvalidemle aynı binada oturuyo allahtan ben kiracıyım ve ev aldığımız zaman eşimin iş yerinin oralarda alıcaz 2,3 otobüsle geliniyo o günüm hayaliyle yaşıyorum az kaldı az allahtan aynı binada değiliz kaynanam benim üst katı sana alalım dedi eşim kabul etmedi demek biliyo yengesini
Kocası bile muzdarip ailede kimse sevmiyoOda ne kiskanmis seni hey yavrum ya masallah. Yuh artik yani. Allah islah etsin canim ne diyim insanlarin zayif yerlerinden vurmak kelime bulamiyorum ya cok adice. Nasil bi kadinmis o oyle.
eşim beni onunla muhatap etmiyo konuşma diyo sen benim karımla oda iyice çatlıyo senin kv senlemi yaşıyo hala pekiInsallah en kisa zamanda alirsiniz canim. Kurtul o kadindan.
Amin inşallah tek çocuk işi sıkkntıya sokuyo ama inan eltin olmadığı için şanslısın görümceler iyi oluyo ama benim 4 tane görümcem var hepsi ablam gibiYok canim kendi evinde kaliyor. Ama evliligimin en guzel zamanlarini mahvetti. Allah buyük canim. Ne ben ona, ne de o bana muhtac olmasin.
Sabah 8 de dersin var ve uyumuyosun ben şok ben şimdi akşam 4 kadar yatarım kızlar bu uykuyu nasıl çözcem gündüz uyuyorum gece uyumuyorumEvet cnm okula gidince unutuyorum tum dertlerimi valla yaa sabah 8.20de dersim var ama ben ne kaa datli uyumuyorum yaaa kendimi cok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?