- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Takma sen onu catlasin patlasin.eşim beni onunla muhatap etmiyo konuşma diyo sen benim karımla oda iyice çatlıyo senin kv senlemi yaşıyo hala peki
Hah ayni ben bende sabahliyorum isi birakali iyice duzen bozuldu bi gun disini sıkıp sabah erken kalkip uyumasan aksam misil misil uyuyosun ama nerdeee bugun bile 1de esim zor ayiktirdiSabah 8 de dersin var ve uyumuyosun ben şok ben şimdi akşam 4 kadar yatarım kızlar bu uykuyu nasıl çözcem gündüz uyuyorum gece uyumuyorum
Allah bana hepsinin yerine bi kaynana verdi. Bu arada kendi kaynanasindan cok cekmis. Ve bana yaptiklarinin aynisini kaynanasi da ona yapmisAmin inşallah tek çocuk işi sıkkntıya sokuyo ama inan eltin olmadığı için şanslısın görümceler iyi oluyo ama benim 4 tane görümcem var hepsi ablam gibi
Ya benim kv çok iyi bi kadındır bizde kalır arada kalkar kahvaltıyı hazırlar yerini toplar ama insan rahat edemiyo ne kadar iyi olsada hele çocuk çalışmasında olan çiftlere mümkünse kimse gitmesin yatılıTakma sen onu catlasin patlasin.
Yok kalmiyor cok sukur. Kendi evinde kalabiliyormus demekki. Derdi bizi huzursuz etmekti zaten.Kalsa timarhanelik olurdum kesin.
Çekenin çektirmemesi lazım ama benim görümcemde tek oğlanla evli ve kv si hep ben 9 yıl kaynanamdan çektim sen 5 yıllık evlisin falan diyo görümcem de nasıl yani 4 yıl sonra rahatmı bırakcan bune saçma bi iş falan demiş görümcem çok iyi bi insandır ve kendi oğlunun saçını bile kestirmesine izin vermiyo kv si çocuğunun tek çocuklu kv lerin hepsimi aynı acepAllah bana hepsinin yerine bi kaynana verdi. Bu arada kendi kaynanasindan cok cekmis. Ve bana yaptiklarinin aynisini kaynanasi da ona yapmis
Ilki 9 haftalikti canim. 1 ay sonra tekrar hamile kalmisim anlamadim bile yani o da 4 haftalikti direk dusuk oldu. Kan pihtilasmasi varmis canim. Simdi hergun coraspin iciyorum. Hamile kalinca da igneye baslayacagim.Ya benim kv çok iyi bi kadındır bizde kalır arada kalkar kahvaltıyı hazırlar yerini toplar ama insan rahat edemiyo ne kadar iyi olsada hele çocuk çalışmasında olan çiftlere mümkünse kimse gitmesin yatılısana bişey sorucam senin 2 gebeliğinin arası ne kadar sürdü ve nedeni araştırıldımı kaç haftalarında melek oldular
Bende hergün aynı düşünceyle sabah 10 kalkıyorum uyuma gece uyu diyorum sonra bütün alarmları kapatıp uyuyorum yada 1 de kalkıp evi temizleyip tekrae uyuyorum 6,7 ye kadarHah ayni ben bende sabahliyorum isi birakali iyice duzen bozuldu bi gun disini sıkıp sabah erken kalkip uyumasan aksam misil misil uyuyosun ama nerdeee bugun bile 1de esim zor ayiktirdi
Galiba ayni. Ogullariyla evlendik diye anneleri olmadik ya. Niye paylasamazlar anlamiyorum.Çekenin çektirmemesi lazım ama benim görümcemde tek oğlanla evli ve kv si hep ben 9 yıl kaynanamdan çektim sen 5 yıllık evlisin falan diyo görümcem de nasıl yani 4 yıl sonra rahatmı bırakcan bune saçma bi iş falan demiş görümcem çok iyi bi insandır ve kendi oğlunun saçını bile kestirmesine izin vermiyo kv si çocuğunun tek çocuklu kv lerin hepsimi aynı acep
Canım nasıl anladılar kan pıhtılaşmasını bende 9 haftaya girdiğimde kürtaj oldum ama 6, haftalık ölmüştü karnımda allah sabrını veriyo ama yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum kürtaj çok zor peki kürtajda. Sonra regli olmadan mı hamile kaldın bide düşüğünden sonra ne kadar oldu korunmayalı onlarcennet kuşu canım ben hep kardeşini yolla meleğim diyorum eski ultrason resimlerine bakıp atmaya kıyamadım halaIlki 9 haftalikti canim. 1 ay sonra tekrar hamile kalmisim anlamadim bile yani o da 4 haftalikti direk dusuk oldu. Kan pihtilasmasi varmis canim. Simdi hergun coraspin iciyorum. Hamile kalinca da igneye baslayacagim.
Canım ben hep bi kızım bi oğlum olsun istiyorum ve ikisinede eşit davranıp kendi ayakları üzerinde duran bireyler olarak yetiştirmek istiyorum ve ben gelinimi çok severimki oğluşumda onu sevcek torun yapsınlar bana bende torun seviyim cadoloz olmıycam inaşallah kız benim annem diyoki benim gelinim ne isterse o olsun isterse uzakta otursun yeterki oğlumla mutlu olsun anlamadığım benimkide ana abim büyük diğer erkek kardeşim küçğk belki göremem diyo onu ama büyük oğlum be isterse o diyoGaliba ayni. Ogullariyla evlendik diye anneleri olmadik ya. Niye paylasamazlar anlamiyorum.
Bu arada bizde kv olacagiz hadi bakalimben evladim uzulmesin diye sesimi cikarmam.
Bende korkuyorum canim.Canım nasıl anladılar kan pıhtılaşmasını bende 9 haftaya girdiğimde kürtaj oldum ama 6, haftalık ölmüştü karnımda allah sabrını veriyo ama yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum kürtaj çok zor peki kürtajda. Sonra regli olmadan mı hamile kaldın bide düşüğünden sonra ne kadar oldu korunmayalı onlarcennet kuşu canım ben hep kardeşini yolla meleğim diyorum eski ultrason resimlerine bakıp atmaya kıyamadım hala
Ahhh canim bizim annelerimiz cennettik. Allah eksiklerini gostermesin.Canım ben hep bi kızım bi oğlum olsun istiyorum ve ikisinede eşit davranıp kendi ayakları üzerinde duran bireyler olarak yetiştirmek istiyorum ve ben gelinimi çok severimki oğluşumda onu sevcek torun yapsınlar bana bende torun seviyim cadoloz olmıycam inaşallah kız benim annem diyoki benim gelinim ne isterse o olsun isterse uzakta otursun yeterki oğlumla mutlu olsun anlamadığım benimkide ana abim büyük diğer erkek kardeşim küçğk belki göremem diyo onu ama büyük oğlum be isterse o diyo
Amin canım yarın devam ederiz inşallah iyi geceler diliyorum rabbim bir daha yaşatmasın ben bi öZel hastaneye gidip sorucam bu kan pıhtılaşma testinde devlet hastaneleri 2 yada 3 düşük yada kürtajdan sonra yapıyomuş yani bi insanın canı 2,3 kere yanması Laz'ım sanırım rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah anneliği hak eden ve isteyen herkeze aminAhhh canim bizim annelerimiz cennettik. Allah eksiklerini gostermesin.
Acaba pıhtılaşmamı var diye düşünmüştüm iyi ki yokmuş ama tansiyondan olcagını sanmıyorm benim eltimin büyük tansiyonu 15 den aşagı inmiyodu hep haataydı 28 haftalıkken 19 tansiyonla acile kaldırdık gebelik zehirlenmesi olmş bebegi aldılr 920 gr dogdu 28 haftalk yoksa anneyi kaybedicz tansiyon beynine ve böbreklerine vurucak demişti doktr 4 gün eltim yogun bakımda kaldı bebekte 2 ay küvezde kaldı iyilr çok şükür şimdi ama tansiyonunu ihmal etme sende canım araştırma hastanesine bi gitCnm sebebini bilmiyoruz otopsiye göndersek ogrencektik ama göndermedik pıhtılaşma olabilir dediler oda çıkmadı bana göre tansiyon olabilir 12 8 di sürekli
Gunaydnn canimmmGünaydın kızlar
Günaydın nasılsınızGunaydin hamis adaylari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?